Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με ποιον λουα-λουα ρε κυριακο?

αυτος αμα βαλει ενα γκολ σε φιλικο θα κανει κολοτουμπες και θα σπασει τα ποδια του.

δεν ειδες το ιστορικο του?

:D

Ελα μωρε θα φτιαξουμε συστημα μολις βαζει γκολ θα πεφτουν πανω του οι συμπαιχτες του να μην μπορει να κανει κωλοτουμπες!:-D

Εναλλακτικα μπορουμε να βαλουμε ρητρα στο συμβολαιο του!:mrgreen:

Περα απο τη πλακα ο παιχτης ειναι καλος απλα το ερωτηματικο ειναι ο χαρακτηρας του...

Δημοσ.
Δεν ειπα ποια θα ειναι η 11αδα ειπα ποιους θα προτιμουσα εγω αμα ημουν προπονητης...και ολες οι μεταγραφες μας μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλες.

Κοψτε λιγο τη μιρλα...

Εγώ είπα με καμμία δύναμη!!!Για την 11αδα πήγαινε αλλού..

Sorry αν μπερδεύτηκες.. :mrgreen:

Είναι καλές..?Ούτε πρωτάθλημα δεν παίρνουμε!!!

Δημοσ.
Εγώ είπα με καμμία δύναμη!!!Για την 11αδα πήγαινε αλλού..

Sorry αν μπερδεύτηκες.. :mrgreen:

Ναι σωστα κινδυνεουμε απο τον Ενακαριρε και τον Φυσσα...ρε μπας και εισαι βαζελος και μπηκες σε λαθος thread;:mrgreen:

Δημοσ.

Εδώ το πήραμε με Ντομί και Μάριτς και δεν θα το πάρουμε με αυτούς τους παιχταράδες;

Δλδ ο Ραούλ Μπράβο με τις 14 συμμετοχές στην εθνική Ισπανίας δεν σου κάνει...o Γκαλέτι με τις 14 συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής και βασικός πέρσυ στην Ατλέτικο δεν σου κάνει επίσης... ο Λεντέσμα που ψηφιστικε πέρσυ καλύτερος μέσος στην Αργεντινή...ούτε αυτός δεν σου κάνει; ο Λούα Λούα... βασικός στην Πόρτσμουθ που πέρσυ έκανε τρελή πορεία στην Πρέμιερσιπ άχρηστος κι αυτός... τον Κοβάσεβιτς νομίζω τον ξέρεις αφού έχουμε παίξει μερικές φορές εναντίον του και αν δεν κάνω λάθος μας έχει βάλει και γκολάκι... τον Νούνιεζ...δεν τον ξέρω αλλά απ'όσο έχω δει στα φιλικά...μ'αρέσει

Για τον Άντζα δεν χρειάζεται να πω τίποτα...σίγουρα καλύτερος από αυτόν που αντικαθιστά

Δημοσ.

Να σου πω κατι iceman.

Εχω την εντυπωση οτι το προβλημα του φετινου ολυμπιακου δε θα ειναι η ποιοτητα.

Μπραβο, Γκαλλετι, Κοβασεβιτς, Λεντεσμα, Λουα Λουα, Τζολε, Τοροσιδης, Κωνσταντινου, Νικοπολιδης ειναι πολυ ποιοτικοι παιχτες.

Γενικα δε χανουμε σε ποιοτητα. Μου φαινεται ομως οτι ετσι οπως παει θα χανουμε σε ποσοτητα.Δλδ υπαρχει αλλη ομαδα στον κοσμο με 2πλασιους τερματοφυλακες απο σεντερ μπακ?? (Νικοπολιδης, Μπουτινα, Σηφακης, Παναγοπουλος) vs (Σεζαρ, Αντζας) :D

Δημοσ.

Σεντερ μπακ μπορουν να παιξουν και οι Τοροσιδης, Πατσατζογλου, Μπραβο ακομα και ο Ζεβλακοφ στην αναγκη. Και ψαχνουν ενα ακομα αμυντικο.

Εγω δε βλεπω προβλημα στην αμυνα, αλλα στο σκοραρισμα, μακαρι να με διαψευσει και ο Νουνιεζ και ο Κωνσταντινου και ο Κοβασεβιτς.

Για να δουμε.

Δημοσ.

Βάλε και Μπράβο, Τόρο, Πάτσα, Ζέβλα που μπορούν να παίξουν και σέντερ μπακ...βάλε και την μεταγραφή που λογικά θα γίνει γι'αυτή τη θέση και είμαστε μια χαρά...

Δημοσ.

Δλδ εσεις δε βλεπετε προβλημα στη συγκεκριμενη θεση?

Πιστευετε οτι τα 2 σεντερ μπακ μας μαζι με ολους αυτους τους πολυθεσητες που ειπατε θα μπορεσουν να μαρκαρουν τους 2 επιθετικους μιας ομαδας του τσαμπιονς??

Οσο για τον πατσα αφηστε με να εχω μια αμφιβολια πλεον για το που μπορει να παιξει.. Και δεξι χαφ μπορουσε να παιξει(καποτε) αλλα αποτι φανηκε στα φιλικα δεν...

Δημοσ.

Είπαμε...θα πάρουμε έναν ακόμα παίχτη...αν τον πάρουμε...δεν υπάρχει πρόβλημα...Λογικά θα σοβαρευτεί λίγο και το Σέζαρ γιατί στα φιλικά ήταν τουλάχιστον...αδιάφορος... οπότε μια χαρά είμαστε...

Δημοσ.

Στην τελικη ποσους αμυντικους μπορεις να αγορασεις και να τους εχεις να καθονται στον παγκο;

Αφου θα παιξεις με δυο κεντρικους αμυντικους παιρνεις μεχρι τρεις, οποτε δε θα μενει κανεις, συνεχεια στον παγκο.

Αν χρειαστει καλυπτεσαι με τους πολυθεσιτες (ερημοσπιτες, λολ)

Δημοσ.

συμφωνουμε μαγκες αν παρει αμυντικο (ΣΟΒΑΡΟ αμυντικο) τοτε ειμαστε οκ.

Αν ομως δε παρει δυσκολα τα πραματα...(και δε μιλαω για την ελλαδα ε)

Δημοσ.

Κραξιμο δε θα φανε οποιον κ αν φερουν γιατι δινουν λεφτα. Εδω φερανε τον αντζα που ολη η 7 τον ελεγε κοροιδευτηκα Βουλη μεχρι περσυ.

Η ομαδα εχει αλλαξει κ δε μπορεις να την κρινεις στους πρωτους 3-4 μηνες.

Δλδ αν φερουν κυργιακο και πας στους 8 της ευρωπης θα συνεχισεις να τους κραζεις??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...