Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

littlelouievegos οτι και να λες, αυτα που γραφει το αρθρο τα γραφουν και ολα τα αλλα εγκριτα sites. Μπες για παραδειγμα στο greenwebfans και στο pao.gr να δεις οτι ΟΛΟΣ ο κοσμος αυτα λεει.

Πάντως δεν μπορω να πω οτι χαρηκα που τον πηραμε. Απο εκει και περα επειδη πλεον εχουμε 7 ψηλους, ο Βουγιουκας παει για δανεικος, αρα απο τη στιγμη που απότι φαινεται το μπατζετ δεν τελειωνει, ας ειναι και ο τζεικ.

Σημασια εχει οτι αν υπαρξει οποιαδηποτε ευκαιρια, υπαρχουν αυτοματα και τα λεφτα, αρα δεν καταλαβαινω γιατι να χολοσκαμε.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τσκ τσκ..Ασε ρε φιλαρακι που ερχεσαι με υφος χιλιων καρδιναλιων να μας πεις οτι τον φτυσατε και για αυτο θα τον παρουν τα θυματα, κανωντας μας λινκ σε ενα αρθρο απο τα νεα του ΠΑΟ στο Εθνοσπορ κιολας και ανωνυμο.. Λες και οι μανατζερ δεν κανουν διερευνητικες επαφες για το καλυτερο, και το holy grail για ολους τους παικτες ειναι μονο ο ΠΑΟ.. :lol:

Περαν αυτου αν διαβασεις καλα και αυτο να αληθευει απο την μια λεει λεει οτι δεν ταιριαζει στο παιχνιδι που θελει να παιξει ο Παο και τον απορριπτει ο Ζοτς και απο την αλλη πεταει και ενα εχουμε και τον Γιαβτοκας για αυτη την δουλεια.. Αυτα τα 2 αντικρουομενα στοιχεια δεν ειναι και η επιτομη της αντικειμενικης και ορθης αρθογραφιας απο το πρασινο κωλο e-μαγκαζινο του Εθνους..

Και συνεχιζουν οι τραγελαφικοι..

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8235&subid=2&pubid=561708

Στον Παναθηναϊκό δεν έκανε, στον Ολυμπιακό περισσεύει...

Χαχαχ.. Ρε κατι γελια ...

Γιατί να θέλει να έρθει στην καλύτερη ομάδα της ευώπης με τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης; Αποκλείεται να ισχύει. Γεννημένο γαύρο τον κόβω.

η αληθεια ειναι οτι εισαι λιγο εριστικος

Εσύ ευχαριστήθηκες που πήρες δηλαδή το όρθιο ξύλο; Είσαι ικανοποιημένος που ο Σχορτσιανίτης θα εμφανίζονταν ανορεξικός στην αρχή της προετοιμασίας και οριακά ίσως έχει πάρει και κιλά; Είσαι ευχαριστημένος που οι Warriors δίνουν ευκαιρία στον Γιασικεβίτσιους (ξέρεις, αυτόν με το προσύμφωνο) να φύγει με αστεία λεφτά και αυτός ακόμα εκεί είναι;

Μήπως σας δουλεύουν λίγο και εσείς τα τρώτε αμάσητα; Εδώ γράφουν ότι θα πάρετε ακόμα 2-3 παίκτες και το αστέρι δε θα είναι ο Γιασικεβίτσιους και δε θα είναι περιφεριακός. Ποιος θα έρθει δηλαδή, ο Ντάνκαν;

Εριστικός είμαι επειδή βαρέθηκα να διαβάζω αυτά που γράφουν και οι φυλλάδες-site, και οι Ολυμπιακοί. Έχετε χάσει κάθε μέτρο ομαδικά.

Δημοσ.
Γιατί να θέλει να έρθει στην καλύτερη ομάδα της ευώπης με τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης; Αποκλείεται να ισχύει. Γεννημένο γαύρο τον κόβω.

