KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Και μετά μου λέτε εμένα ότι ο Alpha τόσο καιρό είναι αντικειμενικός. Έβλεπα Nip&Tuck και στις διαφημίσεις έβαλα Alpha και τελειώναν οι μεταμεσονύκτιες ειδήσεις. Και είχε το θεματάκι με τον Καστίγιο. Ε τέτοια παρουσίαση της θέσης της διοίκησης δεν κάνει ούτε το Star για τον Παναθηναϊκό. Ούτε ανακοίνωση της ΠΑΕ να ήταν το ρεπορτάζ...
adi32 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Οι εξελίξεις, όμως, τρέχουν, ο Καστίγιο πάντα απρόβλεπτος κι έτσι σύμφωνα με πληροφορίες το σκηνικό ανατρέπεται και ο παίκτης που έλαμψε στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός και αγγίζει το 1,1 εκ. ευρώ το χρόνο, δηλαδή στο διπλασιασμό των αποδοχών του. Πριν από αυτή την εξέλιξη, τα δεδομένα έλεγαν πως ο Καστίγιο θα πήγαινε πρόταση στην ομάδα του Ολυμπιακού, ώστε να τον παραχωρήσει, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά μάλλον θα παραμείνει με την ερυθρόλευκη φανέλα.
vasso286 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Και μετά μου λέτε εμένα ότι ο Alpha τόσο καιρό είναι αντικειμενικός. Έβλεπα Nip&Tuck και στις διαφημίσεις έβαλα Alpha και τελειώναν οι μεταμεσονύκτιες ειδήσεις. Και είχε το θεματάκι με τον Καστίγιο. Ε τέτοια παρουσίαση της θέσης της διοίκησης δεν κάνει ούτε το Star για τον Παναθηναϊκό. Ούτε ανακοίνωση της ΠΑΕ να ήταν το ρεπορτάζ... Πράγματι είδα ακριβώς το ίδιο κομμάτι των ειδήσεων και προς στιγμήν νόμισα πως είχα βάλει TV MAGIC
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Και μετά μου λέτε εμένα ότι ο Alpha τόσο καιρό είναι αντικειμενικός. Έβλεπα Nip&Tuck και στις διαφημίσεις έβαλα Alpha και τελειώναν οι μεταμεσονύκτιες ειδήσεις. Και είχε το θεματάκι με τον Καστίγιο. Ε τέτοια παρουσίαση της θέσης της διοίκησης δεν κάνει ούτε το Star για τον Παναθηναϊκό. Ούτε ανακοίνωση της ΠΑΕ να ήταν το ρεπορτάζ... λες να πηρε μεταγραφη ο Κοκ ΚΑΙ τον Αλφα??? (πλακα κανω, μην αρχισουμε παλι τα ιδια)
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ξέρεις τι γίνεται; Δεν ξέρω αν ο Καστίγιο είναι αχάριστος (καθόλου απίθανο) ή αν οι Κοκ τον δουλεύουν (επίσης πιθανό). Πιθανόν η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση, μπορεί και όχι. Δε με πολυενδιαφέρει για να είμαι ειλικρινής. Αλλά το ρεπορτάζ κάνει τα αντίστοιχα του Star να ωχριούν.
theos-7- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ή αν οι Κοκ τον δουλεύουν (επίσης πιθανό) οι κοκ γιατι και που ακριβως τον δουλεψαν και σε τι φταιξανε??? αλλα να σου πω κατι χειριστηκαν το θεμα λαθος,επικοινωνιακα κτλ. τον εχουν δεμενο με αρκετα καλο συμβολαιο και πανε να του κανουν αυξηση και αυτος παει εκει και τους λεει θελω 2 το χρονο... 1ον,ποιος εισαι και θα παρεις 2 το χρονο? 2ον,ποιος σου ειπε οτι ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να σου κανουν αναπροσαρμογη? παντως αν ημουν εγω στη θεση του π. κοκ θα τουλεγα απλα, δε σαρεσει ο διπλασιασμος που σου κανω? κατσε τοτε μλκσμενο με τα 550 που λεει το συμβολαιο σου μεχρι το 2010 και τουμπεκιασου... ps ρε παιδια ακομα ασχολειστε με δημοσιοκαφρους και καναλια? ξεκολληστε..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 O Kαστίγιο προσπάθησε να αρπάξει όσα περισσότερα μπορούσε εκμεταλευόμενος τις 4 καλές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα και το γκόλ στη Βραζιλία αλλά ατύχησε.Ξέχασε οτι είναι από κάτω καθώς έχει 3 χρόνια ακόμα συμβόλαιο και σίγουρα η σκληρή αλλά ξεκάθαρη στάση της διοιίκησης του έκοψε το βήχα.Μετά προσπάθησε να το ρίξει και αυτός στο συναίσθημα για να πάρει τον κόσμο με το μέρος του,και να πιέσει έτσι την κατάσταση,αλλά και εκεί ατύχησε γιατί τον πρόλαβε ο Ρίμπο 2 μήνες πριν.Μετά τα κροκοδείλια δάκρυα του Ρίμπο πολύς κόσμος ξύπνησε και δεν τσίμπησε στις χτεσινές δηλώσεις του μικρού περί αγάπης,λατρείας και κακής συμπεριφοράς από πλευράς διοίκησης.Κάνοντας μια βόλτα στα διάφορα φόρουμ είναι ζήτημα να βρει κανείς 1 στα 10 ποστ να είναι υπέρ του Καστίγιο. Και φυσικά οι χθεσινοβραδυνές εξελίξεις είναι η δικαίωση του Κόκκαλη.Σιγά μην έιχε προτάσεις ο Νέρι με 2 εκατομμύρια το χρόνο.Οπότε το 1 και κάτι που του προσέφεραν μια χαρά του είναι και για αυτό το αποδέχθηκε και από ότι φαίνεται θα μείνει.
