Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τα μπετα παιζεται για Χ. ΕΚΤΟΣ αν ειμαστε τοσο χαλια που πατε για το διπλο για να μας καθαρισετε απο τωρα. 1η επιλογη θα επαιζα το Χ και 2η το 0-2

Διαβαζα οτι Ισπανια και Ιταλια υπαρχει κλειδάριθμος ή γινεται μαγειρεμα για να μην παιζουν Ρεαλ-Μπαρτσελονα ή Μιλαν-Ιντερ στην πρεμιερα. Ειναι τραγικο να λειπει ο μισος κοσμος διακοπες, να μην εχουμε ζεσταθει με το πρωταθλημα και να λες παιξτε ντερμπυ(εστω και αυτο το ελεινο ποδοσφαιρικα ντερμπυ των τυφλων). Επιχειρηματικα να το παρεις καις το καλυτερο σου χαρτι 26 Αυγουστου. Σαν να έβγαζε η Νιου Λαιν τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων αρχες Σεπτεμβριου, γινεται?Δεν γινεται?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο τα μπετα παιζεται για Χ. ΕΚΤΟΣ αν ειμαστε τοσο χαλια που πατε για το διπλο για να μας καθαρισετε απο τωρα. 1η επιλογη θα επαιζα το Χ και 2η το 0-2

Ρε αδερφέ απορώ από πού προέρχεται αυτή η απαισιοδοξία σας.Σου έχει δείξει ο Ολυμπιακός τέτοια δείγματα μπάλας που να σε κάνει να λές οτι πάτε το πολύ για Χ?Πώς γίνεται να αποκλείεις την πιθανότητα νίκης και μάλιστα μέσα στην έδρα σου?Ή μήπως βλέπεις τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοση που είχαν οι δυό τους στα μέχρι τώρα φιλικά?Ειδικά αν παίξει ο Σέζαρ μιλάμε οτι θα γίνει μεγάλο πάρτι.

Εγώ δίνω ένα 70% στο Χ 20 στον άσσο και 10 στο διπλό.

Δημοσ.

οσο υπαρχει ο σιρ τακις στο τιμονι, δεν ειμαι σιγουρος για κανενα αγωνα. Και για να πω την αληθεια εχω δει καλυτερη εικονα στα φιλικα του παναθηναικου, οχι οτι επαιξαν τρελη μπαλα, αλλα δειχνουν οτι μπορουν να φορτσαρουν και να παιξουν με πεισμα, απο τον ολυμπιακο δεν το εχο δει ακομα αυτο. Αμα παιζανε τα ονοματα μονο με τις μεταγραφες που εχουμε κανει το χαμε παρει, αλλα δεν ειναι καθολου ετσι.

Ασχετο

εριξα πολυ γελιο σημερα να βλεπω τον μπακε κουστουμαρισμενο και ηρεμο διπλα στον ερικσον να πανυγηριζει την 3τη σερι νικη και μετα μου ρθε στο μυαλο και το σκηνικο στο ουεφα με την σαπιοριζια να τον κυνηγουν οι οπαδοι λοοολ

Δημοσ.

τι εγινε ρε παιδια???? πεταει ο λουα λουα, πεταει ο γκαλετι, πεταει και η ομαδα!! Πολυ καλυτερο συστημα, επτελους ο σιρ τακις δοκιμαζει αλλα σχηματα και παιχτες, ο μπραβο δεν ξερω ποσο καλος στοπερ μπορει να ειναι αλλα εμπνεει πιο σιγουρια απο τον σεζαρ. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ο πατσατσογλου σαν δεξι μπακ.

Να δω τι θα λενε τωρα αυτοι που βγαζανε χολη για τον λουα και ποιος ειναι αυτος, το παλικαρι ξερει αλλο επιπεδο μπαλα που δεν το βλεπεις στο ελληνικο πρωταθλημα.

