Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6-7?? καλα πλακα μου κανεις τωρα..μονο να σκεφτω ετσι στα γρηγορα ριμπο-σολιντ-λεμενς και εχουμε περασει τα 3!! και εδιωξε καμια 20αρια παικτες απο ιανουαριο, συν τις μειωσεις μισθων σε τζολε νικοπολιδη..

Αν θυμαμαι καλα για τους 2 που ειπες ειναι στα 5,5 μαζι με μισθους..

Τεσπα, μου φαινετε καποιες σελιδες πιο πανω τα εχουμε βρει γυρω στα 9..χωρις το μισο του καστιγιο φυσικα...

Δεν ηξερα οτι μεσα βαζουμε και τα λεφτα που επαιρνε ο προπονητης!

Αυτη πρεπει να ειναι καινουρια θεωρια...αλλα ακομα και ετσι να το υπολογισεις το ποσο δεν ξεπερναει τα 8εκ ευρω την ιδια ωρα που οπως σου ειπα εχουμε ηδη ξοδεψει 12.

Και που ακομα και αν δεν πουλαγαμε τον Καστιγιο θα παιρναμε αριστερο χαφ οποτε οπως καταλαβαινεις το ποσο αυτο θα γινοταν ακομα μεγαλυτερο.

Αστο μην το ψαχνεις φετος ο Κοκκαλης σπρωχνει χρημα και κανενας Ολυμπιακος δεν πρεπει να εχει παραπονο.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μαλλον μπερδευεσαι με τον δικο σου προεδρο που εκανε 2 μηνες παζαρια για να παρει δανεικο τον Ενακαχιρε...

Ο δικος μας τουλαχιστον φετος εχει φερει σπουδαιους παιχτες στην ομαδα και μαλιστα αγοραζοντας τους και οπως ειπε και ο Ιβιτς τωρα που εχουμε οικονομικη ανεση θα φερουμε και αλλους τετοιους παιχτες.

Οποτε απο αυτη τη κινηση καθαρα κερδισμενος ειναι ο Ολυμπιακος και κανενας Σωκρατης.

Επειδη εφτασε ο κομπος στο χτενι. Για αυτο το εκανε, οι μουρμουρες επιασαν τοπο. Το να βγαινεις τοσα χρονια στην ευρωπη και να μου λεει φετος οτι θα δωσει 10 εκατ. Ευρω (στην καλυτερη μεταγραφικη περιοδο, μετα απο πολλα χρονια) ε αυτο παει πολυ.Εγω πρωτα κοιταω το σπιτι μου , οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν.

Δεν ξερουν πως θα πανε τα πραγματα για τον ολυμπιακο ,γιατι δεν μπορουμε να πουμε τπτ πριν αρχισει να τσουλαει η μπαλα. Ελπιζω να τα παμε καλα.

Δημοσ.
σωστο και αυτο. πληροφοριακα ρωταω ποσα εχει δωσει γιαυτους που πηρε τωρα το καλοκαιρι, γνωριζεις? α ειδα που γραφεις 12 εκατομυρια ευρω οκ. χωρις καμια διαθεση ειρωνιας δεν περιμενω να κανεις τιποτα στην ευρωπη παλι φετος παντως. αυτη την εντυπωση εχω. με τα ποσα που βλεπω να δαπανουνται απο τις υπολοιπες ευρωπαικες ομαδες αυτα μοιαζουν με το τιποτα.

Εξαρταται τι εννοεις με το τι θα κανει στην Ευρωπη...αμα εννοεις να παει να σηκωσει το Τσουλου προφανως και δεν προκειται.

Αν εννοεις να παιξει καλη μπαλιτσα και να μην διασυρθει εντος και εκτος εδρας οπως τα τελευταια 2 χρονια και ενδεχομενως με μια πολυ καλη κληρωση να καταφερει να περασει εστω στο ΟΥΕΦΑ τοτε μπορω να σου πω οτι υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες φετος.

Δημοσ.
Επειδη εφτασε ο κομπος στο χτενι. Για αυτο το εκανε, οι μουρμουρες επιασαν τοπο. Το να βγαινεις τοσα χρονια στην ευρωπη και να μου λεει φετος οτι θα δωσει 10 εκατ. Ευρω (στην καλυτερη μεταγραφικη περιοδο, μετα απο πολλα χρονια) ε αυτο παει πολυ.Εγω πρωτα κοιταω το σπιτι μου , οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν.

