Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και εσυ παρε την περιπτωση να μην πιασει, να κατσει ενα χρονο να μην δειξει και πολλα να εχει αλλα τρια χρονια, να εχεις σκασει 3,5 εκατομυρια!! και να μην βγει οτι τελικα ηταν και μπορελι που απλα ηθελε χρονο.
Τουλαχιστον θα του εχει δωσει και δευτερη χρονια ευκαιρια,πραγμα πολυ λογικο για 22χρονο Αργεντινο, αν δεν πιασει ισως τον στειλεις εσυ δανεικο, ή τον πουλας στο 1,5 και εχεις χασουρα 1,5 σιγα το ποσο δεδομενης της οικονομικης σου ανεσης. Δεν θες ετσι?Παραδειγμα Ιβανσιτζ: 2 ΧΡΟΝΙΑ δανεικος και μετα αγορα.

Γεμρανια και ισπανια(κυριος) υπαρχουν δεκαδες περιπτωσεις δανεικον παιχτον, οποτε γιατι το σνομπαρεις τοσο?? Μια ομαδα προστατευει και τον εαυτο της, που ειναι το κακο? Αφου μπορεσε και τον πηρε με ευνοικη συμφωνια, γιατι να φωναξο?

Γιατι φιλε ενω στον παρουσιαζουν για παικταρα πανε και τον περνουν δανεικο. Αμα τον πιστευεις φιλε τον παικτη τον πληρωνεις ντουκου και καθαριζεις. Δανεικο περνεις σε 2 περιπτωσης, ή ο αλλος ειναι παικταρας και το κοστος της μεταγραφης δεν το αντεχεις ή δεν εισαι σιγουρος, ε, αν κοστιζει 3,5Μ και εχεις 15 αποθεματικο εγω παω προς το 2

Εμεις τι λεμε αδελφε για τον Τζιγγερ, οτι δεν προστατευει την ομαδα με τους δανεικους?Ισα ισα οικονομικα κανει χρυσες δουλειες. Ομως πως θα χτισεις με παικτη που ξερει οτι αν κανει ενα κακο 3μηνο μπορει του χρονου να ειναι αλλου?

Προσεξε εγω τον παναθηναικο δεν θα τον εκραζα αν το ειχει κανει σε μια δυο περιπτωσεις και κυριος σε νεαρους αγνωστους παιχτες, αλλα το κανει σε παιχτες προχορημενης ηλικιας σχετικα και οχι σε ανερχομενα αγνωστα ταλεντα. Το να παρεις τον μποβιο και τον ιβανσιτς δανεικους μου φερνει σε μικηρ ομαδα που δεν δινει λεφτα και ψαχνει να παρει κανα γνωστο παιχτη χωρις κοστος. Ειναι διαφοερετικο απο το να εχεις παρει 4-5 γνωστους παιχτες, να εχεις σκασει λεφτα και να περνεις και ενα πιτσηρικο δανεικο.

Ποιος ειναι μεγαλος ρε συ, ο Ιβανσιτζ?Που ηρθε 23χρονων και αρχηγος της Εθνικης Αυστριας? Και ο Μποβιο δεν ηταν μεγαλος ουτε ο Ενακαρχιρε ηταν μεγαλος. Ταλεντα οχι, αλλα δεν ειναι μεγαλοι. Και για τους μικρους ειδικα εγω ειμαι το αντιθετο, ΑΥΤΟΥΣ αγοραζεις και αν δεν πιασουν αμεσως τους δινεις ΕΣΥ δανεικους. Ο μεγαλυτερος υποτιθεται ειναι ετοιμος, δεν θα βελτιωθει με τον χρονο, αν δεν εισαι σιγουρος τοτε πας για δανεικος αλλα θα δεις μεσα σε μια χρονια αν κανει ή οχι. Ο πιτσιρικας μπορει για 2 χρονια να μην δειξει τιποτα και μετα να πεταει. Ο Τονι που πεταξε τα μπαλακια σημερα στο Μοναχο πηγε 25-26 να τον ακουσουμε

Δημοσ.

Παιδια καθηστε να δουμε τι θα γινει στις 26 Αυγουστου με τον αγωνα, να τσεκαρουμε επιδοσεις και μετα τα ξαναλεμε...νομιζω οτι θα βγουν χρησιμπα συμπερασματα...

