Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συγνωμη δηλαδη αλλα το προβλημα ειναι οτι και ο σεζαρ και ο αντζας ειναι ψιλοι και μονοκοματοι παιχτες που δεν στριβουν προτου τελειοσει το ημιχρονο και δεν ταιριαζουν και πανε να παρουν τον κυριακο που ειναι στο ιδιο στυλ??? Ασε που θα πλακοθουνε με τον αντζα και ο αντζας ειναι και ευαισθητος σε αυτα, εδω κοντεψε να σταματησει τη μπαλα επειδη του πηδουσε τη γυναικα ο γεωργατος (η οτι αλλο συνεβενε τελος παντον)

Δημοσ.

Παιδιά σοβαροί παίχτες στην Ελλάδα δεν έρχονται.Καί αν αποφασίσουν κάποια στιγμή στα όρια της..σύνταξης να το κάνουν φυσικά έρχονται μόνο καί μόνο γιά τα ζεστά εβρό καί γιά τουρισμό.Είμαστε ρεντίκολο σε επίπεδο συλλόγων τα τελευταία χρόνια καί κανείς πού σέβεται ρο όνομά του, δεν θάθελε να το χαλάσει παίζοντας στο ...διάσημο Ελληνικό πρωτάθλημα.Η μόνη λύση είναι οι ομάδες να έχουν καλά λαγωνικά καί να ανακαλύπτουμε εμείς πρώτοι τα ταλέντα στις γωνιές της Γης πριν τούς τη πέσουν τα σαίνια της Μάντσεστερ της Ρεάλ κ.λ.π. όπως γιά παράδειγμα έγινε με Καστίγιο.

Όταν η Σαχτάρ δίνει τα μύριά της γιά να πάρει τον Καστίγιο καί αφήνει φτωχότερο το Ελληνικό πρωτάθλημα τότε δεν έχουμε ελπίδες να δούμε εδώ βελτιωμένο ποδόσφαιρο.

Εμείς θα ψωνίζουμε πάντα από τη Λαική καί μάλιστα κατά ώρα δύο πού οι τιμές πέφτουν!

Γιά το πρωτάθλημα τώρα πού ξεκινά ξέρουμε πάλι τι θα δούμε οπότε θα μιλάμε γιά Μπάρτσα Τσέλση Μάντσεστερ... καί εκεί θα γίνονται οι σοβαρές αντιπαραθέσεις.

Δημοσ.

ρε συ τι ειναι αυτα που λες, εδω δεν εχουμε παιχτες, δεν εχουμε οργανωση, δεν εχουμε προπονητες ε τους σκαουτερς θα τους βγαλουμε αστερια???? οι μεγαλες ομαδες τυπου μαντσεστερ βρισκουν τους παιχτες απο οταν ειναι 9 χρονων και εχουν ενα επιτελειο απο σκαουτερς και διασυνδεσεις και συνεργασιες σε ολο τον κοσμο, ματια παντου με λιγα λογια. Εμεις εχουμε τον νινιαδη και τον γιανεφσκι ξερω γο για σκαουτερς και τελος. Ακομα και ο ιβιτς εχει την κλικα τους ξερει 10 μανατζερ στην ιταλια, σερβια και ααργεντινη και τελος, ξερει και 10 παιχτες και παλευει να τους παρει, μας εχουν πριξει με τον μοιντανι και τον μποτινελι, απο εκει και περα το χαος. Για τον καστιγιο που λες ακομα και αυτον τον ειχε δοκιμασει πρωτα η μαντσεστερ αλλα δεν μπορουσε να του βγαλει αδεια εργασιας και ετσι κατεληξε σε μας, και εκει 2ροι ειμασταν.

Με λιγα λογια δεν μπορει ολα να ειναι μπουρδελο και απλα να εχεις εξαιρετικο τμημα σκαουτερς και να βρισκεις παιχτες και να πλουτιζεις. Πρεπει ολο το σωματειο να ειναι οργανομενο και επαγγελματικο και οχι αρπα κολα.

Δημοσ.
ΚΑλη φαση θα ειναι ρε

Αμυντικο διδυμο αντζας κυργιακος ποιος να το φανταζοταν καποτε

Ρε συ τι με ενδιαφέρει να πλακωθούν στο ξύλο... Αυτό θα έχει πλάκα...θα του σπάσει τα μούτρα ο Άτζαρος!:P

Αλλά το παλικάρι δεν το έχει, τι να κάνουμε δηλαδή?? Ούτε εδω το είχε, ούτε στη Γερμανία το έχει, ούτε πρόκειται να το αποκτήσει... Τον έχω δει live...Έφταιγε για μόνο 3 γκολ που έφαγαν από μας περσυ... Απίστευτα φαουλ, κάρτες για πλάκα, είτε θα μαρκάρει με τα μάτια ή με κλαδευτήρι...