Δεν ξερουν πως θα πανε τα πραγματα για τον ολυμπιακο ,γιατι δεν μπορουμε να πουμε τπτ πριν αρχισει να τσουλαει η μπαλα. Ελπιζω να τα παμε καλα.

Δεν με νοιαζει για ποιο λογο το εκανε,οχι οτι διαφωνω μαζι σου σε αυτο που λες,αλλα οτι το ΚΑΝΕΙ.

Γιατι και στον Παναθηναικο εχει φτασει ο κομπος στο χτενι και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο οτι σε σενα μιας και εσυ τουλαχιστον καθαριζεις τα πρωταθληματα στην Ελλαδα αλλα ο δικος τους προεδρος σφυριζει αδιαφορα.

Δημοσ.
Εξαρταται τι εννοεις με το τι θα κανει στην Ευρωπη...αμα εννοεις να παει να σηκωσει το Τσουλου προφανως και δεν προκειται.

Αν εννοεις να παιξει καλη μπαλιτσα και να μην διασυρθει εντος και εκτος εδρας οπως τα τελευταια 2 χρονια και ενδεχομενως με μια πολυ καλη κληρωση να καταφερει να περασει εστω στο ΟΥΕΦΑ τοτε μπορω να σου πω οτι υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες φετος.

που καταντησαμε ρε σαν ελληνικες ομαδες να κραταμε απλα μια αξιοπρεπεια και να μην ξεφτιλιζομαστε. δεν ενοουσα να παρει το τσου λου ενοουσα να περασει τους ομιλους.

Δημοσ.

Να υπενθυμίσω ότι μία ομάδα δεν κράταγε απλά αξιοπρέπεια αλλά μια χαρούλα πήγαινε αλλά εδώ την απαξιώναμε για το τσούκου τσούκου μπολ. Και φυσικά, στην Ελλάδα δε μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα.

Δημοσ.
Να υπενθιμήσω ότι μία ομάδα δεν κράταγε απλά αξιοπρέπεια αλλά μια χαρούλα πίγαινε αλλά εδώ την απαξιώναμε για το τσούκου τσούκου μπολ. Και φυσικά, στην Ελλάδα δε μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα.

κωδικο ονομα- επιχειρηση ριζουπολη. εχε χαρη που ειναι στοκος ο δικος μας και

δεν το επιασε το θεμα. δεν μπορεις να τα βαλεις εγκεφαλικα με τον κατασκοπο.

Δημοσ.
που καταντησαμε ρε σαν ελληνικες ομαδες να κραταμε απλα μια αξιοπρεπεια και να μην ξεφτιλιζομαστε. δεν ενοουσα να παρει το τσου λου ενοουσα να περασει τους ομιλους.

Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες φιλε...υπαρχει τεραστια διαφορα στα οικονομικα μεγεθη σε ολους τους τομεις αναμεσα στην Ελλαδα και στις προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες.

Οταν ακους οτι η ομαδα που προβιβαζεται απο την 2η κατηγορια της Αγγλιας στην 1η παιρνει σαν μπονους ενα ποσο κοντα στα 70εκ ευρω τοτε τι συγκρισεις να κανουμε και για ποιες Ευρωπαικες πορειες μπορουμε να μιλαμε;

Η μονη ελπιδα για να κανει κατι καλο μια Ελληνικη ομαδα στην Ευρωπη ειναι να βγει μια απιστευτη φουρνια Ελληνων παιχτων που σε συνδυασμο με καποιους καλους ξενους να κανουν ενα δυνατο συνολο.

Διαφορετικα μονο με μεταγραφες ξενων παιχτων δεν γινεται δουλεια αφου δεν μπορεις να ανταγωνιστεις οικονομικα τις ξενες ομαδες.

Δημοσ.
Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες φιλε...υπαρχει τεραστια διαφορα στα οικονομικα μεγεθη σε ολους τους τομεις αναμεσα στην Ελλαδα και στις προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες.

Οταν ακους οτι η ομαδα που προβιβαζεται απο την 2η κατηγορια της Αγγλιας στην 1η παιρνει σαν μπονους ενα ποσο κοντα στα 70εκ ευρω τοτε τι συγκρισεις να κανουμε και για ποιες Ευρωπαικες πορειες μπορουμε να μιλαμε;

Η μονη ελπιδα για να κανει κατι καλο μια Ελληνικη ομαδα στην Ευρωπη ειναι να βγει μια απιστευτη φουρνια Ελληνων παιχτων που σε συνδυασμο με καποιους καλους ξενους να κανουν ενα δυνατο συνολο.