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 οι κοκ γιατι και που ακριβως τον δουλεψαν και σε τι φταιξανε??? αλλα να σου πω κατι χειριστηκαν το θεμα λαθος,επικοινωνιακα κτλ. τον εχουν δεμενο με αρκετα καλο συμβολαιο και πανε να του κανουν αυξηση και αυτος παει εκει και τους λεει θελω 2 το χρονο... 1ον,ποιος εισαι και θα παρεις 2 το χρονο? 2ον,ποιος σου ειπε οτι ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να σου κανουν αναπροσαρμογη? παντως αν ημουν εγω στη θεση του π. κοκ θα τουλεγα απλα, δε σαρεσει ο διπλασιασμος που σου κανω? κατσε τοτε μλκσμενο με τα 550 που λεει το συμβολαιο σου μεχρι το 2010 και τουμπεκιασου... ps ρε παιδια ακομα ασχολειστε με δημοσιοκαφρους και καναλια? ξεκολληστε.. Δεν είπα ότι το έκαναν, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά ότι άνθρωποι της διοίκησης συχνά μπορεί να λένε άλλα και μετά να τα αλλάζουν. Στην τελική, ούτε είπα ότι ξέρω τι άεχει γίνει, ούτε ότι με ενδιαφέρει...
theos-7- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 KWSN_Men δεν πηγαινε σαν απαντηση σε σενα αυτο που εγραψα . πιο πολυ πιαστηκα απο μια προταση σου για να πω καποια πραγματα για το σκηνικο που εγινε με τον καστιγιο.
Freakster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ο Καστίγιο; Ευχαριστούμε. Όπως έγραψε και ο adi πιο πάνω.. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/162012.html
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παντως ρε μαγκες εχετε/εχουμε φοβερη πλακα Περσυ ο Καστιγιο ηταν συμφωνα με τον Χρηστογλου, τον Νικολακοπουλο και τον Χελακη "Παγκοσμιου επιπεδου", "Ο υπερπαικτης των 5 ηπειρων", "Ο μικρος Μαγος" κτλ. Τωρα "Ποιος εισαι εσυ που θες 2εκ ευρω?" Ο Παγκοσμιου Επιπεδου Καστιγιο ειναι ρε αδελφια, οριστε, φατε τον, δεν εγινε σε μια χρονια και με 15 καλα παιχνιδια Παγκοσμιου Επιπεδου?Ε με 15 καλα παιχνιδια απαιτει και μισθο Παγκοσμιου Επιπεδου, απλο δεν ειναι? (τα ιδια θα λεω αν βγει αυριο ο Νινης και ζηταει 1εκ ευρω τον χρονο)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παντως ρε μαγκες εχετε/εχουμε φοβερη πλακα Περσυ ο Καστιγιο ηταν συμφωνα με τον Χρηστογλου, τον Νικολακοπουλο και τον Χελακη "Παγκοσμιου επιπεδου", "Ο υπερπαικτης των 5 ηπειρων", "Ο μικρος Μαγος" κτλ. Τωρα "Ποιος εισαι εσυ που θες 2εκ ευρω?" Ο Παγκοσμιου Επιπεδου Καστιγιο ειναι ρε αδελφια, οριστε, φατε τον, δεν εγινε σε μια χρονια και με 15 καλα παιχνιδια Παγκοσμιου Επιπεδου?Ε με 15 καλα παιχνιδια απαιτει και μισθο Παγκοσμιου Επιπεδου, απλο δεν ειναι? (τα ιδια θα λεω αν βγει αυριο ο Νινης και ζηταει 1εκ ευρω τον χρονο) Δίκιο έχεις.Η γνωστή τακτική του όπου φυσάει ο άνεμος πάω προκειμένου να πουλήσουν φύλλα και να τα κονομήσουν.Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο.Και αν θυμάσαι είναι οι ίδιοι που μετά την εκάστοτε χαζομάρα του Καστίγιο έβγαιναν και τον έκραζαν λέγοντας οτι δεν πρόκειτε ποτέ του να κάνει αξιόλογη καριέρα κρίνοντας όχι με βάση τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά με βάση το χαρακτήρα του.Είναι οι ίδιοι που πέρυσι κατηγορούσαν τον Κόκκαλη γιατί δεν τον πούλησε στην Τσίβας.Και ξαφνικά αυτό το αποπαίδι μεταμορφώθηκε σε σταρ παγκοσμίου κλάσεως. Τι να πεί κανείς....
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Πριν 5' απο sport24 Συμφωνια Ολυμπιακου Σαχταρ για Καστιγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.