revil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Απορο φετος που υπαρχουν λεφτα και οραμα γιατι να αφηνουμε την ομαδα σε εναν τοσο μικρο προπονητη που ειναι απλα ενας αβουλος υπηρετης. Γιατι ειναι ενας αβουλος υπηρετης
tzinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 χεχε το ξερω οτι εδωσα την απανταση ο ιδιος στο τελος, αλλα και παλι ρε γαμοτι μου οταν δειχνεις να δουλευεις σε ενα σχεδιο και θες να ξοδεψεις λεφτα για να φτιαξεις κατι καλο δεν μπορεις να το αφηνεις στα χερια ενος ασχετου ακομα ακι αν αυτος πηγενει με τα νερα σου και ειναι βολικος. Στην πορεια μονο ζημια θα φερει. ασχετο http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=96286 ο μητρογλου λεει 8ος πιο ελπιδοφορος νεος παιχτης στον κοσμο!!! τωρα γιατι μου φενετε υπερβολικα υπερβολικο αυτο?? Σε 2 ματσακια που τον ειδα μου εφερε λιγο σε ανατσουμπολο επιθετικο, αν και σε καποια σημεια εκανα κατι καλες στροφες και τριπλες προς την εστια. Αλλα δεν μπορο να πω οτι ενθουσιαστικα κιολας. Ενω για το Νο1 της λιστας τον ειδα προχτες που εποζε η γαμημενη η μποκα με την ροζαριο (0-0 και αν κερδιζε επιανα 150 ευρο!), ο εβαν μπανεγκα παιδια το παλικαρι ειναι απιστευτο εινα κραμα ρεντοντο με μαραντονα, δηλαδη αμυντικο χαφ πολυ μαχητικο που τριπλαρει και πασαρει τρελα. Μου εκανε φοβερη εντυποση και απο οτι βλεπο οχι αδικα, αφου ειναι νο1 πιο ελπιδοφορος νεος παιχτης (καλα συμφωνα μονο με το ιταλικο αρθρο). Ο νινης πως δεν ειναι μεσα και ειναι ο μητρωγλου??
revil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Τι να πω μπορει(λεμε τωρα)να βλεπει κατι ο κοκκαλης στο λεμονη.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δυστηχως ομως υπαρχει και η αλλη παραμετρος, ο πανιωνιος εχει τον γερμανο λινεν με την δικη του κουλτουρα και εμπειρια απο την μπουντεσλιγκα, ενα ανθρωπο με γνωσεις που χαιρεσαι να τον ακους να μιλαει για ποδοσφαιρο. Εμεις εχουμε τον σιρ τακις που τον βαφτισανε προπονητη και εχει μπαρμπα τον κοκαλη και τον λουζομαστε. Με λιγα λογια ναι η ομαδα δεν αποδιδει επειδη εινα νεα και μονταρετε, αλλα ειναι κανεις σιγουρος οτι καποτε θα τελειωσει το μονταρισμα και θα πεταει??? Απο τοτε που αναλεβε ειδαμε ακομα χειροτερο ολυμπιακο απο του σολιντ. Πλεον εχουμε παρει 3-4 πολυ καλους παιχτες και η ομαδα δεν δειχνει σημαδια βελτιωσης. Ειμαι υπερ της υπομονης και εχτες ειδικα υποστηριζα την ομαδα και δεν περιμενα καμια τρελη αποδοση, αλλα μετα καθομαι και σκεφτομαι οτι οσο και να φορτσαρουν οι παιχτες με τον σιρ τακις δεν παμε πουθενα. Απορο φετος που υπαρχουν λεφτα και οραμα γιατι να αφηνουμε την ομαδα σε εναν τοσο μικρο προπονητη που ειναι απλα ενας αβουλος υπηρετης. Δεν διαφωνώ μαζί σου.Ο Λεμονής και εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι,αλλά εφόσον αυτός είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει να τον στηρίξουμε ή έστω να τον αφήσουμε να δούμε τι στην ευχή μπορεί να κάνει.Αν ξεκινήσουμε από τώρα,που δεν έχει παρουσιάσει ακόμα την όποια δουλειά μπορεί να κάνει,να τον αμφισβητούμε θα καταφέρουμε κάτι? Και στην τελική ο Λεμονής είναι αυτός που είναι,άλλος τον επέλεξε για τη θέση του προπονητή.Ο Σώκρατες παίρνει το ρίσκο και αυτός πρέπει να ακούσει τη γιούχα σε περίπτωση αποτυχίας και τα μπράβο αν του βγει το πείραμα.
tzinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 η ομαδα βελτιονεται αλλα με baby steps και δεν νομιζο να μας περνει να βελτιονομαστε με αυτον τον ρυθμο. Στο πρωτο ημιχρονο ηταν πολυ καλος ο λεντεσμα και εξαιρετικος ο νουνιεζ. Οπως το ειπα και πριν το παλικαρι εχει φαντασια και μυαλο στο παιχνιδι του, σπαει πολυ ωραια την μπαλα, βγαζει πονηρες μπαλιες στην πλατη της αμυνας, βλεπει χωρο και στη φαση του γκολ εκανε φοβερη ενεργεια. Και η αποφαση να γυρισει την μπαλα και να φυγει μπροστα,αλλα και ο τροπος που σουταρε με το να σκασει η μπαλα πηρε υψος, ειδαλλιως θα το επιανε ο τερμας. Ο λεντεσμα οσο ειχε κουραγιο ηταν πολυ καλος, ετρεχε πολυ, περασε μερικες μακρινες μπαλιες, εκοψε πολλες φασεις. Το προβλημα ειναι οτι οταν εχεις 2 αμυντικα χαφ που ειναι κυριος αμυντικα και δεν φτιαχνουν παιχνιδι περιμενεις περισοτερα απο τα ακρα σου και πλεον ο τζολε ακομα και στην καλη του μερα απλα ειναι καλος και οχι κατι το ξεχωριστο οπως παλια. Φενετε να χανει τον μπουσουλα και αυτος μερικες φορες. Οποτε περιμενουμε παρα πολλα απο τον γκαλλετι που δεν νομιζο να μπορει να δωσει μονος του. Ο πατσατσογλου ρε γαμωτο κανει πολλα αβιαστα λαθη στις μεταβιβασεις, καποιες φορες ανεβαζει στροφες αλλα την τελικη πασα το γαμαει. Ο κοβασεβιτς ηταν το απολυτο μηδεν σημερα και πολυ φοβαμαι οτι δεν δειχνει και για πολυ παραπανω, νωρις βεβαια για τετοια κριση, αλλα απογοητευτικος. Τουλαχιστον ηταν λιγο πιο σοβαρος απο την δευτερα ο σεζαρ. Ο μπραβο ετσι και ετσι, μαχητικος, αλλα δεν εδειηε πολλα σημερα. Υπαρχει μεγαλο προβλημα στην δημιουργεια φασεων και κατι πρεπει να γινει, δεν μπορει συνεχεια να πηγενει η μπαλα στο κεντρο και να ρχετε ενας με πλατη και να την ξαναγυριζει πισω, ουτε να κανουμε παραλληλες πασουλες ολη την ωρα, ετσι δεν παει η μπαλα μπροστα. Γενικως οι παιχτες δεν συνενουνται και δεν τολμουν να κανουν κινηση. Ο σιρ τακις εμαθε οτι στην ευρωπη παιζουν με 2 αμυντικα χαφ αλλα καποιος πρεπει να το δειξει και στην ομαδα, το χαος του ολυμπιακου περα απο το γεγονος οτι ειναι νεα ομαδα ειναι και μεγαλη ευθηνη αυτου του αχρηστου που εχουμε στον παγκο. Και ρε γαμωτο τι θα γινει φετος θα ειμαστε ομαδα του 4-4-2 μευ 2 αμυντικα χαφ και τελος?? ΣΤα φιλικα δεν υποτιθεται οτι δοκιμαζεις και σχηματα?? Αυτο δεν κανουν ολες οι ομαδες? Εμεις απλα αλλαζουμε παιχτες στις ιδες θεσεις, τι ευελιξια θα εχει ο ολυμπιακος ετσι? Τρελενομαι να εχουμε αυτο τον ηλιθιο στον παγκο αρρρργκκκ τσαμπα πανε οι μεταγραφες
