tzinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 οι καφροι ειναι καφροι ειτε γαυροι ειτε βαζελοι, δεν υπαρχουν διακρισεις σε αυτα Ασχετο αλλα μολις πεθανα στο γελιο. Δειχνει φασεις και ειναι ο λουτσιανο να βαρεσει κορνερ και απλα την πασαρει στον εαυτο του και συνεχιζει, προχοραει και βγαζει μετα σεντρα!! και ο διατητης το συνεχισε!! ληξαν λεει το θεμα με τον κοβασεβιτς, τα συζητησανε συμφωνησανε, θα βγουνε για καφε, θα ανταλαξουνε γυναικες (ζητησε και ο βουλης να συμετασχει στην αναταλαγη!)...κτλπ Τον δικαιολογησε ο θειος ιβιτς και ο μαλακας ο λεμονης θα ζητησει και συγγνωμη οπου να ναι. Αντε να πας μπροστα με τετοιο προπονητη
omnislash Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Η Ριζούπολη όμως είναι απλά παλιά ιστορία ή μια μεγάλη νίκη; Δε θυμαμαι να έγινε τπτ.Κάποιοι κάτοικοι των Βορείων Προαστίων μπερδέψανε τις ημερομηνίες και βάλανε φωτιές να ψήσουν αρνιά. Ο Κοβάσεβιτς είανι ο νέος Τζιοβάνι.Οπως και ο μαγος έτσι και αυτός ποτέ να μην κερδίζει φάουλ ρε γμτ σε διεκδίκηση?Στη φάση που ο αεροπόρος ο Γκούμας πήρε σβάρνα τη μισή άμυνα δεν είδε τπτ ο Κασναφέρης?Η λουλού ο Λεοντίου δεν έπρεπε να πάρει κάρτα με τον Γκαλέτι?Ο Καραγκούνης που συνέχεια έδειχνε κίτρινη με το χέρι του?
littlelouievegos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Η Ριζούπολη όμως είναι απλά παλιά ιστορία ή μια μεγάλη νίκη; Εννοεις για τον Αντζα ή γενικα; Για τον Αντζα καταλαβαινω εν μερει την αντιδραση των οπαδων σας προς το προσωπο του αν και εγω και τους δικους μου βριζω οταν ασχολουνται με τετοια ζωα και τετοιες μαλακ.. τζαμπα μαγκιες.. Ξερεις σαν το αλλο το τσουτσεκι το δικο σας τον Γκονζαλες.. Γενικα ειναι μια μεγαλη νικη η Ριζουπολη παντως.. Και αξεχαστη σε εμας για αλλους λογους σε εσας για αλλους.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δε θυμαμαι να έγινε τπτ.Κάποιοι κάτοικοι των Βορείων Προαστίων μπερδέψανε τις ημερομηνίες και βάλανε φωτιές να ψήσουν αρνιά. Ως συνήθως, ο omnislash στη δική του εικονική πραγματικότητα. Ο Κοβάσεβιτς είανι ο νέος Τζιοβάνι.Οπως και ο μαγος έτσι και αυτός ποτέ να μην κερδίζει φάουλ ρε γμτ σε διεκδίκηση?Στη φάση που ο αεροπόρος ο Γκούμας πήρε σβάρνα τη μισή άμυνα δεν είδε τπτ ο Κασναφέρης?Η λουλού ο Λεοντίου δεν έπρεπε να πάρει κάρτα με τον Γκαλέτι?Ο Καραγκούνης που συνέχεια έδειχνε κίτρινη με το χέρι του? Δεύτερο ημίχρονο. Ο Στολτίδης πετάει κάτω τον Δημούτσο. Φάουλ. Ακριβώς 3 λεπτά μετά, στην άλλη μεριά του γηπέδου, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο (δυνατά αλλά όχι και αντιαθλητικά, το ίδιο καρμπόν με του Στολτίδη), ο Γκούμας πετάει κάτω τον Κοβάσεβιτς. Φάουλ και κίτρινη. Καθαρή κάρτα και τα δύο για μένα. Αλλά... οι καφροι ειναι καφροι ειτε γαυροι ειτε βαζελοι, δεν υπαρχουν διακρισεις σε αυτα Πολύ βολικός συμψηφισμός. Εννοεις για τον Αντζα ή γενικα; Για τον Αντζα καταλαβαινω εν μερει την αντιδραση των οπαδων σας προς το προσωπο του αν και εγω και τους δικους μου βριζω οταν ασχολουνται με τετοια ζωα και τετοιες μαλακ.. τζαμπα μαγκιες.. Ξερεις σαν το αλλο το τσουτσεκι το δικο σας τον Γκονζαλες..Γενικα ειναι μια μεγαλη νικη η Ριζουπολη παντως.. Και αξεχαστη σε εμας για αλλους λογους σε εσας για αλλους. Το Γκονζάλεζ δεν τον γουστάρω μία. Από μπάλα τίποτα ιδιαίτερο (τόοοοοτε παλιά που έπαιζε) και από οπαδιλίκι πολύ. Ή ριζούπολη είναι μια μαύρη ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
olatalefta Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 αν δεν ξερουν ουτε αυτοι να τελειωνουν τις φασεις...αλλη μια απο τα ιδια θα δουμε... καραγκουνης κ παλια ο ντεμης= παιρνω μπαλα κ πεφτω κ ζηταω τουλ φαουλ κ στο βαρυ πεσιμο κανω φασαρια για κιτρινη....βλεπωντας τον καραγκουνη στον παο νιωθω σαν να τον γυρισε παλι χρονια πισω.
