Greg7vas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δεν υπαρχει αμυντικος Σεζαρ.Γενικοτερα δεν υπαρχει ο συνδυασμος βραζιλιανος και αμυντικος. Δε πα να λετε οτι θελετε. Δε κοβει,δε κανει τακλιν,δεν εχει man to man.Κατα τα αλλα ξερει τη μπαλιτσα του για αμυντικος και ειναι ψυχραιμος.Ως εκει. Στη Ιταλια γεννιουνται αμυντικοι. Οποιονδηποτε ιταλο απο αυτους που ακουγονται να φερει θα ειναι βασικος.
insomniaK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Τον τελικό του copa america, τον είδες; Οι Βραζιλιάνοι έπνιξαν τους Αργεντίνους στην άμυνα, τάκλιν στο τάκλιν έκαναν. Πρέπει να είναι ο αγώνας με τα περισσότερα φάουλ που έχει κάνει η Βραζιλία τα τελευταία 100 χρόνια, αλλά δεν είχαν άλλο τρόπο να πάρουν το κύπελλο. Όταν μπορούν να παίξουν με τακουνάκια και προσποιήσεις, το κάνουν, όταν βλέπουν πως δεν τους παίρνει διότι ο αντίπαλος θα τους πιει και θα τους φτύσει στη συνέχεια, παίζουν άμυνα και παίρνουν το αποτέλεσμα.
littlelouievegos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δεν υπαρχει αμυντικος Σεζαρ.Γενικοτερα δεν υπαρχει ο συνδυασμος βραζιλιανος και αμυντικος. Δε πα να λετε οτι θελετε. Δε κοβει,δε κανει τακλιν,δεν εχει man to man.Κατα τα αλλα ξερει τη μπαλιτσα του για αμυντικος και ειναι ψυχραιμος.Ως εκει. Στη Ιταλια γεννιουνται αμυντικοι. Οποιονδηποτε ιταλο απο αυτους που ακουγονται να φερει θα ειναι βασικος. Μεγαλος μυθος αυτο που λες, και συντηρειται ακομα και σημερα..Απλα σχεδον ποτε οι αμυντικοι δεν ηταν ηγετικες μορφες στην Βραζιλια και πως να ειναι αλλωστε οταν παντα ηταν η elite των μεσων και επιθετικων; Η Βραζιλια εχει βγαλει αμυντικαρες..Δλδ για σενα Carlos Alberto, Luis Pereira,Dunga,Junior,Cerezo,Clauber δεν ειναι αμυντικαρες του παρελθοντος; Η οι σημερινοι Lucio,Cris ειναι τπτ τυχαιοι; Να μην αναφερω ονοματα σε μπακ χαφ ετσι γιατι θα ξημερωσουμε.. Για την Ιταλια απο την αλλη απο που νομιζεις οτι πηρε το ονομα η λεξη catenaccio? Να ναι καλα η Ιντερ και ο μαλακοτριφτης της... Για αυτο ανεκαθεν οι Ιταλοι εχουν πιο γνωστους και αποδεδειγμενα περισσοτερους καλους αμυντικους, γιατι αυτο ηταν το σημα κατατεθεν τους.. Οσο για το Cesar αυτο ειπαμε αδελφε.. Δεν ειναι η δουλεια του να το κανει αυτο.. Παντα τετοιου ειδους αμυντικοι συνδυαζονται με ενα στοπερ που ειναι το alter ego του.. Εκει βλεπεις τι αξιζουν..Μην βγαζουμε και αχρηστο το Cesar ελεος δλδ ολα θα τα ακουσουμε..:razz:
Greg7vas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ενταξει ρε παιδια διαφωνουμε καθετα,τι να κανω? Μεγαλος μυθος αυτο που λες, και συντηρειται ακομα και σημερα..Απλα σχεδον ποτε οι αμυντικοι δεν ηταν ηγετικες μορφες στην Βραζιλια και πως να ειναι αλλωστε οταν παντα ηταν η elite των μεσων και επιθετικων; Η Βραζιλια εχει βγαλει αμυντικαρες..Δλδ για σενα Carlos Alberto, Luis Pereira,Dunga,Junior,Cerezo,Clauber δεν ειναι αμυντικαρες του παρελθοντος; Η οι σημερινοι Lucio,Cris ειναι τπτ τυχαιοι; Να μην αναφερω ονοματα σε μπακ χαφ ετσι γιατι θα ξημερωσουμε.. Ειναι αδυνατον μια χωρα και δη ποδοσφαιρικη να μη βγαλει κατα καιρους καποιους καλους αμυντικους.Το οτι μου πες 5 ονοματα καλων αμυντικων σε ολοκληρη την ιστορια της βραζιλιας,επιβεβαιωνει τα οσα πιστευω Συνεπως κανενας μυθος για εμενα. Επισης οταν λεω αμυντικους, εννοω κεντρικους αμυντικους, ουτε μπακ χαφ, ουτε πλαγιους μπακ. Για την Ιταλια απο την αλλη απο που νομιζεις οτι πηρε το ονομα η λεξη catenaccio? Στα λογια μου ερχεσε. Μην βγαζουμε και αχρηστο το Cesar ελεος δλδ ολα θα τα ακουσουμε.. Επειδη ακριβως ....ολα θα τα ακουσουμε, πες μου που τον ειδες τον Σεζαρ εσυ. Γιατι ομορφα φαινεται η λεξη Ρεαλ διπλα στο ονομα του στο τρανσφερμαρκτ, αλλα ακομη πιο ωραια δειχνει οτι η μονη ομαδα σε ολη τη καριερα του που εσκασε λεφτα γι αυτο το μεγαλο στοππερ ηταν ο ολυμπιακος.
