Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμείς που δεν υποστηρίζουμε καμία από τις δύο-τρεις κτλ ομάδες, οπότε το επιχείρημα "ναι, αλλά εσείς..." δεν ισχύει, μπορούμε να φωνάξουμε;

Εσείς είστε οι μόνοι που δικαιούστε να φωνάζετε.

Μόνο που δεν σας ακούει κανείς.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παντως θεωρω οτι ο Αντζας δεν επραξε σωστα. Οταν κανεις κατι, πρεπει να το κανεις σωστα. Σηκωσε και τα 2 χερια ψιλα και κανε και μια στροφη για να παει προς ολες τις κατευθυνσεις. Αυτο που εκανε ηταν φλωρια.

Δημοσ.
Εγω παντως θεωρω οτι ο Αντζας δεν επραξε σωστα. Οταν κανεις κατι, πρεπει να το κανεις σωστα. Σηκωσε και τα 2 χερια ψιλα και κανε και μια στροφη για να παει προς ολες τις κατευθυνσεις. Αυτο που εκανε ηταν φλωρια.

Οπως λεει και η υπογραφη σου εισαι ελληνας...μπραβο!!!

Δημοσ.
Οπως δεν λεει και η υπογραφη μου, δεν νιωθεις μία απο χιουμορ...μπραβο!!!

Α πλακιτσα εκανες ε?

Γιατι εχω βασιμες υποψιες πως μαι τετοια κινηση που περιγραφεις απο τον βουλη δεν θα προσεβαλε την αισθητικη σου και θα την επιδοκιμαζες μαλλον με επιφωνηματα απο το σπιτι σου?

Κανω λαθος?

Δημοσ.

Γιατι εχω βασιμες υποψιες πως μαι τετοια κινηση που περιγραφεις απο τον βουλη δεν θα προσεβαλε την αισθητικη σου και θα την επιδοκιμαζες μαλλον με επιφωνηματα απο το σπιτι σου?

Γιατι ως γνωστος κανιβαλος βαζελος, θεωρεις πως οτι κανεις εσυ το κανουν και οι αλλοι. Απλο.

Εχω πολυ πιο σημαντικα πραγματα στη ζωη μου να ασχοληθω απο τις μλκιες του ελληνικου αθλητισμου. Το θεμα το βλεπω καθαρα ψυχαγωγικα. Αυτα τα περι θρησκειας και μλκιας, μονο κλαυσιγελο μου προκαλουν. Τσακωθειτε λοιπον για το πιος εχει προκαλεσει περισσοτερο γελιο στον αλλο με τις αποφασεις των αθλ.δικαστων.

Δημοσ.
Γιατι ως γνωστος κανιβαλος βαζελος, θεωρεις πως οτι κανεις εσυ το κανουν και οι αλλοι. Απλο.

Εχω πολυ πιο σημαντικα πραγματα στη ζωη μου να ασχοληθω απο τις μλκιες του ελληνικου αθλητισμου. Το θεμα το βλεπω καθαρα ψυχαγωγικα. Αυτα τα περι θρησκειας και μλκιας, μονο κλαυσιγελο μου προκαλουν. Τσακωθειτε λοιπον για το πιος εχει προκαλεσει περισσοτερο γελιο στον αλλο με τις αποφασεις των αθλ.δικαστων.

Καλα, ασε τις κωλοτουμπες τωρα και παραδεξου οτι θα γουσταρες.

Αν δεν γουσταρες, δεν θα εγραφες αυτο που εγραψες "και καλα" για πλακα.Δεν θα ασχολιοσουν με το θεμα ουτε για πλακα.

Γιατι ντρεπεσαι για την φυση σου?

Μια παρεα ειμαστε ολοι.Κανεις δεν θα σε κατακρινει.:-D:-D:-D

Δημοσ.