Οτι να ναι.. Δλδ ολοι οι παικτες θελουν να παιξουν μονο στον ΠΑΟ;

Με την λογικη σου αφου διωξαμε τον Ζιζιτς γιατι δεν μας εκανε ψωνιζετε απο τα αζητητα του ΟΣΦΠ; :lol:

Kαλα δεν περιμενα και τπτ καλυτερο απο εσενα..

Δημοσ.
Εριστικός είμαι επειδή βαρέθηκα να διαβάζω αυτά που γράφουν και οι φυλλάδες-site, και οι Ολυμπιακοί. Έχετε χάσει κάθε μέτρο ομαδικά.

καπου το εχασες στο δρομο.

ακουσε με.

Το οτι γραφει ο Πρωταθλητης και το αλφα γαυροσαιτ οτι θα παρουμε το λεμπρον ντανκαν δε σημαινει οτι το πιστευουμε και μεις, ετσι?

Αν εχεις καποιο προβλημα με αυτα που διαβαζεις στις φυλλαδες που τοσο εχω βρισει στο παρελθον καλα θα κανεις να την πεις σε αυτες και οχι σε εμας.

Εγω δε φταιω σε τπτ να διαβασω εναν "εριστικο" παναθηναικο στο τοπικ της ομαδας μου

edit : και βλεπεις οτι στον αλλο φιλο που ειπε οτι κανουμε οτι ναναι δεν ειπα τπτ γιατι συμφωνω απολυτα, ετσι??

Αλλα οκ μη το παρακανουμε κιολας

Δημοσ.
Οτι να ναι.. Δλδ ολοι οι παικτες θελουν να παιξουν μονο στον ΠΑΟ;

Με την λογικη σου αφου διωξαμε τον Ζιζιτς γιατι δεν μας εκανε ψωνιζετε απο τα αζητητα του ΟΣΦΠ; :lol:

Kαλα δεν περιμενα και τπτ καλυτερο απο εσενα..

Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 15ετία. Το ξέρω ότι ποτέ δε θα το παραδεχτείς, αλλά και οι αριθμοί αυτό λένε και βαθιά μέσα σου το ξέρεις. Και σε πονάει πιο πολύ αυτό παρά ότι πήγε 2 χρονιές να πέσει ο Ολυμπιακός στην Α2.

Και ας πούμε ότι θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα ο Τσακαλίδης. Που θα θελήσει να πάει πρώτα; Στον (επί πολλά χρόνια) πρώτο, ή στο δεύτερο;

Αν ψάξεις τα λεγόμενά μου για το Ζίζιτς, έχω πει από τη περσυνή περίοδο ότι τον θεωρώ χρυσή μετριότητα. Αλλά για αντικαταστάτης του αγγουριού Γιαφτόκας μου κάνει.

Οπότε άσε τα γελάκια και θυμίσου πριν 2-3 χρονάκια που δεν ασχολιόσουνα με σπυριάρες μπάλες.

Δημοσ.
Ρε παιδιά ποτέ δεν είστε απογοητευμένοι με την κλήρωση, μόλις αρχίζουν τα παιχνίδια αρχίζουν οι πίκρες. Μου κάνει εντύπωση, τόσα χρόνια περάσανε και δεν βάζετε μυαλό, σε κάθε κλήρωση τα ίδια λέτε.

