Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ψιλοαποκλειο διοτι ο σικοφ δοθηκε οριστικα στην καλαμαρια και πλεον εχουμε δυο μονο σεντερ μπακ. Να εχεις παρει τοσους παιχτες και να εχεις μονο 2 σεντερ μπακ ειναι χαζο! Ενταξει εχεις αλλους 3 αξιολογους πολυθεσειτες που συνηθος ομος θα εχουν τις αλλες δυο θεσεις της αμυνας στα μπακ. Φανταζεστε τωρα να κατεβουμε σε σημαντικο αγωνα με ζεβλακα δεξια, ντομι αριστερα και τοροσιδη(η πατσα) με μπραβο σεντερ μπακς. Και αν θεωρησουμε οτι θα γινει αυτο επειδη σεζαρ, αντζας θα εχουν προβλημα τραυματισμου/καρτας και θα λειπουν τοτε δεν θα εχουμε και αλλαγες στην αμυνα! Και βασικα εγω δεν τρελενομαι για ονομα στην αμυνα αν δεν βγαινουν τα κουκια, αλλα χρειαζεται εστω και ενας επιπεδου φυντανιδη ρε παιδι μου για να συμπληρωσεις ροστερ

Απλα δεν καταλαβαινο γιατι εχουν κολησει τοσο πολυ στον μποτινελι και τον κολοτσινη, τοσες χιλιαδες παιχτες υπαρχουν. Και στις αλλες θεσεις κολουσαν σε ορισμενους στοχους και μετα πραγματικο ενδιαφερον δεν υπηρχε για πολλους απλα καταφεραν να κλεισουν τις πρωτες επιλογες. Καλος ο ιβιτς, αλλα εχο βαρεθει να ακουο για τον μονταινι και τον μποτινελι, ενας μανατζερ οφειλει να εχει μια πιο μεγαλη γνωση της αγορας και οχι ενα μπλοκακι με 20 ονοματα κολητον του που πηγενοφερνει σε οποια ομαδα δουλευει (πχ πολλα ιδια ονοματα ειχαν ακουστει και για την αεκ οταν ηταν εκει ο ιβιτς)

Και παμε ξανα, κοκαλληηηη σε παρακααλλοοο φερεεε τον τσελιτο στον ολυμπιακοοοο

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με ντελγαδο κ κολοτσινι πιστευω ειμαστε ευχαριστημενοι ε? :D

Να ρωτησω τη μλκια μου εγω??

Πως δε μας βγαινουν τα κουκια?? Και τι εννοω..

Πηραμε 15 απο τον καστιγιο.. Εχουμε δωσει( ΑΝ ολοκληρωθει η μεταγραφει του νενε) 6 βαρια βαρια. Μενουν 9. Δε σου λεω 9 σου λεω 5 να βγαλει τπτ κ ο κωκκαλης. με αυτα τα λεφτα δε μπορεις να δωσεις 2,5 κ 2,5 και να παρεις 2 ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ παιχτες??

edit : και ετσι για να φτιαχτουμε λιγο αδερφια

ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ υπομονη χρειαζεται

Δημοσ.
Με ντελγαδο κ κολοτσινι πιστευω ειμαστε ευχαριστημενοι ε? :D

Με ντελγαδο κ κολοτσινι τα παραταμε, μαζευουμε μπογαλακια και παμε να δηλωσουμε συμετοχη στην πριμερα ντιβιζιον διοτι αποδυναμωνεται η σεβιλλη και δεν μπορει η μπαρτσα με την ρεαλ να παλευουν μονοι τους, δεν εχει γουστο ρε παιδι μου, θελει και ενα τριτο να τους μπενει αναμεσα.

Να ρωτησω τη μλκια μου εγω??

Πως δε μας βγαινουν τα κουκια?? Και τι εννοω..

Πηραμε 15 απο τον καστιγιο.. Εχουμε δωσει( ΑΝ ολοκληρωθει η μεταγραφει του νενε) 6 βαρια βαρια. Μενουν 9. Δε σου λεω 9 σου λεω 5 να βγαλει τπτ κ ο κωκκαλης. με αυτα τα λεφτα δε μπορεις να δωσεις 2,5 κ 2,5 και να παρεις 2 ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ παιχτες??

Κοιταξε το σιγουρο ειναι οτι θα τσεπωσει και κατι το συναφι, τωρα βεβαια αν πουμε οτι περισεψει 1 εκατομυριο και το βαλει στην τσεπη ο κοκαλης θα κανει καμια διαφορα στην περιουσια του?? Θελω να πιστευο οτι εστω και αν οχι αμεσα ολα θα πανε για την λειτουργια του ολυμπιακου ως συλογου. ΑΛηθεια ξερει κανεις ποσο εκτιμαται η περιουσια του κοκαλη? Αλλα σκεψου και αυτο τα εσοδα του ολυμπιακου (ασχετα απο τα εξοδα) νομιζο ειναι καμια 20ρια εκατομυρια το χρονο με τσου λου και εισητιρια μεσα. Οποτε φαναταζεσε οτι οτι βγαζουμε ενα χρονο σαν σωματειο το πηραμε απο ενα παιχτη μονο. Ε μονο σαν σκεψη βαζει πειρασμο για να τσεπωσει και ο προεδρος κατιτις

και 2ρον κατι ειχα ακουσει οτι απο τα 15 μονο τα 6 θα παρουμε αμεσα στο χερι. Μηπως εχει και δοσεις η αλλους διακανονισμους η συμφωνια? Διοτι αμα δινουν 2 χρονια δοσεις τοτε δεν εχεις εσυ λεφτα να παρεις ντουκου ενα παιχτη, εκτος αν κανεις και εσυ μεταγραφη με δοσεις. Και μην με αρχισετε για κοτσοβολους και μαλακιες, πολλες ομαδες δινουν ενα μεγαλο ποσοστο μπροστα και τα υπολοιπα με διακανονισμο

και τελος καλο το μπασκετακι, καλες οι ασιστ και τα τρποντακια του γιασκεβισιους, αλλα σαν τις τριπλες και τους σουτους του ντελγκαδο τιποτα!!

