Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ερώτηση: υπάρχει κανείς που να υποστηρίζει Ολυμπιακό και να έχει εμπιστοσύνη στον Λεμονή; Από καθαρή περιέργεια γιατί μου φαίνεται ότι τζάμπα θα πάνε οι καλές μεταγραφές που έγιναν και θέλω να δω αν είναι από προσωπικούς λόγους...

ο τζινος, μεγαλη αγαπη μιλαμε :D :D :D

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ερώτηση: υπάρχει κανείς που να υποστηρίζει Ολυμπιακό και να έχει εμπιστοσύνη στον Λεμονή; Από καθαρή περιέργεια γιατί μου φαίνεται ότι τζάμπα θα πάνε οι καλές μεταγραφές που έγιναν και θέλω να δω αν είναι από προσωπικούς λόγους...

Δεν το λέω για να στη πώ ούτε να ειρωνευτώ αλά κι εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει Έλληνας που να αφήνει τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του,να χτίσει μια ομάδα σε ψ χρονικό διάστημα και να μην κράζει πρίν δεί τα αποτελέσματα ή με την πρώτη ήττα.

Δημοσ.
Δεν το λέω για να στη πώ ούτε να ειρωνευτώ αλά κι εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει Έλληνας που να αφήνει τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του,να χτίσει μια ομάδα σε ψ χρονικό διάστημα και να μην κράζει πρίν δεί τα αποτελέσματα ή με την πρώτη ήττα.

Εγώ φίλε μου είμαι ΑΕΛ και έχουμε τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια και ούτε θέλουμε να τον αλλάξουμε (υπάρχει μια μειοψηφία που γιουχάρει, αλλά ευτυχώς τους έχουμε under control οι υπόλοιποι).

Η ερώτηση μου παρ' όλα αυτά, είναι αν υπάρχει κάποιος που να τον εμπιστεύεται. Αυτό είναι καθαρή πρόβλεψη, δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο (δηλαδή συμπεριφορά σε σχέση με αποτελέσματα κτλ)

Δημοσ.

τι να εμπιστεύεται ρε παιδια? λες και μιλάμε για μάρκες αυτοκινήτων (που και εκεί πλέον δεν μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο!) Το ποδόσφαιρο και κατ'επέκταση μια ομάδα, είναι τόσο πολυσύνθετο και εξαρτάται απο τόσες πολλές διαφορετικές συνθήκες που δεν μπορεις απο πριν να ξερεις αν ειναι ασπρο ή μαύρο, γιαυτό και είναι τόσο ρευστό και εχει και τόσο ενιδαφέρον...

Η εμπιστοσύνη από μόνη της δεν λέει κάτι. Σίγουρα θα είχα περισσότερη εμπιστοσύνη στον Μαρσέλο Λίπι αλλά δεν ειμαι καθόλου σίγουρος αν θα τα πηγαίνε καλύτερα απο τον Λεμονή αναλαμβάνοντας τον Ολυμπιακό, τα αντίστοιχα παραδείγματα αμέτρητα... Είναι πιθανό να κάνει μια τρύπα στο νερό και να έχει μια χαμένη χρονιά η ομάδα, ειναι ομως πιθανό και να καταφέρει να δέσει την ομάδα με ενα συγκεκριμενο τροπο και στυλ που επιτελους να αποδώσει λιγο καλό ποδοσφαιρο.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κρινω κάποιον ουτε θα προ-αποφασισω το μέλλον προτού το δώ με τα ίδια μου τα μάτια... Και είναι επισης σιγουρο ότι οπως θα πω το καλό αν το διαπιστώσω, θα καταδικάσω και το κακό αν επίσης το διαπιστώσω. Δεν έχω παντρευτεί κανέναν, δεν εξυπηρετώ κανενός τα συμφέροντα και το μόνο που με ενδιαφερει ειναι να βλέπω την αλήθεια για την ομάδα μου.

Δημοσ.
τι να εμπιστεύεται ρε παιδια? λες και μιλάμε για μάρκες αυτοκινήτων (που και εκεί πλέον δεν μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο!) Το ποδόσφαιρο και κατ'επέκταση μια ομάδα, είναι τόσο πολυσύνθετο και εξαρτάται απο τόσες πολλές διαφορετικές συνθήκες που δεν μπορεις απο πριν να ξερεις αν ειναι ασπρο ή μαύρο, γιαυτό και είναι τόσο ρευστό και εχει και τόσο ενιδαφέρον...

