revil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ειναι οντως ΤΟΣΟ καλος??? Δλδ αν παρουμε ντελγαδο ενα πολυ καλο μεσο κ ενα αξιοπρεπη αμυντικο εχουμε σοβαρη ομαδα κ για το τσουλου?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ειναι οντως ΤΟΣΟ καλος???Δλδ αν παρουμε ντελγαδο ενα πολυ καλο μεσο κ ενα αξιοπρεπη αμυντικο εχουμε σοβαρη ομαδα κ για το τσουλου? Παίκτης 25 χρονών που σε 115 παιχνίδια έχει 56 γκολ και 34 ασίστ με 20 συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής λές να μην είναι καλός?Τεράστια μεταγραφή αν πραγματοποιηθεί αν και είναι πολύ δύσκολο. Το τσου-λου άστο είναι άλλη ιστορία.Εκτός και αν με το σοβαρή ομάδα εννοείς αξιοπρεπή που να μην διασύρεται.Κάτι τέτοιο μπορεί και να συμβεί αν και έχουν έρθει τόσοι καινούριοι που μέχρι να γίνουν ομάδα το Τσου-Λου θα έχει τελειώσει για εμάς. Πάντως από όλους αυτούς που ακούστηκαν μέχρι σήμερα ο μόνος που μου γεμίζει το μάτι,και αυτό γιατί φαίνεται οτι το έχει το γκόλ,είναι ο Ντελγκάδο.Νε-Νε,Αρτσούμπι και οι λοιποί δεν έχουνε και πολλά γκολ στην καριέρα τους μέχρι τώρα.Και ελλέιψει Ρίμπο-Νέρι το εύκολο γκολ θα μας χρειαστεί οπωσδήποτε.
christos_0b Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Πάντως από όλους αυτούς που ακούστηκαν μέχρι σήμερα ο μόνος που μου γεμίζει το μάτι,και αυτό γιατί φαίνεται οτι το έχει το γκόλ,είναι ο Ντελγκάδο.Νε-Νε,Αρτσούμπι και οι λοιποί δεν έχουνε και πολλά γκολ στην καριέρα τους μέχρι τώρα.Και ελλέιψει Ρίμπο-Νέρι το εύκολο γκολ θα μας χρειαστεί οπωσδήποτε. Ακριβως , οσο ειχαμε ριμπο το περιμεναμε το καλυτερο καθε φορα σε φαουλ εκτος περιοχης και γενικα σε καλα σημεια , το εχουμε πλεον αυτο ? Και να πω οτι βλεποντας τα φιλικα εντυποσιαστηκα ... ειναι νωρις ακομα οκ αλλα αν και ελπιζω ,δεν πιστευω οτι θα δουμε και τπτ πολυ καλο φετος απο τον ολυμπιακο - αντιθετως βλεπω την ΑΕΚ πολυ δυναμικη και φοβαμαι!!!
tzinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 δυστηχος απο οτι λεγεται αν δεν ακουσουμε νεα μεχρι αυριο μεσημερι, παει ο ντελγκαδο γιατι αυριο βραδυ ληγει η προθεσμια μεταγραφων στο μεξικο. Και λογικα θα πρεπει η κρουζ αζουλ να παρει αλλον στην θεση του, που πολυ δυσκολα θα βρει σε μια μερα. Εκτος αν σκασει τρελα λεφτα ο γαυρος και τους αναγκασει, αλλα πολυ χλωμο, του θανατα χλωμο! Σχετικα με την αεκ, μην τρελενεστε, δεν επαιξε και καμια τρελη μπαλα, ασε που ηταν απεναντι στην μπριζ που περναει τεραστια κριση, απο εκει που ηταν αιωνια πρωταθλητια τελευταια παει κατα διαολου. Για να μην πω τι μπαλαρα παιζαμε εμεις στα φιλικα περσι και μετα το γυρισαμε λιγο στα βασανιστικο και κουραστικο ποδοσφαιρο. Και οσο για τον ποντικομουρη τον ραμος, εμενα μου φενετε οτι θα μπαζει πιο πολυ και απο τον ντομι, καλες οι επελασεις αλλα αν δεν ξερεις αμυνα και εχεις εκτοπισμα πιτσιρικου....δεν κανεις για μπακ Τον νενε δεν τον εχω προσεξει ποτε, και το βιντεακι του δεν δειχνει τιποτα εντυποσιακο. Τον κοβο για ενα παικτη πιο πολυ μεσο τυπου καφε (δηλαδη νταν κεντρο, ουτε αμυντικο χαφ ουτε επιθετικο). παρα επιθετικογενη μεσο. Δεν ξερω αν ειναι αυττο που χρειαζομαστε. Ενω ο ντελγκαδο σου φερνει θεαμα, σιγουρα γκολακια, εισιτηρια, φαντασια....χρειαζεται απαραιτητα. Η τουλαχιστον καποιος παρομοιος, αλλα αμφιβαλο αν θα βρεθει αλλος τοσο εντυποσιακος οσο ο ντελγκαδο, το παλικαρι ειναι τρελη ευκαιρια (pleeeaassse gooddd offf fooottballll bnring delgado to gayros)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Και να πω οτι βλεποντας τα φιλικα εντυποσιαστηκα ... ειναι νωρις ακομα οκ αλλα αν και ελπιζω ,δεν πιστευω οτι θα δουμε και τπτ πολυ καλο φετος απο τον ολυμπιακο - αντιθετως βλεπω την ΑΕΚ πολυ δυναμικη και φοβαμαι!!! Είδαμε και τη μπαλάρα που παίξαμε πέρυσι όταν στα φιλικά μοιράζαμε 5άρες και 4άρες σε Βέρντερ,Μπλάκμπερν και Σοσιεδάδ. Το είπα και θα το ξαναπώ,η ομάδα είναι εντελώς καινούρια χρειάζεται μεγάλη υπομονή.