Greg7vas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Τον τελικό του copa america, τον είδες; Οι Βραζιλιάνοι έπνιξαν τους Αργεντίνους στην άμυνα, τάκλιν στο τάκλιν έκαναν. Πρέπει να είναι ο αγώνας με τα περισσότερα φάουλ που έχει κάνει η Βραζιλία τα τελευταία 100 χρόνια, αλλά δεν είχαν άλλο τρόπο να πάρουν το κύπελλο. Όταν μπορούν να παίξουν με τακουνάκια και προσποιήσεις, το κάνουν, όταν βλέπουν πως δεν τους παίρνει διότι ο αντίπαλος θα τους πιει και θα τους φτύσει στη συνέχεια, παίζουν άμυνα και παίρνουν το αποτέλεσμα. Ασχετο αυτο.Εγω δεν ειπα οτι δε παιζουν και αμυνα.Και το μουντιαλ του 2000 με την αμυνα το πηραν.
littlelouievegos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ενταξει ρε παιδια διαφωνουμε καθετα,τι να κανω?Ειναι αδυνατον μια χωρα και δη ποδοσφαιρικη να μη βγαλει κατα καιρους καποιους καλους αμυντικους.Το οτι μου πες 5 ονοματα καλων αμυντικων σε ολοκληρη την ιστορια της βραζιλιας,επιβεβαιωνει τα οσα πιστευω Συνεπως κανενας μυθος για εμενα. Επισης οταν λεω αμυντικους, εννοω κεντρικους αμυντικους, ουτε μπακ χαφ, ουτε πλαγιους μπακ. Στα λογια μου ερχεσε. Επειδη ακριβως ....ολα θα τα ακουσουμε, πες μου που τον ειδες τον Σεζαρ εσυ. Γιατι ομορφα φαινεται η λεξη Ρεαλ διπλα στο ονομα του στο τρανσφερμαρκτ, αλλα ακομη πιο ωραια δειχνει οτι η μονη ομαδα σε ολη τη καριερα του που εσκασε λεφτα γι αυτο το μεγαλο στοππερ ηταν ο ολυμπιακος. Γιατι τα πλαγια μπακ/χαφ τι ειναι επιθετικοι; Αυτοι δεν ανηκουν στην αμυνα και δεν το ξερω; Περαν αυτου καλο θα ειναι να ριξεις μια ματια στην ιστορια του ποδοσφαιρου να δεις και αλλους καλους βραζιλιανους αμυντικους.. Απλα δεν ειναι αυτο το φορτε τους σαν χωρα να παραγουν αμυντικους (επειδη καθε παιδακι στην Brazil θελει να μοιασει στο Ροναλντο οχι στον Καφου ), οχι ομως οτι δεν ειναι και καλοι μην τρελλαθουμε τωρα κιολας.. Και αυτο με το catenaccio δεν το καταλαβα.. Δλδ παιζουμε με 5 αμυντικους 4 στο κεντρο και αμολαμε ενα μπροστα και ειμαστε ειδημονες στην αμυνα; Απλα η κωλονοοτροπια τους σαν ποδοσφαιρο, τους βοηθαει να βγαζουν περισσοτερους και καλυτερους αμυντικους..Αλλα οχι τωρα και ο Στοβινι και ο Πουτσινι και ο καθε τυχαρπαστος ειναι παντα καλυτεροι απο το Σεζαρ και τον καθε Βραζιλιανο ελεος.. Αυτο με το πιος πληρωσε λεφτα για να τον παρει ειναι παντελως ασχετο.. Σημασια εχει οτι τον περναν τωρα τζαμπα με λεφτα εγω τα ακουω βερεσε.. Πηγαινε σε αυτες τις ομαδες ή οχι; Για το Σεζαρ http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAlio_C%C3%A9sar_Santos_Correa Αν αυτο το βιογραφικο δεν σου κανει τι να σου πω ρε φιλαρακι; Εδω ειχες τον Μπαρμπα Γιωργο τοσα χρονια και Αμανατιδη, Ιωαννιδη, Κωστουλα και τον καθε λογης τυχαρπαστο και ξαφνικα δεν σου κανει ο Σεζαρ; Ρε να μας τρελανεται θελετε; Ειπαμε να θελουμε το καλυτερο για την ομαδα αλλα οχι να τα ισοπεδωνουμε και ολα δλδ, ελεος.. Πες μου ενα αμυντικο του επιπεδου (πλην του Μορρις) που υπαρχει στο Ελληνικο πρωταθλημα αυτη την στιγμη..
