Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Όσο για τον Ολυμπιακό...δεν νομίζω ότι χρειάζεται 10άρι... Λεντέσμα Στολτίδης στο κέντρο και μπροστά θα έχουμε τον κλασσικό επιθετικό... (Κωνσταντίνου/Κοβάσεβιτς) και θα έχουμε από πίσω έναν πιο περιφερειακό (Νούνιεζ/Αντι-Καστίγιο) Ο Στολτίδης θα είναι παγκο φέτος.Μην ξεχνάτε οτι το Φλεβάρη κλείνει τα 33.Ο Τοροσίδης με το Λεντέσμα θα είναι στα χαφ και δεξί μπακ ο Πατσατζόγλου,μέχρι τώρα ο Ζεβλάκοφ είναι μετριος.Μια χαρά δίδυμο είναι,ξέρουν μπάλα και οι δύο,τρέχουν και έχουν και κάθετη πάσα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι οτι ο Ολυμπιακός που ξέραμε δεν υπάρχει πλέον.Δεν υπάρχουν οι παίκτες που μόνο και μόνο από την ώθηση που τους έδιναν τα 6,7,8,10 πρωταθλήματα καθάριζαν τα παιχνίδια.Σκεφτείτε μόνο οτι μετά το Τζόλε οι πιο παλιοί στην ομάδα είναι ο Στολτίδης και ο Πάντος.Μιλάμε για μια εντελώς καινούρια ομαδα όχι μόνο ως προς τους παίκτες αλλά και ως προς τη φιλοσοφία,αφού πλέον δεν θα βασίζεται στις εμπνεύσεις του Ριβάλντο του Τζιοβάνι και του Τζόλε αλλά στη συλλογική προσπάθεια. Υπομονή λοιπόν από όλους μας.
Ic3m@N Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αν με το καλό είναι υγειής ο Πάτσα και πάρει αυτός την δεξιά θέση στην άμυνα...τότε ναι ο Στολτίδης θα είναι πάγκο...αλλιώς δεν νομίζω... (ο Ζεβλάκοφ είναι γενικά μέτριος για μένα...δλδ μια χαρά είναι αλλά όχι για βασικός)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 O Πάτσα είναι πλέον υγιέστατος.Όσες πιθανότητες έχει να τραυματιστεί ο οποιοσδήποτε έχει και αυτός.
21century Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ο αδερφος μου που ειναι στον Αστερα Βουλιαγμενης και εργαζεται εκει μου ειπε πολλα για τα αστερακια της μπαλλας. Λοιπον ο Καραγκουνης- καταγεται απο την γενετειρα μου- χαιρετασει ολο τον κοσμο, ειναι φιλικος οποτε ερχεται και ανοικτος σε ολους. Αντιθετα ο Ρε-ι-βλαντο δεν μιλαει σε κανεναν και φαινεται οτι καβαλησε το καλαμι. Καλα εφαγε απο το Κοκκαλη και τωρα το παιζει μεγαλος. Καλα εκανε και εφυγε. Τουλαιχστον τροπους καλης συμπεριφορας δεν εμαθε ποτε τους εκει που καποτε ηταν φτωχος και εχει βιωσει τι σημαινει αυτο στο πετσι του?
Mithrantir Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ο Στολτίδης μπορεί να μην παίζει σε όλα τα παιχνίδια όπως παλαιότερα, αλλά δε νομίζω οτι θα είναι και πάγκο. Άλλωστε έχει ένα προσόν που δεν το έχουν οι Πάτσα και Τόρο. Είναι ο δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε κεφαλιές, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα επικινδύνο σε στημένες φάσεις. Και έχει και μια μαχητικότητα που δεν εξαρτάται από την ηλικία. Οσον αφορά τους Λεντέσμα και Νούνιεζ, εγώ δεν θα περίμενα να δω τρελλή απόδοση από τα πρώτα παιχνίδια (ίσως από Λεντέσμα λόγω της απαίτησης που έχει από τον εαυτό του για να αποδείξει οτι το Αμβούργο ήταν κακή παρένθεση). Είναι παίκτες νέοι σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έχουν συνηθίσει, και νεα ομάδα. Πάντως οι μέχρι τώρα μεταγραφές είναι υποσχόμενες για ένα καλύτερο αύριο, και σίγουρα σε αυτό πιστεύω ότι έχει μεγάλη συμβολή ο Ivic. Που κατ' εμε είναι η καλύτερη κίνηση της διοίκησης τα τελευταία χρόνια. Αυτή και ο δανεισμός του Μπόρχα (Θεέ μου μακάρι να τους βγει και να τον πάρουν κιόλας).
Freakster Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Περί συμφωνίας Ολυμπιακού και Ντελγκάδο, μιλούν οι Μεξικανοί Φερτον και αυτον να τρελαθουμε!
