Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αντι για 3 παιχτες θα παρουμε 3 @. :D

τεσπα, ειμαι απλως ενας ολιγον τσαντιζμενος γαυρος. ελπιζω ολα να πανε οσο πιο καλα γινεται. 8)

Περιμενε γκρινιαρη και θα δουμε ποιους θα φερουν...το μονο κακο ειναι οτι τη χρονικη στιγμη που πουλησαμε τον Νερι δυσκολα θα βρεις πολυ καλους και διαθεσιμους παιχτες γιατι υπαρχει πιεση χρονου και τα περισσοτερα ξενα πρωταθληματα ειτε εχουν ξεκινησει ειτε ξεκινανε σε μια εβδομαδα.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν αποδειχθεί ότι τα λεφτά του Καστιγιο τα τσέπωσε ο Κόκκαλης και δεν πήγαν στο ταμείο, τότε εγώ θα είμαι αυτός που θα φωνάξει πρώτος, γιατί με νοιάζει ο Ολυμπιακός, ενώ εσένα σε νοιάζει πως θα την πεις στον Κόκκαλη που δεν τον χωνεύεις :-P

Γιατι εχεις αμφιβολια οτι δεν θα πανε στην τσεπη του??

Τελικα ρε παιδια ποιος ειναι αυτος ο μοναχους-μοναχους, βγηκε κανα νοημα??

Και κανει ζεστη να μην πω και δεν ειναι ακομα καιρος για παλτο....

Δημοσ.

Ρε γαυροxboxακιδες:lol::razz:

Ειναι δυνατον να μην πουλησει τον Καστιγιο με 15εκ ευρω?Χαζος ειναι ο Κοκκαλης?

Με αυτα τα λεφτα μπορει να παρει 4 Τουρεδες αν ψαχτει,αλλα δεν το βλεπω...

Για μενα ο Λεντεσμα ειναι καλος παιχτης παρολο που δεν επαιξε και πολυ καλα στα φιλικα.

Απο την αλλη Ο Νουνιες δεν μου γεμιζει το ματι,αλλα ειναι νεος και μπορει να μαθει.

Ο Γκαλετι ειναι ο γνωστος καλος παιχτης της Ατλεντικο.

Ο Αντζας ειναι ειναι καλος αλλα εχετε Ανζα(Σεζαρ).

Ο Σηφακης δεν μπορει να παιξει βασικος ακομα.

Ο Κοβασεβιτς ηταν καλος τωρα δεν ξερω,εγω θα δοκιμαζα Μητρογλου.

Δημοσ.
LLV οι σοβαρες ομαδες ΠΡΩΤΑ ενισχυονται, και μετα ΠΟΥΛΑΝΕ τον κορμο τους στην χρυση ευκαιρια.

Καταλαβαινω τον τροπο με τον οποιο σκεφτεσαι αλλα ειλικρινα για την ηλικια σου θα πιστευα οτι εχεις παψει απο καιρο να σκεφτεσαι με γνωμονα τον ρομαντισμο.. :D

Σοβαρη δεν ειναι καμια ελληνικη ομαδα,και ουτε προκειται ποτε να γινει.. Ολες ειναι ευκαιριακου τυπου , μια πιστη αντιγραφη του μεσου Ελληνα δλδ της αρπαχτης και της κουτοπονηριας..

Για αυτο και εχω παψει εδω και χρονια να κανω ονειρα για κατι παραπανω απο μια στρωτη ομαδα, που ΙΣΩΣ καποια στιγμη αν και οι συγκυριες το θελουν να κανει και αισθητη την παρουσια της στον ευρωπαικο χωρο..Αλλα για να μην γελιομαστε εαν υπαρξει τετοια παρουσια στο μελλον θα ειναι τετοια οπως η πορεια ενος διαττοντα αστερα και αυτο ειναι μαθηματικα αποδεδειγμενο..

Για να απαντησω στο ερωτημα σου λοιπον, νομιζω οτι δεν εχεις συλλαβει το μεγεθος της μεταγραφης των 15 εκατομμυριων για τα Ελληνικα δεδομενα.. Ειναι κατι που βαζω στοιχημα με οποιον θελει οτι δεν προκειται να το ξαναδουμε ποτε στην Ελλαδα.. Και με δεδομενο το budget του Ολυμπιακου (παρολο το οτι ειναι η πιο ευπορη Ελληνικη ομαδα και με το μεγαλυτερο μετοχικο κεφαλαιο) πως ειλικρινα θεωρεις οτι θα μπορουσε μια Ελληνικη ομαδα,ακομα και ο Ολυμπιακος να αρνηθει τετοια προταση; Ασε το οτι περασε στα ψιλα η ειδηση αν ειχε πουλησει αλλη ελληνικη ομαδα με τοσα λεφτα παικτη της ακομα διθυραμβους θα ακουγαμε απο τον τυπο..Φιλαρακι ειναι τοσες πολλες οι παραμετροι που πρεπει να αλλαξουν σε ενα ποδοσφαιρικο συλλογο, για να φτασει στο σημειο να μην πουλαει ευκολα και φτηνα τους καλους παικτες του , απαιτωντας να μεινουν στην ομαδα για να πλαισιωθουν και απο αλλους, που αν κατσω και τους απαριθμησω θα νυχτωσουμε και το χειροτερο ; θα μας παρει και η απο κατω..