Η λογική σου είναι ότι δεν παίζουν οι δυο καλύτεροι επιθετικοί τους, οπότε θα είναι χειρότεροι από πέρυσι. Να συμφωνήσω μαζί σου. Από τον Ολυμπιακό που έφυγαν επίσης οι 2 καλύτεροι παίκτες του, τους οποίους δεν αντικατέστησε με ισάξιους, και είχε βγεί τέταρτος στον όμιλο του πέρυσι τι καλύτερο περιμένεις φέτος;

Μπα, και η Ρεάλ σε φιλικό έχασε 3-0 από το Αννόβερο, άρα 6 πόντους μέσα έξω τους έχετε άνετα. Βέβαια, και ο Ολυμπιακός έχασε σε φιλικό από τον Ιωνικό, οπότε στη Λάτσιο μπορούν να ελπίζουν στο θαύμα, έτσι δεν είναι;

ρε μαγκα πας καλα?? απλα εξεφρασα καποιες σκεψεις για την κληρωση, ουτε οτι θα βγουμε σιγουρα 3τοι η 1τοι, ουτε οτι ειναι ευκολη η κληρωση. ΠΑΝΤΑ ειχαμε και θα εχουμε ελπιδα, δηλαδη τι πρεπει να τα βαψουμε μαυρα?? υπηρχαν χρονιες που χασαμε την προκριση στο τσακ, υπηρχαν χρονιες που βγηκαμε 3τοι και χρονιες που εμιασταν αχτυπητοι στην εδρα μας. Ενταξει συνηθος μενουμε με το πουλι στο χερι, αλλα αυτο δεν αλαζει οτι οντως υπηρχαν πιθανοτητες προκρισης και τις πεταξαμε με τις γνωστες αδυναμιες του ολυμπιακου.

Η βερντερ ειναι χειροτερη φετος, αρα μπορουμε να ελπιζουμε οτι δεν θα ειναι αχτυπητη, οπως και η λατσιο δεν ειναι ουτε ηταν ποτε η υπερομαδα και δεν εδειξε και τιποτα στα φιλικα. Απο αυτες τις απλες σκεψεις μεχρι το να φτασεις στις ακροτητες που λες εσυ, υπαρχει μια διαφορα. Ουτε σου ειπα οτι εχουμε 6 βαθμους με ρεαλ, ουτε οτι επειδη δεν πεζουν κλοζε/κλασνιτς θα κανουμε την βερντερ αλογα.

Οσο για την μη αντικατασταση, μια χαρα βρισκω λουα λουα και νουνιεζ για αντικαταστατες του καστιγιο, πρωσοπικη αποψη αμα θελεις την ασπαζεσε αν θες οχι. Για τον ριμπο, δεν τον ηθελα αλλο στην ομαδα, χεστηκα για τα φαουλ του και για τα 10 γκολ που θα βγαλει στο ελληνικο πρωταθλημα. Χωρτασαμε θεαμα, θελουμε ουσια και ομαδικοτητα πλεον. Ειναι 35 χρονων, ειναι αργος, παιζει με την πλατη και αν τον πιασει οποιδηποτε απλα καλουτσικο αμυντικο χαφ στην ευρωπη τον εχει ξεκανει πλεον. Ειδαμε τι εκανε και με την σεβιλλη.

Δημοσ.
Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 15ετία. Το ξέρω ότι ποτέ δε θα το παραδεχτείς, αλλά και οι αριθμοί αυτό λένε και βαθιά μέσα σου το ξέρεις. Και σε πονάει πιο πολύ αυτό παρά ότι πήγε 2 χρονιές να πέσει ο Ολυμπιακός στην Α2.

Και ας πούμε ότι θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα ο Τσακαλίδης. Που θα θελήσει να πάει πρώτα; Στον (επί πολλά χρόνια) πρώτο, ή στο δεύτερο;

Αν ψάξεις τα λεγόμενά μου για το Ζίζιτς, έχω πει από τη περσυνή περίοδο ότι τον θεωρώ χρυσή μετριότητα. Αλλά για αντικαταστάτης του αγγουριού Γιαφτόκας μου κάνει.

Οπότε άσε τα γελάκια και θυμίσου πριν 2-3 χρονάκια που δεν ασχολιόσουνα με σπυριάρες μπάλες.

Ρε αγορι μου κατσε γιατι δεν συννενοουμαστε μαζι..