KaizerSoze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αντιθετα ο Ρε-ι-βλαντο δεν μιλαει σε κανεναν και φαινεται οτι καβαλησε το καλαμι. Καλα εφαγε απο το Κοκκαλη και τωρα το παιζει μεγαλος. Καλα εκανε και εφυγε. Τουλαιχστον τροπους καλης συμπεριφορας δεν εμαθε ποτε τους εκει που καποτε ηταν φτωχος και εχει βιωσει τι σημαινει αυτο στο πετσι του? Μισο,γιατι εχει παρεξηγηθει το θεμα ΓΕΝΙΚΑ(οχι για τον Ριβαλντο) 1. Ο Ριβαλντο δεν το παιζει μεγαλος ΕΙΝΑΙ μεγαλος. Και σιγα μην εφαγε απο τον Κοκκαλη, για τσιγαρα τα εχει τα λεφτα του Ολυμπιακου σε σχεση με το συμβολαιο στην Μπαρτσα(ειδικα την 1η χρονια που αντικατεστησε τον Ροναλντο) 2. Γιατι πρεπει ολοι να συμπεριφερονται σαν τον Καραγκουνη?Πρεπει ολοι να μιλανε με ολους?Τον ξερει τον φιλο σου?θελει να τον μαθει?Εσυ μιλας σε ολους τους υπαλληλους ενος ξενοδοχειου οταν πας?Μηπως το εχεις καβαλησει και συ ή εγω ή ο αλλος?Οχι, απλα δεν γινεται να ειμαστε ολοι μες την καλη χαρα. Καλαμι θα ηταν αν μια ζωη ηταν πλακατζης και μετα εγινε ψηλομυτης. Αποσο θυμαμαι ομως ο Ριβαλντο ποτε δεν φημιζοταν για την καρδια περιβολη, οποτε ετσι ειναι ο χαρακτηρας σου. Επειδη δεν μιλαει δηλαδη στον στον υπαλληλο του Αστερα ειναι καλαμι?Τον εχει βρισει?Του βαζει τις φωνες?Του μιλαει υποτιμητικα?Αν οχι, τι προβλημα υπαρχει αν καποιος θελει να εχει καθαρα σχεση πελατη με ενα ξενοδοχειο 3. Ειμαι Παναθηναικος, ουτε ΑΕΚ ουτε Ολυμπιακος για να θελω να τον υπερασπιστω. Απλα για καποιο λογο επειδη βλεπουμε στην τηλεοραση ολους τους παικτες και φωναζουμε το ονομα τους νομιζουμε οτι ειμαστε και φιλαρακια τους. Οταν ειχε ερθει ο Ντελκ περσυ τον πετυχα στο Μολ με την γυναικα του να τρωει. Αν πηγαινα να του σπασω τα @@ "Γεια σου ρε Τονυ παικταρα, για πες, θα τα γαμησουμε ολα φετος?" θα ειχε αδικο να μου ελεγε "Ξεκολλα ρε μεγαλε"??
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ο αδερφος μου που ειναι στον Αστερα Βουλιαγμενης και εργαζεται εκει μου ειπε πολλα για τα αστερακια της μπαλλας. Λοιπον ο Καραγκουνης- καταγεται απο την γενετειρα μου- χαιρετασει ολο τον κοσμο, ειναι φιλικος οποτε ερχεται και ανοικτος σε ολους. Αντιθετα ο Ρε-ι-βλαντο δεν μιλαει σε κανεναν και φαινεται οτι καβαλησε το καλαμι. Καλα εφαγε απο το Κοκκαλη και τωρα το παιζει μεγαλος. Καλα εκανε και εφυγε. Τουλαιχστον τροπους καλης συμπεριφορας δεν εμαθε ποτε τους εκει που καποτε ηταν φτωχος και εχει βιωσει τι σημαινει αυτο στο πετσι του? ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙΖΕΡ.... Μισο,γιατι εχει παρεξηγηθει το θεμα ΓΕΝΙΚΑ(οχι για τον Ριβαλντο) 1. Ο Ριβαλντο δεν το παιζει μεγαλος ΕΙΝΑΙ μεγαλος. Και σιγα μην εφαγε απο τον Κοκκαλη, για τσιγαρα τα εχει τα λεφτα του Ολυμπιακου σε σχεση με το συμβολαιο στην Μπαρτσα(ειδικα την 1η χρονια που αντικατεστησε τον Ροναλντο) 2. Γιατι πρεπει ολοι να συμπεριφερονται σαν τον Καραγκουνη?Πρεπει ολοι να μιλανε με ολους?Τον ξερει τον φιλο σου?θελει να τον μαθει?Εσυ μιλας σε ολους τους υπαλληλους ενος ξενοδοχειου οταν πας?Μηπως το εχεις καβαλησει και συ ή εγω ή ο αλλος?Οχι, απλα δεν γινεται να ειμαστε ολοι μες την καλη χαρα. Καλαμι θα ηταν αν μια ζωη ηταν πλακατζης και μετα εγινε ψηλομυτης. Αποσο θυμαμαι ομως ο Ριβαλντο ποτε δεν φημιζοταν για την καρδια περιβολη, οποτε ετσι ειναι ο χαρακτηρας σου. Επειδη δεν μιλαει δηλαδη στον στον υπαλληλο του Αστερα ειναι καλαμι?