Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι σωστα κινδυνεουμε απο τον Ενακαριρε και τον Φυσσα...ρε μπας και εισαι βαζελος και μπηκες σε λαθος thread;:mrgreen:

Όχι δεν είμαι βάζελος και δεν είπα ότι κινδυνεύουμε απο τον Βάζελο!!!

Εδώ το πήραμε με Ντομί και Μάριτς και δεν θα το πάρουμε με αυτούς τους παιχταράδες;

Δλδ ο Ραούλ Μπράβο με τις 14 συμμετοχές στην εθνική Ισπανίας δεν σου κάνει...o Γκαλέτι με τις 14 συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής και βασικός πέρσυ στην Ατλέτικο δεν σου κάνει επίσης... ο Λεντέσμα που ψηφιστικε πέρσυ καλύτερος μέσος στην Αργεντινή...ούτε αυτός δεν σου κάνει; ο Λούα Λούα... βασικός στην Πόρτσμουθ που πέρσυ έκανε τρελή πορεία στην Πρέμιερσιπ άχρηστος κι αυτός... τον Κοβάσεβιτς νομίζω τον ξέρεις αφού έχουμε παίξει μερικές φορές εναντίον του και αν δεν κάνω λάθος μας έχει βάλει και γκολάκι... τον Νούνιεζ...δεν τον ξέρω αλλά απ'όσο έχω δει στα φιλικά...μ'αρέσει

Για τον Άντζα δεν χρειάζεται να πω τίποτα...σίγουρα καλύτερος από αυτόν που αντικαθιστά

Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχουμε παίκτες αλλά θα υπάρξει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας!!!

Με συγχωρείς τώρα κάνουμε παίκτη τον Λούα λούα..?Αν ήταν τόσο καλός γιατί δεν έμενε Αγγλία σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα....Πως θα κατέβει η ομάδα στους ευρωπαικούς αγώνες χωρίς επιτελικό μέσο..?

Θα παίξει με κάθετες μπαλιές ή με γιόμες απο την άμυνα..?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου πρίγκιπα τον έχεις δει πολλές φορές τον Λούα Λούα και τον έβγαλες άχρηστο; απλά ρωτάω...

Με γιόμες δεν θα παίξει η ομάδα αυτό είναι σίγουρο...το έχει δείξει και στα φιλικά που μπορεί να παίζει χάλια (πράγμα απολύτως λογικό) αλλά γιόμες δεν κάνει...

Τώρα το γιατί έφυγε από την Αγγλία...τι να σου πω... ίσως γιατί ήθελε να παίξει στον Τσου Λου...ίσως γιατί του δώσαμε ένα κάρο λεφτά... τι σημασία έχει;

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η ομάδα δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της ακόμα...αλλά ακόμα και να το συμπληρώσει λογικά μπάλα να περιμένουμε να δούμε από Νοέμβρη και μετά...καθώς όταν αλλάζει όλη σχεδόν η 11άδα σου...ε χρειάζεται κάποιος χρόνος για να δέσει η ομάδα...

Δημοσ.

ναι ρε μαγκα μου αν δεν μπορουμε να παρουμε παιχτη σταρ σαν τον λουα λουα απο μικρομεσαια ομαδα της πρεμιερσιπ(γι αυτους ηταν σταρ), με κινητρο το τσου λου και τα περισοτερα λεφτα, τοτε τι σκατα θα επρεπε να περιμενουμε? Μην ακουο μαλακιες αμα ηταν καλος δεν θα εφευγε απο αγγλια. Αν σκεφτομαστε ετσι, το παραταμε και παμε και παιζουμε σουμπουτεο και φμ. Ρε σεις διαβαζα οτι η νυρεμβεργη λεει θα εκανε την υπερβαση με 2 εκατομυρια για τον λυμπεροπουλο και η βερντερ βρεμης εχει ως πιο ακριβη μεταγραφη στην ιστορια της τον καρλος αλμπερτο με 8 εκατομυρια. Και εμεις σε καθε παιχτη εχουμε σκασει και απο 2,3 εκατομυρια μεχρι τωρα και καναμε προταση αποδεδειγμενα 6 εκατομυρια για τον ντελγκαδο. Μην ειστε ολο παραπονα, φτιαξει δεν φτιαξει ομαδα, οι κινησεις γινανε και λεφτα δωσανε και δινουν ακομα(χαρη και στον νερι).

