Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ αν θέλω να φύγει ο Καστίγιο είναι για να μην ακούω πια ηλίθιες απολίτιστες δηλώσεις του στυλ "έλα μωρέ, σιγά την έδρα που είχε ο ΠΑΟΚ. Επειδή μας πετούσαν αντικείμενα; Αυτό δεν είναι τίποτα. Πού να δείτε στο Καραϊσκάκη τι τους κάνουμε".

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ας μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας

καθενας μας θα χαιροταν αν ο αντιπαλος του εχανε εναν καλο παικτη του

και ειδικα καποιον προκλητικο που μπορει να ξεφτυλισει μονος του ολους τους αντιπαλους του

Δημοσ.
Εγώ αν θέλω να φύγει ο Καστίγιο είναι για να μην ακούω πια ηλίθιες απολίτιστες δηλώσεις του στυλ "έλα μωρέ, σιγά την έδρα που είχε ο ΠΑΟΚ. Επειδή μας πετούσαν αντικείμενα; Αυτό δεν είναι τίποτα. Πού να δείτε στο Καραϊσκάκη τι τους κάνουμε".

Καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο...οπως παντα!:)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελπίζω να μην περιμένεις να ψάξω να βρω τη δήλωση; Εκτός πάλι αν θεωρείς ότι είναι οκ να λέει τέτοια πράγματα ένας ποδοσφαιριστής, οπότε είμαι πράγματι από άλλο ανέκδοτο γιατί το δικό σου μου φαίνεται κρυάδα. Ή εκτός πάλι κι αν θεωρείς ότι επειδή κάποιος παίχτης φοράει τη φανέλα της ομάδας σου έχει το ακαταλόγιστο να λέει ότι μπούρδα γεννήσει ο εγκέφαλος του.

Δημοσ.

κιεγω βαριεμαι και δεν παιζει να κατσω να ψαξω ακριβως τι ειχε πει αλλα θυμαμαι αρκετα.

να σου πω καταρχην κατσε ψαξε γιατι εχω την εντυπωση οτι παραποιεις κατα πολυ αυτα που ειχε πει δημιουργωντας (ηθελημενα ή μη) λαθος εντυπωσεις...

αποτι λοιπον εγω θυμαμαι στο περιπου ειχε πει : σε ερωτηση για το αν ειναι καυτη εδρα η τουμπα, οτι σιγα την εδρα, το καραισκακη ειναι πολυ πιο καυτη εδρα... σε 2η ερωτηση για τα μπουκαλια και τις πετρες που εφαγε, του χρονου ας ριξουν περισσοτερα να τους βαλω περισσοτερα γκολ.

για μενα μια χαρα απαντησεις σε δημοσιοβλακες μετα απο αγωνα που κινδυνεψε 987896 φορες η σωματικη του ακεραιοτητα και εφαγαν πετρες μεχρι και παιχτες του παοκ(ξωφαλτσες) και μεχρι και ο ριβαλντο....

δε θυμαμαι να ειπε παντως που να δεις στο καραισκακη τι τους κανουμε...

τωρα αν για εσενα μια ηλιθια-απολιτιστη (οπως αναφερεις) δηλωση ειναι λογος να θες να φυγει ενας ποδοσφαιριστης μαλλον ζηλεια και εμπαθεια βγαζεις παρα σοβαρο επιχειρημα...

σκεψου τελος δηλωσεις γενικα που εχουν ακουστει... μην πουμε για την κλασικη "ολη η ελλαδα ειδε τι εγινε σημερα" ,δεν πα να χει χασει ο αλλος 15-0... αν κριναμε τις δηλωσεις θαπρεπε (τουλαχιστον απο ποδοσφαιριστες) ναχει αδειασει η ελλαδα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τον είχα δει σε βίντεο. Δεν το είχα διαβάσει. Είδα μια χαρά και το ύφος του και όλα. Εννοείται ότι οι λέξεις δεν ήταν αυτές που χρησιμοποίησα, αλλά το ύφος του προς τον δημοσιογράφο ήταν "μας προσβάλλετε! Εμείς έχουμε καλύτερους χούλιγκαν". Αφού μετά ο δημοσιογράφος τα έχασε από την απάντηση και δεν ήξερε πως να συνεχίσει την κουβέντα. Αυτός πήγε να του κάνει την ερώτηση με την προοπτική του να ακούσει απάντηση "αυτά είναι απαράδεκτα να γίνονται στα ελληνικά γήπεδα" και τέτοια γνωστά και ο άλλος παρεξηγήθηκε επειδή νόμιζε ότι είπε καλό λόγο για τους ΠΑΟΚτζήδες χούλιγκαν.

edit: άντε το βρήκα για να μην λέτε. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι γνώμη έχει για τα αντικείμενα που πετούσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και απάντησε το εξής: (αν και στο γραπτό λόγο δε φαίνεται το προσβεβλημένο ύφος του παίκτη, αλλά anyway)

"Η Τούμπα δεν είναι έδρα. Δεν μας φοβίζει. Εδρα είναι το Καραϊσκάκη. Του χρόνου ας μας πετάξουν περισσότερα αντικείμενα να τους βάλουμε περισσότερα γκολ!"