Τον εχει βρισει?Του βαζει τις φωνες?Του μιλαει υποτιμητικα?Αν οχι, τι προβλημα υπαρχει αν καποιος θελει να εχει καθαρα σχεση πελατη με ενα ξενοδοχειο 3. Ειμαι Παναθηναικος, ουτε ΑΕΚ ουτε Ολυμπιακος για να θελω να τον υπερασπιστω. Απλα για καποιο λογο επειδη βλεπουμε στην τηλεοραση ολους τους παικτες και φωναζουμε το ονομα τους νομιζουμε οτι ειμαστε και φιλαρακια τους. Οταν ειχε ερθει ο Ντελκ περσυ τον πετυχα στο Μολ με την γυναικα του να τρωει. Αν πηγαινα να του σπασω τα @@ "Γεια σου ρε Τονυ παικταρα, για πες, θα τα γαμησουμε ολα φετος?" θα ειχε αδικο να μου ελεγε "Ξεκολλα ρε μεγαλε"?? Μια απορία μόνο... Με το κόλλημα που είχες εσύ με τον ντελκ,σίγουρα δεν του μίλησες? Δυσκολεύομαι να το πιστέψω!!!! ΥΓ:αν ο ριβάλντο του συμπεριφέρθηκε άσχημα,έχει κάθε δίκιο ο αδερφός σου! Αν όμως δεν χαμογελάει, ή δεν του εξηγησε τι έγινε με τον κόκκαλη,κλπ, τότε έχει παντελώς άδικο ο αδερφός σου!
vlachaquito Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αντιθετα ο Ρε-ι-βλαντο δεν μιλαει σε κανεναν και φαινεται οτι καβαλησε το καλαμι. Καλα εφαγε απο το Κοκκαλη και τωρα το παιζει μεγαλος. Καλα εκανε και εφυγε. Τουλαιχστον τροπους καλης συμπεριφορας δεν εμαθε ποτε τους εκει που καποτε ηταν φτωχος και εχει βιωσει τι σημαινει αυτο στο πετσι του? καβαλησε το καλαμι?? ναι τον αλητη, ηρθε στην ελλαδα στα 15 του απο τις φαβελας και τωρα μας το παιζει καποιος.. Αλητηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
KaizerSoze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ναι ρε δεν του μιλησα, δεν εισαι καθε μερα στο ιδιο μαγαζι με ενα ΝΒΑερ αλλα δεν θα του επρηζα και τον παπαρο ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να λεω πως ο Ντελκ ειναι ΠΟΛΥ καλος παικτης και πως σαν σκεψη ηταν ΠΟΛΥ καλη. Δεν βγηκε για την ομαδα του Ομπραντοβιτς, σε μια πιο χημειο ομαδα ισως πετυχαινε πολλα, αυτο δεν διαγραφει ομως την μεγαλη του καριερα
Ic3m@N Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Έτσι και τον είχε ο Πίνι αυτόν πέρσυ...σίγουρα θα βλέπαμε έναν διαφορετικό Ντελκ...
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ο πίνι, είναι φυσικό να σου έδειχνε ένα διαφορετικό ντελκ, γιατί με το σύστημα του "κάνω επίθεση χωρίς σύστημα", είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί ένας μαυρος περιφερειακός του ΝΒΑ,με 12 χρόνια καριέρας εκεί, από ότι σε μια ομάδα με 75 διαφορετικά συστήματα,και απόλυτη πειθαρχία.... ΥΓ:κάιζερ,δε διαφωνώ για την ποιότητα του παίχτη ντελκ,διαφωνώ με το πόσο μπορεί να κολλήσει τέτοιος παίχτης σε αυτόν τον προπονητή...
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 καστίγιο:ο οσφπ δεν αγαπάει τους παίχτες αξίας (σιγά ρε .... ζίζου,σιγά! για τους υπόλοιπους που αναφέρει έχει δίκιο,αλλά..έλεος)!
Freakster Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Kαλά και με τις αγάπες δε γίνεται δουλειά. Κάθε φορά που θα κούναγε το δαχτυλάκι ο καστιγιο, θα έπρεπε να του χτυπάμε αναπροσαρμογες δλδ.
tzinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ασχετο αλλα αν ερθει ο ντελγκαδο, εγω αμεσος βαζω κανα 200ρι ευρο για πρωτο σκορερ του πρωταθληματος και ισος και για γαυρο πρωταθλητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.