Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν αποπροσανατολιζω την κουβεντα.απλα ανεφερες τη λεξη παρθενο και οσο ναναι ακουγεται καπως οταν μιλαμε για ελληνικα γηπεδα....

Ειπα παρθενο απο τετοια περιστατικα.

Μπινελικια πεφτουν σε ολα τα γηπεδα του κοσμου και φυσιολογικο ειναι αφου δεν μπορεις να φιμωσεις τους οπαδους.

Ρε γαμωτο δεν πιανετε την μεγαλη ιδεα.Δεν ξενερωνεις δηλαδη μετα απο αυτην την αποφαση μπορει να ερθει ο γκουμας ή ο δελλας ή ο αραμπατζης μεσα στο καραισκακη, να σου δειξει τα αρχιδια του και να τον αθωωσουν γιατι θα επικαλεστει οτι απλως τα εξυσε?

Δεν ξενερωνεις που οπως φαινεται, θα γινεται παλι της κ@ρα@πουτ@ναρ@ς φετος σε ολο το πρωταθλημα και θα δουμε μια απο τα ιδια?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να ξεφυγουμε λιγακι απο τα υπαρξιακα των βαζελων με τον Αντζα...

Αυτο καταλαβες εσυ?

Οτι ειναι υπαρξιακα με τον αντζα?

Δημοσ.

και ολα αυτα δλδ επειδη δεν τιμωρηθηκε ο ατζας? ε αμα ειναι να φτιαξει τοσο πολυ γενικα ο αθλητισμος στη χωρα μας να του κοψουμε και τη μπαλα στο φιναλε.

Δημοσ.

Ναι αυτο εχω καταλαβει και θεωρω μεγαλη υποκρισια το κοψιμο που σας επιασε ξαφνικα για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου οταν πολλες φορες στο παρελθον δικοι σας παιχτες εχουν κανει πολυ χειροτερες χειρονομιες και εχουν αθωωθει χωρις να δω να αντιδρατε οπως αντιδρατε τωρα.

Δημοσ.
Ναι αυτο εχω καταλαβει και θεωρω μεγαλη υποκρισια το κοψιμο που σας επιασε ξαφνικα για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου οταν πολλες φορες στο παρελθον δικοι σας παιχτες εχουν κανει πολυ χειροτερες χειρονομιες και εχουν αθωωθει χωρις να δω να αντιδρατε οπως αντιδρατε τωρα.

Γιατι μιλας σε πρωτο πληθυντικο αριθμο?

Ποσοι absinthe νομιζεις οτι ειμαι?

Μηπως προσωποποιεις το μισος σου για τον παναθηναικο σε μενα?

Αν το κανεις, δεν με πειραζει, καταλαβαινω, απλως ρωταω.

Μετα ανεφερες κατι για αυτα που εχουν γινει στο παρελθον απο "δικους μας" και προς χαριν της συζητησης εγω θα συμφωνησω μαζι σου για να συνεχισουμε οτι οι ποδοσφαιριστες του παο εχουν κανει αισχη και εχεις το δικαιωμα να γκρινιαζεις.

Πες μου ομως τωρα και εσυ.Διαβασες ο,τι εχω γραψει στις 2 τελευταιες σελιδες του τοπικ αυτου?

Μιλαω ναι ή οχι για μια υποτιθεμενη νεα αρχη στο πρωταθλημα?

Ηταν ναι ή οχι η πρωτη αγωνιστικη και αρα δεν υπηρχε προιστορια στο φετινο πρωταθλημα?

Και τελος, επειδη καποιοι μαλακες και απο τον παο και τον οσφπ εχουν κανει μαλακιες στο παρελθον, αυτο σημαινει οτι η κατασταση πρεπει να διαιωνιζεται και οποιος τολμησει να αντιταχθει στο καφρο συστημα εχει υπαρξιακα και "τον επιασε κοψιμο"?

υγ:ποσο χρονων εισαι?για να δω αν ασχολουμαι τσαμπα μαζι σου...

Δημοσ.

absinthe αν δεν αλλαξουμε μυαλα σαν οπαδοι, δε θα δεις αλλαγη και στο αγωνιστικο-διοικητικο-γηπεδικο κομματι. ο κυριακος σου εδωσε μια πολυ ωραια απαντηση στο τοπικ του παο....

Δημοσ.
και ολα αυτα δλδ επειδη δεν τιμωρηθηκε ο ατζας? ε αμα ειναι να φτιαξει τοσο πολυ γενικα ο αθλητισμος στη χωρα μας να του κοψουμε και τη μπαλα στο φιναλε.

Δειχνεις να μην θες να καταλαβεις.

Μην κοιτας το δεντρο, δες το δασος.

Δεν θα φτιαξει ο αθλητισμος ετσι αλλα ειναι ενα καλο βημα για να τριξουν τα δοντια καποιων και να σκεφτουν διπλα την επομενη φορα που θα τους ερθει να ξυστουν.