Άσχετα αν πιστέυω ότι καλά έκανε και έκανε ό,τι έκανε,από τη στιγμή που κλήθηκε το σωστό θα ήταν να τιμωρηθεί,καλύτερα να μην τον καλούσαν καθόλου να απολογηθεί.

Πιό πολύ θέμα έγινε τώρα και σκούζουν οι "αντικειμενικοί".

Τα συνθήματα των κάφρων άραγε (όλων των ομάδων) θα περνάνε μια ζωή στο ντούκου?

Δημοσ.
Άσχετα αν πιστέυω ότι καλά έκανε και έκανε ό,τι έκανε,από τη στιγμή που κλήθηκε το σωστό θα ήταν να τιμωρηθεί,καλύτερα να μην τον καλούσαν καθόλου να απολογηθεί.

Πιό πολύ θέμα έγινε τώρα και σκούζουν οι "αντικειμενικοί".

Τα συνθήματα των κάφρων άραγε (όλων των ομάδων) θα περνάνε μια ζωή στο ντούκου?

Φιλε gabriel το θεμα κατ εμε δεν ειναι να τιμωρηθει τωρα ο αντζας και σε 2 αγωνιστικες να κανει κατι παρομοιο ο γκουμας και να γλιτωσει την τιμωρια.

Το θεμα ειναι πως καποτε πρεπει να γινει η αρχη και να αρχισουν να κοβουν κωλους και να παιρνουν κεφαλια για κατι τετοια θεματα για να παραδειγματιστουν ολα τα καλοπαιδα και να ισιωσουν μια και καλη.

Γιατι, τωρα με το φετινο δεδικασμενο απο την πρωτη αγωνιστικη φανταζεσαι τι εχουμε να δουμε ολη την χρονια?

Αυτη η περιφημη εξυγιανση και αναμορφωση του ελληνικου ποδοσφαιρου θα μεινει στα χαρτια και θα βλεπουμε μια απο τα ιδια παλι φετος μου φαινεται....

Οσον αφορα το θεμα των συνθηματων, ο Παναθηναικος καταφερε να φαει προστιμο 21000 ευρω για υβριστικα συνθηματα σε ενα γηπεδο με γυναικοπαιδα (!!!!) και τωρα να ειναι υποτροπος την αλλη φορα....

Δημοσ.
Γιατι, τωρα με το φετινο δεδικασμενο απο την πρωτη αγωνιστικη φανταζεσαι τι εχουμε να δουμε ολη την χρονια?

Αυτό ακριβώς τα λέει όλα... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν οι επόμενοι (που σίγουρα θα υπάρξουν) να στηριχθούν σε προηγούμενο δεδικασμένο, αλλά αν μπορούν έχουμε να δούμε πολλά "ξυσίματα"....

Οσον αφορα το θεμα των συνθηματων, ο Παναθηναικος καταφερε να φαει προστιμο 21000 ευρω για υβριστικα συνθηματα σε ενα γηπεδο με γυναικοπαιδα (!!!!) και τωρα να ειναι υποτροπος την αλλη φορα....

Ωραίο οικογενειακό γήπεδο έκανε ο ραλλάκιας.... Δηλαδή όταν (αν ποτέ) επιστρέψει στο γήπεδο ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟ (Θ13 κτλ), τις επόμενες αγωνιστικές θα παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών και με ?10000000000000 πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα ενώ ο άλλος θα μπορεί να "ξύνεται" ανενόχλητος και - το κυριότερο - ατιμώρητος;

Δημοσ.

Eγω αδελφε συμφωνω μαζι σου!

Σοβαρα.

Αμα τιμας τα παντελονια που φορας κανεις την κινηση σου, δεχεσαι τις συνεπειες(τρεις αγωνιστικες) και δεν μιλαει και κανεις. Αυτο που εκανε ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ, μου θυμιζει "Ειχα σταυρωσει τα δαχτυλα, δεν πιανει η υποσχεση" και τετοιες φλωριες.

