1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 οχι οκ. πες κιαλλα... αμα μου πεις τωρα για χουντες και μαλακιες σε βαζω στην κατηγορια γραφικο και το σταματαμε εδω. πως το ειχε πει ο αλλος ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ....
1880 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Η Ριζούπολη ήτανε λέει η μαύρη μέρα του Ελληνικού αθλήτισμου λέει ο άλλος ο κομπλεξάνθρωπός! Α ρε ψωνάρες που στο 10' χάνατε ήδη με 2-0 και είχατε έρθει θέλοντας 3 αποτελέσματα ενω ο Θρύλος ήθελε μονο ένα. Κάτι τετοια διάβάζω εδώ μέσα και θύμηθηκα την λαγόκοτα που τόσο πολύ σας αντιπροσωπέυει
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Η Ριζούπολη ήτανε λέει η μαύρη μέρα του Ελληνικού αθλήτισμου λέει ο άλλος ο κομπλεξάνθρωπός! Α ρε ψωνάρες που στο 10' χάνατε ήδη με 2-0 και είχατε έρθει θέλοντας 3 αποτελέσματα ενω ο Θρύλος ήθελε μονο ένα. Κάτι τετοια διάβάζω εδώ μέσα και θύμηθηκα την λαγόκοτα που τόσο πολύ σας αντιπροσωπέυει πες εσυ το κανονικο σου προφιλ πρωτα γιατι τωρα το εφτιαξες.
antreaslam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε 1880, μπορείς να μας πεις πόσα κιλά λαλάκας είσαι, που κάθεσαι και φτιάχνεις 2πλούς κ 3πλούς λογ/σμους, μόνο κ μόνο για να αντιμετωπίσεις το χλευασμό ως κάποιο "αστέρι" που πέφτει, και όχι με την εικονική - πραγματική σου προσωπικότητα?
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε 1880, μπορείς να μας πεις πόσα κιλά λαλάκας είσαι, που κάθεσαι και φτιάχνεις 2πλούς κ 3πλούς λογ/σμους, μόνο κ μόνο για να αντιμετωπίσεις το χλευασμό ως κάποιο "αστέρι" που πέφτει, και όχι με την εικονική - πραγματική σου προσωπικότητα? λες και δεν καταλαβαινεις ποιος ειναι τωρα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Nαι στη Ριζούπολη έγινε κόλαση.Όπως κόλαση έχει γίνει άπειρες φορές η Τούμπα,η Λεοφώρος και η Φιλαδέλφεια.Ποτέ όμως μια ομάδα δεν διασύρθηκε σε τέτοιο βαθμό. Ο Ολυμπιακός εκείνη την περίοδο ήταν σε κατάσταση απόλυτης συσπείρωσης,είχανε πωρωθεί όλοι και έιχανε γίνει μια γροθιά.Ο παο αντίθετα κατέβηκε χαλαρός και μπλαζέ λες και πήγαινε να παίξει με τη Μαρκό.Συνετέλεσε σε αυτό και το γεγονός οτι ουσιαστικά πήγαινε για τρεία αποτελέσματα,νίκη,ισοπαλία και ήττα με ένα γκολ. Η μια ομάδα (παίκτες,προπονητης,κόσμος) ορκισμένη για τη νίκη και η άλλη χαλαρή και ανέμελη.Το 3-0 ήρθε απολύτως φυσιολογικά....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Βλεπω τους φιλους Παναθηναικους να καθονται να ασχολουνται με τον Αντζα και τη Ριζουπολη και να μην ασχολουνται με τα μαυρα χαλια της ομαδας τους που ΚΑΙ χθες ηταν τραγικη. Αναπτυξη μηδεν με τον Γκουμα να γινεται δεκαρι και να βγαζει τη μια γιομα μετα την αλλη απο την αμυνα προς τους επιθετικους. Και ολα αυτα μεσα στη Λεωφορο και απο μια ομαδα που υποτιθεται ειναι πιο πεινασμενη για το αποτελεσμα απο τον αντιπαλο της. Εχετε να κανετε νικη απο τον περασμενο Απριλη,οι μεταγραφες σας και φετος ηταν κωμικοτραγικες ενω και ο νεος σας προπονητης δειχνει αξιος διαδοχος του Μαλεζανι. Πολυ καραγκιοζιλικι,πολυ μπλα μπλα και απο ουσια μηδεν. Και αντι να πατε να τα κανετε λαμπογυαλο...να αντιδρασετε εστω με καποιο τροπο καθεστε και ασχολειστε με τον Αντζα. Ειστε λοιπον αξιοι της μοιρας σας.