Όταν αντιμετωπίζεις τη ρίψη αντικειμένων και τον εκφοβισμό των ποδοσφαιριστών όχι ως κάτι απαράδεκτο και αντιαθλητικό αλλά ως "έδρα" και μετά καμαρώνεις ότι εσύ έχεις καλύτερη, είσαι άξιος να λέγεσαι αθλητής;

Εννοείται ότι δε μιλάω για τις βρισιές. Αυτές είναι μέσα στο κλίμα και καλά κάνουν και φωνάζουν και προσπαθούν να ενθαρρύνουν - αποθαρρύνουν. Μιλάω μόνο για αντικείμενα και βανδαλισμούς.

Δημοσ.

το πως καταλαβες απο το υφος του τι ηθελε να πει,το αφηνω ασχολιαστο...

το οτι ο μπουγατσοδημοσιοκαφρος εμεινε βλακας απο την απαντηση,παιζει και να ειναι γιατι ηθελε να ακουσει τι φοβερο κοσμο εχει η μπαογκαρα...

ετσι ειχα καταλαβει απο το υφος του....

και πολυ καλα εκανε και δεν κατεκρινε τις ριψεις κτλ... τοσα χρονια στην τουμπα λεγανε αυτα ειναι απαραδεκτα κτλ... αλλαξε κατι?

ε ειπε και αυτο που ειναι πραγματικοτητα.. ρε μπουγατσες πεταξτε κιαλλα, πετρα και μπαλακι απο του χρονου...

ωρα ειναι παντως να καταλογησουμε στον καστιγιο ευθυνες και για τον χουλιγκανισμο στα ελληνικα γηπεδα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί δημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια είναι φανατικοί ΠΑΟΚτζήδες. Γι' αυτό σπάνια ακούμε καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό ενώ ακούμε συνέχεια για τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ. Άρα παίζει αυτό που λες. (sarcastic mode off)

Το πως κατάλαβα τι εννοεί που το αφήνεις ασχολίαστο, το αφήνω και εγώ ασχολίαστο.

Τι σχέση έχει το ότι δεν κατέκρινε τις ρίψεις; Εγώ αυτό είπα ότι ήταν το πρόβλημα;

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί δημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια είναι φανατικοί ΠΑΟΚτζήδες. Γι' αυτό σπάνια ακούμε καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό ενώ ακούμε συνέχεια για τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ. Άρα παίζει αυτό που λες. (sarcastic mode off)

το οτι ηταν στην τουμπα το ολο σκηνικο που το 90+% των δημοσιοκαφρων που βρισκονταν εκει ειναι μπουγατσεοι δε σου λεει κατι ετσι?

Το πως κατάλαβα τι εννοεί που το αφήνεις ασχολίαστο, το αφήνω και εγώ ασχολίαστο.

και πολυ καλα κανεις..

Τι σχέση έχει το ότι δεν κατέκρινε τις ρίψεις; Εγώ αυτό είπα ότι ήταν το πρόβλημα;

πανω κατω αυτο δεν ειπες?

ειπες δεν τις κατεκρινε αλλα τις αντιμετωπισε σαν εδρα..

Όταν αντιμετωπίζεις τη ρίψη αντικειμένων και τον εκφοβισμό των ποδοσφαιριστών όχι ως κάτι απαράδεκτο και αντιαθλητικό αλλά ως "έδρα" και μετά καμαρώνεις ότι εσύ έχεις καλύτερη, είσαι άξιος να λέγεσαι αθλητής;

παροτι ο ιδιος δεν ειπε αυτο που λες....

τωρα παντως για ατομο που δεν ειναι αξιο να λεγεται αθλητης καλα φαινεται να τα καταφερε.... καποιοι εστρωσαν 30μυρια στα ποδια του....(sarcastic mode off)

Δημοσ.

Eιναι ομως πολλα τα λεφτα ρε Αρη...Δηλαδη τον Γιουρκα στο φιναλε δεν τον χαλασε που τσεπωσε 3 για ενα χρονο και μετα απο 12 μηνες γυρισε στην Ατλετικο. Κατι τετοιο προβλεπω για τον Καστιγιο, θα βγαλει καμια 10αρια σε 2 χρονια (4 στο χερι συν 5 σε 2 χρονια συμβολαιου) και το 2009 θα παει σε καμια Σεβιλλη ή κατι τετοιο

Δημοσ.

Το θέμα με τον Καστίγιο είναι ότι πλέον οι μεγάλες ομάδες τον έχουν δει και θα τον παρακολουθούν στενά και στην Ουκρανία...δεν είναι κανένας άσχετος που περιμένει να τον ανακαλύψουν για να πεις ότι είναι κακή κίνηση να πάει στην ουκρανία...

Δημοσ.

Πολλά τα λεφτά.Μιλάμε για 28 εκατομμύρια για παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα.Ο Ολυμπιακός έχει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.Απομένει να δούμε αν θα γίνει σωστή διαχείρηση των χρημάτων.Νομίζω οτι τους παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία να φτιάξουν ομάδα για τα επόμενα 3-4 χρόνια που δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην Ελλάδα.

Το μπαλάκι πέφτει στον Κόκκαλη,περιμένουμε για αποδείξεις πλέον....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...