revil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 κοιτα εγω πρωτος βγηκα κ εκραξα την ομαδα. Σημερα λοιπον οσο επαιξε πραγματικα ειπα οτι βλεπω τον ολυμπιακο. Ο χειροτερος μας παιχτης κ πραγματικα λυπαμαι που το λεω ειναι ο πατσατζογλου. Μου δινει την εντυπωση οτι πλεον κ μετα απο 3 χρονια απραξιας παιζει ΜΟΝΟ με την καρδια του κ με την ψυχη του. Απο κει και περα μη ξεχναμε οτι στη θεση του εχουμε ενα παιχτη ο οποιος μπορει να μας ανεβασει μια κλαση. Ο λεντεσμα μου εκανε τρομερη εντυπωση ο ανθρωπος πρεπει να ειναι πολυ καλος. Ο Μπραβο ενταξει δεν επιασε πολυ καλη αποδοση αλλα ηταν σοβαρος. Εγω διαφωνω για τον κοβασεβιτς. Ηταν ενα απο τα πρωτα του φιλικα και ο ρολος του ηταν πολυ αχαρος. Προσπαθησε ετρεξε πιεσε κ γενικα το παλεψε. Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι ενω σημερα μετραμε 18 μας χρειαζονται 2-3 παιχτες ακομα. Και ρωταω. Και αυριο να τους παρουμε στο πρωτο παιχνιδι με τον παναθηναικο θα εχουν μαθει τα ονοματα των συμπαιχτων τους?
tzinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 μα ρε συ πρωτο παιχνιδι πεζουμε με τον παναθηναικο ο οποιος ειναι σε παρομοια κατασταση με περισυ και επισης και αυτουνου του λειπουν 2-3 μεταγραφες, αλλοι 2-3 ειναι ολοφρεσκοι και τωρα μπενουν στην ομαδα και εχουν και τρυματιες ιβανσιτς, γκονζαλες και χωρις βικτορ πλεον. Δηλαδη αν δεν ειναι σε πολυ χειροτερο σημειο ειναι περιπου στον ιδιο βαθμο ετοιμοτητας με μας. Αρα προς τι τοσος φοβος για το 1το παιχνιδι?? Δεν λεω οτι θα τους πατησουμε, αλλοστε το λογικο ειναι να εχουν πλεονεκτημα στην εδρα τους, αλλα να εβλεπες τον παναθηναικο πανετοιμο και μας να ψαχνομαστε να πω οτι εχεις λογο να αγχωνεσε. Για τον πατσα υπερβαλεις λιγο, σε μερικες φασεις φορτσαρει κατεβαζει με ταχυτητα, δοκιμαζει σουτ και στην τελικη δεν ειναι δεξι εξτρεμ ο ανθρωπος αλλα δεξι μπακ αντε και αμυντικο χαφ, οποτε γιατι τον συγκρινεις με τον γκαλετι? Ο πατσατσογλου ουτε καν για δεξι μπακ που ειναι η θεση του δεν προοριζεται βασικος, μια αλλαγη πολυτελειας θα ειναι, αρα.... Απλα θελει παιχνιδια και δουλεια. Τον λεντεσμα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο λεμονης τι τον κρατησε ολο το 90λεπτο οταν εχει ερθει τελευταιος στην ομαδα και επαιξε και πριν 2 μερες για πολυ ωρα??? Δεν βλεπει οτι μετα το 60 δεν τραβουσε? Τον τζολε επισης, ο λατσκο δεν υπηρχε? Λιγο οικονμοια δυναμεων και προφυλαξη χρειαζεται σε αυτο το σημειο της προετοιμασιας. Αν ερθει ο τσελιτο δεν θα εχει μεγαλο προβλημα διοτι ηδη ειναι σε φουλ ρυθμους στο μεξικο. Ο ροντριγκεζ επισης ειχε συμετοχη στο κοπα αμερικα και εχει παιχνιδια στα ποδια του.