Η εμπιστοσύνη από μόνη της δεν λέει κάτι. Σίγουρα θα είχα περισσότερη εμπιστοσύνη στον Μαρσέλο Λίπι αλλά δεν ειμαι καθόλου σίγουρος αν θα τα πηγαίνε καλύτερα απο τον Λεμονή αναλαμβάνοντας τον Ολυμπιακό, τα αντίστοιχα παραδείγματα αμέτρητα... Είναι πιθανό να κάνει μια τρύπα στο νερό και να έχει μια χαμένη χρονιά η ομάδα, ειναι ομως πιθανό και να καταφέρει να δέσει την ομάδα με ενα συγκεκριμενο τροπο και στυλ που επιτελους να αποδώσει λιγο καλό ποδοσφαιρο.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κρινω κάποιον ουτε θα προ-αποφασισω το μέλλον προτού το δώ με τα ίδια μου τα μάτια... Και είναι επισης σιγουρο ότι οπως θα πω το καλό αν το διαπιστώσω, θα καταδικάσω και το κακό αν επίσης το διαπιστώσω. Δεν έχω παντρευτεί κανέναν, δεν εξυπηρετώ κανενός τα συμφέροντα και το μόνο που με ενδιαφερει ειναι να βλέπω την αλήθεια για την ομάδα μου.

Φιλε, τα εγραψες πολυ καλυτερα απο οτι θα μπορουσα να τα εκφρασω. Ακριβως αυτο, τι εμπιστοσυνη να εχεις; Σιγουρα εχει λιγοτερες εμπειριες απο αλλους ο Λεμονης και σιγουρα περισσοτερες απο αλλους. Αυτο μπορει να παιξει ρολο, μπορει και να μην παιξει. Με τα αν θα μιλησουμε; Ή επειδη δλδ ειναι Ελληνας να μην τον εμπιστευτω; Επειδη υπαρχουν δεκαδες ψωνια που θελουν να το παιξουν προπονητες στην Ελλάδα, είστε σίγουροι οτι ειναι και αυτος; Στην τελική εχετε παιξει στε ομαδα που προπονησε ο Λεμονης για να ξερετε τι δουλεια κανει;

Εγώ σίγουρα θα χαρω περισσοτερο αν με τον Λεμονη κανουμε μια καλη πορεια (μιας και εχω το μικροβιο του football manager) αντι με τον λιππι.

Αλλα αν αποδειχτει οτι κανει κακο στην ομαδα, να φυγει αμεσα. Ελπιζω να μην τα λεω μπερδεμενα, η εκθεση ηταν παντα το αδυνατο σημειο μου, λολ :-D

Δημοσ.

Οπως ας πούμε, ένα κραυγαλέο πρόβλημα που λογικά θα έχει η ομάδα αν και όλοι το ξερουν και το βλέπανε απο καιρό είναι στη θεση του στόπερ. Σε λίγο θα δοκιμάσουνε και μενα εκεί να με εχουν καβάντζα στις δυσκολες στιγμές. Δεν ξερω ομως αν πρεπει να το χρεώσω τοσο στον Λεμονή όσο στον Ιβιτς και την διοίκηση. Μπορει να μην ειναι ο καλυτερος προπονητης του κοσμου αλλα αποκλείεται να ειπε απο μονος του "Δεν χρειάζομαι αμυντικό με αυτούς που έχω." Αυτά είναι κατάλοιπα της λογικης που επικρατούσε ως τώρα (θελω να πιστευω) "με οσο το δυνατον λιγοτερα, οσο το δυνατον περισσοτερα". Ολοι το ξερουν οτι με μπαλώματα και αλχημείες σταθερη ομαδα δεν φτιάχνεις, και στην τελική σιγά τα λεφτά που δίνεις για εναν στοιχειώδη αμυντικό σε σχεση με τις υπολοιπες θεσεις, μάλλον ο φτηνότερος ειναι...

Οταν μαλιστα θετεις (υποτιθεται) ως στοχο σου στην αρχη του καλοκαιριου τον Κολοτσίνι, σημαίνει οτι εμμεσα παραδέχεσαι οτι εχεις οχι μικρό αλλά μεγάλο προβλημα πισω και πας για μεγαλο παικτη προκειμενου να το καλύψεις οσο μπορείς. Αφου λοιπον εχεις μεγάλο προβλημα, δεν μπορεις τελικά να μην δίνεις ουτε 1 εκατομμύριο για μεταγραφή και να λες ενταξει ειμαι... Κάπου φάσκεις και αντιφάσκεις. Και για να εχουμε καλο ρώτημα τα 15 του Νερι που πήγανε ακριβώς? Ποιοι ηρθανε μετα τη μεταγραφή του στη Σαχταρ??? Τσέπη κανονικα και με το νομο...

Δημοσ.