Αμα θες να κανεις τον Ολυμπιακαρα καντο κανονικα, μην σε λενε κερατα και δειχνεις οτι εισαι και πουστης και κερατας

Δημοσ.
Eγω αδελφε συμφωνω μαζι σου!

Σοβαρα.

Αμα τιμας τα παντελονια που φορας κανεις την κινηση σου, δεχεσαι τις συνεπειες(τρεις αγωνιστικες) και δεν μιλαει και κανεις. Αυτο που εκανε ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ, μου θυμιζει "Ειχα σταυρωσει τα δαχτυλα, δεν πιανει η υποσχεση" και τετοιες φλωριες.

Αμα θες να κανεις τον Ολυμπιακαρα καντο κανονικα, μην σε λενε κερατα και δειχνεις οτι εισαι και πουστης και κερατας

τι περιμενες ρε καιζερ απο εναν τυπο που του εχει παρει παρτουζα την γυναικα μεχρι και ο πετρακης? σηκωσε τα χερια σου και κανε κωλοδαχτυλο αφου σε θιγουνε ρε φλωρε, ασε που καρφωθηκες τωρα και μονος σου τοσο χαζος ειναι. αλλα κερατας ειναι ο ανθρωπος τι περιμενεις.

Δημοσ.
τι περιμενες ρε καιζερ απο εναν τυπο που του εχει παρει παρτουζα την γυναικα μεχρι και ο πετρακης? σηκωσε τα χερια σου και κανε κωλοδαχτυλο αφου σε θιγουνε ρε φλωρε, ασε που καρφωθηκες τωρα και μονος σου τοσο χαζος ειναι. αλλα κερατας ειναι ο ανθρωπος τι περιμενεις.

Καλα εσυ εχεις παθει μεγα τρακο με τη γυναικα του.

Παιζει καμια φωτογραφια, μπας και ξεστραβωθουμε και εμεις;

Δημοσ.

Ρε μαγκες και εγω συμφωνω πως ηταν πουστικη κινηση γιατι εγινε στα κρυφα, αλλα αυτο ειναι το θεμα μας?

Αμα ειναι ετσι να αρχιζουν ολοι να δειχνουν τα αρχιδια τους στα φανερα, να πεφτουν και τιποτα φαπες στεγνα, να τρωνε τις αγωνιστικες τους και να συνεχιζουμε.

Δεν υποτιθεται πως καλο θα ηταν να μην κανει τετοιες μπινιες ο βουλης και ο καθε βουλης?

Δεν λεω, εχω υπαρξει πολυ καφρος στο παρελθον και ισως να μου εχει μεινει και ακομα και οταν βλεπω μπαλα να καφριζω αλλα ταυτοχρονα μου την δινει να εχω πρωταθλημα για τον φουτσο και να αναγκαζομαι να δω ισπανικο και αγγλικο πρωταθλημα για να δω μπαλιτσα της προκοπης επειδη καποιοι παπαρες δεν λενε να σοβαρευτουν και να κανουν τα αυτονοητα.

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά τα χώνεται συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα?Σε ένα κράτος που είναι εδώ και δεκαετίες υπό διάλυση,που το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό,που επιβιώνει αυτός που έχει το μεγαλύτερο βύσμα,που καταξιωμένος είναι αυτός που έχει κλέψει περισσότερο από τους άλλους τι περιμένατε να γίνει δηλαδή?Να έχουμε ένα πρωτάθλημα αγγελικά πλασμένο?Η ατιμωρησία που επικρατεί εκτός ποδοσφαίρου υπάρχει και στο ποδόσφαιρο.Η προστασία του δυνατού επίσης.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το παρακολουθεί αν του χαλάει την αισθητική του,από τη στιγμή όμως που θα το κάνει ας λάβει υπόψην οτι αυτό το κλισέ περί καθρέφτη της κοινωνίας όντως ισχύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...