Τωρα για την αμυνα η καθε νορμαλ ομαδα εχει απο 2 μπακ σε καθε πλευρα και αν μπορει και κανα πασπαρτου(δεξιοαριστερο) η πιτσιρικο, δηλαδη 5 για μπακ και τουλαχιστον 4 για σεντερ μπακ και πολλες φορες και κανα πιτσιρικο. Εμεις τι εχουμε??? 4 δεξιους μπακ, 1,5 αριστερο ( ο ντομι ο μισος και χαρη του κανα) και 2 σεντερ μπακ!! Τα πολυθεσειτες τα ακουο βερεσε απο τι στιγμη που ουτε στα φιλικα οι δηθεν πολυθεσειτες δεν εχουν δοκιμαστει ως σεντερ μπακ και οταν θα ερθει η ωρα στα επισημα θα κουτουλανε. Ετσι οπως ειναι τα πραγματα ενας απο τους παντο,ζεβλακοφ, πατσατσογλου μπορει και δυο περισευουν και θα επρεπε να ειχαμε κανονικα σεντερ μπακ στην θεση τους. Ισως επρεπε να μην ειχε ανανεωθει το συμβολαιο του παντου, να δοκιμαζοταν καιρο ο πατσα ως σεντερ μπακ για να συνηθισει και να περναμε και αλλον ενα σεντερ μπακ. Τοτε ναι θα ειμασταν πληρεις και κυριος ετοιμοι. Αλλα τωρα ο μαλακας ο λεμονης βασανιζει τον πατσα σαν δεξι εξτρεμ και παντος/ντομι θα παρουν ελαχιστα παιχνιδια μεσα στη σεζον(ακομα και στα φιλικα) και οταν οι πολυθεσοιτες θα μετακομισουν ως σεντερ μπακ δεν θα εχουν μονο αυτοι προβλημοι ως μη δοκιμασμενα σεντερ μπακ, αλλα και οι ακραιοι διοτι δεν θα εχουν παιχνιδια στα ποδια τους. Και ξερουμε οτι η κανονικη αμυνα του ολυμπιακου κανει 10 γκελες μεσο ορο ανα αγωνα, ποσο αυτη η αρτσιμπουρτσι αμυνα

Δημοσ.

Ενα μονο θα πω και θα οσοι θελετε κρατηστε αυτο το ποστ να μου την πειτε το Δεκεμβρη ή στο τελος της χρονιας..

Ο Lua Lua θα κανει πολλους να καταπιουν την γλωσσα τους, και να μου το θυμηθειτε.. Τον εχω δει σε πολλα ματς στην Premiership με τους Pompeys..Αν σκοραρε κιολας με την ιδια ευχερεια απλα δεν θα επαιζε στην Portsmouth και στην Newcastle αλλα στην Arsenal και την Utd.. Και υπαρχει βεβαια και το ζητημα του ποσο τροφοδοτειται σωστα ενας παικτης σε μια ομαδα..

Εχω την εντυπωση οτι ο Ολυμπιακος δεν θα παιζει με αυτο το σχημα στην Ελλαδα.. Αυτο το σχημα δοκιμαζετε συνεχεια απο τον Τακις για το CL γιατι για αυτο θελει να βγαλει συμπερασματα και οχι για το πως θα κερδισουμε τον Πανιωνιο.. Εκει που θα πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι πισω και να παιζουμε με 2 αμυντικα χαφ οπωσδηποτε..Απλα ηταν λανθασμενη η επιλογη των αντιπαλων , για μενα θα επρεπε να κλεισουμε φιλικα με πολυ δυνατες ομαδες.. Το οτι χασαμε δεν λεει τπτ, αρκει να βγαζει και αυτος τα συμπερασματα που θελαμε.. Πιστευει κανεις οτι αν ειχε σκοπο να κερδισει τον Πανιωνιο δεν θα μπορουσε;

Ενα χαφ αριστερο που να μπορει να παιζει και δεξια θελουμε(για Galletti οταν δεν θα παιζει) και ενα στοπερ.. Κυργιακο δεν γουσταρω αλλα επειδη Αντζας και Cesar εξ ορισμου δεν μπορουν να παιξουν μαζι επειδη δεν ειναι παικτες που βγαινουν στην μπαλα αλλα μαρκαρουν χωρο σαν λιμπερο, ας τον παρει.. Αλχημειες τυπου παιζει εκει Τορο,Zevlakow,Bravo thanx αλλα δεν θελω να παρω..

Δημοσ.