Γιατί τόσο μπλέξιμο ρε παιδιά; Ρωτάω κάτι απλό (ας το διατυπώσω αλλιώς) : υπάρχουν Ολυμπιακοί που να είναι αισιόδοξοι; Μήπως τώρα λύθηκε το ζήτημα; Δε ρωτάω αν θα τον γιουχάρετε με το που θα μπείτε στο γήπεδο, δε ρωτάω αν θα τον καταδικάσετε με το που θα χάσει ένα παιχνίδι, δε ρωτάω πώς θα φερθείτε μετά. Ρωτάω πώς αισθάνεστε τώρα. Δεκτή βεβαίως και η απάντηση "δεν αισθάνομαι τίποτα, δεν ξέρω, δεν απαντώ" αλλά δε χρειάζεται και ολόκληρη ανάλυση "στη ζωή δεν χρειάζονται να γίνονται εκτιμήσεις" κτλ γιατί σ' όλη μας τη ζωή κάνουμε επιλογές εκτιμώντας. Δεν δοκιμάζουμε όλες τις γυναίκες για να δούμε ποια θα παντρευτούμε, ούτε δίνουμε την ομάδα σε όλους τους προπονητές.

Anyway, δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση, ας μη σας πρήζω άλλο.

Δημοσ.

Apo sportime:

Γκολ ο Μπόρχα

Φαίνεται πως η μεταγραφή του στην Μπόχουμ θα τον βοηθήσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο Φέλιξ Μπόρχα, άνοιξε το δρόμο της ομάδας του για τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Γκλάντμπαχ, με τέρμα που σημείωσε στο 12ο λεπτό. Ακολούθησαν δύο τέρματα του Γκούνκελ (15', 51') και άλλο ένα του Φόιλνερ (60') για να μειώσει στο 73' ο Πάουβε.

Λες να εχουε αλλο 1 παραδειγμα γκεκα???

ΔΥΣΚΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D :D :D :D :D :D :D :D

P.S. Ασχετο, στην μαιντζ δεν πηγε????

Δημοσ.
ο τζινος, μεγαλη αγαπη μιλαμε :D :D :D

ρε ρεμαλι, αφου προσπαθο να το κρατησο κρυφο, γιατι βγενεις και με ξεσκεπαζεις?? :P

\o/ go takis, go takis, yeeaahh \o/

Anyway, βασικα η ενστασης μου ειναι στο τι σκατα ξερει ο σιρ τακις απο συγχρονες τεχνικες ποδοσφαιρου, ασκησεις προπονητικες, τεχνικες και παπαριες, παρα πεταει ενα παρακολουθησα προπονησεις στην ιταλια και πρεπει να πιστεψουμε οτι εγινε ο καπελο. Επισης στην διαχειρηση υλικου, στον σεβασμο που εμπνει, δεν εχει καν αυτοσεβασμο, στο οτι ειναι πανιβλακας και δεν ξερει να αρθρρωσει μια σωστη προταση, ειναι πιονι του κοκαλη και yes man, εχει κολημα με το 4-4-2 και περιμενε στο τελευταιο φιλικο για να δοκιμασει το 4-5-1 (χωρις δημιουργικο χαφ, γιατι δεν χρειαζεται η ομαδα) και αλλους παιχτες στα σεντερ μπακ. Ακομα και τον λατσκο ενα παιχτη που θα τον εβλεπε σε δυο φιλικα για να δει τι αξιζει τον εβαζε αριστερο μπακ και σερνοτανε το παιδι!!! Κανει αλλαγες και αρχιζει τα high five και τα γελακια λες και ειναι παιδικη χαρα.... Τι μεριδιο εχει ρε παιδια στο στησιμο αυτης της ομαδας, οταν μεχρι να ερθει ο ιβιτς δεν μπορουσαμε να κλεισουμε ενα παιχτη και τελικα πηραμε οσους προτεινε ο ιβιτς και αυτος σαν μαλακας παρακολουθει. Πεταξε και την σποντα του προχτες, οτι δεν θα περναμε ποτε τον μορφεο, οταν μια βδομαδα παλευε ο ιλια να τον κλεισει, κατα τα αλλα ο τακις ελεγε οτι υπαρχει συνεργασια μεταξυ τους!!

Ααα ρε σεις ο μπορχα πεζει ατην μαιντζ β εθνικη και οχι στην μποχουμ. Καλα και σε μας δεν εβαλε 5-6 γκολ και με μικρη χρονικη συμετοχη?? ε και, δεν σημαινει αυτο οτι ειναι και ποδοσφαιριστης!

Δημοσ.

Το γραφω εδω...σε ποια χωρα θα ειχαμε 41 νεκρους με προοπτικη να φτασει το νουμερο αυτο σε ακομα μεγαλυτερα μεγεθη και η διοργανωτρια ποδοσφαιρικη αρχη δεν θα ειχε αναβαλλει απο ΜΟΝΗ ΤΗΣ ολα τα παιχνιδια;

Απαντηση:Στην Ελλαδα του 2007!

Φτου σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...