Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί ρε παιδιά τα χώνεται συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα?Σε ένα κράτος που είναι εδώ και δεκαετίες υπό διάλυση,που το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό,που επιβιώνει αυτός που έχει το μεγαλύτερο βύσμα,που καταξιωμένος είναι αυτός που έχει κλέψει περισσότερο από τους άλλους τι περιμένατε να γίνει δηλαδή?Να έχουμε ένα πρωτάθλημα αγγελικά πλασμένο?Η ατιμωρησία που επικρατεί εκτός ποδοσφαίρου υπάρχει και στο ποδόσφαιρο.Η προστασία του δυνατού επίσης.Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το παρακολουθεί αν του χαλάει την αισθητική του,από τη στιγμή όμως που θα το κάνει ας λάβει υπόψην οτι αυτό το κλισέ περί καθρέφτη της κοινωνίας όντως ισχύει. Ε και επειδη ειναι ετσι οπως ειναι, πρεπει να το δεχομαστε μοιρολατρικα? Δεν πρεπει να φωναζουμε και εγω και εσυ για να αλλαξει κατι? Ασε που δεν ανεχομαι να με κοροιδευει ο καθε πετρακης περσι ή ο καθε γιαννακης φετος λεγοντας μου για την προσπαθεια αναμορφωσης και εξυγιανσης της σουπερ κλικας και για το ποσο αναγκαια ηταν αυτη η αλλαγη γιατι η σαπιλα ειχε προχωρησει τοσο πολυ. Αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Εχω δει τι προσπαθειες κανανε και για την καταπολεμηση της βιας και για την διαιτησια και για την πειθαρχικη και για τα γηπεδα και για ολα....για τον φουτσο...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ε και επειδη ειναι ετσι οπως ειναι, πρεπει να το δεχομαστε μοιρολατρικα? Δεν πρεπει να φωναζουμε και εγω και εσυ για να αλλαξει κατι? Ασε που δεν ανεχομαι να με κοροιδευει ο καθε πετρακης περσι ή ο καθε γιαννακης φετος λεγοντας μου για την προσπαθεια αναμορφωσης και εξυγιανσης της σουπερ κλικας και για το ποσο αναγκαια ηταν αυτη η αλλαγη γιατι η σαπιλα ειχε προχωρησει τοσο πολυ. Αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Εχω δει τι προσπαθειες κανανε και για την καταπολεμηση της βιας και για την διαιτησια και για την πειθαρχικη και για τα γηπεδα και για ολα....για τον φουτσο... Καταρχάς ο έλληνας δεν αντιδρά για πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από το ποδόσφαιρο,που πραγματικά επηρεάζουν την καθημερινότητά του.Στην τελική το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι είναι. Έχεις να προτείνεις κάποιον αποτελεσματικό τρόπο αντίδρασης?Αυτοί έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι. Δεν ξέρω αν το παρακολούθησες αλλά ο Τζίγκερ έκοψε στεγνά το γήπεδο σε αυτούς που τον αποδοκίμαζαν ή που τέλος πάντων δεν τους ήθελε.