Greg7vas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Γιατι τα πλαγια μπακ/χαφ τι ειναι επιθετικοι; Αυτοι δεν ανηκουν στην αμυνα και δεν το ξερω; Εεεεε... εδω ομως μιλαμε για κεντρικους αμυντικους.Και η αμυνα ξεκιναει απο την επιθεση-μηπως ξερω εγω μιλωντας για αμυντικο εννοουσα τον Ρομπινιο? Περαν αυτου καλο θα ειναι να ριξεις μια ματια στην ιστορια του ποδοσφαιρου να δεις και αλλους καλους βραζιλιανους αμυντικους.. Σου ειπα ηδη οτι ειναι αδυνατον να μη βγαλουν καποιους καλους αμυντικους.Ο σεζαρ δεν περιλαμβανεται βεβαια σε αυτους. Απλα δεν ειναι αυτο το φορτε τους σαν χωρα να παραγουν αμυντικους (επειδη καθε παιδακι στην Brazil θελει να μοιασει στο Ροναλντο οχι στον Καφου ) Δε λεω τιποτα περισσοτερο απο αυτα που μολις ειπες.Δεν ειναι το φορτε τους. Και αυτο με το catenaccio δεν το καταλαβα.. Δλδ παιζουμε με 5 αμυντικους 4 στο κεντρο και αμολαμε ενα μπροστα και ειμαστε ειδημονες στην αμυνα; Απλα η κωλονοοτροπια τους σαν ποδοσφαιρο, τους βοηθαει να βγαζουν περισσοτερους και καλυτερους αμυντικους.. Δε με ενδιαφερει το κατενατσιο και η κωλονοοτροπια τους ουτε η Ιταλια σαν εθνικη.Λεω μια πραγματικοτητα και αυτη ειναι οτι οι Ιταλοι βγαζουν πολλους καλους αμυντικους,πολυ περισσοτερους απο τη Βραζιλια. Επισης το κατενατσιο εχει πεσει απο τα 90's.Αυτο ειναι μυθος. Τωρα παιζουν οχι περισσοτερο αμυντικα απο τις χωρες που τελικα κατακτουν τα τροπαια ή την Ελλαδα του euro Βεβαια οταν παιζει η Βραζιλια αμυνα,"ξερουν αμυνα" ,αλλα οταν παιζει η Ιταλια ειναι κατενατσιο. Καλα ενταξει ακομη και τα τελευταια χρονια που η Μιλαν επαιζε στρωτη μπαλιτσα,καποιοι λεγανε οτι παιζει κατενατσιο.Μπορω να κανω κατι για τους μυθομανεις? Αυτο με το πιος πληρωσε λεφτα για να τον παρει ειναι παντελως ασχετο.. Σημασια εχει οτι τον περναν τωρα τζαμπα με λεφτα εγω τα ακουω βερεσε.. Πηγαινε σε αυτες τις ομαδες ή οχι; Για το Σεζαρ http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%BA..._Santos_Correa Αν αυτο το βιογραφικο δεν σου κανει τι να σου πω ρε φιλαρακι; Εδω ειχες τον Μπαρμπα Γιωργο τοσα χρονια και Αμανατιδη' date=' Ιωαννιδη, Κωστουλα και τον καθε λογης τυχαρπαστο και ξαφνικα δεν σου κανει ο Σεζαρ; Ρε να μας τρελανεται θελετε; Ειπαμε να θελουμε το καλυτερο για την ομαδα αλλα οχι να τα ισοπεδωνουμε και ολα δλδ, ελεος.. Πες μου ενα αμυντικο του επιπεδου (πλην του Μορρις) που υπαρχει στο Ελληνικο πρωταθλημα αυτη την στιγμη.. [/quote'] Οσο τα ακους εσυ βερεσε αλλο τοσο και εγω το βιογραφικο του. Η ερωτηση ειναι σαφης.Ποιον θα ηθελες στην ομαδα σου αυτη τη στιγμη. Τον μετριο αμυντικο Τσιριλο μιας μικρομεσαιας ομαδας της Ιταλιας η τον Σεζαρ που περασε απο τη ρεαλ(ακουσον ακουσον) και δεν ακουμπησε. Δεν σχολιαζω βεβαια το γεγονος οτι ακομη δε μου εχεις πει που τον εχεις δει ΕΣΥ και σου αρεσει ΚΑΙ σου κανει. Το οτι περασε απο τη ρεαλ δεν θεωρειται αμυντικη ικανοτητα. Εγω τον ειδα περσυ μια χρονια και ηταν μετριοκακος. Και ο Ντομι που εχει περασει και αυτος απο Ισπανια ακομη χειροτερος. Μπορει να κρυβει μεσα του τον νεο Μπαρεζι αλλα στον Ολυμπιακο εχει δειξει οτι κρυβει κατι ελαχιστα καλυτερο απο το νεο Κωλομπουρδα.
