littlelouievegos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 για διαβασε το λιγο αυτο μητσο και μετα ελα πες μου οτι λεμε ιστοριες για αγριους. επι μιση ωρα αυτα σου ελεγα δεν υπηρχε κανεις να παρει την αποστολη να φυγει. α ρε αντζα δεν σε χαλασε καθολου κερατοσπορε. τσαμπα μαγκες. και δεν αναφερει το αρθρο για τους φουσκωτους που βαραγανε μεσα στην φυσουνα γιατι αυτον που τον γραφει θα τον βρουμε τσιμενταρισμενο στο σουνιο. ουτε για τους οργανωμενους που τους εδωσε ο θειος εισητηρια στους επισημους για να ξεσκισουν την φυσουνα και να πετανε λοσταρια μεσα. οι ιδιοι τα ξερασανε στην ασφαλεια οταν τους δεσανε στις ανακρισεις με τον θανατο του παιδιου. αυτοι ειστε. Ναι ρε φιλε. Ιστοριες για αγριους ειναι για μενα. Εαν θεωρεις οτι επρεπε να φυγεις επρεπε να ειχες συννενοηθει με τον υπεθυνο του αγωνα και να ελεγες οσα λες τωρα, μετα Χριστον φυσικα. Γιατι μπηκες μεσα στο γηπεδο αφου επαθες τοσα; Μην μου πεις οτι σε βαλαμε και με το ζορι..Αν μου απαντησεις τα ξαναλεμε.. Σου ειπα για μενα αυτα δεν αρμοζουν σε μεγαλη ομαδα.. Εσεις τους λεγατε κοτες οχι μονο εγω, τα ξεχασατε ; ..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά τα παραπάνω ήταν πιο εφυή από αυτά που ακολούθησαν. Είσαστε τόσο προβλέψιμοι πλέον.Όταν στερεύουν τα επιχειρήματα σε αυτά που σας λένε η μόνη διαφυγή είναι μέσω της ειρωνείας.
Mijithroulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πανω που νομιζεις οτι υπαρχει ελπιδα για την ανθρωποτητα, εμφανιζεται ενας αρωστος 7, 13, 21 και σε κανει να αλαξεις αποψη. Mandatory Breeding Laws ρεεε... Πατε καλα, ηταν κοτες που δεν εφυγαν????
littlelouievegos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πανω που νομιζεις οτι υπαρχει ελπιδα για την ανθρωποτητα, εμφανιζεται ενας αρωστος 7, 13, 21 και σε κανει να αλαξεις αποψη. Mandatory Breeding Laws ρεεε... Πατε καλα, ηταν κοτες που δεν εφυγαν???? Κατσε γιατι δεν καταλαβαινω αυτη την λογικη. Κοτες τους λεω εγω ΕΝΤΟΣ αγωνιστικου χωρου, οχι εκτος αυτα τα αφηνω για ανοητα παιδακια που ακομα το παιζουν χουλιγκαν. Το εχω ξεπερασει αυτο το σταδιο πολλα χρονια τωρα.. Και ξαναρωταω.. Αφου δεν φυγαν, γιατι μιλανε εγινε τπτ τραγικο εντος αγωνιστικου χωρου που δεν θυμαμαι; Το ειμαστε χεσμενοι απο πριν μην μου πεις μοναχα γιατι αυτο με δικαιωνει..