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καταρχάς ο έλληνας δεν αντιδρά για πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από το ποδόσφαιρο,που πραγματικά επηρεάζουν την καθημερινότητά του.Στην τελική το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι είναι. Έχεις να προτείνεις κάποιον αποτελεσματικό τρόπο αντίδρασης?Αυτοί έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι. Δεν ξέρω αν το παρακολούθησες αλλά ο Τζίγκερ έκοψε στεγνά το γήπεδο σε αυτούς που τον αποδοκίμαζαν ή που τέλος πάντων δεν τους ήθελε. Και επειδη ο Ελληνας δεν αντιδρα για πιο ουσιαστικα πραγματα (εχεις δικιο σε αυτο) πρεπει να παρει η μπαλα και εμας? Εμενα το ποδοσφαιρο (και το μπασκετ) ειναι η διασκεδαση μου, η καυλα μου, ενας τροπος αποσυμπιεσης απο την κουραστικη καθημερινοτητα και δεν εχει κανεις το δικαιωμα να μου το στερει. Αν καποιος το κανει αυτο, εγω δεν πρεπει να γκρινιαξω, δεν πρεπει να τσινισω, δεν πρεπει να πω "οχι ρε πουστη μου, δεν πρεπει να ειναι ετσι"? Το θεμα ειναι να μην δεχομαστε ο,τι μας δινουν σαν δεδομενο και σαν θεσφατο. Ανεξερτητως ομαδας και προτιμησεως, πρεπει να γκρινιαζουμε οταν βλεπουμε μαλακιες γιατι αλλιως θα μας πηδησουν χωρις σαλιο στο τελος ετσι οπως πανε ολοι τους.... Για το αν εχω να προτεινω κατι οπως ειπες, μια καλη αρχη θα ηταν 3 αγωνιστικες στον βουλη και ενα προστιμο 10000 απο τον οσφπ για την κινηση του και αναλογη συμπεριφορα σε ολους απο εδω και περα....γενικα για να αλλαξει κατι σε οποιαδηποτε εκφανση της ανθρωπινης ζωης, πρεπει πρωτα να αλλαξει η νοοτροπια.Απο εκει ξεκινανε ολα και μετα ακολουθουν τα υπολοιπα μετρα.... Οσο για το θεμα του σοφερ και του ενιαιου φορεα, αστο καλυτερα μην ανοιξουμε την κουβεντα αυτη γιατι εχω πολλα να πω και θα με μπαναρουν σιγουρα.Δεν ειναι της παρουσης....
theos-7- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 guys κατακριτεα 100% η κινηση του ατζα και συμφωνουμε σχεδον ολοι σαυτο. αλλα πολυ ξαφνικα επιασε μερικους αυτη η με τοσο παθος θεληση για εξυγιανση κτλ οταν σε αλλες περιπτωσεις απλα βαρανε τουμπεκι... οταν γινονται χειροτερες κινησεις απαυτη του αντζα δε βλεπω τετοιο μενος... παει παντα οπως βολευει τον καθενα αναλογα με τα οπαδικα του πιστευω,ετσι???
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 guys κατακριτεα 100% η κινηση του ατζα και συμφωνουμε σχεδον ολοι σαυτο. αλλα πολυ ξαφνικα επιασε μερικους αυτη η με τοσο παθος θεληση για εξυγιανση κτλ οταν σε αλλες περιπτωσεις απλα βαρανε τουμπεκι... οταν γινονται χειροτερες κινησεις απαυτη του αντζα δε βλεπω τετοιο μενος... παει παντα οπως βολευει τον καθενα αναλογα με τα οπαδικα του πιστευω,ετσι??? Σιγουρα παιζει και αυτο απο πολλους αλλα ξεχνας κατι. Την χρονικη συγκυρια. Ειναι η πρωτη αγωνιστικη ενος καινουργιου πρωταθληματος και παντα στην αρχη υπαρχει μια ελπιδα οτι κατι διαφορετικο ισως γινει φετος. Ειδικα οταν σου τα εχουν κανει τσουρεκια με την προσπαθεια αναμορφωσης του διαρκως φθινοντος ελληνικου πρωταθληματος. Και ερχεται την πρωτη αγωνιστικη και γινεται αυτο. Και απο την πλευρα του αντζα αλλα και απο την πλευρα της πειθαρχικης. Και αποτομα προσγειωνεσαι στην πραγματικοτητα. Και λες "τι ειχα γιαννη, τι ειχα παντα". Και το χειροτερο ειναι οτι αναλογιζεσαι τι θα ακολουθησει απο τυπακια στυλ μπουσι και λοιπους.... Μην κολλας στον αντζα.Θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε αλλος.
theos-7- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 και πιστεψε με αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος με οποιονδηποτε αλλο αντιπαλο (πχ σου λεω τριπολη-λεβαδειακος) κανεις δε θαχε ασχοληθει. το 90% απο εμας ουτε που θαχε ακουσει το σκηνικο... γιαυτο σου λεω το θεμα ειναι καθαρα και μονο οπαδικο και αν ειχε απτην αναποδη θα κραζαμε εμεις τωρα...
adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 δεν καταλαβαινω πως απαιτω απο καποιον να ειναι κυριος τη στιγμη που του πεταω στο κεφαλι κερματα πετρες νεροχυτες του βριζω τη μανα τη γυναικα τη θεια και πως παρεξηγουμαι οταν γυρισει και αντιδρασει μετα απο ολα οσα του εχω κανει τετοιο φιλαθλοι ειμαστε τέτοιοι παικτες μας αξιζουν
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 και πιστεψε με αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος με οποιονδηποτε αλλο αντιπαλο (πχ σου λεω τριπολη-λεβαδειακος) κανεις δε θαχε ασχοληθει. το 90% απο εμας ουτε που θαχε ακουσει το σκηνικο...γιαυτο σου λεω το θεμα ειναι καθαρα και μονο οπαδικο και αν ειχε απτην αναποδη θα κραζαμε εμεις τωρα... Πολυ πιθανο να μην ειχε ακουστει αν ηταν στο τριπολη-λεβαδειακος. So fucking what? Καλως ή κακως ο οσφπ και ο παο δεν εχουν την ιδια δυναμικη με την τριπολη και τον λεβαδειακο και γιαυτο αυτα που συμβαινουν στα μεταξυ τους παιχνιδια γινονται αμεσως αντικειμενα συζητησεως και σχολιασμου. Δηλαδη το προβλημα μας ειναι που εγινε γνωστο και εγινε ντορος ή οτι δεν επρεπε να εχει γινει αυτη η κινηση και αφου εγινε θα επρεπε να εχει τιμωρηθει αναλογα? Ηταν λαθος κινηση ναι ή οχι?ΝΑΙ Επρεπε να τιμωρηθει συμφωνα με τον νομο?ΝΑΙ Τιμωρηθηκε?ΟΧΙ Τελειωσε. Δεν πα να ηταν και ο αντζας και ο γκουμας και ο μεσι και ο φαν μπαστεν. Το ιδιο μου κανει.
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 δεν καταλαβαινω πως απαιτω απο καποιον να ειναι κυριος τη στιγμη που του πεταω στο κεφαλι κερματα πετρες νεροχυτες του βριζω τη μανα τη γυναικα τη θεια και πως παρεξηγουμαι οταν γυρισει και αντιδρασει μετα απο ολα οσα του εχω κανει τετοιο φιλαθλοι ειμαστε τέτοιοι παικτες μας αξιζουν Δεν ειναι αναγκη να εξηγησουμε παλι τα περι αθλητικου προτυπου, δημοσιου προσωπου κτλ. Διαβασε λιγες σελιδες πισω στο τοπικ του παναθηναικου, μετα τον αγωνα. Προφανως δεν εμαθες τα νεα.Οι βρισιες και τα συνθηματα των οπαδων του παο τιμωρηθηκαν με προστιμο στην παε παο.Δεν μπορουσαν να τιμωρησουν προσωπικα τον καθε οπαδο που εβριζε. Ο βουλης ομως ΔΕΝ τιμωρηθηκε. Δυο μετρα και δυο σταθμα?
theos-7- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 οχι φιλε μου δε σου κανει καθολου το ιδιο. αν ηταν δικος σου παιχτης δε θαλεγες τπτ. και ακομα και αν εκραζες τον παιχτη της ομαδας σου που εκανε κατι ασεμνο θασαι απλα η εξαιρεση...
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 οχι φιλε μου δε σου κανει καθολου το ιδιο. αν ηταν δικος σου παιχτης δε θαλεγες τπτ. και ακομα και αν εκραζες τον παιχτη της ομαδας σου που εκανε κατι ασεμνο θασαι απλα η εξαιρεση... Κανεις λαθος. Αν την πρωτη αγωνιστικη εκανε τετοια μαλακια ο δικος μου παιχτης και ετρωγε 3 αγωνιστικες θα το δεχομουν και θα το βουλωνα προς χαρην μιας νεας αρχης. Αν τωρα ομως κανει κατι αναλογο ο γκουμας ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ να μην τιμωρηθει λογω δεδικασμενου.Οπως αν κανει κατι ο γκουμας θα πρεπει να μην απαιτησεις εσυ να τιμωρηθει, λογω δεδικασμενου παλι. Σου ξαναλεω ειναι η χρονικη συγκυρια. Ξεκινας κυρια πειθαρχικη και κυριε αντζα σε ενα παρθενο απο τετοια περιστατικα πρωταθλημα που εχει περιτριγυριστει με την φημη του καθαρου και του δικαιου και ΜΟΥ ΤΟ ΓΑΜΑΣ απο την πρωτη αγωνιστικη.
theos-7- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 αν θελαμε "παρθενο" οπως λες απο ασχημα περιστατικα πρωταθλημα ισως επρεπε να εχεις και την απαιτηση να διακοπτονται αγωνες για τοσο προσβλητικα συνθηματα που αφορουν την οικογενεια και οχι τον ιδιο τον αθλητη...