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εδω ο δικος σας ο αφανας ειχε βγει και ειχε πει τσαμπα μαγκα και κερατα στην εκπομπη του τον αντζα πρεπει να το πω εγω για να το πιστεψετε? καπου τοχα ξαναγραψει και το ξαναλεω, εγω προσωπικα δε γουσταρα καν να γυρισει γιατι οταν εφυγε ειχε κρεμασει την ομαδα.
fanpan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Βλεπω τους φιλους Παναθηναικους να καθονται να ασχολουνται με τον Αντζα και τη Ριζουπολη και να μην ασχολουνται με τα μαυρα χαλια της ομαδας τους που ΚΑΙ χθες ηταν τραγικη. Αναπτυξη μηδεν με τον Γκουμα να γινεται δεκαρι και να βγαζει τη μια γιομα μετα την αλλη απο την αμυνα προς τους επιθετικους. Και ολα αυτα μεσα στη Λεωφορο και απο μια ομαδα που υποτιθεται ειναι πιο πεινασμενη για το αποτελεσμα απο τον αντιπαλο της. Εχετε να κανετε νικη απο τον περασμενο Απριλη,οι μεταγραφες σας και φετος ηταν κωμικοτραγικες ενω και ο νεος σας προπονητης δειχνει αξιος διαδοχος του Μαλεζανι. Πολυ καραγκιοζιλικι,πολυ μπλα μπλα και απο ουσια μηδεν. Και αντι να πατε να τα κανετε λαμπογυαλο...να αντιδρασετε εστω με καποιο τροπο καθεστε και ασχολειστε με τον Αντζα. Ειστε λοιπον αξιοι της μοιρας σας. Ναι ενώ ο ΟΣΦΠ από την άλλη είχε κορυφαία ανάπτυξη.Αφού σε μια στιγμή νόμιζα ότι έπαιζα με τη Σεβίλη.Πέταγε τη μπάλα μπροστά και έτρεχε ο κακόμοιρος ο μαύρος να την πιάσει.Όσο για τις μεταγραφές και τον προπονητή, δεν έπαιζε και το αστέρι ο Μπράβο να γελάσουμε λίγο, ενώ ο Πεσέιρο όσο κακός και αν είναι χειρότερος από τον Σερ δεν υπάρχει. Οπότε μάλον ναι είστε σε καλύτερη μοίρα.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Οι επιστήμονες φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξαναχτυπούν. Alsos αγόρι μου, πόσους λογαριασμούς θα φτιάξεις;
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 δεν έπαιζε και το αστέρι ο Μπράβο να γελάσουμε λίγο πεστα μεγιστε ποδοσφαιρανθρωπε... παιχτακι της σειρας κιαυτος ο καημενος ο μπραβο....για γελια ειναι ο καημενος... εχουμε πολλους τετοιους στην ελλαδα... τον κατακαημενο,καμια 10ρια χρονια στη ρεαλ μαδριτης ηταν....
antreaslam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Οι επιστήμονες φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξαναχτυπούν. Alsos αγόρι μου, πόσους λογαριασμούς θα φτιάξεις; πέρασε καιρός μέχρι να ξανα-χτυπήσει, και ξεχάσα πόσους είχε ήδη!!!! και ναι,μην το γελάς! είναι επιστημονες! άλλωστε,η βλακεία, είναι επιστήμη!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ενώ ο ΟΣΦΠ από την άλλη είχε κορυφαία ανάπτυξη.Αφού σε μια στιγμή νόμιζα ότι έπαιζα με τη Σεβίλη.Πέταγε τη μπάλα μπροστά και έτρεχε ο κακόμοιρος ο μαύρος να την πιάσει.Όσο για τις μεταγραφές και τον προπονητή, δεν έπαιζε και το αστέρι ο Μπράβο να γελάσουμε λίγο, ενώ ο Πεσέιρο όσο κακός και αν είναι χειρότερος από τον Σερ δεν υπάρχει.Οπότε μάλον ναι είστε σε καλύτερη μοίρα. Χαιρομαι που με δικαιωνεις απολυτα σε οσα εγραψα προηγουμενως...συνεχισε ετσι.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 πεστα μεγιστε ποδοσφαιρανθρωπε... παιχτακι της σειρας κιαυτος ο καημενος ο μπραβο....για γελια ειναι ο καημενος... εχουμε πολλους τετοιους στην ελλαδα... τον κατακαημενο,καμια 10ρια χρονια στη ρεαλ μαδριτης ηταν.... Σορρυ που επεμβαινω, αλλα οσο αντικειμενικα μπορω, σαν τον Μπραβο που ειδα στα φιλικα ΝΑΙ εχουμε πολλους τετοιους στην Ελλαδα. Να μου πεις για Γκαλετι, Λεντεσμα, ΛουαΛουα οκ, αλλα ο Μπραβο μεχρι στιγμης με τον Νουνιεζ ειναι οι 2 "λιγοτερο πετυχημενες" απο αποψη εντυπωσεων μεταγραφες. Μπορει να βγει παικτουρι αλλα σε σχεση με αυτα που ακουγαμε οταν ηρθε εμενα δεν μου εχει γεμησει το ματι