Την χρειαζομαστε μια τετοια εμφανιση πριν το ντερμπι, αντε να μην κανει καμια γκελα η αμυνα σε ολοκληρο αγωνα και τι αλλο θες. Αλλα για να μην υπερβαλουμε η λεβαντε δεν λεει και πολλα, ολες τις οι γραμες ειναι μετριες, δεν εχει κανενα εντυποσιακο παιχτη.

Δημοσ.

Εγώ που τόσο έχω κατακρίνει την ομάδα τον τελευταίο καιρό μπορώ να πω ότι αποψε κάτι καλό πηγε να δείξει.

Πράγματι ο Λούα Λούα έδειξε ότι ξέρει μπάλα. Και είχε κάνει μόνο δύο προπονησεις με τον Ολυμπιακό. Επίσης παιχταράς φαίνεται και ο Γκαλέττι.

Πάλι όμως είδα σημάδια κούρασης μετά το 65'. Δεν υπάρχει πια το βάθος του πάγκου για το οποίο φημιζόταν ο Ολυμπιακός (και ξεχώριζε για αυτό από τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδος).

Πάντως η διαφορά από τους άλλους αγώνες ήταν εμφανής προς το καλύτερο.

Δημοσ.

Φίλος... και σημάδια κούρασης ήταν (πράγμα λογικό...στην προετοιμασία είμαστε) αλλά κυρίως ο ρυθμός έπεσε όπως γίνεται σε όλα τα φιλικά λόγω των πολλών αλλαγών...όταν αλλάζει όλη η 11 προφανώς δεν μπορείς να περιμένεις να παίζει με τον ίδιο ρυθμό...

Δημοσ.

Μια χαρά παίξαμε...αλλά και η άμυνα της Λεβάντε ήταν για τα πανηγύρια... σίγουρα όμως ο Λούα Λούα έδωσε άλλη ταχύτητα στην επίθεση... και φυσικά ο Γκαλέτι έδειξε πάλι γιατί θα είναι η καλύτερή μας μεταγραφή φέτος...

Δημοσ.

για πρωτη φορα εδειξαν σημαδια ομαδας

Ο λουα τρομερα γρηγορος και κινητικος σε σχεση με το ακινητο βουνο κοβασεβιτς

Ο γκαλετι σουπερ εργαλειο δεξια που ειχαμε να δουμε απο εποχης Γιαννακοπουλου

ο Μήτρογλου εκανε κατι μαγικα μολις μπηκε

εβαλε κι ενα κανονικο γκολ που ακυρωθηκε

Γενικα ολοι πηγαν καλα

Δημοσ.

ths both.... :)

Ο μπραβο καλυτερος στο κεντρο της αμυνας???

Κ ο πατσα διαβασα οτι τα πηγε καλα....

Καλα παλι αρχισε τα βουντου ο Αντωνης κ πανε ολα πανω του....

Δημοσ.

καλος ηταν αλλα δεν μπορεις να βγαλεις και πολλα συμπερασματα γιατι οι αλλοι μαλλον ηταν ανυπαρκτοι

παντως φαινεται να βρισκονται καπως οι παικτες

Δημοσ.

Καλα μονο συμπερασματα δεν μπορεις να βγαλεις με το καφενειο που παιζαμε εχθες.. Καλα εμεινε αυτη η ομαδα Primera Division? :lol:

Εγω ειδα ακομα κατι κενα πισω και οσο ηταν ξεκουραστος ο Savio εκανε μονος του ανω κατω σε 2-3 φασεις την αμυνα μας.. Επισης γιατι ολο για τον Cesar ακουγεται ειδα τον Αντζα να κανει 2 μεγαλα λαθη που δεν τα πληρωσαμε απο την υπερβολικη ανεση ή αγνοια κινδυνου οπως θελετε πειτε το που τον διακατεχει.. Ενα σε μια πασα που εκλεψαν την μπαλα και βγηκαν 3 επιθετικοι με 2 αμυντικους και ενα σε μια σεντρα στο δευτερο που αντι να διωξει την μπαλα κορνερ αφου δεν εβλεπε (νο1 νομος για αμυντικο) την εστειλε πισω στρωμενη στον παικτη της Λεβαντε.. Απλα δεν τα φαγαμε και δεν σχολιαστηκε.. Κατι πρεπει να γινει με αυτους τους 2 ειναι κριμα γιατι ειναι και οι 2 καλοι αμυντικοι αλλα οταν τους βλεπω να το παιζουν Baresi με τσαντιζουν και θα την πληρωσουμε ασχημα στα επισημα..

Για την ομαδα οπως αναφερθηκε εδειξε καλυτερους αυτοματισμους και υπομονη στην κυκλοφορια της μπαλας ,και αυτο κραταω εγω.. Η εμφανιση του Λουα Λουα για μενα δεν ειναι εκπληξη το ειχα πει αλλωστε οτι ειναι πολυ καλη μεταγραφη.. Ακομα και να μην σκοραρει φανηκε οπως ειχα πει οτι εχει κινησεις σωστες στο χωρο και πασες σε συμπαικτες του (ασσιστ).. Για μενα πιο σημαντικο ειναι οτι εκανε 3 ασσιστ ετοιμα γκολ σε συμπαικτες εχθες παρα τα 2 γκολ που εβαλε.. Επισης ο Γκαλεττι οπως ευστοχα παρατηρησε ενας φιλος ειναι σαν τον Γιανακοπουλο, λιγο καλυτερος τεχνικα με τρομερο ποδι αλλα ελαχιστα χειροτερος γκολτζης εχω την εντυπωση..Παντως 7-8 γκολακια απο αυτον θα τα παρουμε στανταρ.. Δεν χρειαζεται βεβαιως συστασεις ενας τετοιος παικτης τι να λεμε τωρα; Λεντεσμα πολυ και καλη αθορυβη δουλεια, με ελαχιστα λαθακια.. Μου κανει..

Ο μητρογλου το χω πει θα γραψει ιστορια στον Ολυμπιακο αν μεινει σοβαρος.. Θα γινει μεγαλος επιθετικος αν δεν παρουν τα μυαλα του αερα και τον προσεξουν..

Δημοσ.

Σας παραθέτω το σημερινό άρθρο του καραλή,στην φυλλάδα γκολ, κυρίως γιατί δε μπορώ να καταλάβω ποια στο διάολο είναι η πόλη του περίφημου «πύργου του Ηρακλή»...

ΥΓ.2: Φεύγω αφήνοντάς σας με μια ΕΙΔΗΣΗ: Η συνέντευξη του «sir» Takis έχει να κάνει με ΓΝΩΣΗ. Διότι ο «άλλος», πολλές φορές αντίπαλος των ομάδων μας στο Champions League, απ την πόλη του περίφημου «πύργου του Ηρακλή» είναι ΕΤΟΙΜΟΣ. Το... πότε ακριβώς θα μας... έρθει δεν ξέρω. Θα ναι Σεπτέμβρη, θα ναι από... Δευτέρα; Ιδωμεν...
Δημοσ.
Σας παραθέτω το σημερινό άρθρο του καραλή,στην φυλλάδα γκολ, κυρίως γιατί δε μπορώ να καταλάβω ποια στο διάολο είναι η πόλη του περίφημου «πύργου του Ηρακλή»...

Βρήκα την απάντηση από αλλού,και σας την μεταφέρω, απαντώντας στον εαυτό μου!:confused:

αν μεταφραζω σωστα τις ηρακλειες στηλες , μαλλον , αλλα μπορει και να κανω λαθος ,

αλλα ιβιτς - σαντος ειναι καλοι φιλοι και τωρα με την διαθεσιμοτητα του πορτογαλου...

->δε σχολιάζω τον σάντος,γιατί θα γίνω κακός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...