Αν ο Λουα Λουα βγει σε παικτούρα τότε μπορείτε να με κατακρίνετε!!!Δεν έχω αντίρρηση!!! :mrgreen: Εγώ έχω βαρεθεί να περιμένω να τον δώ και μετά να τον κρίνω τον παίκτη!!!!Στην κλήρωση του Champions League θα έχουμε τουλάχιστον δύο πολύ καλές ομάδες!!!Πως θα τις αντιμετωπίσουμε..?Με τον Λούα Λούα..?Ποιος θα ηρεμεί το παιχνίδι..?Ο Νούνιες..? (Τι θα πρωτοκάνει αυτός ο άθρωπος)

Δημοσ.

κοιταξε το οτι εσυ δεν γνωριζεις την παγκοσμια ποδοσφαιρικη αγορα και ενας παιχτης σαν τον λουα λουα σου φαινετε αγνοστος, ερωτηματικο και πιθανον και πολυ λιγος δεν ειναι δικο μας λαθος. Δεν σου λεω οτι ειναι η παιχταρα η ιδια, αλλα ρε πουστη μου στην αγγλια αγωνιζεται οχι στο κογκο και σιγουρα οποιος ασχολειται με ποδοσφαιρο τον εχει δει 10 φορες να παιζει και εχει μια ιδεα τι εστι λουα λουα

Ποιος θα ηρεμει το παιχνιδι οταν θα κατεβενεις με δυο αμυντικα χαφ σκυλια και τζολε για να κοντρολαρει παιχινδι?? Δεν στεκει η ερωτηση, περιμενες απο την μεταγραφη επιθετικου παιχτη για να ηρεμει το παιχνιδι?

Περι 4-4-2 με 2 αμυντικα χαφ σκυλια, αναπτυξη απο τα πλαγια και καθετες μπαλιες συμφωνα απολυτα, το προβλημα μας ειναι οτι ο σιρ τακις δεν ειναι ικανος να το διδαξει ουτε να κουμανταρει το ροστερ. Αν νομιζει οτι θα βγαλει τη χρονια με χαμογελακια, αστειακια και high five με τους παικτες λες και ειναι κοληταρια....δεν φτοιαχνεις ετσι ομαδα

Περι δοκιμον για το τσου λου αν ειναι να μας κανει αλογα ο πανιωνιος και να παιζουμε και καλα με 2 αμυντικα χαφ για να κοβουμε τους κινδυνους και να παιζουμε συγχρονο ποδοσφαιρο, αντε γειαααα, για τσου λου με κανα 4-5-1 μας βλεπω

Δημοσ.

Επίσης να επισημάνουμε ότι...επειδή ακριβώς θα έχουμε 2 πολύ καλές ομάδες από πάνω μας... πρώτος στόχος είναι η τρίτη θέση που οδηγεί στο Ουέφα... αλλιώς θα λέγαμε από τώρα πάμε να βγούμε πρώτοι να περάσουμε όποιον βρούμε σαν σύφουνας και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό

Δημοσ.

αααα και κατι αλλο που σκεφτηκα, ο φιλος πισω λεει οτι το 4-4-2 θα ειναι για την ευρωπη για να ειμαστε γεροι αμυντικα και ελλαδα πιθανον να παιζουμε πιο επιθετικα και ισως αλλο σχημα. Αμ δε σφαξανε, ο σιρ τακις ειναι κολημενος με το 4-4-2 και εχει δηλωσει οτι δεν θελει επιτελικο μεσο τυπου ριβαλντο για να φτιαχνει παιχνιδι, αρα επιθετικο 4-4-2 με τι κεντροους θα δουμε??? Με τον νε?? εκτος αν παιζει ο λουα λουα πισω απο τους επιθετικους, αλλα ετσι θα υπαρχουν παλι 2 αμυντικα χαφ στο κεντρο? θα παιξει 4-3-3?? δεν νομιζο, αρα τι διαφορετικο επιθετικο σχημα περιμενεις να δεις στους αγωνες εν ελλαδι? Αφου ακομα και τωρα κατεβενει με 2 καθαρους επιθετικους και κανει 1 φαση ανα τρεις αγωνες! Με ποσους να κατεβει για να παιξει φουλ επιθεση? Αν δεν δεθουν τα αμυντικα χαφ και μαθουν να φτοιαχνουν παιχνιδι, αν οι ακραιοι δεν ξεκολιαστουν στις επελασεις και στις σεντρες, επιθετικο και φαντεζι ολυμπιακο δεν ξαναβλεπουμε και αυτο θα απογοητευσει πολυυυυ κοσμο

Δημοσ.