littlelouievegos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Εεεεε... εδω ομως μιλαμε για κεντρικους αμυντικους.Και η αμυνα ξεκιναει απο την επιθεση-μηπως ξερω εγω μιλωντας για αμυντικο εννοουσα τον Ρομπινιο? Oχι με ρωτησες αν βγαζει πολλους αμυντικους και σου ειπα οτι αν βαλω και τα μπακ σωθηκαμε θα μετραμε μεχρι αυριο.. Δεν μου απαντησες ειναι ή δεν ειναι αμυντικοι τα μπακ; Τι σχεση εχει ο Ρομπινιο στην κουβεντα μας; Σου ειπα ηδη οτι ειναι αδυνατον να μη βγαλουν καποιους καλους αμυντικους.Ο σεζαρ δεν περιλαμβανεται βεβαια σε αυτους.Αποψη σου, δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.. Δε λεω τιποτα περισσοτερο απο αυτα που μολις ειπες.Δεν ειναι το φορτε τους.Ok δεκτο δεν διαφωνουμε εδω.. Δε με ενδιαφερει το κατενατσιο και η κωλονοοτροπια τους ουτε η Ιταλια σαν εθνικη.Λεω μια πραγματικοτητα και αυτη ειναι οτι οι Ιταλοι βγαζουν πολλους καλους αμυντικους,πολυ περισσοτερους απο τη Βραζιλια Επισης το κατενατσιο εχει πεσει απο τα 90's.Αυτο ειναι μυθος. Τωρα παιζουν οχι περισσοτερο αμυντικα απο τις χωρες που τελικα κατακτουν τα τροπαια ή την Ελλαδα του euro Βεβαια οταν παιζει η Βραζιλια αμυνα,"ξερουν αμυνα" ,αλλα οταν παιζει η Ιταλια ειναι κατενατσιο. Καλα ενταξει ακομη και τα τελευταια χρονια που η Μιλαν επαιζε στρωτη μπαλιτσα,καποιοι λεγανε οτι παιζει κατενατσιο.Μπορω να κανω κατι για τους μυθομανεις? Κατσε ρε φιλαρακι γιατι εδω θα τρελλαθουμε δλδ.. Μου συγκρινεις το θαυμα της Ελλαδιτσας με μια χωρα που και πιο μεγαλη ειναι και εχει τεραστια ιστορια στον ποδοσφαιρικο χωρο; Δλδ ειναι το ιδιο κατορθωμα να κερδιζει η Ελλαδα το Euro με την Ιταλια; Το ιδιο υλικο εχουν; Aντιθετως αυτο που λες δεν σε επιβεβαιωνει γιατι δειχνει οτι ενα δεμενο συνολο που παιζει αμυντικα με μετριους παικτες μπορει να κανει πολλες εκπληξεις; Τι μου λες τωρα; Το κατενατσιο ειναι σχημα λογου, δεν εννοω το συστημα αυτω καθεαυτω μην κυριολεκτουμε τωρα.. Εννοω τον τροπο που παιζει η Ιταλια φορτωνοντας την ομαδα με αμυντικους και χαφ.. Ξερεις τι λενε στην Ιταλια; 1-0 Νικη.. 2-0 Μεγαλη νικη.. 3-0 Θριαμβος ανεπαναληπτος..Την μιλαν φιλαρακι αστη.. Ειναι η μονη μεγαλη ομαδα της Ιταλιας με επιθετικη νοοτροπια απο τα γενοφασκια της, και η μονη που ξεφευγει απο την καταντια τους σαν ποδοσφαιρο, γιατι περι καταντιας προκειται για εμενα αυτη η νοοτροπια..Ποτε την ειδες να παιζει αμυντικα; Δεν υπαρχει αυτο που λες.. Ο Μπερλουσκονι το χει ιδεολογια οτι με 2 επιθετικους θα παιζουμε ΠΑΝΤΑ δεν ειμαστε Γιουβεντους εμεις.. Οσο τα ακους εσυ βερεσε αλλο τοσο και εγω το βιογραφικο του. Η ερωτηση ειναι σαφης.Ποιον θα ηθελες στην ομαδα σου αυτη τη στιγμη. Τον μετριο αμυντικο Τσιριλο μιας μικρομεσαιας ομαδας της Ιταλιας η τον Σεζαρ που περασε απο τη ρεαλ(ακουσον ακουσον) και δεν ακουμπησε. Ρε φιλε ειναι απλα τα πραγματα.. Σε ρωταω.. Το αν περνεις ελευθερο ενα παικτη κρινει την αξια του; Σου εδειξα το λινκ για να δεις που εχει παιξει και παλι μονο την Ρεαλ θεωρεις σοβαρη ομαδα τι να σου κανω τωρα εγω; Η τιμη στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο καθοριζεται απο την προσφορα ζητηση.. Δλδ ο Castillo που πηρε 15 εκατομυρια ευρω και κοστολογειται τοσο, αξιζει για τοσα και ο Cesar που ηρθε ελευθερος ειναι ασχετος; Οσο για το ερωτημα σου ειναι τελειως αστοχο.. Δεν ειναι το ιδιο ειδος στοπερ αυτοι οι δυο αλληλοσυμπληρωνουν ο ενας τον αλλο.. Ουτε δυο Σεζαρ κανουν καλο αμυντικο διδυμο ουτε δυο Τσιριλο.. Ποσο πιο απλα να το πω δλδ; Αν ηταν παρα ταυτα να διαλεξω θα επερνα τον Σεζαρ.. Το δυσκολο ξερεις ειναι να βρισκεις αμυντικους καλους που να καλυπτουν χωρο, οχι αμυντικους τυπου Τσιριλο κομμαντο σκουπες.. Απο αυτους υπαρχουν αρκετοι.. Ασχετο αν ειμαστε κουλοι τοσα χρονια και δεν εχουμε παρει ουτε ενα της προκοπης.. Αλλα τι περιμενεις; Εδω φεραμε τον αρχηγο της Μποκα (αναγνωρισμενη αξια) που μια ζωη επαιζε λιμπερο ο ανθρωπος να παιξει ζωνη και τον λεγαμε ασχετο.. Και του χρονου που παιζαμε με λιμπερο τον διωξαμε.. Αυτοι ειμαστε.. Ειχες τοσα χρονια τον μπαρμπα γιωργο φιλαρααααακιιιιιι.. Και μου λες για το σεζαρ; Θα πεσουν τα τσιμεντα να μας πλακωσουν με αυτα που λεμε.. Δεν σχολιαζω βεβαια το γεγονος οτι ακομη δε μου εχεις πει που τον εχεις δει ΕΣΥ και σου αρεσει ΚΑΙ σου κανει.