Greg7vas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μαγκες μη γκρινιαζετε. Ειναι τοσοι νεοι παικτες και πολλοι απο αυτους εχουν ερθει απο νοτια αμερικη(εμπειρικα θελουν πανω απο χρονο για να προσαρμοστουν). Επιπλεον θα μπουν πιθανοτατα αλλοι 3 βασικοι παικτες τελαυταια στιγμη. Πως θελετε να δεσει αυτη η ομαδα? Αυτο που φοβαμε εγω ειναι μη χασουμε απο παο 1η αγωνιστικη και ξεκινησει η γκρινια,περιπου ιδια με αυτη που κανετε ηδη εδω. Για μπαλα θα αργησουμε πολυ να δουμε. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Droidlock Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Θα φερουμε την καταστροφη με 2 φιλικα δηλαδη τωρα; Οταν πρεπει η ομαδα να ειναι ετοιμη πιστευω οτι θα ειναι . Απο εκει και περα θα ελεγα οτι εφυγαν 2 παικτες που δεν νομιζω να αντικατασταθουν επαξια . Επιτελους ρε προεδρε παρε προπονητη!
revil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ρε μαγκες ποια γκρινια? Αυτο που εγραψα το ειδατε??? Σημερα λοιπον οσο επαιξε πραγματικα ειπα οτι βλεπω τον ολυμπιακο. Παμε παλι. Σημερα η ομαδα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Μου αρεσαν οι περισοτεροι παιχτες. Και αυτο που ειπα ειναι οτι στη θεση του πατσα που ΕΜΕΝΑ δε μου γεμιζει το ματι πλεον εχουμε τον πολυ καλο παιχτη γκαλετι, + τις 2 μεταγραφες κ ειμαστε κομπλε. Να μου πειτε οτι γκρινιαξα χτες, οκ αλλα σημερα ποια γκρινια?? Απλα, και το ξαναλεω, δε ξερω κατα ποσο θα ειμαστε ετοιμοι στο πρωτο παιχνιδι, αν κ ο τζινος ειπε κατι πολυ σωστο, οτι παιζουμε με τον παο με πανω κατω τα ιδια προβληματα, κ οχι με τη γιουναιτεντ
Mithrantir Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Για τον πατσα υπερβαλεις λιγο, σε μερικες φασεις φορτσαρει κατεβαζει με ταχυτητα, δοκιμαζει σουτ και στην τελικη δεν ειναι δεξι εξτρεμ ο ανθρωπος αλλα δεξι μπακ αντε και αμυντικο χαφ, οποτε γιατι τον συγκρινεις με τον γκαλετι? Ο πατσατσογλου ουτε καν για δεξι μπακ που ειναι η θεση του δεν προοριζεται βασικος, μια αλλαγη πολυτελειας θα ειναι, αρα.... Απλα θελει παιχνιδια και δουλεια. Τον λεντεσμα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο λεμονης τι τον κρατησε ολο το 90λεπτο οταν εχει ερθει τελευταιος στην ομαδα και επαιξε και πριν 2 μερες για πολυ ωρα??? Δεν βλεπει οτι μετα το 60 δεν τραβουσε? Τον τζολε επισης, ο λατσκο δεν υπηρχε? Λιγο οικονμοια δυναμεων και προφυλαξη χρειαζεται σε αυτο το σημειο της προετοιμασιας. Τον Λεντέσμα ο Λεμονής τον κράτησε, γιατί όπως είχε αναφέρει στο προηγούμενο παιχνίδι, έχει παίξει μόνο ένα 45λέπτο πιο πριν (πριν έρθει στον Ολυμπιακό). Καλά κάνει βασικά, γιατί η θέση που παίζει ο Λεντέσμα είναι νευραλγική και απαιτεί να γνωρίζει και το παιχνίδι των συμπαικτών του. Κάτι που δε θα