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη ο Ολυμπιακος αν και εχει καλυτερο υλικο ειναι πισω απο Αεκ και Παο σε συνοχη ομαδας

οποτε μπορουμε να τα δουμε ολα

το λογικο ειναι να εχει προβαδισμα ο Παο αν παρολαυτα κερδισει ο Ολυμπιακος τελειωνει απο τωρα κι αυτο το πρωταθλημα

Δημοσ.
Ρε καιζερ με κουραζεις ρε μαν... :lol:

Αστα αυτα εχουμε καιρο να τα λεμε, πες μου τωρα θα κανουμε καμια νικη στην Αγγλια γιατι με εχει παρει η αποκατω ;

Ξερω γω γαμω την τρελα μου?Εξω ο Ρουνευ, εξω ο Ροναλντο, δεν βαζει τον Αντερσον, δεν βαζει τον Χαργκριβς, τι διαολο γινεται?

Δημοσ.
Ξερω γω γαμω την τρελα μου?Εξω ο Ρουνευ, εξω ο Ροναλντο, δεν βαζει τον Αντερσον, δεν βαζει τον Χαργκριβς, τι διαολο γινεται?

Ζήτω η Liverpool !!! :mrgreen::mrgreen::-D

Δημοσ.

Μην σας πέρνει από κάτω μάγκες... θα μπάρει μπροστά η ομάδα και μετά ποιος την πιάνει...πάμε να μπιπ την shitty μια στιγμούλα τώρα και μετά βλέπουμε :D

Δημοσ.

παπαριες.

Αν ειχε κατι να πει θα το ελεγε, σιγα μη καθοταν να χασει την αποκλειστικοτητα και τη μαγκια του "το ειπα πρωτος"

Απλα κανει αυτο που εκανα πιτσιρικας στις κοπελιτσες "ελα τωρα ξερεις τι εκανες" χωρις να εχουν κανει τπτ απλα και μονο για να δημιουργησω εντυπωσεις.

Δημοσ.

Aκριβως, σαμπως και αν χαλασει η μεταγραφη του Γιασικεβιτσιους θα θυμηθει κανεις να του πει "Τι παπαριες ελεγες μεγαλε"???

Εκει πονταρουν οι δημοσιοκαφροι οτι μιλανε για πραγματα που θα γινουν 1 μηνα μετα και σιγα μην θυμασαι τι γραφει ο καθενας πριν κανα μηνα. Μονο ο Τσουσικας την εχει πατησει τελευταια γιατι πολυ θυμηθηκαν τι ελεγε μετα τον 3ο τελικο για το ποιος θα παρει το πρωταθλημα στο μπασκετ και του το τριψαμε στην μουρη στο τελος

Δημοσ.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/164261.html

Ελα ρε σαρουνας!!!!

Η Ευρώπη είναι πάντα μία επιλογή, άλλωστε εδώ έγινα γνωστός παίζοντας μπάσκετ. Η Ελλάδα είναι μία ωραία χώρα την οποία έχω επισκεφτεί για μπάσκετ αλλά και διακοπές

Που πριν ενα μηνα ελεγε οτι δε το κουναει απτο νβα και ποια ελλαδα και ποιο τιμπουχτου!!!!

Τρελανε μας λεμε!!!

Δημοσ.
Παιδια καθηστε να δουμε τι θα γινει στις 26 Αυγουστου με τον αγωνα, να τσεκαρουμε επιδοσεις και μετα τα ξαναλεμε...νομιζω οτι θα βγουν χρησιμπα συμπερασματα...

Ενα σβηστό 0-0 και θα είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Δημοσ.
Ενα σβηστό 0-0 και θα είναι όλοι ευτυχισμένοι.

α γιατι νομιζα οτι ειμουν ο μοναδικος που το βλεπει να τελειωνει 1 βαρετο ψιλομιλημενο χιναρι....

Δημοσ.

Αυτο ειναι και λιγο αδικο ρε μαγκες. Δλδ παιζουν οι 2 απτις 3 καλυτερες ομαδες αυτης της χωρας, ειναι αναγκη να τις βαλεις να παιξουν ανετοιμες??

Μου θυμιζει τον περσινο αγωνα κυπελλου στο μπασκετ που επαιζε ο ολυμπιακος κ ο ντομερκαντ δεν ηξερε πως λενε τον ακερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...