Δημοσ.
Ρε συ τι με ενδιαφέρει να πλακωθούν στο ξύλο... Αυτό θα έχει πλάκα...θα του σπάσει τα μούτρα ο Άτζαρος!:P

Αλλά το παλικάρι δεν το έχει, τι να κάνουμε δηλαδή?? Ούτε εδω το είχε, ούτε στη Γερμανία το έχει, ούτε πρόκειται να το αποκτήσει... Τον έχω δει live...Έφταιγε για μόνο 3 γκολ που έφαγαν από μας περσυ... Απίστευτα φαουλ, κάρτες για πλάκα, είτε θα μαρκάρει με τα μάτια ή με κλαδευτήρι...

Θάθελες να έχεις παίχτη σαν τον Κυργιάκο?Κοίτα πού έβγαλε καί παιχταρά τον Άντζα!

Λες να είναι τόσο χαζός ο Ρεχάγκελ καί μείς οι έξυπνοι?

Δημοσ.

Δεν είπα ότι είναι καλός ο Άτζας....ότι θα του σπάσει τα μούτρα είπα..:P

Ναι...τώρα έφερες το κατάλληλο παράδειγμα...Ο Κυριάκος είναι τόσο καλός...όσο είναι ο Χαριστέας, ο Βρύζας, o Γκούμας και η υπόλοιπη μισή εντεκάδα....

Διαφωνώ τελείως με τους παίχτες που διαλέγει ο Ρεχάγκελ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν πάει εδώ... Επίσης ΑΝ θεωρήσουμε ότι είναι επάξια στην εντεκάδα της Εθνικής δεν σημαίνει ότι είναι και καλός παίχτης... Και το San Marino έχει 2 στόπερ σίγουρα...σημαίνει πως είναι καλοί παίχτες??

Δημοσ.
πες τα!!!!

Γιατι να ανυσηχουμε αλλωστε?? Λες και σε 20 μερες αρχιζει το πρωταθλημα και παιζουμε με τον αιωνιο!!!

Και δε καταλαβα δλδ ρε αρρωστε

Να μην κρινουμε αυτο που ειδαμε επειδη η ομαδα ψαχνεται??

Δε σου λεω τι θα κανει στο επομενο φιλικο σου λεω τι εκανε σε αυτο κ σε αυτο ηταν απαραδεκτη.

και καλο θα ηταν να λειπουν οι χαρακτηρισμοι ε...αρρωστε..

Η κριτική που γίνεται πρέπει να είναι βασισμένη στις εκάστοτε συνθήκες.Δεν είναι δυνατόν να ασκείς τόσο σκληρή κριτική και να μιλάς για ομάδα μπου...λο.

Αν εσύ περίμενες να βγει η ομάδα και να παίξει γαμάτη μπαλα με 5 στους 11 καινούριους,με δύο βασικούς έξω και με το ρόστερ ανολοκλήροτο,ε αυτό φίλε είναι δικό σου πρόβλημα και οχι της ομάδας.

Δηλαδή τι παραπάνω σου έδειξε ο βάζελος στο φιλικό με την Ίπσουιτς που έλεγες τότε οτι σου άρεσε?Τι σου έδειξε ο Μάτος που έλεγες οτι θα βγει παιχτάρα?Τι είδες και έλεγες οτι είναι μια χαρά?Και ενώ έλεγες οτι είναι αγώνας προετοιμασίας και δεν πρέπει να περιμένουνε πολλά οι βάζελοι την επόμενη μέρα κράζεις την ομάδα που υποστηρίζεις.

Φαίνεται το Ολυμπιακός-πανιώνιος δεν ήταν αγώνας προετοιμασίας....

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά δεν θέλετε τον Κυριάκο?Επειδή τσακώθηκε κάποτε με τον Τζιοβάνι?Πάει πολύς καιρός από τότε.Ίσα ίσα πού πρέπει να εκτιμάτε τούς παίχτες πού παίζουν με πάθος.

Δηλαδή τόσο πολύ γαύρος είνα ας πούμε ο Ραούλ Μπράβο?Ζούμε σε εποχές επαγγελματισμού, ο θείος Σωκράτης οικονομάει καί σείς διαλέγεται παίχτες με βάση το θυμικό σας.

