skiaxtro7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ναι....δεν νομιζω να γινει και αλλη φορα..αρα και τυχεροι ημασταν,χαχαχα
vlachaquito Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ασχετο αλλα ο σεζαρ μηπως το κανει επιτηδες?? ΜΙλαμε για μεγαλο χαλι, λες και θελει να φυγει απο την ομαδα..ξερετε, κανω τραγικα λαθη--η ομαδα καταλαβαινει οτι τον παιζω---αγοραζει αλλο 1 κεντρικο---χανω την θεση μου στην εντεκαδα---γκρινιαζω γιατι εχασα την θεση μου στην 11ααδα---θελω να φυγω να παιξω βασικος.... Και κατι αλλο..ο ντομι ειναι μηπως ο μαυρος ζινταν και το εχετε παρεξηγησει το παλικαρι?? :D Παντως αν γινει η μεταγραφη του γιασκε πιστευω οτι ο γαβραουσκας (μετα το γαβριτσ επι ιωαννιδη) δεν θα παιζετε... Οπως ειπε ο μπραδερ, ο χονδρος δεν θα εχει δικαιωμα οχι για ηττα, αλλα για κακη εμφανιση με τετοια 5αδα...
nikos_lef Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ειδα το ματς απο το 30 κ μετα....Λοιπον: Στο πρωτο ημιχρονο δεν γινονταν να παιξουμε καλα γιατι: 1)κοβασεβιτς ανετοιμος,δισκινητος κ "λιγος"...προς το παρων τουλαχιστον! 2)Ο μπραβο δεν μου καθετε για αριστερο μπακ οσο τον εχω δει....δεν ανεβαινει,δεν εχει την τριπλα,δεν εχει την μπαλια...τι να πω...μπορει να ειναι λογο αργοπορημενης αφιξης...κ να στρωσει...:razz: 3)με ζεβλακοφ-μπραβο στα ακρα που δεν πολυανεβαινουν δεν την παλεβεις κ με 1 επιθετικο... Στο δευτερο στρωσαμε γιατι: 1)μπηκε ο νουνιεθ που δεν μπορει μεν να παιξει μονος του ομως ειναι πολυ κινητικος κ βλεπει γηπεδο (αυτα τα χαλια τελειωματα να μην ειχε....ελπιζω να ειναι λογο προετιμασιας...) 2)μπηκε ο Ντομι,που ξερετε καλυτερα με τον τζολε κ ειναι καλυτερος επιθετικα(εγω τον παω παντως...θεμα ψυχολογιας πιστευω ηταν τα περσινα...) 3)επεξε ο Πατσα δεξια που ειναι καλυτερος επιθετικα απο ζε.... 4)μπηκε ο Στολτιδης κ τους πηραμε το κεντρο...:razz: Αυτα...εγω ευχαριστημενος ειμαι...κ πιστευω θα παμε καλα....στην ελλαδα...:razz: εντιτ:οσο για τον σεζαρ θα στρωσει στα επισημα πιστευω...α κ φταιει κ ο μπουτινα στο γκολ... Α κ ηταν η πρωτη φορα που μας πιαιζαν στην αμυνα κ ημασταν χαλαρει κ ανετοι κ δεν διωχναμε οπου νανε....