Το οτι περασε απο τη ρεαλ δεν θεωρειται αμυντικη ικανοτητα. Στον Ολυμπιακο που τον ειδα μου κανει και μου παρακανει δεν θελω αλλα εχεγγυα..Αρκει να ξερεις τι να δεις στον καθε παικτη και το κυριοτερο να ξερεις τι λειπει και δεν αποδιδει η αμυνα, οχι να κραζεις οποιον βρεις μπροστα σου..Και δεν ειναι ζωα ολοι αυτοι που τον επερναν στις ομαδες τους.. Μου λες αμυντικαρα τον Τσιριλο και κοιτα που εχει παιξει.. Δες το βιογραφικο του ενος και δες και του αλλου.. Πλακα μου κανεις τωρα εσυ εισαι ο γνωστης και ολοι οι αλλοι ασχετοι που τον διαλεγαν; Αλλα με ποιον διπλα του να φανει περισυ; Με τον Μπαρμπα Γιωργη; Ελα ρε να μαστε σοβαροι τωρα.. To παμε.. Ειναι στοπερ που καλυπτει χωρο και θελει διπλα του στοπερ που να κανει ακριβως την αντιθετη δουλεια για να φανει.. Αν δεν το καταλαβαινεις δεν φταιω εγω.. Και το οτι περασε απο την Ρεαλ φυσικα και ειναι μεγαλο εχεγγυο..Ρεαλ επαιξε οχι στην Κατανια και στην Εμπολι.. Δεν παιζει ο καθε ασχετος Ρεαλ.. Ο τσιριλο επαιξε ρεαλ btw? Eπισης δεν μου απαντησες.. 1. Ποσους καλυτερους ειχες απο τον Σεζαρ ολα αυτα τα χρονια; 2. Ποιος ειναι καλυτερος απο τον Σεζαρ την δεδομενη χρονικη στιγμη στην Ελλαδα; 3. Επειδη τρωτε τις μουφες των εφημεριδων.. Εισαι σιγουρος οτι ο Κωλινι πως τον λενε θα αξιζει τα λεφτα ή εφαγες την φολα των εφημεριδων και καλα επειδη ο Τσιριλο εκανε μια καλη χρονια στην ΑΕΚ ολοι οι Ιταλοι ειναι καλοι; Και αν ειναι τοσο καλοι γιατι ρε φιλαρακι δεν τους περνει καμια μεγαλη Ιταλικη ομαδα; Η γιατι δεν εχουν παρει μεταγραφη εξωτερικο καπου;
tzinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 εκανε κακη χρονια περσι δηλαδη ο σεζαρ??? Μια χαρα ητανε και στις αρχες λεγαμε οτι βρηκαμε επιτελους καλο σεντερ μπακ, αν και αργοτερα επεσε λιγο. Ενταξει εχει λιγο ενοχλητικο στυλακι, μου θυμιζει τον τζονσον (200 μετρα στιβο) που ετρεχε λες και δεν ζοριζοτανε καθολου και τερματιζε παντα πρωτος! Κανει συχνα λαθακια, αλλα ευτυχος δεν εχουν ακομα στοιχισει. Αλλα δεν ειναι και λιγες οι φορες που εχει καθαρισει δυναμικα δυσκολες φασεις, καλυβει σωστα τον χωρο, δεν κολονει στα τακλιν και ειναι και αμυντικος που βαζει συχνα γκολ με κεφαλια, μιλαμε στην ελλαδα 4-5 γκολακια ετσι τη σεζον τα εχει σιγουρα. Μην τρελενεστε επειδη σε ενα φιλικο ηταν ψιλοαδιαφορος, αλλοστε μπορει να προσπαθουσε να περασει μυνημα για το συμβολαιο του και οτι χρειαζεται και βοηθειες στην αμυνα. Ο καλος συγκεντρωμενος σεζαρ ειναι χρησιμος, αλλα δεν φτανει μονος του.
Greg7vas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Oχι με ρωτησες αν βγαζει πολλους αμυντικους και σου ειπα οτι αν βαλω και τα μπακ σωθηκαμε θα μετραμε μεχρι αυριο.. Δεν μου απαντησες ειναι ή δεν ειναι αμυντικοι τα μπακ; Τι σχεση εχει ο Ρομπινιο στην κουβεντα μας; Οταν εγω λεω αμυντικο εννοω κεντρικο αμυντικο και οχι μπακ χαφ η ο,τι αλλο. Μου συγκρινεις το θαυμα της Ελλαδιτσας με μια χωρα που και πιο μεγαλη ειναι και εχει τεραστια ιστορια στον ποδοσφαιρικο χωρο; Δλδ ειναι το ιδιο κατορθωμα να κερδιζει η Ελλαδα το Euro με την Ιταλια; Το ιδιο υλικο εχουν; Aντιθετως αυτο που λες δεν σε επιβεβαιωνει γιατι δειχνει οτι ενα δεμενο συνολο που παιζει αμυντικα με μετριους παικτες μπορει να κανει πολλες εκπληξεις; Τι μου λες τωρα; Σοβαρα τωρα μου κανεις καποιου ειδους ψυχολογικο πειραμα? Τι σχεση εχουν αυτα που μου λες για Ελλαδα κλπ με το πνευμα που εγραψα. "Οι Ιταλοι παιζουν οχι περισσοτερο αμυντικα απο τις χωρες που τελικα κατακτουν τα τροπαια ή την Ελλαδα του euro" Την μιλαν φιλαρακι αστη.. Ειναι η μονη μεγαλη ομαδα της Ιταλιας με επιθετικη νοοτροπια απο τα γενοφασκια της, και η μονη που ξεφευγει απο την καταντια τους σαν ποδοσφαιρο, γιατι περι καταντιας προκειται για εμενα αυτη η νοοτροπια..