Εδώ ανεχτήκαμε τον περσινό Ολυμπιακό που είχε το εξής σύστημα:Γιόμα Ανατόλ στον Κωνσταντίνου-κεφαλιά Κωνσταντίνου προς τα πίσω για το Ρίμπο-αναμονή της έμπνευσης του Ρίμπο.

Νομίζω οτι αξιοπρεπή μπάλα θα αρχίσουμε να βλέπουμε από Νοέμβριο.Βέβαια μέχρι τότε θα έχουμε αποκλειστεί απο την Ευρώπη (οκ πρώτη φορά θα είναι?) και υπάρχει κίνδυνος να έχουμε χάσει πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Και τι εγινε ρε συ αρρωστος??

Αν ειναι τα επομενα χρονια να εχουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ομαδα για την ευρωπη ας χασουμε πολυτιμους βαθμους η ακομα και το πρωταθλημα.

(Για την ευρωπη δε το συζηταω)

Δημοσ.
Και τι εγινε ρε συ αρρωστος??

Αν ειναι τα επομενα χρονια να εχουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ομαδα για την ευρωπη ας χασουμε πολυτιμους βαθμους η ακομα και το πρωταθλημα.

(Για την ευρωπη δε το συζηταω)

Tίποτα δεν έγινε.Αντίθετα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να χάσουμε μια χρονιά προκειμένου να χτιστεί μια καινούρια και υγιής ομάδα.

Αλλά δεν βλέπω και πολλούς να έχουν την ίδια γνώμη με εσένα και εμένα.

Δημοσ.
Εδώ ανεχτήκαμε τον περσινό Ολυμπιακό που είχε το εξής σύστημα:Γιόμα Ανατόλ στον Κωνσταντίνου-κεφαλιά Κωνσταντίνου προς τα πίσω για το Ρίμπο-αναμονή της έμπνευσης του Ρίμπο.

Νομίζω οτι αξιοπρεπή μπάλα θα αρχίσουμε να βλέπουμε από Νοέμβριο.Βέβαια μέχρι τότε θα έχουμε αποκλειστεί απο την Ευρώπη (οκ πρώτη φορά θα είναι?) και υπάρχει κίνδυνος να έχουμε χάσει πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

lol@περινο συστημα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πολυ σωστα τα λες αρρωστε7, μονο που στο επομενο ποστ σου βλεπω οτι πιστευεις οτι αυτα γινονται <<προκειμένου να χτιστεί μια καινούρια και υγιής ομάδα>>.

εκει διαφωνουμε. κατα τη δικη μου γνωμη αυτα γινονται κυριως λογω συγκυριων, και οχι λογω προσεχτικου προγραμματισμου για να χτιστει καινουργια ομαδα.

Δημοσ.
lol@περινο συστημα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πολυ σωστα τα λες αρρωστε7, μονο που στο επομενο ποστ σου βλεπω οτι πιστευεις οτι αυτα γινονται <<προκειμένου να χτιστεί μια καινούρια και υγιής ομάδα>>.

εκει διαφωνουμε. κατα τη δικη μου γνωμη αυτα γινονται κυριως λογω συγκυριων, και οχι λογω προσεχτικου προγραμματισμου για να χτιστει καινουργια ομαδα.

Το θέμα είναι οτι καλώς ή κακώς η ομάδα φώναζε τα τελευταία 2 χρόνια ότι θέλει ανανέωση. Κάτι το οποίο δεν έγινε σταδιακά μέχρι τώρα (αν εξαιρέσεις τον Τοροσίδη) και έγινε μαζικά φέτος. Ο Άρρωστος έχει δίκιο όσον αφορά το πότε θα δούμε την ομάδα να αρχίσει να λειτουργεί σαν ομάδα νομίζω. Προσωπικά πιστεύω οτι τα καλύτερα θα τα δούμε στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος, και αν είμαστε τυχεροί/ικανοί στο UEFA.

Ο Κυργιάκος δεν είναι κακός αμυντικός ίσα ίσα, αλλά μάλλον ζητάμε κάτι διαφορετικό και όχι τον Κυργιάκο. Αυτός αν είναι να έρθει, καλό θα ήταν να έρθει σαν αντικαταστάτης του Καίσαρα. Ο οποίος Καίσαρας έχει στραβώσει μάλλον με το γεγονός οτι δε του κάνανε ανανέωση και αύξηση αποδοχών και τον βλέπω να θέλει να φύγει στα μέσα της χρονιάς. Άσε που ο ίδιος δήλωσε οτι δεν έχει πρόταση και θέλει να μείνει Αϊντραχτ.