1. Που αμφισβητησα την ανωτεροτητα του ΠΑΟ στο μπασκετ;

2. Που κολλανε ολα αυτα με αυτο που σε ρωτησα; Απαντησε μου και ασε τις φιγουρες και τους φιογκους.. Ολοι οι παικτες θελουν να παιξουν μονο στον Παο επειδη ειναι καλυτερη ομαδα απο τον οσφπ τα τελευταια χρονια; Δεν υπαρχει περιπτωση να θελει να ηγηθει μιας ομαδας ενας παικτης ή απλα να ερθει στον ΟΣΦΠ επειδη ειναι γαυρος ή θελει τα λεφτα του Αγγελοπουλου; Επισης αλλες σουπερ ομαδες στην Ευρωπη δεν υπαρχουν; Για σενα υπαρχει μονο ο υπερτατος ΠΑΟ; Μα καλα ρε τοσο αρρωστακι εισαι που λες τετοια πραγματα; Συνελθε λιγο και δες μπροστα σου τι σου γινεται..

3. Θα μου απαντησεις για το Ζιζιτς ψωνιζεις ή οχι απο τα αζητητα του ΟΣΦΠ αφου υιοθετεις αυτη την λογικη,για να καταλαβω και εγω δλδ τα μετρα και τα σταθμα σου ή θα το μασησεις και αυτο και θα συνεχισεις να παραλληρεις στον πρασινο κοσμο σου, που μας κανεις και μαθηματα αντικειμενικοτητας κιολας;

4.Ποιος σου ειπε εσενα οτι εμενα δεν με απασχολουσε το μπασκετ; Παλι αυθαιρετα συμπερασματα; Με ξερεις και απο εχθες ή για αλλη μια φορα γενικευεις και πετας οτι να ναι;

Λοιπον κοιτα πως εχει η δουλεια μαν, αν αφησεις τους κομπλεξισμους κατα μερος και βγαλεις τα πρασινα γυαλια τοτε και πιο ωραια θα συζητησουμε και δεν θα χρειαζεται να καταστρεφουμε το thread με μαλακιες τετοιου τυπου.. Δεν απευθυνεσαι σε 10χρονα αν το καταλαβεις αυτο καλα θα ναι αλλιως δεν νομιζω οτι εχει νοημα να ανοιγω καν συζητηση μαζι σου πλεον.. Σε ποναει με ποναει τι ειναι αυτα ρε φιλαρακι; Καλυτερα επειχηρηματα δεν εχεις; Η μηπως νομιζεις οτι αν θελουμε να στην πουμε για την ομαδα σου δεν ξερουμε πως και συνεχιζεις τα ιδια και τα ιδια σε αυτο το thread καθε 3 και λιγο; Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι απλα καποιοι δεν ασχολουνται καν με αυτα που γραφεις και ενας απο αυτους ειμαι και εγω; Και σε αυτο εσυ μου δινεις αυτο το δικαιωμα με την συμπεριφορα σου δεν το περνω αυθαιρετα μονος μου..Λοιπον για πες μου τι θα γινει θα κοψουμε τις πιπες ή θα συνεχισεις το παραλληρημα;

Δημοσ.
Είσαι ευχαριστημένος που οι Warriors δίνουν ευκαιρία στον Γιασικεβίτσιους (ξέρεις, αυτόν με το προσύμφωνο) να φύγει με αστεία λεφτά και αυτός ακόμα εκεί είναι;

Γιατι εγω καταλαβα οτι προσπαθουν να τον ξεφορτωθουν αλλα του ΔΙΝΟΥΝ αστεια λεφτα? Αν καταλαβα καλα, αντι να του δωσουν τα 4 μυρια για να λυσει το συμβολαιο του του δινουν για την ελευθερας του..250.000 ευρουλακια..Αν καταλαβα καλα...

Δημοσ.
Έφαγε χυλόπιτα πρώτα αλλού και μετά βρήκε τα θύματα.