Ποτε την ειδες να παιζει αμυντικα; Δεν υπαρχει αυτο που λες.. Ο Μπερλουσκονι το χει ιδεολογια οτι με 2 επιθετικους θα παιζουμε ΠΑΝΤΑ δεν ειμαστε Γιουβεντους εμεις.. Ρε αρχηγε αρχισες να με κουραζεις.Εχω την εντυπωση οτι δε διαβαζεις πλεον καν τι γραφω και ξεκινας τις δηθεν απαντησεις-σεντονια. Σου ειπα εγω ποτε οτι η Μιλαν επεξε αμυντικα? Υπηρχαν αλλοι πολλοι που υποστηριζαν οτι επαιζε τοσα χρονια κατενατσιο γι αυτο αυτους εγω τους λεω "αμπαλους". Για τις 2 παραγραφους για το Σεζαρ απλα διαφωνουμε εντελως,θεωρω αυτα που λες απιστευτες αρλουμπες και βαριεμε να ξαναγραφω τα ιδια με πριν, οταν ειμαστε ηδη εκτος θεματος. Πλακα μου κανεις τωρα εσυ εισαι ο γνωστης και ολοι οι αλλοι ασχετοι που τον διαλεγαν; Αυτο μονο κρατησα για να σου πω οτι δε με εκνευριζει τιποτα περισσοτερο οσο αυτη η ανοητη φραση-επιχειρημα. Μου θυμιζεις εναν θειο μου που οταν μιλαμε για πολιτικα και αφου εξαντλησει ολα του τα ορθολογικα επιχειρηματα μου πεταει το θεικο-αποστομοτικο. -"Ναι ναι ...δε ξερει ο καραμανλης και η ντορα για εξωτερικη πολιτικη και ξερεις εσυ." Ενταξει τι να του πεις απο εκει και περα. Εξαντλειται καθε ειδους σοβαροτητα του συνομιλιτη και διαθεσης για συζητηση. Eπισης δεν μου απαντησες.. 1. Ποσους καλυτερους ειχες απο τον Σεζαρ ολα αυτα τα χρονια; 2. Ποιος ειναι καλυτερος απο τον Σεζαρ την δεδομενη χρονικη στιγμη στην Ελλαδα; 3. Επειδη τρωτε τις μουφες των εφημεριδων.. Εισαι σιγουρος οτι ο Κωλινι πως τον λενε θα αξιζει τα λεφτα ή εφαγες την φολα των εφημεριδων και καλα επειδη ο Τσιριλο εκανε μια καλη χρονια στην ΑΕΚ ολοι οι Ιταλοι ειναι καλοι; Και αν ειναι τοσο καλοι γιατι ρε φιλαρακι δεν τους περνει καμια μεγαλη Ιταλικη ομαδα; Η γιατι δεν εχουν παρει μεταγραφη εξωτερικο καπου; Απαντησεις. 1. Δεν ειχαμε ποτε κανενα καλο αμυντικο και το αυτο ακριβως εχουμε και τωρα.Δε κανω συγκρισεις γιατι δε μπαινω στη διαδικασια να ψαχνω τον μονοφθαλμο στους τυφλους. 2. Τι μου πετας την Ελλαδα τωρα και με ξενερωνεις? Και με αμυντικους το σακη και το λακη κατα πασα βεβαιοτητα θα ξαναπαρεις το πρωταθλημα. Αλλα τα γκολακια του Villa θα τα βλεπεις απο καλη γωνια. 3. Σοβαρα. Δε διαβαζω αθλητικες εφημεριδες. Θα με πιστεψεις οτι δε διαβαζα ποτε? Αντε πριν δυο χρονια επερνα το εθνοσπορ που και που.Οποτε αυτα περι φολων κλπ δε τα σχολιαζω καν. Ουτε βεβαια το αλλο, το ιδιο ανοητο σοφισμα με πριν οτι "αν ειναι τοσο καλοι γιατι ρε φιλαρακι δεν τους περνει καμια μεγαλη Ιταλικη ομαδα;Η γιατι δεν εχουν παρει μεταγραφη εξωτερικο καπου;" Η απαντηση ειναι γιατι η καθε ευρωπαικη ομαδα θα παρει παικτες αντιστοιχους της δυναμικοτητας της και του μπατζετ της.Καποιον δε πρεπει να παρει και ο ολυμπιακος ή μηπως ολοι θα πανε στη ρεαλ? Εσυ αυτα τα λεφτα εχεις, απο ιταλια θα ψωνισεις δεδομενου οτι ο ιβιτς εχει κονε εκει συν οτι ξερεις οτι εχεις αυξημενες πιθανοτητες να μη σου βγουν μαπα αφου οι ιταλοι εχουν παραδοση στους αμυντικους.(αφου ψαχνει για αγνωστους και οχι για καποιο ονομα) Δηλαδη για να παρει καποιον ο Ολυμπιακος πρεπει να ζητησει το χερι του πρωτα μεγαλη ομαδα επειδη "αυτοι ξερουν καλλιτερα"?. Ελεος ελεος ελεος. Στη λογικη σου αφου ειναι τοσο καλος ο Σεζαρ, γιατι δεν τον παιρνει ΤΩΡΑ καμια μεγαλη ομαδα?? THE END γιατι ειμαστε και εκτος θεματος.