littlelouievegos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ή ριζούπολη είναι μια μαύρη ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο. No comment τωρα.. Γιατι δεν ξερω ποιον συμφερει να ανοιξουμε αυτη την κουβεντα και δεν εχει και νοημα εν τελει..
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ποτέ δεν έχει νόημα. Τα επιχειρήματα παίζουν περίπου στα 'είστε κότες, αν δεν ήσασταν θα πέρνατε το παιχνίδι', 'δεν έγινε τίποτα, φέρε μου ένα ντοκουμέντο ότι κάποιος πέθανε', 'εχείς κυνηγούσατε το διαιτητή στη Λεωφόρο', 'η Δέσποινα Παπαδοπούλου/Στυλιανοπούλου είπε ότι δεν έγινε τίποτα' κτλ.
antreaslam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ααα καφριλα i know, αλλα πολυ γουσταρα που χτυπησε ο λεοντιου αμεσως μετα της μαγκιες που εκανε πολύ περισσότερο από καφρίλα.... Προσωπική άποψη: Ντροπή... (σκέψου πόσο ασχημο ακούγεται! και σκέψου ότι με την κόκκινη φανέλα, έχουν περάσει δεκάδες πιο ερειστικοί τύποι, που τους έκανες και σημαίες)!!!!
greekboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ριζούπολη: http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=57321
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ριζούπολη: http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=57321 για διαβασε το λιγο αυτο μητσο και μετα ελα πες μου οτι λεμε ιστοριες για αγριους. επι μιση ωρα αυτα σου ελεγα δεν υπηρχε κανεις να παρει την αποστολη να φυγει. α ρε αντζα δεν σε χαλασε καθολου κερατοσπορε. τσαμπα μαγκες. και δεν αναφερει το αρθρο για τους φουσκωτους που βαραγανε μεσα στην φυσουνα γιατι αυτον που τον γραφει θα τον βρουμε τσιμενταρισμενο στο σουνιο. ουτε για τους οργανωμενους που τους εδωσε ο θειος εισητηρια στους επισημους για να ξεσκισουν την φυσουνα και να πετανε λοσταρια μεσα. οι ιδιοι τα ξερασανε στην ασφαλεια οταν τους δεσανε στις ανακρισεις με τον θανατο του παιδιου. αυτοι ειστε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Το ότι το άρθρο είναι γραμμένο από τον αντικειμενικότατο Μένιο δεν λέει και πολλά φυσικά. Εγώ θυμάμαι παιχνίδια στην Τούμπα και να πέφτουνε τσιμεντόλιθοι στα κόρνερ,παιχνίδια επίσης στην Τούμπα που τα μπαόκια σουλατσάρανε δίπλα στο χόρτο,την ώρα που παιζόταν ο αγώνας,κρατώντας λοστούς στα χέρια.Ξεκινησε παιχνίδι ενώ είχε προηγηθεί θάνατος οπαδού του Ολυμπιακού στη Φιλαδέλφεια.Πέρυσι στο αεκ-παο έγινε ντου και έπεφτε επι 15 λεπτά ξύλο την ώρα που οι παίκτες έκαναν ζέσταμα.Εκεί δεν υπήρχε ψυχολογική πίεση των παικτών? Φαίνεται οτι οι δικοί σας οι Ριζοπουλίτες ήταν ευαισθητούληδες και τα έκαναν επάνω τους. Μπράβο σου ρε Άντζα,Τους πάτησες μέσα στο γήπεδο και τους έδωσες και συμβουλές για μετά τον αγώνα.Ας πάνε όλοι αυτοί οι κουραδόμαγκες να τον βρίσουνε ένας με έναν.Εκεί θα δούμε τους τζάμπα μάγκες.