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8236&subid=2&pubid=561606

H ομάδα σου σού έχει δώσει το δικαίωμα με τις επιτυχίες της να είσαι αλαζονικός.Όχι μόνο εσύ αλλά όλοι οι μπασκετικοί βάζελοι.

Να ξέρεις όμως οτι η ιστορία έχει αποδείξει οτι στον αθλητισμό η αλαζονεία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα.Και αργά ή γρήγορα έρχεται και η τιμωρία.

Δημοσ.

Ρε συ αρρωστε καλα ολα αυτα εγω ομως τι φταιω να ακουω τις αλαζονειες του καθε βαζελου, στο τοπικ της ομαδας μου, τη στιγμη μαλιστα που ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ εχω προκαλεσει σε οποιοδηποτε αθλημα?Αυτο ειναι που με τσιγκλαει

Δημοσ.

ρε παιδιά μην ασχολείστε...εδώ έχουν το θράσος να μιλάνε στο ποδόσφαιρο...στο μπάσκετ θα κολλήσουν που στο κάτω κάτω όντως είναι πολλά επίπεδα πάνω; Αφήστε τους να χαρούν όσο κρατήσει γιατί εγώ βλέπω πως όλο αυτό σύντομα θα τελειώνει και στο μπάσκετ και μετά να δω τι θα λένε... θα αρχίσουν πάλι για τους 1563 τίτλους που έχουν στο παιδικό χόκει επί χόρτου.

Δημοσ.
Ρε αγορι μου κατσε γιατι δεν συννενοουμαστε μαζι..

1. Που αμφισβητησα την ανωτεροτητα του ΠΑΟ στο μπασκετ;

2. Που κολλανε ολα αυτα με αυτο που σε ρωτησα; Απαντησε μου και ασε τις φιγουρες και τους φιογκους.. Ολοι οι παικτες θελουν να παιξουν μονο στον Παο επειδη ειναι καλυτερη ομαδα απο τον οσφπ τα τελευταια χρονια; Δεν υπαρχει περιπτωση να θελει να ηγηθει μιας ομαδας ενας παικτης ή απλα να ερθει στον ΟΣΦΠ επειδη ειναι γαυρος ή θελει τα λεφτα του Αγγελοπουλου; Επισης αλλες σουπερ ομαδες στην Ευρωπη δεν υπαρχουν; Για σενα υπαρχει μονο ο υπερτατος ΠΑΟ; Μα καλα ρε τοσο αρρωστακι εισαι που λες τετοια πραγματα; Συνελθε λιγο και δες μπροστα σου τι σου γινεται..

3. Θα μου απαντησεις για το Ζιζιτς ψωνιζεις ή οχι απο τα αζητητα του ΟΣΦΠ αφου υιοθετεις αυτη την λογικη,για να καταλαβω και εγω δλδ τα μετρα και τα σταθμα σου ή θα το μασησεις και αυτο και θα συνεχισεις να παραλληρεις στον πρασινο κοσμο σου, που μας κανεις και μαθηματα αντικειμενικοτητας κιολας;

4.Ποιος σου ειπε εσενα οτι εμενα δεν με απασχολουσε το μπασκετ; Παλι αυθαιρετα συμπερασματα; Με ξερεις και απο εχθες ή για αλλη μια φορα γενικευεις και πετας οτι να ναι;