littlelouievegos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Τις 2 παραγραφους τις αφηνουμε, αλλα τα απανταμε απλα για να τα απανταμε και επιλεκτικα, κατα τα αλλα εγω κανω ψυχολογικο πειραμα και λεω αρλουμπες.. Ουτε μου απαντας στο οτι δεν εχει σχεση ο ξενος που θα ερθει με τον Σεζαρ γιατι απλα δεν εχουν τον ιδιο ρολο παροτι και οι 2 σεντερ μπακ, ουτε μου λες γιατι τον διαλεξαν ολες αυτες οι ομαδες αφου ηταν ασχετος και μου απαντας με το θεικο "γιατι δεν τον περνουν τωρα;" και για παρομοιωσεις με τον θειο σου τον Σακη.. Και το κυριοτερο; Aπο την μια λες δεν ασχολουμαι με μονοφθαλμους λες και ειχες πολλους τοσα χρονια που σε καρφωναν ολοι και στην Ελλαδα τα περνω με το Σακη και το λακη σωστα; Αλλα απο την αλλη ομως αυτους μπορω να παρω με το budget μου αυτους περνω.. Λες και θα βρεις λαχειο με το budget σου.. Ααυτοι δεν ειναι μονοφθαλμοι..Which one is it τελικα? Το ποιος εχει ορθολογικα επειχηρηματα κανει μπαμ οποτε αστο ρε αδελφε.. Λοιπον "αρχηγε" αλλη φορα το βαρεθηκα και εγω αυτο το γαιτανακι δεν εχει νοημα αφου δεν συνενοουμαστε
Greg7vas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ναι ρε κολλιτε βεβαια τις αφηνω γιατι οι 2 παραγραφοι ηταν αποψεις και δεν θα κατσω για κανενα λογο να λεω ξανα τα δικα μου για να σε πεισω. Για να γυρισω εντος θεματος και για να τελειωνουμε με (5 τερματοφυλακες και) 2 αμυντικους αντζα σεζαρ δε πας πουθενα, θα τα ρουφας και απο Ατρομητο.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ρε μαγκες, τι συζητατε? Τσιμπησατε 15 απο το κωλοπαιδι και αντι να κηνυγησετε με 3,4,5 καπου εκει κανα Μπουμσονγκ ή γενικα το αναπληρωματικο μπακ της Ισπανιας ή της Ιταλιας, δηλαδη παικτες που ερχονται ασχολειστε με τον Λουα Λουα και τον Μοντολινι πως τον λενε. Παρεπιπτοντως στο θεμα Σεζαρ, κορυφαια ατακα του ρεπορτερ του Ολυμπιακου, αν χτυπαει ο Σεζαρ ή ο Αντζας θα πηγαινει εκει ο Μπραβο ή ο Τοροσιδης αντιστοιχα(χωρις να πει ποιος θα πηγαινει στην θεση του Μπραβο ή του Τοροσιδη). Δηλαδη ελεος, οχι μονο καλυψατε τις μεταγραφες αλλα εχετε και κερδος και τσιγγουνευεστε το σουσαμι στο κουλουρι, αντι να παρεις ενα ΓΑΜΑΤΟ αμυντικο και να στειλεις ενα απο τους 2 στον παγκο και να τον εχει για κανονικο μπακ-απ αρχισατε τις αλχημειες. Δηλαδη ειλικρινα το σιχτιρι του Τζιγγερ ειναι οτι σας στηνει κωλο ετσι οπως ειστε αντι να φτιαξει ομαδα, καταντια της καταντιας το Ελληνικο ποδοσφαιρο
littlelouievegos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ρε μαγκες, τι συζητατε? Τσιμπησατε 15 απο το κωλοπαιδι και αντι να κηνυγησετε με 3,4,5 καπου εκει κανα Μπουμσονγκ ή γενικα το αναπληρωματικο μπακ της Ισπανιας ή της Ιταλιας, δηλαδη παικτες που ερχονται ασχολειστε με τον Λουα Λουα και τον Μοντολινι πως τον λενε. Τετοια ωρα τετοια λογια ... Απο Δεκεμβρη βλεπουμε.. Το Λουα Λουα τον γουσταρω μπαι δε γουεη τον εχω δει αρκετα αγγλια με την πορτσμουθ.. Τωρα αν τραβηξει Ελλαδα ειναι αλλη φαση παντως αν ειχε καλο τελειωμα στις φασεις θα επαιζε σε μεγαλη ομαδα στανταρντ..Αν ειχε χρονο θα περνε Delgado...Και το αναπληρωματικο μπακ της Ισπανιας το πηραμε και ειναι ο Raul Bravo.. Παρεπιπτοντως στο θεμα Σεζαρ, κορυφαια ατακα του ρεπορτερ του Ολυμπιακου, αν χτυπαει ο Σεζαρ ή ο Αντζας θα πηγαινει εκει ο Μπραβο ή ο Τοροσιδης αντιστοιχα(χωρις να πει ποιος θα πηγαινει στην θεση του Μπραβο ή του Τοροσιδη). Δηλαδη ελεος, οχι μονο καλυψατε τις μεταγραφες αλλα εχετε και κερδος και τσιγγουνευεστε το σουσαμι στο κουλουρι, αντι να παρεις ενα ΓΑΜΑΤΟ αμυντικο και να στειλεις ενα απο τους 2 στον παγκο και να τον εχει για κανονικο μπακ-απ αρχισατε τις αλχημειες. Δηλαδη ειλικρινα το σιχτιρι του Τζιγγερ ειναι οτι σας στηνει κωλο ετσι οπως ειστε αντι να φτιαξει ομαδα, καταντια της καταντιας το Ελληνικο ποδοσφαιροΑφου ειναι πολυεργαλεια ρε.. Βασικα περα απο τους διανοητικα καθυστερημενους