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε guys για να ξεφυγουμε λιγο απτα εξωαγωνιστικα... γενικα καλα τα πηγε ο τακης χτες αλλα εκανε και μια γκαφα ψιλοχοντρη πιστευω.. ενω ειχε στησει καλα την ομαδα και πηγαινε ωραια,οταν ξεκινησε το 2ο αλλαξε το συστημα της ομαδας,περασε το λουα μπροστα και εστειλε μονιμο αριστερα το στολτιδη. το συστημα δεν του βγηκε και μας ειχαν κανει ψιλολαστιχο,χασαμε εντελως το κεντρο. αυτο που με χαλασε ειναι οτι παροτι ειδε οτι δεν του βγαινει συνεχισε ετσι για αρκετη ωρα. και στο τσουλου τετοια δεν δικαιολογουνται.. τρως 2 μαζεμενα και τελειωνει ο αγωνας..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε guys για να ξεφυγουμε λιγο απτα εξωαγωνιστικα... γενικα καλα τα πηγε ο τακης χτες αλλα εκανε και μια γκαφα ψιλοχοντρη πιστευω.. ενω ειχε στησει καλα την ομαδα και πηγαινε ωραια,οταν ξεκινησε το 2ο αλλαξε το συστημα της ομαδας,περασε το λουα μπροστα και εστειλε μονιμο αριστερα το στολτιδη. το συστημα δεν του βγηκε και μας ειχαν κανει ψιλολαστιχο,χασαμε εντελως το κεντρο. αυτο που με χαλασε ειναι οτι παροτι ειδε οτι δεν του βγαινει συνεχισε ετσι για αρκετη ωρα. και στο τσουλου τετοια δεν δικαιολογουνται.. τρως 2 μαζεμενα και τελειωνει ο αγωνας.. Έχεις δίκιο φίλε,αλλά όταν και τα δύο σου αριστερά χαφ-εξτρέμ είναι εκτός αγώνα,για διαφορετικούς λόγους,κάποια αλχημεία πρέπει να γίνει για να καλυφθεί η τρύπα.Εγώ πιστεύω οτι ο Λεμονής έιδε οτι η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο αναπτυσόταν μονόπατα με τον Γκαλέτι από δεξιά και ήθελε να μοιραστεί λίγο το παιχνίδι και από τα αριστερά.Αν τραβούσε το Λούα αριστερά θα έχανε όλη τη δύναμη στην επίθεση.Γιατί ο μαύρος τυπικά ήταν αριστερά ουσιαστικά έπαιζε στο κέντρο της επίθεσης,μόνο μια φορά έκανε πλαγιοκόπηση στη φάση που μοίρασε σακούλα στο Μάτος και τον έστειλε να κουτουλήσει με έναν άλλο.Δοκίμασε τον Στολτίδη,εντάξει δεν του βγήκε.Σε ευρωπαικό αγώνα το πείραμα αυτό δεν θα το έκανε γιατί θα ήταν πιο σφιχτός,δεν θα τον ένοιαζε και τόσο πολύ να αναπτύσει το παιχνίδι εξίσου από δεξιά και αριστερά.
Mijithroulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Κατσε γιατι δεν καταλαβαινω αυτη την λογικη. Κοτες τους λεω εγω ΕΝΤΟΣ αγωνιστικου χωρου, οχι εκτος αυτα τα αφηνω για ανοητα παιδακια που ακομα το παιζουν χουλιγκαν. Το εχω ξεπερασει αυτο το σταδιο πολλα χρονια τωρα.. Και ξαναρωταω.. Αφου δεν φυγαν, γιατι μιλανε εγινε τπτ τραγικο εντος αγωνιστικου χωρου που δεν θυμαμαι; Το ειμαστε χεσμενοι απο πριν μην μου πεις μοναχα γιατι αυτο με δικαιωνει.. Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τα εντος αγωνιστικου χωρου, συνδεονται αμεσα με τα εκτος. Και δευτερον δεν με εννδιαφερει αν οι παιχτες του ΠΑΟ δεν παιξαν με παθος , αντρικια, ή σαν λιονταρια, κανενα απο τα παραπανω δεν δικαιολογει την συμπεριφορα των φιλαθλων σου. Ειδικα εκεινη την περιοδο, ειχες τον προεδρο σου να συναγωνιζεται σε επιπεδο τον Τσουκαλα (δηλωσεις γοα κοτες, κ.λ). Και τελος ολοι οι φιλαθλοι, ολων τον ομαδων, εστω και μετα απο χρονια, αναγνωριζουμε τις μλκ που εκαναν οι ομαδες μας, οι οπαδοι του ολυμπιακου (τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια) ειναι οι μονοι που δινουν στην ομαδα τους το αλαθητο.
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τα εντος αγωνιστικου χωρου, συνδεονται αμεσα με τα εκτος. Και δευτερον δεν με εννδιαφερει αν οι παιχτες του ΠΑΟ δεν παιξαν με παθος , αντρικια, ή σαν λιονταρια, κανενα απο τα παραπανω δεν δικαιολογει την συμπεριφορα των φιλαθλων σου. Ειδικα εκεινη την περιοδο, ειχες τον προεδρο σου να συναγωνιζεται σε επιπεδο τον Τσουκαλα (δηλωσεις γοα κοτες, κ.λ). Και τελος ολοι οι φιλαθλοι, ολων τον ομαδων, εστω και μετα απο χρονια, αναγνωριζουμε τις μλκ που εκαναν οι ομαδες μας, οι οπαδοι του ολυμπιακου (τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια) ειναι οι μονοι που δινουν στην ομαδα τους το αλαθητο. ποιες μλκιες της ομαδας σου εχεις αναγνωρισει δλδ???? πες μου 2-3... επισης αυτο με τις κοτες πουπε ο κοκ,ξερεις τι ειχε πει ή τακουσες απο αλλους??? γιατι εχει παραγινει καραμελα αυτη η κουβεντα,αλλα παραφρασμενη,οπως βολευει τον καθενα....