Λοιπον κοιτα πως εχει η δουλεια μαν, αν αφησεις τους κομπλεξισμους κατα μερος και βγαλεις τα πρασινα γυαλια τοτε και πιο ωραια θα συζητησουμε και δεν θα χρειαζεται να καταστρεφουμε το thread με μαλακιες τετοιου τυπου.. Δεν απευθυνεσαι σε 10χρονα αν το καταλαβεις αυτο καλα θα ναι αλλιως δεν νομιζω οτι εχει νοημα να ανοιγω καν συζητηση μαζι σου πλεον.. Σε ποναει με ποναει τι ειναι αυτα ρε φιλαρακι; Καλυτερα επειχηρηματα δεν εχεις; Η μηπως νομιζεις οτι αν θελουμε να στην πουμε για την ομαδα σου δεν ξερουμε πως και συνεχιζεις τα ιδια και τα ιδια σε αυτο το thread καθε 3 και λιγο; Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι απλα καποιοι δεν ασχολουνται καν με αυτα που γραφεις και ενας απο αυτους ειμαι και εγω; Και σε αυτο εσυ μου δινεις αυτο το δικαιωμα με την συμπεριφορα σου δεν το περνω αυθαιρετα μονος μου..Λοιπον για πες μου τι θα γινει θα κοψουμε τις πιπες ή θα συνεχισεις το παραλληρημα;

Όταν ο Τσακαλίδης θέλει να γυρίσει Ευρώπη, φαντάζομαι ότι θα σκεφτεί να πάει πρώτα Ελλάδα. Είναι καιρός τώρα επίσης που θέλει να ξαναπαίξει στην Εθνική.

Οπότε είτε θα σκεφτεί να πάει στην παλιά του ομάδα (όσο και να έφυγε περίεργα, από τη στιγμή που δεν πήγε σε αντίπαλο, κάπως θα την πονάει) είτε θα θέλει ως (και καλά) ΝΒΑer να πάει στην καλύτερη ομάδα.

Υπάρχει ρεπορτάζ που λέει ότι τον απέρριψε ο ΠΑΟ. Πιθανόν να είναι και μαλακία. Μπορεί και όχι.

Για το Ζίζιτς, όπως ξαναείπα δεν το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο αλλά για τον ρόλο που τον πήραμε, καλός είναι. Και να μεν είναι κανονικότα, και με το νόμο, από τα αζήτητα του Ολυμπιακού, αλλά σε σχέση με τον Μαυροκεφαλίδη ας πούμε που πήρατε, κι ας είναι Έλληνας, κάνατε μεγάλο λάθος. Για το Βουγιούκα δε θα κάνω σχόλιο, δεν ξέρω πώς θα παίξει το παιδί, δεν τον έχω δει ποτέ ομολογώ.

Θα ήθελα πολύ να δω ποια είναι αυτά που γράφω κάθε τρεις και λίγο πάντως.

Γιατι εγω καταλαβα οτι προσπαθουν να τον ξεφορτωθουν αλλα του ΔΙΝΟΥΝ αστεια λεφτα? Αν καταλαβα καλα, αντι να του δωσουν τα 4 μυρια για να λυσει το συμβολαιο του του δινουν για την ελευθερας του..250.000 ευρουλακια..Αν καταλαβα καλα...

Ο Γιασικεβίτσιους, όπως είχε δικαίωμα από το συμβόλαιό του, έκανε μονομερή ανανέωση για 4εκ δολλάρια (περίπου). Οι ίδιοι είναι διαθετιμένοι (όπως φαίνεται) να του δώσουν 250.000 δολλάρια για να μείνει ελεύθερος. Ο ίδιος λέει ότι θέλει να πάει σε άλλη ομάδα. Οπότε, εδώ και 1-3 μέρες (δεν ξέρω πόσο ακριβώς παίζει αυτό) είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει.

H ομάδα σου σού έχει δώσει το δικαίωμα με τις επιτυχίες της να είσαι αλαζονικός.Όχι μόνο εσύ αλλά όλοι οι μπασκετικοί βάζελοι.

Να ξέρεις όμως οτι η ιστορία έχει αποδείξει οτι στον αθλητισμό η αλαζονεία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα.Και αργά ή γρήγορα έρχεται και η τιμωρία.

Δεν είμαι αλαζονικός. Έτσι είναι η πραγματικότητα, πώς να το κάνουμε.