Freakster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Συνεχίζοντας τις ευχαριστίες ο Νέρι Καστίγιο στάθηκε στον Νίκο Αλέφαντο. «Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον καλύτερο προπονητή που είχα στον Ολυμπιακό τα τελευταία επτά χρόνια, τον Νίκο Αλέφαντο, με βοήθησε πολύ σαν άνθρωπο και ποδοσφαιριστή. Πάντα πίστευε σε μένα και είχε προβλέψει την εξέλιξή μου».
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 καστίγιο....on fire.... ...ενώ επιτέθηκε στον Πέτρο Κόκκαλη. "Δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο και δεν θα έπρεπε να είναι στη διοίκηση", τόνισε χαρακτηριστικά.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Πολλοί απογοητεύτηκαν από τις σημερινές δηλώσεις του Καστίγιο.Περίμεναν ανάλογο σόου με αυτό του Ριβάλντο αλλά δυστυχώς δεν τους έκατσε.Αντίθετα ο Νέρι εξέφρασε ευχαριστίες προς όλους πλην του Πετράκη και ευχήθηκε κάποια στιγμή να ξαναπάιξει στο Θρύλο απογοητεύοντας έτσι και την συμπαθέστατη λαχανοφυλλάδα Αθλητική Ηχώ που με το σημερινό της πρωτοσέλιδό υποννοεί οτι ο Καστίγιο όταν επιστρέψει θα πάιξει στο βάζελο. Περαστικά τους (σας)....
zaxoys Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 όχι , θα γυρίσει στον ΟΣΦΠ όπου θα είναι πρόεδρος ο Πέτρος :-p αφού πήρατε τα 15 ούτε του παπά ...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μα το είχα πει οτι τα 15 είναι εντελώς εξωφρενικό ποσό για τον Καστίγιο και καλά έκανε και τον πούλησε ο Σώκρατες. Όσο για το αν και πού θα γυρίσει θα το δούμε στο μέλλον.Η ιστορία έχει αποδείξει οτι αυτές οι ψευτοέχθρες ξεχνιούντε πολύ έυκολα.Εξάλλου το μόνο κακό που του έκανε ο Πετράκης είναι οτι αυτός του μετέφερε την πρόταση των Ουκρανών και τον πίεσε να γίνει κατά 13 εκατομμύρια πλουσιότερος!
vastravoud Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ο Ολυμπιακός έπραξε ΑΡΙΣΤΑ πουλώντας τον Καστίγιο, σε μια τιμή μεγαλύτερη της πραγματικής του αξίας (και νομίζω μεγαλύτερη αυτής που θα έχει του χρόνου). Μετρημένα κουκιά ήταν, και ο Κόκκαλης έπραξε το σωστό.
revil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μαγκες εχει κανεις αποψη για το Νενε??? Ετσι οπως τον ειδα σε κατι βιντεακια μου φανηκε αρκετα(εως και πολυ) καλος. Αν ειναι δλδ ετσι οπως τον φανταζομαι, σκεφτομαι οτι με Μπραβο Νενε απο τη μια και Τοροσιδη Γκαλλετι απο την αλλη, θα φτυνουμε φωτιες.. Περιφερειακος επιθετικος και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αμυντικος και ειμαστε μια χαρα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Καλος παιχτης ειναι σιγουρα...αλλωστε γιαυτον ενδιαφερθηκαν αρκετες Ευρωπαικες ομαδες οπως η Μονακο και η PSV. Το θεμα ειναι αυτο που λες...οτι πρεπει οπωσδηποτε και οι αλλοι 2 παιχτες να ειναι αναλογης αξιας. Ειδικα ο αντικαταστατης του Νερι...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ο Νενέ είναι καλός παίκτης.Γεμάτες σεζόν στην Πριμέρα και σε ιδανική ηλικία.Για αντικαταστάτης του Τζόλε καλός είναι.Με Ραούλ Μπράβο θα κάνουν πολύ δυνατό δίδυμο αν φυσικά αποκτηθεί. Εγώ τον Ντελγκάδο θα ήθελα σαν τρελός αλλά δεν παίζει.Ο Ροντρίγκεζ που ακούγεται δεν μου λέει και πόλλά. Και φυσικά έναν αμυντικό,δεν βγαίνει η χρονιά με Άντζα και Σέζαρ.Δηλαδή αν ο ένας λείπει με κάρτες και ο άλλος είναι τραυματίας (που δεν είναι και το πλέον ακραίο σενάριο)ποιοί θα παίξουν στην άμυνα????
KaizerSoze Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ο ρεπορτερ σας στον σπορτ-φμ ελεγε τις προαλλες (πριν 2-3 μερες δηλαδη, μετα τον Νερι) οτι ΔΕΝ θα παρετε αμυντικο, πως διδυμο θα ειναι ο Αντζας με τον Σεζαρ και αν λειπει καποιος θα μετακομιζει σε δεξι σεντερ μπακ ο Τοροσιδης και σε αριστερο σεντερ μπακ ο Μπραβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.