Διαφορετικα μονο με μεταγραφες ξενων παιχτων δεν γινεται δουλεια αφου δεν μπορεις να ανταγωνιστεις οικονομικα τις ξενες ομαδες.

το ξερω και το καταλαβαινω αυτο αλλα ο εγωισμος μου δεν μπορει να συμβιβαστει με το να ερχετε η ξενη ομαδα και να μου κλεινει το σπιτι για πλακα. γιαυτο και δεν θελω να πηγαινω στο ποδοσφαιρο. στο μπασκετ τους κλεινω εγω το σπιτι οπουδηποτε και αυτο με ικανοποιει.

Δημοσ.
Φιλε μου και να μην εφευγε φετος θα εφευγε του χρονου...αυτος ο παιχτης ειναι πολυ σπουδαιος για να χαραμιζεται στο μιζερο Ελληνικο πρωταθλημα.

Οποτε καλυτερα που τον πουλησαμε φετος και βγαλαμε το μεγαλυτερο δυνατο κερδος παρα του χρονου που δεν υπηρχε περιπτωση να εχουμε τετοια προταση.

Δεν διαφωνω με αυτο,αλλωστε το ειπα απλα ενιωσα πολυ ασχημα στο ακουσμα της φυγης και δεν το περιμενα..Ναι τα λεφτα ειναι πολλα αλλα Castillo στην Ελλαδα και Τουρε δεν ερχονται καθε μερα..

Τετοια προταση φυσικα δεν θα δεχοσουν ουτως ή αλλως αμα δεν την εκαναν οι Ρωσοι μεγαλεμποροι.. Αυτοι τα "πεταν στο ποταμι να πλυθουν" τα λεφτα ετσι για πλακα.. Κανονικα ειχαν κανει προταση 15 εκ. ευρω και επρεπε να παρει το 25% ο Νερι.. Αρχισαν οι διαπραγματευσεις και οχι απλα πηραμε το 100% του αρχικου ποσου (δλδ 15 εκ. ευρω αλλα πηρε και ο Νερι το εξτρα 25% που του αναλογουσε.. Ετσι για πλακα χωρις να υπολογισεις τα λεφτα που του δινουν για καθε χρονο συμβολαιου..Το ζητημα δεν ειναι να περιμενουμε να συγκριθουμε με τετοιες περιπτωσεις σωματειων σαν την Σαχτιορ. Ουτε με περιπτωσεις μεγαλων ομαδων με τεραστια εσοδα αρα και τεραστιο budget..

Ελλαδα ειμαστε παιδια, τετοια εσοδα δεν μπορουν να βρεθουν οσο και να χτυπιεσαι.. Ουτε φυσικα μπορει να συγκριθει το budget μιας κορυφαιας ευρωπαικης ομαδας στο μπασκετ με μια του ποδοσφαιρου.. Η μερα με την νυχτα..

Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι περιμενω να δω τι παιχτες θα χτυπησει.. Και μην αρχισω να ακουω τπτ περιεργα ποσα για ρεταλια που τυχον να αποκτηθουν.. Ο νοων νοειτω.

Δημοσ.

Noμίζω οτι ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της μεταγραφής του Καστίγιο.Δεδομένου οτι η Σαχτάρ τον αγόρασε με 20 εκατομμύρια (15 ο Ολυμπιακός + 5 για το 25% του Καστίγιο).Απλά αναφέρω κάποια ποσά που δαπανήθηκαν για μεταγραφές πέρυσι και φέτος:

Φαν Νίστελροι:15 εκατομμύρια.

Καναβάρο:11,5

Μαλουντά:21

Κίβου:15

Αμπιντάλ:15

Ποντόλσκι:10

Κλόζε:12

Τους έπιασε κορόιδο τους Ουκρανούς ο Κόκκαλης και τους μοσχοπούλησε έναν παίκτη που σε διεθνές επίπεδο έχει να παρουσιάσει 3 γκόλ στα Τσάμπιονς Λιγκ και 4 στο Κόπα Αμέρικα.Δεν λέω οτι ο Νέρι δεν είναι παικταράς,αλλά έλεος,δεν είναι δυνατόν να κοστίζει περισσότερο από τον Νίστελρόι και σχεδόν τα διπλά από τον Καναβάρο.