Ρε συ αρρωστε καλα ολα αυτα εγω ομως τι φταιω να ακουω τις αλαζονειες του καθε βαζελου, στο τοπικ της ομαδας μου, τη στιγμη μαλιστα που ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ εχω προκαλεσει σε οποιοδηποτε αθλημα?Αυτο ειναι που με τσιγκλαει

1. Αν έχεις προσέξει, δε σε έχω πει ούτε μία φορά γαύρο. Ούτε μία. Ούτε και τους περισσότερους, με εξαίρεση κάποιους Alsos κτλ. Ούτε έχω πει καν την ομάδα σου γαύρο. Επίσης ούτε μία φορά.

2. Ας πούμε ότι ήταν μαλακία το ρεπορτάζ περί απόρριψης από τον Παναθηναϊκό. Και πάλι θύματα είστε, είναι όρθιο κρέας.

3. Τα περί τι γράφουν οι φυλλάδες και να μην τα ακούω που λες και ξαναλές, εντάξει, ωραίο και πολιτισμένο είναι, αλλά σε έχει πάρει το μάτι μου αλλού να το λες μια χαρά το ποιηματάκι. Και έμεινα και βλάκας μπορώ να πω.

Δημοσ.
Όταν ο Τσακαλίδης θέλει να γυρίσει Ευρώπη, φαντάζομαι ότι θα σκεφτεί να πάει πρώτα Ελλάδα. Είναι καιρός τώρα επίσης που θέλει να ξαναπαίξει στην Εθνική.

Οπότε είτε θα σκεφτεί να πάει στην παλιά του ομάδα (όσο και να έφυγε περίεργα, από τη στιγμή που δεν πήγε σε αντίπαλο, κάπως θα την πονάει) είτε θα θέλει ως (και καλά) ΝΒΑer να πάει στην καλύτερη ομάδα.

Υπάρχει ρεπορτάζ που λέει ότι τον απέρριψε ο ΠΑΟ. Πιθανόν να είναι και μαλακία. Μπορεί και όχι.

Για το Ζίζιτς, όπως ξαναείπα δεν το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο αλλά για τον ρόλο που τον πήραμε, καλός είναι. Και να μεν είναι κανονικότα, και με το νόμο, από τα αζήτητα του Ολυμπιακού, αλλά σε σχέση με τον Μαυροκεφαλίδη ας πούμε που πήρατε, κι ας είναι Έλληνας, κάνατε μεγάλο λάθος. Για το Βουγιούκα δε θα κάνω σχόλιο, δεν ξέρω πώς θα παίξει το παιδί, δεν τον έχω δει ποτέ ομολογώ.

Οριστε σιμόν.. Τοσο δυσκολο ηταν να γραψεις 2-3 αποψεις εστω και αν καποιες δεν τις συμμεριζομαι, παρα μαλ.. για να πικαρεις καθε 3 και λιγο;

Θα ήθελα πολύ να δω ποια είναι αυτά που γράφω κάθε τρεις και λίγο πάντως.

Ε δεν ειναι τοσο δυσκολο τσεκαρε καθε 2-3 σελιδες και δες πως γινεσαι εριστικος χωρις λογο κιολας.. Να πω οτι εισαι και κανας καβλ.. πιτσιρικας παει στο διαολο αλλα ρε φιλε ελεος δλδ.. Χαλαρα..

Δημοσ.
Ε δεν ειναι τοσο δυσκολο τσεκαρε καθε 2-3 σελιδες και δες πως γινεσαι εριστικος χωρις λογο κιολας.. Να πω οτι εισαι και κανας καβλ.. πιτσιρικας παει στο διαολο αλλα ρε φιλε ελεος δλδ.. Χαλαρα..

Τι να σου πω, 50 μηνύματά μου κοίταξα, δε θα έλεγα ότι είμαι εριστικός. Εκτός αν εννοείς τα περί Βραζιλίας-Αργεντινής που είπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...