Ic3m@N Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 o Άκερ πέρσυ δεν έπαιζε γιατί όντως ήθελε να φύγει για ΝΒΑ...βάση ταλέντου το είδαμε όλοι νομίζω πέρσυ ότι έχει θέση εκεί...αλλά προφανώς όταν πληροφορήθηκαν και για την συμπεριφορά του...μάλλον προτίμησαν να τον αφήσουν στην Ευρώπη σιγά τώρα το Ντιτρόιτ μην κάθετε να παρακαλάει τον Άκερ και τον κάθε Άκερ αν έχει κέφι να παίξει σήμερα ή αν θα γυρίσει έγκαιρα από τις διακοπές του... ίδια περίπτωση με τον Σόφο είναι...περίπου...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 katse gia na katalabw dld ta tdk piazoun kalytera po ta verbatin? ma eiste sigouroi ta exete dokimasei? ean nai pws eiste toso soigouroi? epishs giati o olympiakos den pairnei amyntiko, pote 8a ginw pateras, 8a bre3ei? Αμυντικο θα παρουμε παντως...
p3tran Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 μακαρι ρε κυριακο γιατι ξενερωσα που πουλησε ο κοκκαλης νυχτα τον καστιγιο. θελω να δω παιχτες με αυτα τα 15 εκατομμυρια. ο που...ς ο προεδρας εχει αρκετα φραγκα. αυτα τα 15 δεν του λειπανε..
MiltoZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Αμυντικο θα παρουμε παντως... Προς το παρον πήραμε κάποιον Λούα Λούα (που λένε ότι είναι το αντίθετο του λάου λάου):???: Ξέρετε που παίζει αυτός? Πόσον χρονών είναι? Ύψος βάθος πλάτος? Τι θέση παίζει και γιατί? Είναι καλύτερος από τον Ενακαριρε? Ξέρετε ποιός την έχει πιο μεγάλη γιατί με ρωτάει μια φίλη μου? Ευχαριστώ.
aggelos7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Προς το παρον πήραμε κάποιον Λούα Λούα (που λένε ότι είναι το αντίθετο του λάου λάου):???: Ξέρετε που παίζει αυτός? Πόσον χρονών είναι? Ύψος βάθος πλάτος? Τι θέση παίζει και γιατί? Είναι καλύτερος από τον Ενακαριρε? Ξέρετε ποιός την έχει πιο μεγάλη γιατί με ρωτάει μια φίλη μου? Ευχαριστώ. LoooooooooooooooooooooooL. Τελικα ειναι κολλητικο.... Μακρια απο εμας!!!
p3tran Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Προς το παρον πήραμε κάποιον Λούα Λούα (που λένε ότι είναι το αντίθετο του λάου λάου):???: Ξέρετε που παίζει αυτός? Πόσον χρονών είναι? Ύψος βάθος πλάτος? Τι θέση παίζει και γιατί? Είναι καλύτερος από τον Ενακαριρε? Ξέρετε ποιός την έχει πιο μεγάλη γιατί με ρωτάει μια φίλη μου? Ευχαριστώ. στα λεγα εγω και εσυ μου λεγες τα δικα σου by the pool... να ποιος ειναι ο loualoua http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/163302.html επαγγελματιας μητσοτακης + οξυθυμος Καταλαβες τωρα miltoua-oua? p.s. narayan το surfs up τι λεει?
MiltoZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 στα λεγα εγω και εσυ μου λεγες τα δικα σου by the pool... να ποιος ειναι ο loualoua http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/163302.html επαγγελματιας μητσοτακης + οξυθυμος Καταλαβες τωρα miltoua-oua? Ρε! Άντε κάνε κανά review σε κανά παιχνίδι και μην ασχολείσαι με αυτά αφού δεν ξέρεις p.s. το μαμίσαμε το τοπικ
p3tran Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 τι να ξερω ρε τυφλο fanboy του κοκκαλη? οτι ο λουα-λουα ειναι σαπιος? οτι κακως δωσαμε τον καστιγιο και τον ριβαλντο? αντε διαβασε καννα <<πρωταθλητη>> να δουμε ποιους <<παιχταραδες>> θα ψωνισουμε τελευταια στιγμη για να αλλαξουμε ουσιαστικα ολοκληρη την ομαδα.. ολυμπιακο καλο μονο στο 360 θα δεις φετος. παρτο χαμπαρι.
MiltoZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 τι να ξερω ρε τυφλο fanboy του κοκκαλη? οτι ο λουα-λουα ειναι σαπιος? οτι κακως δωσαμε τον καστιγιο και τον ριβαλντο?αντε διαβασε καννα <<πρωταθλητη>> να δουμε ποιους <<παιχταραδες>> θα ψωνισουμε τελευταια στιγμη για να αλλαξουμε ουσιαστικα ολοκληρη την ομαδα.. ολυμπιακο καλο μονο στο 360 θα δεις φετος. παρτο χαμπαρι. Μα, αυτό ήταν το πλάνο από την αρχή, ανανέωση. Εδώ και χρόνια φώναζε ο κόσμος και τωρα που το κάνει γκρινιάζουμε? Και ήδη έχουν φύγει πολλοί και έχουν έρθει άλλοι τόσοι και έρχονται κι άλλοι Και ανανέωση με παίχτες 35 χρονών δεν γίνεται. Ο Καστίγιο είναι άλλη περίπτωση. Όταν είσαι Ελληνική ομάδα και σου δίνουν 15εκ για παίχτη, όσο καλός κι αν είναι, που έχει παίξει 1.5 καλό πρωτάθλημα, που έχει δημιουργήσει ίσα με 5 φορές πρόβλημα στο παρελθόν, που πέρισι παραλίγο να τον διώξεις χωρίς να πάρεις δραχμή και που δεν ξέρεις καν αν θα σου παίξει και φέτος ή αν θα προτιμάει να κάνει δηλώσεις κάθε βδομάδα, έ τότε είσαι άξιος της μοιρας σου αν δεν τον δώσεις. Φυσικά καλά έκανε και έδωσε τον Καστίγιο! Αν αποδειχθεί ότι τα λεφτά του Καστιγιο τα τσέπωσε ο Κόκκαλης και δεν πήγαν στο ταμείο, τότε εγώ θα είμαι αυτός που θα φωνάξει πρώτος, γιατί με νοιάζει ο Ολυμπιακός, ενώ εσένα σε νοιάζει πως θα την πεις στον Κόκκαλη που δεν τον χωνεύεις :-P
p3tran Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 miltoz ωρες-ωρες εισαι πιο κολλημενος κι απο βαζελο.... πολυ αργα για να φωναξεις πρωτος, κοιτα εστω να φωναξεις τελευταιος
MiltoZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 miltoz ωρες-ωρες εισαι πιο κολλημενος κι απο βαζελο.... πολυ αργα για να φωναξεις πρωτος, κοιτα εστω να φωναξεις τελευταιος Θα φωνάξω πρώτος όταν και αν θα υπάρχει λόγος, όπως κάνω εδώ και πολλά χρόνια
littlelouievegos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Θα φωνάξω πρώτος όταν και αν θα υπάρχει λόγος, όπως κάνω εδώ και πολλά χρόνια Τωρα μας χαλας το προπονητιλικι της εξεδρας .. Γιατι ρε φιλε; Αφου πρεπει να αφηνεις τον Ελληναρα να λεει την αποψη του επι παντος επιστητου.. Το οποιο φυσικα δεν ειναι κακο προς θεου αυτο ελειπε, οταν ομως θεωρει οτι αυτη ειναι η σωστη και ολοι οι αλλοι τρωνε κουτοχορτο τοτε κατι δεν παει καλα.. Ξερεις ειναι οι ιδιοι που στα πανηγυρια βροντοφωναζουν και τα ξεχναν ολα
p3tran Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 LLV οι σοβαρες ομαδες ΠΡΩΤΑ ενισχυονται, και μετα ΠΟΥΛΑΝΕ τον κορμο τους στην χρυση ευκαιρια.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Petran πριν πωληθει ο Καστιγιο ειχαμε φερει Λεντεσμα,Γκαλετι,Μπραβο,Νουνιες,Αντζα,Μητρογλου...δεν θεωρεις σοβαρη ενισχυση αυτους τους παιχτες; Και μην ξεχνας οτι αλλο σχεδιασμο κανεις με τα 15 μυρια απο τη πωληση Καστιγιο και αλλο χωρις αυτα τα λεφτα...αμα δεν πουλαγες τον Καστιγιο θα επαιρνες ενα αριστερο χαφ και παπαλα οι μεταγραφες. Τωρα πας για 3 παιχτες...
p3tran Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 αντι για 3 παιχτες θα παρουμε 3 @. τεσπα, ειμαι απλως ενας ολιγον τσαντιζμενος γαυρος. ελπιζω ολα να πανε οσο πιο καλα γινεται. 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.