Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αααααααντε αγορι μου ελα στην ομαδα της καρδιας σου!!!! :D

Χωρις πλακα μαγκες ετσι και ερθει ο Σαρας του χρονου στην ισπανια παμε για 2 ομαδες στο φαιναλ φορ!!! ααααντε ρε Σαρας!!!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν έρθει ο Σάρας...και αν ο Γουντς έρθει για να παίξει μπάσκετ και όχι τπτ άλλο... τότε ναι πάμε "ντουγρου" για final 4...

Δημοσ.
αααααααντε αγορι μου ελα στην ομαδα της καρδιας σου!!!! :D

Χωρις πλακα μαγκες ετσι και ερθει ο Σαρας του χρονου στην ισπανια παμε για 2 ομαδες στο φαιναλ φορ!!! ααααντε ρε Σαρας!!!

Για να δουμε εγω πιστευω οτι ειναι νωρις ακομα.. Απλα αφησε καποια πορτα ανοιχτη πιστευω εγω ενω μεχρι τωρα δεν το εκανε να επιστρεψει στην Ευρωπη.. Πρωταρχικος του στοχος ηταν και ειναι να παραμεινει στο NBA με τα λεφτα που περνει.. Εαν ερθει παντως "ο εγκεφαλος" μεχρι και διαρκειας χτυπαω B)

Δημοσ.
Εαν ερθει παντως "ο εγκεφαλος" μεχρι και διαρκειας χτυπαω B)

Και με τον Quad τι θα γίνει ρε ? :D

Πρέπει να θέσεις σωστά τις προτεραιότητές σου για μια φορά αγόρι :D

Εγω μεσοβδόμαδα θα σου έχω Quad με εγγυημένο OC ;)

Δημοσ.

Παντως μαγκες ενα θα σας πω και να το θυμαστε.

Ερθει δεν ερθει ο σαρας στην ομαδα αυτο που ειδα εγω ηταν πληρως ενθαρυντικο. Και τι ηταν αυτο??

Τον αγγελοπουλο να σκαει λεφτα με τη σεσουλα για να φερει ενα σουπερ σταρ..

ουτε "ζηταει πολλα" ουτε "ειμαστε σε διακανονισμους" ουτε τπτ.

Ποσα θες αγορινα μου? Τοσα?? Παρτα και ελα να γουσταρουμε ολοι παρεα

Δημοσ.
Αν έρθει ο Σάρας...και αν ο Γουντς έρθει για να παίξει μπάσκετ και όχι τπτ άλλο... τότε ναι πάμε "ντουγρου" για final 4...

Αν δεν ερθει παντως θα εχουμε ενα μικρο προβληματακι γιατι αυτο θα σημαινει οτι θα παρουμε τον μακ λεον η οπως λεγετε.και τι σημαινει αυτο?

Αμερικανος στον ασσο αμερικανο στο τεσσερα ο γουντς που παει??? Ευρωπη μονο. Και ρωταω.. Υπαρχει ενας ανθρωπος που αν του πεις οτι θα ειναι σοβαρος ο γουντς μονο σε εναν αγωνα τη βδομαδα και να σε πιστεψει??? Nooooot που ελεγε κ ο borat

Δημοσ.

Ειδικά τώρα που χάνεται και ο Σάντσεζ που ήταν μία καλή λύση που όμως απ'ότι φαίνεται δεν την σκέφτηκαν ποτέ... εντάξει να σου πω την αλήθεια...και με Μπλάκνει πρώτο πλέι καλά θα είμαστε (αν έρθει άλλος ένας για 2ος φυσικά) σίγουρα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε αλλά από πέρσυ θα είμαστε καλύτεροι...

Δημοσ.

Οχι οχι δε τιθεται τετοιο θεμα.

Αν δεν ερθει σαρας θα ερθει μακ λεοντ και ο γουντς θα παει μονο για ευρωπη.

τρεχα γυρευε δλδ

Δημοσ.

Μπα καλυτερα να μεινει στο νβα το παλληκαρακι τι δλδ να ερθει εδω και να φαει κανα κερμα στο κεφαλι επειδη παιζει καλα? νβα και παλι νβα

Δημοσ.
Μπα καλυτερα να μεινει στο νβα το παλληκαρακι τι δλδ να ερθει εδω και να φαει κανα κερμα στο κεφαλι επειδη παιζει καλα? νβα και παλι νβα

Σιγά μη τον σκοτώσουν κιόλας ρε revil. Χαλάρωσε λίγο

Δημοσ.

Βέβαιως και το θυμάμαι. So what? Ξαναλέω, χαλάρωσε λίγο. Λάθος άποψη έχεις για το ελληνικό πρωτάθλημα

Δημοσ.

Καθόλου λάθος άποψη δεν έχει...άλλωστε ο Κουφός τώρα που θα πάει και στο κολέγιο και θα βελτιωθεί κι άλλο...μολις θα βγει...θα είναι...πολύς για να παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα... sorry κιόλας αλλά έτσι και συνεχίσει έτσι στην Ελλάδα θα τον δούμε μετά τα 33 του και αν...

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχει περασει καν απο το μυαλο του να ερθει σε Ελληνικη ομαδα οσα και αν του δωσει. Σε 2 χρονια χτυπαει ανετα 1η πενταδα στο ντραφτ για να μην πω σιγουρο νο1 αν κατσει και τα 4 χρονια στο κολλεγιο. Απο εκει και περα ο δρομος ειναι ανοιχτος. Τετοια προοπτικη θα ειχε και ο Σοφοκλης αν ειχε λιγο μυαλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...