Νομιζω με καταλαβαινεις..Παμε παρακατω; :wink:

Δημοσ.
Ρε γαυροxboxακιδες:lol::razz:

Ειναι δυνατον να μην πουλησει τον Καστιγιο με 15εκ ευρω?Χαζος ειναι ο Κοκκαλης?

Με αυτα τα λεφτα μπορει να παρει 4 Τουρεδες αν ψαχτει,αλλα δεν το βλεπω...

Για μενα ο Λεντεσμα ειναι καλος παιχτης παρολο που δεν επαιξε και πολυ καλα στα φιλικα.

Απο την αλλη Ο Νουνιες δεν μου γεμιζει το ματι,αλλα ειναι νεος και μπορει να μαθει.

Ο Γκαλετι ειναι ο γνωστος καλος παιχτης της Ατλεντικο.

Ο Αντζας ειναι ειναι καλος αλλα εχετε Ανζα(Σεζαρ).

Ο Σηφακης δεν μπορει να παιξει βασικος ακομα.

Ο Κοβασεβιτς ηταν καλος τωρα δεν ξερω,εγω θα δοκιμαζα Μητρογλου.

Η πώληση του Καστίγιο ήταν έξυπνη κίνηση. Τέτοια λεφτά σύμφωνα με τη προσφορά του δεν τα άξιζε (μπορεί με το ταλέντο αλλά και πάλι το ταλέντο δεν είναι ευθεία συνάρτηση της προσφοράς).

Ο Λεντέσμα ήταν από τους διακριθέντες και στα δύο φιλικά που έπαιξε και όσο άντεξε το παλικάρι. Προσωπικά πιστεύω οτί θα είναι από τους βασικούς της ομάδας φέτος.

Ο Νούνιεζ, επειδή πολλοί φαίνεται να πιστεύουν το στόρυ οτι ήρθε σαν αντι-Καστίγιο, δεν είναι ο επιθετικός που θα αντικαταστήσει το Καστίγιο. Πάρτε το χαμπάρι πριν το κάψετε το παιδί με σχόλια και γιούχες. Ο Νούνιεζ είναι περισσότερο για τη θέση του Ριβάλντο, από οποιονδήποτε άλλο παίκτη που υπαρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Αν θέλεις να τον συγκρίνεις με κάποιον που ήταν στον Ολυμπιακό, συγκρινέ τον με τα αντίστοιχα 10ρια και όχι με παίκτες που δεν παίζουν στην ίδια θέση.

Κάτι το οποίο φαίνεται και από τα φιλικά παιχνίδια όπου έχει πάρει το ρόλο του κουβαλητή της μπάλας, με κάποια ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δεκτόν δεν έχει το ειδικό βάρος του Ριβάλντο, και ίσως δεν έχει και κάποια άλλα στοιχεία ακόμα, αλλά δεν έχει και την ηλικία του Ριβάλντο.

Γκαλέτι είναι κάτι που φαντάζει πολύ μεγάλο σαν μεγεθος αν σκεφτεί κανείς οτι μετά την αποχώρηση του Γιαννακόπουλου, δεξί επιθετικό χαφ δεν υπήρχε κατ' ουσία.

Αντζας και Σηφάκης ασχολίαστα.

Κοβάσεβιτς και Μήτρογλου είναι λάθος σαν σύγκριση. Ο ένας έχει την εμπειρία και ο άλλος το χρόνο με το μέρος του. Ο Κοβάσεβιτς όπως και ο Μήτρογλου έχουν και το Κωνσταντίνου σαν "ανταγωνιστή" στη θέση που παίζουν.

Δημοσ.

Χμ... ο Νούνιεζ κανονικά δεν χωράει στο σύστημα που θα παίζει θεωρητικά ο Ολυμπιακός.. δλδ με ένα βαρύ επιθετικο (Κωσταντίνου/Κοβάσεβιτς) και ένα γρήγορο (Λούα Λούα)

Ο Νούνιεζ ναι μεν είναι σχετικά καλός τενχίτης αλλά δεν είναι 10άρι... δλδ δεν μπορεί να είναι αυτός που θα μοιράζει το παιχνίδι... Δεν ξέρω πως θα χωρέσει στην 11άδα θα το δούμε μόλις συμπληρωθεί το ρόστερ...

ο Γκαλέτι εννοείτε ότι μέχρι τώρα είναι η καλύτερη μας μεταγραφή... παίχτη από τα δεξιά δεν είχαμε ούτε έναν μετά τον Γιαννακοπουλο... (και όχι ο Οκκάς και ο Μάριτς δεν θεωρούνται παίχτες :P )

Δημοσ.