ρεπορτερ, πρεπει να γινει κατανοητο οτι λειπει το σεντερ μπακ που μπαινει στις φασεις.. Ανεξαρτητως αξιας εδιωξα Ανατολακη, Κωστουλα, Σουρερ που ειναι ολοι τους αυτο ακριβως που ψαχνω στο στοπερ αυτη την στιγμη με την λογικη οτι ηθελα καλυτερους σε αυτο το ρολο, (αυτο ελεγα στον Greg7vas και αλλου πηγε η συζητηση γιατι δεν γουσταρει τον Σεζαρ) και μου φερε αντζα που ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με τον Σεζαρ.. Φυσικα και αυτοι οι 2 οσο καλοι αμυντικοι και να ειναι δεν κανουν χωριο ειναι ακριβως το ιδιο κοψιμο στοπερ.. Για αυτο λεμε να παρει ενα αμυντικο τωρα να δουμε πως θα γινει η ολη ιστορια με την αμυνα, και απο Δεκεμβρη βλεπουμε.. Δεν θα παμε να πεταξουμε και 15 μυρια τωρα ετσι χωρις επιλογες ή να χρυσοπληρωσουμε ενα παικτη που αξιζει λιγοτερα επειδη ολοι ξερουν οτι τα κονομησαμε και θα μας βαρεσουν στο κεφαλι.. Βλεπεις πως θα παει με το συνολο αυτο και τους 2 που αναμενονται και το Δεκεμβρη ή καλοκαιρι τα σκας για 2 παικταραδες.. Παικτες πηρε μην με τρελαινεις τωρα, και τα σκασε εφυγε πολυ σαβουρα.. Και θα ερθουν και αλλοι αλλα δεν θα τα πεταξουμε κιολας για να φυγουν..Αριστερα εχεις παντα τον Τζολε και θα παρει μαλλον και τον Ροντριγκεζ πισω ειναι το ζητημα.. Τωρα για το Τζιγγερ τι να σου πω εγω; Παλι καλα που σου πηρε και το Ματος γιατι με τον Γκουσγκουνη και τους αλλους δεν σε βλεπω.. Πολυ ομιχλη..
KaizerSoze Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Τετοια ωρα τετοια λογια ... Απο Δεκεμβρη βλεπουμε.. Το Λουα Λουα τον γουσταρω μπαι δε γουεη τον εχω δει αρκετα αγγλια με την πορτσμουθ.. Τωρα αν τραβηξει Ελλαδα ειναι αλλη φαση παντως αν ειχε καλο τελειωμα στις φασεις θα επαιζε σε μεγαλη ομαδα στανταρντ..Αν ειχε χρονο θα περνε Delgado...Και το αναπληρωματικο μπακ της Ισπανιας το πηραμε και ειναι ο Raul Bravo.. Και ειναι μια χαρα κινηση, για κανενα κεντρικο μπακ μιας και αυτο συζηταμε τιποτα? Παικτες πηρε μην με τρελαινεις τωρα, και τα σκασε εφυγε πολυ σαβουρα.. Και θα ερθουν και αλλοι αλλα δεν θα τα πεταξουμε κιολας για να φυγουν..Αριστερα εχεις παντα τον Τζολε και θα παρει μαλλον και τον Ροντριγκεζ πισω ειναι το ζητημα.. .. Ρε σου πηρε φετος δεν λεω αλλα το θεμα ποιο ειναι?Οτι με τα λεφτα του ΜεξικανοΟυρουγουανοΕλληνοΠολωνοΚινεζου εβγαλες Τον Γκαλετι Τον Μπραβο Τον Νουνιεζ (δεν μιλαω για μισθους γιατι αν βγαλεις τι ξεφορτωθηκε και τι κερδισε ειδικα απο Ριβαλντο-Καστιγιο αστα) και σου μενουν και 4-5 για περισσεμα Και εδω μπαινει το διλημμα. ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ?Κοινως οπως τα τσεπωσες θα τα σπρωξεις?Ή οπως εμεις το '96 που με τα λεφτα απο το ΤΛ εκεινη την εποχη, πριν το Μποσμαν, εφτιαχνες ομαδα 10ετιας αλλα τα παντελονιασε ο Καβουρας? Επισης, επειδη ολα αυτα γινονταν παραλληλα, μηπως παιζει το θεμα Καστιγιο να ηταν πριν τους Μπραβους κτλ δλδ ο προεδρας να εκανε τον χουβαρντα ξερωντας πως τελικα καπου θα πουλησει τον Καστιγιο??Διοτι αν τα βαλεις κατω, αυτη η μεταγραφικη περιοδος, αν και πολυασχολη για τον Ολυμπιακο παιζει να ειναι και η πιο επικερδης ετσι?Κουφο αλλα ειναι. Το θεμα ειναι, ο Κοκ εσπρωξε κανα 10ρι μυρια επειδη ετσι τουρθε στην τρελα και το εκανε απο μικρος ή μηπως τον πακεταρε τον μικρο και οποτε εκανε τον καμποσο εφοσον ηξερε οτι αν οχι 15 αλλα μινιμουμ 10 θα τσεπωσει? Ενιγουει, ομαδα σας ειναι αλλα το θεμα ειναι οτι για πρωτη φορα οχι μονο δεν ειστε μειον στις μεταγραφες, αλλα ειστε και πολυ συν και οτι αυτα τα φραγκα και αλλα τοσα δεν εχουν πεσει για να καλυψετε την 11αδα αλλα την παλευετε με Τζολε και Αντζα ακομα εμενα θα με προβληματιζε. Οσο με προβληματιζει οτι με 16εκ απο την ΝΕΤ για 2 χρονια και παλι εχω δωσει 3-4 μαξιμουμ για παικτες και εχω τσεπωσει ηδη και κοντα στο 1 για τον Αντονσον. Πολυ παντελονιασμα αδελφε, πολυ σου λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.