Καλά έκανε και τον πούλησε υπό την προυπόθεση οτι τα λεφτά αυτά θα επενδυθούν.Και με βάση τα φετινά δεδομένα μπορούμε να ελπίζουμε οτι θα γίνει σωστή διαχείρηση.Εξάλλου αν ο Κόκκαλης ήθελε να κάνει απόσβεση των μεταγραφών θα τον είχε δώσει στην πρώτη πρόταση των Ουκρανών των 8,5 εκατομμυρίων.Δεν ήξερε οτι θα υπάρξει και άλλη πρόταση και ούτε και ο ίδιος δεν θα πίστευε οτι θα βρεθεί ομάδα που θα του δώσει 15 εκατομμύρια καθαρά,δηλαδή στο σύνολο 20.

Δημοσ.

σκεψου τωρα να εισαι ο ολυμπιακος και να σε εχει τρελανει ο νερι και το σοι του να τον αφησεις να παρει μεταγραφη με χιλιες δηλωσεις και οταν τελικα ερχεται αυτη η τρελη προταση να καθετε το βλαμενο και να σε παρακαλαει να μην φυγει!! Εγω θα εβαζα τους σεκιουριταδες να τον βαρανε μεχρι να πει το ναι!

Απειλες και μλκιες, μια χαρα του φερθηκαμε, τον ανεχτηκαμε τοσο καιρο με τα χουνερια του και με το που ανεβηκε λιγο η τιμη του αρχισε να πιεζει συνεχια για μεταγραφη. Ηταν ενα μειγμα της αλητειας του τουρε με τα κολπα του ριμπο, δηλαδη η πιεση με τις δηλωσεις και απο την αλλη να βγενει και να λεει οτι θελει να μεινει και τον εκβιαζουμε να φυγει για να παρει τον κοσμο με το μερος του!! Ουτε υποχρεοση ειχαμε να του προτεινουμε διπλασιασμο ουτε να τον αφησουμε να παει οπου τον συμφερει αυτον. Με χαλασε πολυ οταν τον ακουσα 1 ωρα μετα την πρωτη συναντηση να βγενει στα ραδιωφονα και να κλεγετε οτι δεν τον εκτιμαμαι και δεν του προσφεραν αυτα που περιμενε. Και καπακι εγω αγαπο τον ολυμπιακο αλλα κοσμε να ξερεις οτι ο κοκαλλης δεν ηρθε στο ραντεβου και δεν μου εκαν 4πλασιασμο, αντι να κοιταξει το μελλον του προσπαθουσε να ψαρωσει τον κοσμο, τοσο παιδακι ειναι. Και τωρα καταληγει να τρεχει στα κρυα, αφου ηθελε μεταγραφη την πηρε!

Αλλα για να μην τρελενομαστε, ναι μεν θα ξεσπιτωθει, εχει γυναικα εγκυο κτλπ, παει σε δυσκολη χωρα/πολη, αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα οπος τα παρουσιαζουνε. Η σαχταρ εχει καλο ονομα, βρισκει παιχτες τα σκαει και τους πουλαει στα διπλασια αργοτερα και ειναι ανερχομενη δυναμη στο ποδοσφαιρο, αν μη τη αλλο πιο ανερχομενη απο τον ολυμπιακο. Δεν σημενει οτι παει στην ρωσια και θα τον ξεχασουν οι μανατζερ. Το μονο αρνητικο ειναι οτι για να εχει κερδος τωρα η σαχτιορ πρεπει να τον πουλησει σε 2-3 χρονια με 25-30 εκατομυρια, πραγμα υπερβολικα δυσκολο, και γι αυτο μοιαζει εγκλωβισμενος πλεον στην ρωσια για καμποσα χρονια.΄Αλλα ενταξει με 2,3 τον χρονο και 4 στο χερι, ε κοματια να γινει!

το μονο κακο ειναι οτι εχουμε χασει πολυ σε flair (ποδοσφαιρικη φαντασια), δεν λεω οτι χασαμε τα γκολ πχ 18 του ριμπο και 10 του καστιγιο, αυτα μπορει να ρθουνε αλλα δεν θα χει τοση φαντασια το παιχνιδι μας, αλλα απο την αλλη θα ειναι και πιο ορθολογικο και ισος πιο σταθερο και ομαδικο παιχνιδι

Δημοσ.

Ο Καστιγιο ηθελε τα ιδια λεφτα απο την Μπαρτσα ξερω γω...Εμ αγορι μου αυτα δεν γινονται. Τι εχουν οι Ρωσοι για να σε πεισουν?Χρημα. Η Μπαρτσα εχει και χρημα και πρωταθλημα, και γηπεδο και ΤΛ και ενα καρο πραγματα και με τα ιδια λεφτα περνει τον Ρομπεν αμα γουσταρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...