nikos_lef Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 K εγω εψαχνα για πορτογαλο-λια αλλα ο σαντος δεν ηταν "πολλές φορές αντίπαλος των ομάδων μας στο Champions League".... Η μηπως ηταν????
vlachaquito Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 καλα αυτο με τον σαντος ακουστηκε αμεσως μολις τον εδιωξαν απο την μπενφικα, και σε περιπτωση που ο σερτακης κανει πατατιες τοτε τον περιμενουν στην γωνια.. Ασχετο, η απουσια του τζολε ειναι η γνωστη μουφα πριν απο καθε ντερμπυ η αυτη την φορα ειναι αληθεια???
gerontas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ...κυρίως γιατί δε μπορώ να καταλάβω ποια στο διάολο είναι η πόλη του περίφημου «πύργου του Ηρακλή»...Πόλη που χτίστηκε, κατά τη μυθολογία, από τον Ηρακλή είναι η Σεβίλλη. Οι Πύργοι κολλάνε, οι πολλές συναντήσεις μ' ελληνικές ομάδες επίσης. Τώρα, κατά πόσο ο άλλος θ' άφηνε τη Σεβίλλη για ν' αναλάβει τον Ολυμπιακό... (Εκτός άν κανένας ξάδερφος του Αλέφα, προπονεί κάποια ομάδα της πόλης που παίζει εκεί στο τοπικό).
Ic3m@N Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μπορεί να εννοεί τον Couper της Betis που έχει ξανακουστεί αλλά αυτός τώρα πήγε εκεί....
Ammon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Παιδες για τον Ιρουρετα μιλαει ο τυπος της Λα Κορουνια.
antreaslam Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 πολυ σωστή παρατήρηση,αυτόν σκέφτηκα αμέσως κ εγώ,όταν είπε για πολλές φορές αντιμέτωπο,αλλά τι σχέση έχει με την πόλη του ηρακλή? Εκεί κόλλησα κ τον απέρριψα!
KWSN_Men Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 πολυ σωστή παρατήρηση,αυτόν σκέφτηκα αμέσως κ εγώ,όταν είπε για πολλές φορές αντιμέτωπο,αλλά τι σχέση έχει με την πόλη του ηρακλή? Εκεί κόλλησα κ τον απέρριψα! Ίσως γιατί η Σεβιλλή είναι κοντά στις Ηράκλειες Στήλες.
antreaslam Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 kwsn,κ η λα κορούνια που έχει έδρα δηλαδή? (εκεί μπερδεύτηκα,δεν ξέρω αν είναι κοντά σε σεβίλλη)!
Ammon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 O Πύργος του Ηρακλή (Promenade,Santo Anton Castle, Maria Pita Square) βρίσκεται στην Λα Κορούνια.Παντως ο εν λογω δημοσιοτσάτσος μαλλον τυχαια εγραψε τα παραπανω λιγες μερες πριν το ντερμπι.Ειναι γνωστος φιλοολυμπιακος αλλωστε....
Ammon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Mπα αν ηταν αντιλεμονικος θα τα εγραφε την ωρα που αποφασισαμε να τον κρατησουμε στον παγκο,οχι τρεις μερες πριν το ντερμπι για να φτιαξει κλιμα στην ομαδα ο ρουφιανος.
gerontas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 O Ammon έχει πιθανότατα δίκιο. Εχοντας συνδυάσει τη Σεβίλλη με τον Ηρακλή, παρασύρθηκα από το τωρινό της ζυγάρωμα με την ΑΕΚ και κόλλησα στις Columnas de Hercules. Ούτε που πήγε το μυαλό μου στη Λα Κορούνια και στον Ρωμαϊκό Φάρο του Torre de Hercules. Τεσπα, παρά να συζητάμε επί της ουσίας για τις π@π@ριές του κάθε Καραλή, ξεσκονίσαμε τις γνώσεις μας στη Γεωγραφία.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ερώτηση: υπάρχει κανείς που να υποστηρίζει Ολυμπιακό και να έχει εμπιστοσύνη στον Λεμονή; Από καθαρή περιέργεια γιατί μου φαίνεται ότι τζάμπα θα πάνε οι καλές μεταγραφές που έγιναν και θέλω να δω αν είναι από προσωπικούς λόγους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.