littlelouievegos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τα εντος αγωνιστικου χωρου, συνδεονται αμεσα με τα εκτος. Και δευτερον δεν με εννδιαφερει αν οι παιχτες του ΠΑΟ δεν παιξαν με παθος , αντρικια, ή σαν λιονταρια, κανενα απο τα παραπανω δεν δικαιολογει την συμπεριφορα των φιλαθλων σου. Ειδικα εκεινη την περιοδο, ειχες τον προεδρο σου να συναγωνιζεται σε επιπεδο τον Τσουκαλα (δηλωσεις γοα κοτες, κ.λ). Και τελος ολοι οι φιλαθλοι, ολων τον ομαδων, εστω και μετα απο χρονια, αναγνωριζουμε τις μλκ που εκαναν οι ομαδες μας, οι οπαδοι του ολυμπιακου (τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια) ειναι οι μονοι που δινουν στην ομαδα τους το αλαθητο. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι εχεις αναγνωρισει και τι οχι, αυτα ειναι παιδικα πραγματα.. Για να μην παρεξηγηθουμε δεν κανω καμια αναφορα στα εξωαγωνιστικα και το λεω για μια ακομη φορα..Κανεις υγιης οπαδος δεν παραγνωριζει οτι γινανε πολλα ευτραπελα στην Ριζουπολη. Αλλα αλλο αυτο και αλλο να μου λες οτι επηρεαστηκε ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εντος γηπεδου απο αυτα. Εαν οι παικτες του ΠAO δεν ειναι ικανοι να αναπεξελθουν σε δυσκολες καταστασεις δεν σου φταιω εγω. Εγω απο τα 30-32 ματς καθε χρονο πολλα απο αυτα τα περναω με το χειροτερο δυνατο κλιμα(βλεπε ειμαι αντιολυμπιακος πρωτα και μετα οτιδηποτε αλλο). Παω Θεσσαλονικη να παιξω και εχουν εθνικη εορτη οι ανθρωποι. Μας περιμενουν πως και πως. Αλλα δεν εχεις παει ποτε Τουμπα, Χαριλαου,Ηρακλειο και σε ποσα αλλα μερη τις καλες εποχες παλιοτερα με οπαδους του Ολυμπιακου να δεις τι τραβαγε η ομαδα μας, και καλα ασε εμας τους οπαδους αυτο ειναι περα απο τον ανθρωπινο νου. Για αυτο τα λες αυτα γιατι προφανως δεν εχεις ζησει 5 καταστασεις παραπανω. Απο την τηλεοραση και εγω αλλα τοσα θα πω, αμα δεν εχεις ζησει τα χειροτερα αγορινα μου τι να λεμε; Αλλιως αν τα εχεις ζησει και μου λες την Ριζουπολη κολαση τοτε με συγχωρεις αλλα κουβεντα δεν μπορω να κανω.. Λες δεν σε ενδιαφερει αν οι παικτες του ΠΑΟ παιξαν δυνατα και με παθος.. Αυτο τα λεει ολα.. Ψαχνεις τις δικαιολογιες στα εξωαγωνιστικα οταν δεν ανοιξε ουτε μυτη εντος γηπεδου..Οπως πιστευω οτι δεν εκφραζεις και μια μεγαλη ομαδα πρασινων οπαδων και φιλαθλων που δικαιολογημενα θυμισαν εποχες με κεσεδες στου Ρεντη μετα απο εκεινο το ματς..Πρωτα κοιταμε τα του οικου μας και μετα ολα τα αλλα.. Εγω ετσι εχω μαθει ετσι θα λεω παντα.. Και ασε τους προεδρους στην ακρη, γιατι δεν σας περνει να μιλατε για τετοια πραγματα.. Εποχες καπετανιου δεν εχεις ζησει για αυτο τα λες αυτα ειναι ξεκαθαρο.. Υ.Γ Καποια στιγμη αυτο το γελοιο γενικο πλαισιο που τοποθετουμε ολους τους Ολυμπιακους και ολους τους Παναθηναικους μαζι πρεπει να σταματησει γιατι το ξερετε πολυ καλα οτι ειναι μια μαλακια και μιση.. Εχω γνωρισει γαμω τα παιδια και απο Παναθηναικους (μαλιστα σχεδον ολοι μου οι φιλοι βαζελοι ειναι), και Ολυμπιακους και Αεκτζηδες μεχρι και ΠΑΟΚτζηδες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.