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Έχεις δίκιο φίλε,αλλά όταν και τα δύο σου αριστερά χαφ-εξτρέμ είναι εκτός αγώνα,για διαφορετικούς λόγους,κάποια αλχημεία πρέπει να γίνει για να καλυφθεί η τρύπα.Εγώ πιστεύω οτι ο Λεμονής έιδε οτι η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο αναπτυσόταν μονόπατα με τον Γκαλέτι από δεξιά και ήθελε να μοιραστεί λίγο το παιχνίδι και από τα αριστερά.Αν τραβούσε το Λούα αριστερά θα έχανε όλη τη δύναμη στην επίθεση.Γιατί ο μαύρος τυπικά ήταν αριστερά ουσιαστικά έπαιζε στο κέντρο της επίθεσης,μόνο μια φορά έκανε πλαγιοκόπηση στη φάση που μοίρασε σακούλα στο Μάτος και τον έστειλε να κουτουλήσει με έναν άλλο.Δοκίμασε τον Στολτίδη,εντάξει δεν του βγήκε.Σε ευρωπαικό αγώνα το πείραμα αυτό δεν θα το έκανε γιατί θα ήταν πιο σφιχτός,δεν θα τον ένοιαζε και τόσο πολύ να αναπτύσει το παιχνίδι εξίσου από δεξιά και αριστερά. μα στο 1ο ο λουα ηταν αριστερα σχεδον μονιμα. οταν καναμε επιθεση επαιζε λιγο πιο ελευθερα,αλλα γενικα κραταγε τη θεση του. στο 2ο που τον εστειλε μονο επιθεση χασαμε πολυ στο κεντρο γιατι εφυγε ουσιαστικα εντελως ο ιερο απο τη θεση του. τεσπα πιστευω να το καταλαβε ο τακης μην εχουμε παλι κανα τετοιο...
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε 1980 αληθεια εσυ που εχεις μαθει τι ακριβως ειπαν οι δικοι μας στους τσεους οταν τους δεσανε??? αλλα να μου πεις αφου εχετε κολλητηλικια εσεις με τους μπατσους... αυτοι ειστε.... αστυνομικο δελτιο στο μεγκα. μην βλεπεις μονο τιβι ματζικ. Μητσο σου ειπα δεν υπηρχε κανεις να παρει την αποστολη να σηκωθει να φυγει. τους στειλανε σαν προβατα στην σφαγη και μετα τους ειπανε και κοτες. ποιος να παρει την αποστολη να φυγει ο γκουμας? οσο για σενα που εκανες προφιλ 1880 και μου εβαλες την λαγοκοτα για πες μου ποιο ειναι το κανονικο σου προφιλ να και φανταζομαι ηδη. τελοςπαντων ακρη δεν προκειτε να βγει ποτε αλλα περιμενα τουλαχιστον απο εναν απο εσας να βγει και να πει ναι ρε παιδια τα καναμε αυτα ουτε ενας? οσο για τις συμβουλες του αντζα το δαχτυλο εκει που το εκρυψε πανω στα μαλια του επρεπε να το σηκωσει πιο καλα για να δειχνει το κερατο του. τσαμπα μαγκας και κερατας.