κοκαλληηηη σε παρακααλλοοο φερεεε τον τσελιτο στον ολυμπιακοοοο

Δημοσ.
και τελος καλο το μπασκετακι, καλες οι ασιστ και τα τρποντακια του γιασκεβισιους, αλλα σαν τις τριπλες και τους σουτους του ντελγκαδο τιποτα!!

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει με το μπασκετακι κ που το βλεπουν πολυ πιο ενδιαφερον απο τη μπαλιτσα. Ειδικα αν συγκρινεις κ το μπασκετ με το ποδοσφαιρο της ελλαδας.

Δημοσ.

φυσικα και σου επιτρεπο, αλλοστε δεν το ειπα με μειοτικο τροπο προς το αθλημα του μπασκετ, και εγω διασκεδαζο με μια καλη αναμετρηση(πχ οι φετινοι τελικοι). Αλλα να στο θεμα τον στιγμιοτυπον, ενα βιντεακι οποιουδηποτε παιχτη μπασκετ(αντε πλην τζορνταν) θα χανει απο τα κολπα ενος ποδοσφαιριστη, απλα εχει λιγο πιο πολυ ελευθερια στις κινησεις και στην φαντασια. anyway, αρχισε και το φιλικο

Δημοσ.

0-1 O Πανιώνιος. Η άμυνα του Ολυμπιακού είναι για τα πανηγυρια.

Ελεος και το έχω παίξει και στο στοίχημα:(

Ελπίζω να βελτιωθει γιατι δεν μας βλέπω καλά

Δημοσ.

σσσσσ ανεβενει η ομαδα βρε. Δεν ειδα και το γκολ που φαγαμε, το αρχισα στο 15, το πνηξαμε??

ο τζολε ειναι ορεξατος, ο μπραβο βραχος και ο νουνιεζ εχει μυαλο μπαλαδορικο το παιδι, πολυ τον γουσταρο αλλα θελει δουλεια στην φυσικη κατασταση λιγο να αποκτησει ταχυτητα. Και ολ εντεσμα φενετε να εινα αμυντικο χαφ που κραταει την θεση του. τωρα αυτα τα συμπερεσματα ενταξει βιαστικα ειναι απο μιση ωρα αγονα, αλλα να εχουμε να λεμε

Δημοσ.

ρε τι αλμα εκανε ο χουλιο λε μπρον??

νομιζο βλεπο κατι που μου αρεσει πολυ, λεντεσμα και στολτιδης ειναι σχεδον καρφομενη και κινουνται σε ολο το ημικυκλιο στο κεντρο του γηπεδου σαν σωστα αμυντικα χαφ και συνεχεια 3-4 απο τους υπολοιπους πιεζουν πολυ ψηλα

Δημοσ.

Ο κόσμος έχει αρχίσει και δυσανασχετεί.

Μόνο ο Τζόλε παίζει όπως πρέπει

Δημοσ.

Οντως..

Ρε μπαλα ειναι αυτη?? Ο Πατσατζογλου ΠΑΝΤΑ λαθη ο Σεζαρ πολλες λαθος πασες ο Στολτιδης το ιδιο.

Και γενικα στο πρωτο ημιχρονο δε με εχει γεμισει η ομαδα.

Τζολε κ Μπουτινα πανε καλα

Δημοσ.

Εγώ παιδιά αυτήν την ομάδα του πρώτου ημιχρόνου δεν μπορώ να δεχτώ ότι ήταν ο Ολυμπιακός. Κάθε φορά που παιρνούσε τη σεντρα ο Πανιώνιος μου πήγαινε η καρδιά στην κούλουρη.

Αντε ρε ουστη μου και έχω ρίξει πολλά στον άσσο

Δημοσ.

ελα ρε παιδια, ενταξει μαρκαρουν λιγο με τα ματια και κανουν επιπολαιες πασες, τυπικο ενος φιλικου, παντος ο σεζαρ το παραγαμησε. Δεν εχει δεσει η ομδα ρε σεις, ο λεντεσμα πεζει πρωτη φορα και ο μπραβο 2ρη και λειπει και ο γκαλετι. Εγω απλα ψαχνο να δω ατομικες κινησεις και ποσο τοπι ξερουν οι λεντεσμα, νουνιεζ, μπραβο που δεν τους εχω δει και πολλες φορες να παιζουν μπαλα και πολυ αργοτερα θα τους κρινο ως συνολο.

Δημοσ.

ναι ρε συ τζινο αλλα το να μας παιζει ο πανιωνιος εμενα μου τρυπαει τον εγκεφαλο οχι σε φιλικο προετοιμασιας ουτε στο φμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...