revil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 nikoslef μηπως ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ρε παιδι μου,μπορεις να μου θυμησεις ποιος ειχε αναφερει πρωτος τον Σαρας εδω μεσα?? Μηπως θες να σου θυμησει ο καιζερ?? ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!! ακυρο nfs ηθελα να πω. πω δε βλεπω μπροστα μου,ελα ρε Σαρας
Freakster Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός! Μπορεί οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» να καθυστέρησαν λίγο, αλλά τελικά αποζημίωσαν τον κόσμο τους, βάζοντας στη μηχανή της ομάδας τρία… καλολαδωμένα γρανάζια. Ο Ροντρίγκο Χαβιέ Αρτσούμπι της Λανούς και ο Κριστιάν Νασούτι της Ρίβερ Πλέιτ είναι οι «εκλεκτοί» του Τάκη Λεμονή για άμυνα και μεσαία γραμμή, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο άνθρωπος που επέλεξε ο Πίνι Γκέρσον, προκειμένου οι Πειραιώτες να κάνουν την ολική επαναφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πωπω, παιρνουμε Γιασικεβιτσιους απο οτι φαινεται; Και τελειωσαμε και τις μεταγραφες στο ποδοσφαιρο.. Τελος καλο, ολα καλα
tzinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 νασουτι ειναι ψιλοακουστο ονομα, τωρα δεν ξερω αν ειναι επειδη ειναι καλος παιχτης η επειδη εχει ξανακουστει παλιοτερα για μεταγραφη η απο το φμ, αλλα καπου τον εχο ακουσει λολ. Τωρα για τον αλλο τον αρτσουμπι ακογονται πιο ενθουσιωδης σχολια κυριως επειδη ειχε κανει καλη σεζον, τα τσουγκρισε με τον προπονητη μετα και δεν επαιζε καθολου και παρολα αυτα τον ηθελε η ριβερ διακαως (συμφονα με τα ρεπορταζ) Αν ειναι σε τετοια κατασταση ο νταρκο μηπως τελικα να παρει πιο πολλες ευκαιριες ο μητρωγλου?? Αλλοστε ο νταρκο 1 χρονο θα κατσει και οτι και να κανει δεν εχει μελλον, ενω ο αλλος ειναι επενδυση με μελλον που μπορει να βγει χρυσοφορα. Ρε σεις ποιανει ο νταρκο και θεση ξενου!!! Τι μαλακια πηγε και εκανε ο ιβιτς? Εγω νομιζα τοσα χρονια ισπανια θα εχει παρει υπηκοητητα. Αν κλεισουμε ντεγκαδο για δεκεμβρη (μακαρι θεουλη μου) βλεπω να φευγει ο νταρκο πρωιμα και να μενουν για μπακ απ ο ματσουκας με των μητρωγλου. Χιλιες φορες οι ελληνες νεοι. Πολυ σωστη και η παρατηρηση ποιο πανω, 4-5-1 θελει δημιουργικο χαφ τυπου 10ρι για playmaker, αλλα ενταξει ο τακις ξερει καλυτερα, ειναι εμπειρος κουτς με τεραστιες γνωσεις. ΤΕΡΑΣΤΙΟ κριμα να εχουμε κανει τετοιες μεταγραφες και να ειναι στα χερια αυτου του ηλιθιου, ξυπνα κοκαλλη
Ic3m@N Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Εδώ και μερικές μέρες σκέφτομαι όλο και περισσότερο το όνομα... Ρικέλμε.. ο άνθρωπος είναι παιχταράς και θα μπορούσε να έρθει... και είναι μόνο 29 χρονών Τέλεια επιλογή και είναι και παίχτης που λείπει... και είναι και το μεγάλο όνομα που ακόμα δεν έχει έρθει... λέτε; Μάλλον όχι αλλά δεν πειράζει...
tzinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ισως μεσα στα 5 καλυτερα 10ρια στον κοσμο, σε καλη ακομα ηλικια, απο καλη σεζον και αρκετα ακριβος. Χλωμο το βλεπω. Βεβαια με 8-10 εκατομυρια και με την κοντρα που εχει με την βιγιαρεαλ, ισως να μπορουσαμε να εχουμε μικρες ελπιδες, αλλα θα δεχοτανε αυτος?? και δεν θα εχει και αλλες προτασεις απο ισπανια, αγγλια, γερμανια.... Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι ο τακις δεν θελει 10ρι και γιαυτο δεν κανουμε καν κινηση (και καλα). Εγω λεο φερτε τον ρικελμε, παλουκοστε τον τακι εξω απο το καραισκακι και βγαλτε 2 δις φανελες ρικελμε να χεστειτε στο ταληρο
Ic3m@N Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δεν υπάρχει...δεν θέλει ο Τάκις... αφού ο Τάκις πιθανότατα θα έχει φύγει μέχρι να αρχίσουν οι αγώνες του cl Το θέμα είναι... θέλει ο πρόεδρας να σκάσει λεφτά και να φέρει άλλον ένα παιχταρά; Το αν θα δεχτεί ο παίχτης είναι άσχετο...το θέμα είναι να κάνουμε εμείς την προσπάθεια... η Βιγιαρεάλ λογικά τον δίνει... τέλος πάντων...ας πάρουμε αμυντικό πρώτα που είναι αυτό που μας καίει αυτή τη στιγμή και μετά βλέπουμε.
tzinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δεν υπάρχει...δεν θέλει ο Τάκις... αφού ο Τάκις πιθανότατα θα έχει φύγει μέχρι να αρχίσουν οι αγώνες του cl Το θέμα είναι... θέλει ο πρόεδρας να σκάσει λεφτά και να φέρει άλλον ένα παιχταρά; Το αν θα δεχτεί ο παίχτης είναι άσχετο...το θέμα είναι να κάνουμε εμείς την προσπάθεια... η Βιγιαρεάλ λογικά τον δίνει... τέλος πάντων...ας πάρουμε αμυντικό πρώτα που είναι αυτό που μας καίει αυτή τη στιγμή και μετά βλέπουμε. οχι λογικα τον δινει, σιγουρα τον δινει, του εχουν πει να φερει προταση! Και αυτος ειχε πει οτι πραγματικη προταση υπηρχε μονο απο την ατλετικο αλλα ηταν πριν το κοπα αμερικα και τωρα δεν ενδιαφερετε πλεον. Αρα με μια δυνατη προταση θα ειχαμε θεωρητικα ελπιδες, αλλα....
revil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Καλα ρε μαγκες λετε να θελησει ενας απτα 5 καλυτερα 10αρια στο κοσμο να πει "ωραια παμε ελλαδα ε σιγα μπορει να μας κοψει τα ποδια κανεις αλλα δε μασαμε" Θυμηζω το ζιοβαννι τι ειχε παθει οταν ειχε ερθει.Ποσο καιρο εξω?6μηνο?? Δε νομιζω ρε παιδες edit : και σορρυ που σας πηδαω τι φαντασιωση αλλα δυστηχως οσο ειναι ο σερ στο τιμονι της ομαδας προκοπη κ σωστες κινησεις δε θα δουμε.αυτα
Ic3m@N Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα του θα είναι μην "του κόψουν τα πόδια" σιγά το σκληρό ποδόσφαιρο που παίζουμε στην Ελλάδα...με το παραμικρό δίνουν φάουλ οι διαιτητές...δεν θα 'ναι αυτό το πρόβλημα...το πρόβλημα είναι το επίπεδο... έχουμε το συν του cl και με ένα πολύ καλό συμβόλαιο νομίζω ότι μπορούμε να τον δελεάσουμε...
adi32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Zkw9gekFF-g JASIKEVICIUS SCORES FROM 28 METRES!!! απο το Καραισκακη θα τα ριχνει
vlachaquito Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Εδώ και μερικές μέρες σκέφτομαι όλο και περισσότερο το όνομα... Ρικέλμε.. ο άνθρωπος είναι παιχταράς και θα μπορούσε να έρθει... και είναι μόνο 29 χρονών Τέλεια επιλογή και είναι και παίχτης που λείπει... και είναι και το μεγάλο όνομα που ακόμα δεν έχει έρθει... λέτε; Μάλλον όχι αλλά δεν πειράζει... Μαλλον δεν εχετε καταλαβει για τι παικτη μιλαμε...οπως ειπανε μεσα στα 5 καλυτερα 10αρια στον κοσμο..παικτης δλδ που παιζει σε ολες τις μεγαλες ομαδες βασικος και αναντικαταστατος...Ο ηγετης της εθνικης αργεντινης.. Με λιγα λογια δεν υπαρχει περιπτωση..οχι τοσο για τα χρηματα (καπου διαβασα σημερα οτι κοστιζει περιπου 10) αλλα γιατι ειναι σε θεση να σνομπαρει το 99 % τον ομαδων της ευρωπης (χωρις υπερβολη) και τελικα να παιξει σε υπερομαδα.. Σαν να λεμε οτι ο γαβρος θα παρει τον...ρομπινιο...
Ic3m@N Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ναι ρε συ αφεντικό το ξέρουμε αυτό... αλλά ποιες ομάδες τον ζητάνε... μέχρι στιγμής μόνο για την Ατλέτικο έχουμε ακούσει...δλδ τίποτα το σπουδαίο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.