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 αστυνομικο δελτιο στο μεγκα. μην βλεπεις μονο τιβι ματζικ. Μητσο σου ειπα δεν υπηρχε κανεις να παρει την αποστολη να σηκωθει να φυγει. τους στειλανε σαν προβατα στην σφαγη και μετα τους ειπανε και κοτες. ποιος να παρει την αποστολη να φυγει ο γκουμας? οσο για σενα που εκανες προφιλ 1880 και μου εβαλες την λαγοκοτα για πες μου ποιο ειναι το κανονικο σου προφιλ να και φανταζομαι ηδη. τελοςπαντων ακρη δεν προκειτε να βγει ποτε αλλα περιμενα τουλαχιστον απο εναν απο εσας να βγει και να πει ναι ρε παιδια τα καναμε αυτα ουτε ενας? οσο για τις συμβουλες του αντζα το δαχτυλο εκει που το εκρυψε πανω στα μαλια του επρεπε να το σηκωσει πιο καλα για να δειχνει το κερατο του. τσαμπα μαγκας και κερατας. μπραβο ενημερωση το μεγκα. ρωτησαν και για πιο παλια οι τσεοι.πρεπει ναχε μεγαλη σχεση με το θανατο του παιδιου εκεινος ο αγωνας.τεσπα..tvmagic δε βλεπω καθολου... κοιτα δε νομιζω να λεει κανεις οτι ολα ηταν χαλαρα σεκεινο τον αγωνα και δεν υπηρχε ασχημο κλιμα για σας.και ναι με ασχημες συνθηκες προσωπικα πιστευω δεν πρεπει να γινονται αγωνες. αλλα απεχει πολυ οτι αυτος ηταν ο λογος που μαζεψατε 3 μπαλακια... εμεις με τετοιες συνθηκες παιζουμε καθε χρονο τουμπα,ηρακλειο κτλ...και λεωφορο εχουμε παιξει με παρομοιες συνθηκες... αλλα εγω τοχω απορια,αφου αυτο εφταιγε για την 3αρα γιατι τους πηρατε στο κυνηγι και καρπαζωνατε το φουκαριαν... οσο για μαγκες παιχτες,και ο γιαννακης ο γκουμας πολυ τσαμπουκας το παιζει γενικα,αλλα τοτε στη ριζουπολη παρακαλαγε να φυγει...
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ποιες μλκιες της ομαδας σου εχεις αναγνωρισει δλδ???? πες μου 2-3... επισης αυτο με τις κοτες πουπε ο κοκ,ξερεις τι ειχε πει ή τακουσες απο αλλους??? γιατι εχει παραγινει καραμελα αυτη η κουβεντα,αλλα παραφρασμενη,οπως βολευει τον καθενα.... να σου αναγνωρισω εγω τα λουλουδια και τον ντεσπεραντο στην φυσουνα με τους διαιτητες. οκ?
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 να σου αναγνωρισω εγω τα λουλουδια και τον ντεσπεραντο στην φυσουνα με τους διαιτητες. οκ? οχι οκ. πες κιαλλα...
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 μπραβο ενημερωση το μεγκα. ρωτησαν και για πιο παλια οι τσεοι.πρεπει ναχε μεγαλη σχεση με το θανατο του παιδιου εκεινος ο αγωνας.τεσπα..tvmagic δε βλεπω καθολου... κοιτα δε νομιζω να λεει κανεις οτι ολα ηταν χαλαρα σεκεινο τον αγωνα και δεν υπηρχε ασχημο κλιμα για σας.και ναι με ασχημες συνθηκες προσωπικα πιστευω δεν πρεπει να γινονται αγωνες. αλλα απεχει πολυ οτι αυτος ηταν ο λογος που μαζεψατε 3 μπαλακια... εμεις με τετοιες συνθηκες παιζουμε καθε χρονο τουμπα,ηρακλειο κτλ...και λεωφορο εχουμε παιξει με παρομοιες συνθηκες... αλλα εγω τοχω απορια,αφου αυτο εφταιγε για την 3αρα γιατι τους πηρατε στο κυνηγι και καρπαζωνατε το φουκαριαν... οσο για μαγκες παιχτες,και ο γιαννακης ο γκουμας πολυ τσαμπουκας το παιζει γενικα,αλλα τοτε στη ριζουπολη παρακαλαγε να φυγει... μονοι τους τα ξερασανε γιατι τους ειχανε δεσει και η στενη ηταν κοντα. απλα για να μην μας λετε οτι λεμε ιστοριες για αγριους. εγω σου λεω οτι και παλι θα χαναμε οχι βεβαια με 3-0 αλλα το εβλεπα για 1-0 και παραταση. η ομαδα απλα δεν μπηκε ποτε στο γηπεδο περιμενε να τελειωσει ο αγωνας να φυγει τι αλλο να σου πω λες και δεν το βλεπατε παιζοταν το πρωταθλημα και οι δικοι μας απλα αλλαζανε την μπαλα να περασει η ωρα. αυτοι που κυνηγαγανε τους παιχτες εχουν χασει επαφη με την πραγματικοτητα μηπως θυμασαι ποσοι ηταν. τον γκουμα αν και δεν τον παω μια τσαμπουκας δεν το παιζει να μου πεις τον εκι να σου πω οκ. Εδω ο δικος σας ο αφανας ειχε βγει και ειχε πει τσαμπα μαγκα και κερατα στην εκπομπη του τον αντζα πρεπει να το πω εγω για να το πιστεψετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.