το μάθαινε σε συνθήκες προπόνησης τόσο γρήγορα. Ο Πάτσα δυστυχώς για εμένα δεν δείχνει να είναι τόσο πολύ εντός κλίματος. Βέβαια η θέση που έπαιζε σήμερα δεν είναι και ότι καλύτερο γι' αυτόν. Ίσως θα έπρεπε να είχε δοκιμάσει τον Τοροσίδη από εκεί. Πάντως το κομμάτι που είδα (από το 24 μέχρι και λίγο μετά το 2ο γκολ των Βάσκων) η ομάδα μου φάνηκε πιο καλή σε σχέση με τον Πανιώνιο. Είναι εμφανές οτι το δίδυμο Άντζας και Σέζαρ είναι προβληματικό, χρειαζόμαστε επειγόντως ένα κεντρικό αμυντικό (στόπερ). Μακάρι να έρθει ο Ντελγκάδο, αν και φοβάμαι ότι είναι δύσκολο.
tzinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Είναι εμφανές οτι το δίδυμο Άντζας και Σέζαρ είναι προβληματικό, χρειαζόμαστε επειγόντως ένα κεντρικό αμυντικό (στόπερ). Μακάρι να έρθει ο Ντελγκάδο, αν και φοβάμαι ότι είναι δύσκολο. Να προσθεσο οτι δεν ειναι μονο προβληματικο αλλα και επικινδυνο αμα δεις ποσο σκληρα μαρκαρουν και οι δυο και τι ανατσουμπαλα τακλιν κανουν. Και οι δυο θα περνουν ευκολα καρτες, ενας ακομη λογος για τον οποιο χρειαζετε και αλλος αμυντικος Περι λεντεσμα 60-70 λεπτα δεν φτανουν για να αρχισει να μπενει στο παιχνιδι του ολυμπιακου?? Μηπως εκανε και τιποτα απο το 55-60 και μετα? Υπαρχουν και αλλα φιλικα και καθημερινες προπονησεις, οταν θα αρχισει το πρωταθλημα θα εχει κοντα ενα μηνα στην ομαδα, δεν ειναι αναγκη να τον ξεπατοσουμε μεσα σε 2 μερες.
Mithrantir Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Να μην τον ξεπατωσεί είναι κάτι που ούτε ο Λεμονής θα ήθελε. Και είμαι σίγουρος οτι έχει κάνει την ανάλογη συζήτηση με τον παίκτη. Από εκεί και μετά ο παίκτης είναι καλός στη θέση που παίζει και ίσως ο Λεμονής να ελέγχει και τον παίκτη. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και το μυαλό του Λεμονή. Τα σκληρά μαρκαρίσματα καθώς και τα ατσούμπαλα τάκλιν είναι αποτέλεσμα της προετοιμασίας και του φυσιολογικού σφιξίματος των παικτών. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εμφανής έλλειψη συνεργασίας και επικοινωνίας που έχουν μεταξύ τους. Είναι σαν να έχουμε 2 ανεξάρτητες μονάδες στο κέντρο της άμυνας και όχι μια ομάδα 2 ατόμων όπως θα έπρεπε αν θέλουμε να λέμε οτι ο εκάστοτε τερματοφύλακας δε θα χάνει χρόνια απ' το άγχος. Επίσης ο Λεντέσμα αν άκουσα ορθώς θα πάει Όσλο για το φιλικό της Αργεντινής στις 22 Αυγούστου. Άρα όχι πολύς χρόνος για να ενσωματωθεί πλήρως, και σίγουρα πρέπει να ενσωματωθεί πλήρως αν είναι να καταλαμβάνει τη θέση ενός βασικού αμυντικού χαφ. Αυτό που με χαροποιεί γι αυτόν είναι οτι σε περίπτωση που παίζουμε με 2 αμυντικά χαφ και έχουμε Στολτίδη και Λεντέσμα, θα είναι πολύ δύσκολο για την αντίπαλη ομάδα να κάνει παιχνίδι (έως αδύνατο). EDIT: Επίσης να πω οτι