nfs11 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Απλά να επισημάνω πριν το διαβάσετε όλο και φτάσετε στο τέλος, ότι το άρθρο είναι του γνωστού αντικειμενικού αθλητικού δημοσιογράφου, ΜΕΝΙΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Ναι, ο γνωστός γραφικός Μένιος που εκτός των άλλων είναι και συγγραφέας με πρόσφατο πόνημα του το "Είκοσι χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη"
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε 1980 αληθεια εσυ που εχεις μαθει τι ακριβως ειπαν οι δικοι μας στους τσεους οταν τους δεσανε??? αλλα να μου πεις αφου εχετε κολλητηλικια εσεις με τους μπατσους... αυτοι ειστε....
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τα επιχειρήματα παίζουν περίπου στα 'είστε κότες, αν δεν ήσασταν θα πέρνατε το παιχνίδι', 'δεν έγινε τίποτα, φέρε μου ένα ντοκουμέντο ότι κάποιος πέθανε', 'εχείς κυνηγούσατε το διαιτητή στη Λεωφόρο', 'η Δέσποινα Παπαδοπούλου/Στυλιανοπούλου είπε ότι δεν έγινε τίποτα' κτλ. Τελικά τα παραπάνω ήταν πιο εφυή από αυτά που ακολούθησαν.
littlelouievegos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ποτέ δεν έχει νόημα. Τα επιχειρήματα παίζουν περίπου στα 'είστε κότες, αν δεν ήσασταν θα πέρνατε το παιχνίδι', 'δεν έγινε τίποτα, φέρε μου ένα ντοκουμέντο ότι κάποιος πέθανε', 'εχείς κυνηγούσατε το διαιτητή στη Λεωφόρο', 'η Δέσποινα Παπαδοπούλου/Στυλιανοπούλου είπε ότι δεν έγινε τίποτα' κτλ. Εφυγες πριν το παιχνιδι; Σε εμποδισε κανεις να φυγεις; Που ηταν οι υπεθυνοι σου; Ανοιξε μυτη εντος γηπεδου; Και ναι οχι κοτες,κοτες λυρατες ηταν οι παικτες σου μεσα στο γηπεδο και δεν υπηρχαν. Πες μας τωρα οτι και επαγγελματιες ποδοσφαιριστες "επηρεαστηκαν" απο το κλιμα πριν και δεν μπορουσαν να αποδοσουν. Γιατι αν ειναι ετσι οταν παμε εμεις Τουμπα και ξεκωλανε τα νταμαρια, και ειναι 100 οπαδοι μεσα στον αγωνιστικο χωρο ετοιμοι να μπουν και ορμανε στους παικτες πρεπει να φωναζουμε 100 φορες πιο πολυ. Αλλα αφου σας βολευουν τετοιου ειδους δικαιολογιες ΤΩΡΑ ΓΙΑTI ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ εγω παω πασο, αλλα αυτη δεν ειναι νοοτροπια μεγαλης ομαδας παρα ομαδουλας γειτονιας.. Και εγω τοτε αλλα θυμαμαι, επιχειρησεις καθαρσεως απο διοικηση και λαικα δικαστηρια. Αλλα εν τελει βρηκαμε πιπιλα κλασσικη παλι.. Εμενα αν εχανε ετσι ο Ολυμπιακος στην Λεωφορο οτι και να ειχε γινει δεν θα μιλουσα για τετοια..Ειναι αστειο ολοκληρος ΠΑΟ να μιλαει για τετοια πραγματα μετα απο ενα διασυρμο,και να αναζητει τους υπεθυνους σε φθηνες δικαιολογιες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.