Η περίπτωση Καστίγιο αποδείχτηκε μεγάλη κωλοφαρδία γιά τον Κόκκαλη πού όταν όλοι έδειχναν την πόρτα εξόδου στον μικρό ο θείος Κόκκαλης τον στήριξε.Αυτό θα πεί επιχειρηματίας.Αποδείχτηκε πιό σοφός καί από τον Μπάγεβιτς καί από τον Σόλιντ.

Δημοσ.
Η κριτική που γίνεται πρέπει να είναι βασισμένη στις εκάστοτε συνθήκες.Δεν είναι δυνατόν να ασκείς τόσο σκληρή κριτική και να μιλάς για ομάδα μπου...λο.

Αν εσύ περίμενες να βγει η ομάδα και να παίξει γαμάτη μπαλα με 5 στους 11 καινούριους,με δύο βασικούς έξω και με το ρόστερ ανολοκλήροτο,ε αυτό φίλε είναι δικό σου πρόβλημα και οχι της ομάδας.

Δηλαδή τι παραπάνω σου έδειξε ο βάζελος στο φιλικό με την Ίπσουιτς που έλεγες τότε οτι σου άρεσε?Τι σου έδειξε ο Μάτος που έλεγες οτι θα βγει παιχτάρα?Τι είδες και έλεγες οτι είναι μια χαρά?Και ενώ έλεγες οτι είναι αγώνας προετοιμασίας και δεν πρέπει να περιμένουνε πολλά οι βάζελοι την επόμενη μέρα κράζεις την ομάδα που υποστηρίζεις.

Φαίνεται το Ολυμπιακός-πανιώνιος δεν ήταν αγώνας προετοιμασίας....

ναι..

παμε απτην αρχη. Ο παναθηναικος στο μυαλο μου ειναι να παιξει για

6 και παιζει για 5. Αρα τα παει μια χαρα. Ο Ολυμπιακος ειναι να παιξει για 8 και παιζει για 3.Γιαυτο και μου τρυπαει τον εγκεφαλο επειδη σε περιπτωση που δε το εχεις καταλαβει,19 μετραμε απο σημερα.

Οσο για το ματος ασε με να εχω προσωπικη αποψη. Ειχα κανει κριτικη για αυτον πριν αρχισουν τα φιλικα, λες να τα ειχα πει κατα τυχη δλδ??

Και δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι η ομαδα ΕΙΝΑΙ μπουρδ.λο. Ισα ισα πιστευω οτι σα μοναδες μερικοι παιχτες ειναι κορυφαιοι.

Κοιτα πιο προσεκτικα για να δεις τι ειπα στο οποιο πιστευω οτι εχω απολυτο δικιο. Δλδ δε καταλαβα. στην ιδια κατασταση δεν ειναι οι παιχτες του πανιωνιου? Αυτοι τωρα δε προετοιμαζονται??

Δημοσ.
ναι..

παμε απτην αρχη. Ο παναθηναικος στο μυαλο μου ειναι να παιξει για

6 και παιζει για 5. Αρα τα παει μια χαρα. Ο Ολυμπιακος ειναι να παιξει για 8 και παιζει για 3.Γιαυτο και μου τρυπαει τον εγκεφαλο επειδη σε περιπτωση που δε το εχεις καταλαβει,19 μετραμε απο σημερα.

Οσο για το ματος ασε με να εχω προσωπικη αποψη. Ειχα κανει κριτικη για αυτον πριν αρχισουν τα φιλικα, λες να τα ειχα πει κατα τυχη δλδ??

Και δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι η ομαδα ΕΙΝΑΙ μπουρδ.λο. Ισα ισα πιστευω οτι σα μοναδες μερικοι παιχτες ειναι κορυφαιοι.

Κοιτα πιο προσεκτικα για να δεις τι ειπα στο οποιο πιστευω οτι εχω απολυτο δικιο. Δλδ δε καταλαβα. στην ιδια κατασταση δεν ειναι οι παιχτες του πανιωνιου? Αυτοι τωρα δε προετοιμαζονται??

Αδερφέ ξεχνάς κάτι βασικότατο.Ο Πανιώνιος που όλοι εχτες θαυμάσαμε (και εγώ μαζί) είναι ομάδα που παίζει μαζί εδώ και ένα χρόνο με τον ίδιο προπονητή και χωρίς σημαντικές αλλαγές στη σύνθεσή της.

Απλά σου αναφέρω οτι ο πανιώνιος πέρυσι έκανε την πρώτη του νίκη δύο μήνες αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα,τέλη Οκτωβρίου στην έβδομη αγωνιστική.Φούλ γαι υποβιβασμό πήγαινε,οι πανιώνιοι ήταν εξαγριωμένοι και απιτούσαν από τον Τσακίρη την απόλυση του Λίνεν.Αυτός όμως πίστεψε στο Γερμανό,τον κράτησε και τα αποτελέσματα τα θαυμάζουμε όλοι φέτος.