ο Νούνιεζ που κατάφερα να τον δω λίγο σήμερα καλύτερα, μου άρεσε αρκετά και δείχνει να έχει τα φόντα για να κάνει μεγάλα παιχνίδια και καριέρα. Ελπίζω οτι θα το αποδείξει και στη συνέχεια όταν του φύγει το άγχος των πρώτων εμφανίσεων καθώς και της αλλαγής των πάντων στη ζωή του. Ιδίως στη φάση του γκολ (όπου είδα το ριπλέι) η κίνηση ήταν εξαιρετική και δείγμα του πως πρέπει να κινείται (και να σκέφτεται) κάποιος στην αντίπαλη περιοχή.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ένα μικρό βηματάκι μπροστά ήταν το σημερινό παιχνίδι.Αυτό που βλέπω είναι: 1.Ο Σέζαρ είναι τραγικός.Στο πρώτο γκολ ήταν 4 μέτρα μακρυά από τη φάση ενώ η ζειμπεκιά του στο 2ο γκόλ μου θύμισε μπαρμπα γιώργο.Χρειαζόμαστε αμυντικό σίγουρα 2.Καλή η ανάπτυξη από τα άκρα αλλά όταν η ομάδα έχει μόνο αυτό τον τρόπο παιχνιδιού μπλοκάρεται πολύ εύκολα.Χρειάζεται και η ανάπτυξη από τον άξονα.Περιμένω να δω το Λεντέσμα στα καλά του που λέγεται οτι έχει καλή κάθετη πάσα. 3.Μετα τον Γκαλέτι το χάος από δεξιά.Ο Χρηστάρας ποτέ του δεν ήταν δεξι χαφ και πολύ περισσότερο τώρα. Μου άρεσε που η ομάδα είχε υπομονή στο παιχνίδι της και που προσπαθεί να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο σύστημα.Επίσης οτι όσο τραβάγαν τα πόδια η μπάλα παιζόταν χαμηλά και δεν υπήρχαν οι ατελείωτες λόμπες της περσινής χρονιάς για τον δόλιο τον Κωνσταντίνου.
Greg7vas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ρε μαγκες ποια γκρινια? Αυτο που εγραψα το ειδατε??? Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο revil Εμφάνιση μηνυμάτων Σημερα λοιπον οσο επαιξε πραγματικα ειπα οτι βλεπω τον ολυμπιακο. Παμε παλι. Σημερα η ομαδα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Μου αρεσαν οι περισοτεροι παιχτες. Εμ εγω εντελως αλλο πραγμα,αν και δεν αναφερομουν συγκεκριμενα σε καποιον. Εμενα δε μου αρεσε ουτε σημερα ο Ολυμπιακος.Ο Παο και η Αεκ εχουν δειξει πολυ περισσοτερα πραγματα μεχρι στιγμης και σιγουρα θα ειναι πιο ετοιμοι απο εμας. Γιατι? Γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο για μια νεα ομαδα. Και ακομη ειναι να ερθουν αλλοι 3, 10 με 15 μερες πριν το ντερμπυ. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι οι πιθανοτητες να χασουμε με παο ειναι πολλες και αν συμβει αυτο να γνωριζουμε πως θα το χειριστουμε και να μη τα χωσουμε αναιτια σε προπονητη και παικτες γιατι αν συμβει αυτο απο τη πρωτη αγωνιστικη θα καταστρεψουμε μια καλη προσπαθεια που παει να γινει για πρωτη φορα. Να ειστε ετοιμοι να ΔΕΧΤΗΤΕ οτι δε θα παιξουμε μπαλα και πιθανοτατα δε θα κανουμε νικες αμεσως. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οχι οι αερολογιες περι Λεμονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.