Ναι κι εγώ έτσι πιστεύω αλλά του δίνει πολύ χρόνο στα φιλικά οπότε δεν ξέρω τι έχει στο χμ...μυαλό του...ο Λεμονής :P

Δημοσ.

του δινει χρονο στα φιλικα επειδη λειπει κ ο καστιγιο κ ο αντικαστιγιο :D

Βασικος θα ειναι ο αντικαστιγιο κ ο νουνιες θα ειναι παγκιτης του αντικαστιγιο

Δημοσ.
του δινει χρονο στα φιλικα επειδη λειπει κ ο καστιγιο κ ο αντικαστιγιο :D

Βασικος θα ειναι ο αντικαστιγιο κ ο νουνιες θα ειναι παγκιτης του αντικαστιγιο

Προσωπική άποψη ο Νούνιεζ μπορεί να ξεκινήσει παγκίτης, αλλά δεν θα τελειώσει τη χρονιά έτσι.

Επίσης όπως είπα και πριν δεν είναι ο αντι-Καστίγιο. Επειδή ήρθε λίγο μετά τη μεταγραφή Καστίγιο, δεν σημαίνει ότι ήρθε για την αντικατάσταση αυτού. Εξ' άλλου το προφίλ του και τα μέχρι τώρα παιχνίδια του, αποδεικνύουν ότι είναι περισσότερο σαν τον Ριβάλντο (όχι κλασσικό 10ρι αλλά ικανότατος στο να κοντρολάρει και να μοιράζει το παιχνίδι στην επιθετική γραμμή). Επίσης έχει τη δυνατότητα να σκοράρει. Το μακρινό σουτ μέχρι στιγμής δεν τον έχει δικαιώσει, αλλά το δοκιμάζει πράγμα που σημαίνει οτι έχει πίστη στο πόδι του.

Στο σύστημα του Λεμονή εγώ πιστεύω οτι χωράει ο Νούνιεζ. Είτε σαν το χαφ που είναι ακριβώς πίσω από τους 2 επιθετικούς (10ρι) είτε σαν ένας δεξιός μέσος που θα κινείται ελεύθερα στη γραμμή πίσω από τους επιθετικούς (αλά Ριβάλντο δλδ).

Τεσπα προσωπικά εγώ πιστεύω οτι το παλικάρι θα μας βοηθήσει πολύ, και αυτό θα φανεί όχι τώρα (στους επόμενους 5 με 6 μήνες) αλλά σε βάθος χρόνου.

Ο Κοβάσεβιτς ήρθε όντως σαν αλλαγή. Το ξέρουμε και το ξέρει. Μπορεί και να είναι βασικός μαζί με Κωνσταντίνου, στη περίπτωση κλειστής άμυνας, όπου με Γκαλέτι και Τζόρτζεβιτς πάμε με σέντρες να περάσουμε μπαλιές μέσα στη περιοχή.

Δημοσ.
Επίσης όπως είπα και πριν δεν είναι ο αντι-Καστίγιο. Επειδή ήρθε λίγο μετά τη μεταγραφή Καστίγιο, δεν σημαίνει ότι ήρθε για την αντικατάσταση αυτού.

Διαφωνουμε, ο χρονος θα δικαιωσει εναν απτους 2 μας.

Πιστευω πως θα κανει αυτη ακριβως τη δουλεια(περιφερειακος επιθετικος)

α και ο νουνιες ειχε ερθει πριν φυγει ο καστιγιο..

Δημοσ.
Εγω παλι απο οσα εχω δει στα φιλικα θεωρω πιο λογικο ο Νουνιες να παιζει παρεουλα με τον Λουα Λουα παρα με το Τανκ ή τον Κοβασεβιτς...

Με καμμία δύναμη!!!Η ενδεκάδα θα είναι: Νικοπολίδης,Τοροσίδης,Αντζας,Σεζαρ,Bravo,Στολτίδης,Ledesma,Galleti,Τζόρτζεβιτς,Νούνιεζ,Κοβάσεβιτς!!!

Εκτός αν γίνει καμμία μεταγραφή της προκοπής και όχι κοροιδία..

Δημοσ.
Με καμμία δύναμη!!!Η ενδεκάδα θα είναι: Νικοπολίδης,Τοροσίδης,Αντζας,Σεζαρ,Bravo,Στολτίδης,Ledesma,Galleti,Τζόρτζεβιτς,Νούνιεζ,Κοβάσεβιτς!!!

Εκτός αν γίνει καμμία μεταγραφή της προκοπής και όχι κοροιδία..

Δεν ειπα ποια θα ειναι η 11αδα ειπα ποιους θα προτιμουσα εγω αμα ημουν προπονητης...και ολες οι μεταγραφες μας μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλες.

Κοψτε λιγο τη μιρλα...

Δημοσ.

με ποιον λουα-λουα ρε κυριακο?

αυτος αμα βαλει ενα γκολ σε φιλικο θα κανει κολοτουμπες και θα σπασει τα ποδια του.

δεν ειδες το ιστορικο του?

:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...