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 αν θελαμε "παρθενο" οπως λες απο ασχημα περιστατικα πρωταθλημα ισως επρεπε να εχεις και την απαιτηση να διακοπτονται αγωνες για τοσο προσβλητικα συνθηματα που αφορουν την οικογενεια και οχι τον ιδιο τον αθλητη... Γιατι αποπροσανατολιζεις την κουβεντα? Το εχουμε ξανασυζητησει στο τοπικ του παο μετα το παιχνιδι εμεις οι 2 οτι δεν ειναι δυνατον ο διαιτητης να διακοψει το παιχνιδι επειδη ακουστηκαν 2-3 φορες στην αρχη συνθηματα κατα της γυναικας του αντζα. Αντι αυτου μπορει να το γραψει στο φυλλο αγωνος και να τιμωρηθει η παε. Δηλαδη γινεται κατασταλτικος και οχι προληπτικος ελεγχος, οπως λενε οι νομικοι. Για τον βουλη ομως γιατι δεν εγινε ουτε καν αυτο? Δηλαδη κατασταλτικος ελεγχος? Και στην τελικη, οπαδοι ειναι, δεν μπορεις να τους ραψεις το στομα.Καποιοι θα βρισουν ο,τι και να κανεις. Του βουλη ομως μπορεις να του μαζεψεις τα χερακια και να προσεχει πως ξυνεται.
theos-7- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 δεν αποπροσανατολιζω την κουβεντα.απλα ανεφερες τη λεξη παρθενο και οσο ναναι ακουγεται καπως οταν μιλαμε για ελληνικα γηπεδα.... οσο για την τιμωρια που δεν επιβληθηκε,το βρισκω λαθος,αλλα μην τραγικοποιουμε τα πραγματα λογο του οπαδισμου μας.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Για να ξεφυγουμε λιγακι απο τα υπαρξιακα των βαζελων με τον Αντζα... "Αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Τσάρλι Μπελ δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Μιλγουόκι Μπακς, Λάρι Χάρις. Την ώρα που ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του 28χρονου γκαρντ στην άκρως δελεαστική πρόταση που του έχει κάνει (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως), ο Αμερικανός άσος προσπαθεί να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο από τα «ελάφια», όπου είναι ξεκάθαρά η πρώτη επιλογή του για τη συνέχιση της καριέρας του. «Βρισκόμαστε ακόμη σε συζητήσεις και γίνεται καλός διάλογος. Υπάρχει πρόοδος στις επαφές και ελπίζω να γίνει κάτι σύντομα. Προσπαθούμε από οικονομικής πλευράς να συμφωνήσουμε σε ένα νούμερο που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Δεν θα ήθελα να δω τον Τσάρλι να πηγαίνει στην Ευρώπη όπως ο Ερσάν Ιλιάσοβα (Μπαρτσελόνα). Ο Ερσάν είναι ένας νέος παίκτης, ενώ ο Τσάρλι βρίσκεται σε ένα άλλο στάδιο της καριέρας του», δήλωσε ο Λάρι Χάρις, τη στιγμή που πρόθεση των Μπακς είναι να «δέσουν» τον Μπελ με πολυετές συμβόλαιο. Ο μάνατζερ του Μπελ το βράδυ της Τρίτης δήλωνε πως «… είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για τον Τσάρλι, αφού δεν μπορείς να αγνοήσεις το ΝΒΑ, όπως δεν μπορείς να αγνοήσεις και την πρόταση του Ολυμπιακού, που είναι εντυπωσιακή. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος». Ελπιζω να μην εχουμε την ιδια καταληξη με τον Παργκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.