Όλοι λένε οτι ο Λουα Λουα είναι καλός παίκτης με ένα ελάττωμα μόνο, την συμπεριφορά του που είναι λίγο αλλοπρόσαλλη και ταιριάζει σε τρελοκομείο. Θα δούμε, είναι άδικο να τον κρίνουμε χωρίς να τον δούμε να παίζει. Αλλά αν όντως βάλει γκολ και τραυματιστεί στους πανηγυρισμούς, του χρειάζεται να φάει μια τρελλή τιμωρία να έρθει στα ίσα του. Υπάρχει και η βίαια μέθοδος του να βάζει γκολ και όποιος είναι πιο κοντά να τον μαρκάρει αλα ράγκμπυ για να μην αρχίσει τα ακροβατικά.

Δημοσ.
αααα και κατι αλλο που σκεφτηκα, ο φιλος πισω λεει οτι το 4-4-2 θα ειναι για την ευρωπη για να ειμαστε γεροι αμυντικα και ελλαδα πιθανον να παιζουμε πιο επιθετικα και ισως αλλο σχημα. Αμ δε σφαξανε, ο σιρ τακις ειναι κολημενος με το 4-4-2 και εχει δηλωσει οτι δεν θελει επιτελικο μεσο τυπου ριβαλντο για να φτιαχνει παιχνιδι, αρα επιθετικο 4-4-2 με τι κεντροους θα δουμε??? Με τον νε?? εκτος αν παιζει ο λουα λουα πισω απο τους επιθετικους, αλλα ετσι θα υπαρχουν παλι 2 αμυντικα χαφ στο κεντρο? θα παιξει 4-3-3?? δεν νομιζο, αρα τι διαφορετικο επιθετικο σχημα περιμενεις να δεις στους αγωνες εν ελλαδι? Αφου ακομα και τωρα κατεβενει με 2 καθαρους επιθετικους και κανει 1 φαση ανα τρεις αγωνες! Με ποσους να κατεβει για να παιξει φουλ επιθεση? Αν δεν δεθουν τα αμυντικα χαφ και μαθουν να φτοιαχνουν παιχνιδι, αν οι ακραιοι δεν ξεκολιαστουν στις επελασεις και στις σεντρες, επιθετικο και φαντεζι ολυμπιακο δεν ξαναβλεπουμε και αυτο θα απογοητευσει πολυυυυ κοσμο

Επιτελικο μεσο μπορει να μην θελει αλλα ρομβο στα παιχνιδια του πρωταθληματος θα παιξει και θα το δουμε.. Η αν χρειαστει και 4-3-3 θα παιξει αν κινδυνευει να χασει ενα ματς στην Ελλαδα..

Στο 4-4-2 με ρομβο μπορει καλλιστα να βαλει Τζολε στο κεντρο και ξενο ή λουα λουα αριστερα και γκαλλετι δεξια..Ουτως ή αλλως ο Τζολε σε πολλα ματς εχει ελευθερο ρολο οταν η ομαδα εχει κλειστει και πρεπει καποιος να κουβαλησει την μπαλα..

Το συγχρονο 4-4-2 που θελει να παιξει σιγουρα παντως θελει πολυ δουλεια και φυσικα να μαθουν οι παικετες ο ενας τον αλλο.. Μιλαμε για μια ολοκαινουργια ομαδα οχι ενα κορμο που πανω του γινανε προσθηκες , ακομα καποιοι δεν ξερουν το μικρο ονομα του συμπαικτη τους.. Λιγο υπομονη και θα δουμε εαν και εφοσον ο Τακης μπορει να κανει κατι..Στην Ευρωπη ουτως ή αλλως outsider θα ησουν ακομα και Castillo και Ribo να κραταγες και να φερνες και στοπερ και τον παικταρα της Κρουζ Αζουλ..

Δημοσ.

Σύμφωνα με το αθλητικό site του Ισραήλ (one.co.il) ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναμένεται φορέσει τα... κόκκινα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος που υπογράφει το κείμενο (και είναι ένας πολύ στενός φίλος του Πίνι Γκέρσον) αναφέρει ότι ο Λιθουανός γκαρντ θα υπογράψει την επόμενη βδομάδα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους "ερυθρολεύκους".

http://www.sport24.gr/html/ent/346/ent.191346.asp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...