Παράδειγμα για πολλούς αυτή η στάση,δεν συμφωνείς?

ΥΓ Ναι δεν είπες οτι η ομάδα είναι μπου..έλο,αλλά οτι τα πιτσιρίκια του πανιωνίου μας έκαναν σπιτάκι με κόκκινο σπίτι,δηλαδή?

Δημοσ.

Συμφωνω..

Ειπα οτι μας εκαναν μπουρ...ελο εννοωντας απλα οτι παιξαν πολυ πολυ καλυτερα απο μας. Δε νομιζω να διαφωνεις

Δημοσ.
Συμφωνω..

Ειπα οτι μας εκαναν μπουρ...ελο εννοωντας απλα οτι παιξαν πολυ πολυ καλυτερα απο μας. Δε νομιζω να διαφωνεις

Φυσικά και δεν διαφωνώ.Κοίταξε η ομάδα δεν μου άρεσε ούτε και εμένα,εννοείτε,αν παρουσιάζανε αυτή την εικόνα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ή στον αγώνα με το βάζελο θα έκραζα.Τώρα όμως χρειάζεται υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

Δημοσ.
Αδερφέ ξεχνάς κάτι βασικότατο.Ο Πανιώνιος που όλοι εχτες θαυμάσαμε (και εγώ μαζί) είναι ομάδα που παίζει μαζί εδώ και ένα χρόνο με τον ίδιο προπονητή και χωρίς σημαντικές αλλαγές στη σύνθεσή της.

Απλά σου αναφέρω οτι ο πανιώνιος πέρυσι έκανε την πρώτη του νίκη δύο μήνες αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα,τέλη Οκτωβρίου στην έβδομη αγωνιστική.Φούλ γαι υποβιβασμό πήγαινε,οι πανιώνιοι ήταν εξαγριωμένοι και απιτούσαν από τον Τσακίρη την απόλυση του Λίνεν.Αυτός όμως πίστεψε στο Γερμανό,τον κράτησε και τα αποτελέσματα τα θαυμάζουμε όλοι φέτος.

Παράδειγμα για πολλούς αυτή η στάση,δεν συμφωνείς?

ΥΓ Ναι δεν είπες οτι η ομάδα είναι μπου..έλο,αλλά οτι τα πιτσιρίκια του πανιωνίου μας έκαναν σπιτάκι με κόκκινο σπίτι,δηλαδή?

περισυ αρχες σεζον ειχα δει πανιωνιο - ηρακλη και σιχαθηκα την μπαλα, μιλαμε κοντεψε να αυτοκτονησο απο αυτα που εβλεπα ετσι για να εχει λιγο ενδιαφερον η ωρα που περνουσε! Με λιγα λογια μολις ειχε αναλαβει, προσπαθουσε να σουλουπωσει την ομαδα, να περασει την νοοτροπια του και βλεπουμε με λιγη υπομονη πως πεταει η ομαδα τωρα.

Δυστηχως ομως υπαρχει και η αλλη παραμετρος, ο πανιωνιος εχει τον γερμανο λινεν με την δικη του κουλτουρα και εμπειρια απο την μπουντεσλιγκα, ενα ανθρωπο με γνωσεις που χαιρεσαι να τον ακους να μιλαει για ποδοσφαιρο. Εμεις εχουμε τον σιρ τακις που τον βαφτισανε προπονητη και εχει μπαρμπα τον κοκαλη και τον λουζομαστε. Με λιγα λογια ναι η ομαδα δεν αποδιδει επειδη εινα νεα και μονταρετε, αλλα ειναι κανεις σιγουρος οτι καποτε θα τελειωσει το μονταρισμα και θα πεταει??? Απο τοτε που αναλεβε ειδαμε ακομα χειροτερο ολυμπιακο απο του σολιντ. Πλεον εχουμε παρει 3-4 πολυ καλους παιχτες και η ομαδα δεν δειχνει σημαδια βελτιωσης.

Ειμαι υπερ της υπομονης και εχτες ειδικα υποστηριζα την ομαδα και δεν περιμενα καμια τρελη αποδοση, αλλα μετα καθομαι και σκεφτομαι οτι οσο και να φορτσαρουν οι παιχτες με τον σιρ τακις δεν παμε πουθενα. Απορο φετος που υπαρχουν λεφτα και οραμα γιατι να αφηνουμε την ομαδα σε εναν τοσο μικρο προπονητη που ειναι απλα ενας αβουλος υπηρετης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...