Σου ειπα, ειναι θεμα νοοτροπιας.

Δημοσ.
absinthe αν δεν αλλαξουμε μυαλα σαν οπαδοι, δε θα δεις αλλαγη και στο αγωνιστικο-διοικητικο-γηπεδικο κομματι. ο κυριακος σου εδωσε μια πολυ ωραια απαντηση στο τοπικ του παο....

Τωρα το ειδα και σας απαντησα.

Δημοσ.
Γιατι μιλας σε πρωτο πληθυντικο αριθμο?

Ποσοι absinthe νομιζεις οτι ειμαι?

Μηπως προσωποποιεις το μισος σου για τον παναθηναικο σε μενα?

Αν το κανεις, δεν με πειραζει, καταλαβαινω, απλως ρωταω.

Μετα ανεφερες κατι για αυτα που εχουν γινει στο παρελθον απο "δικους μας" και προς χαριν της συζητησης εγω θα συμφωνησω μαζι σου για να συνεχισουμε οτι οι ποδοσφαιριστες του παο εχουν κανει αισχη και εχεις το δικαιωμα να γκρινιαζεις.

Πες μου ομως τωρα και εσυ.Διαβασες ο,τι εχω γραψει στις 2 τελευταιες σελιδες του τοπικ αυτου?

Μιλαω ναι ή οχι για μια υποτιθεμενη νεα αρχη στο πρωταθλημα?

Ηταν ναι ή οχι η πρωτη αγωνιστικη και αρα δεν υπηρχε προιστορια στο φετινο πρωταθλημα?

Και τελος, επειδη καποιοι μαλακες και απο τον παο και τον οσφπ εχουν κανει μαλακιες στο παρελθον, αυτο σημαινει οτι η κατασταση πρεπει να διαιωνιζεται και οποιος τολμησει να αντιταχθει στο καφρο συστημα εχει υπαρξιακα και "τον επιασε κοψιμο"?

υγ:ποσο χρονων εισαι?για να δω αν ασχολουμαι τσαμπα μαζι σου...

Ο 1ος πληθυντικος ειναι γιατι αναφερομαι οχι μονο σε σενα αλλα και στους υπολοιπους Παναθηναικους που γραψανε παρομοια πραγματα με εσενα...απο συνταξη ξερεις;

Οσο για τη κασετουλα ναι τη διαβασα και στις προηγουμενες σελιδες και ουτε με επεισε αλλα ουτε με συγκινησε ιδιαιτερα.

Οπως προειπα αμα ειχατε αντιδρασει το ιδιο και σε προηγουμενες περιπτωσεις δικων σας παιχτων τοτε θα ελεγα ναι μαζι σας παιδια εχετε δικιο.

Τωρα που οψιμα σας επιασε το κοψιμο για το καλο του ποδοσφαιρου με εναν παιχτη που ναι μεν εσφαλλε αλλα εχετε ιστορια μαζι του απο τη Ριζουπολη και επειτα...λυπαμαι αλλα δεν θα παρω.

Υ.Γ

Τα ποσο χρονων εισαι στους φιλους σου...δεν εισαι μπατσος να σου δινω αναφορα.

Δημοσ.

Νοt a bad start, though...

Δημοσ.

ενα καλο βημα ξερεις ποιο θα ειναι? να δω εσενα και μερικους ακομα (ειτε λιγους ειτε πολλους) που κοπτεστε γιαυτο το θεμα, να περνετε στο κυνηγι και να ταραξετε στις φαπες τον κοντο (γιαννακοπουλο) την επομενη φορα που θα μπει στον αγωνιστικο χωρο και θα κανει τσαμπουκαδες (και μετα με τετοιους προεδρους αναρωτιομαστε γιατι πεφτει ξυλο στα γηπεδα)....

οταν δω λοιπον τετοια κινηση απο εσας θα δεχτω ως μη οπαδικο σκεπτικο τα οσα λες για τον αντζα. μεχρι τοτε απλα δεν μπορεις να με πεισεις....

Δημοσ.
ενα καλο βημα ξερεις ποιο θα ειναι? να δω εσενα και μερικους ακομα (ειτε λιγους ειτε πολλους) που κοπτεστε γιαυτο το θεμα, να περνετε στο κυνηγι και να ταραξετε στις φαπες τον κοντο (γιαννακοπουλο) την επομενη φορα που θα μπει στον αγωνιστικο χωρο και θα κανει τσαμπουκαδες (και μετα με τετοιους προεδρους αναρωτιομαστε γιατι πεφτει ξυλο στα γηπεδα)....

οταν δω λοιπον τετοια κινηση απο εσας θα δεχτω ως μη οπαδικο σκεπτικο τα οσα λες για τον αντζα. μεχρι τοτε απλα δεν μπορεις να με πεισεις....

Θα αστειευεσαι...

Στο συγκεκριμενο ματς εγω θα τους εβριζα αν δεν μπαιναν

Αλλο ο σωστος και αλλο ο μαλακας. Μην τα μπερδευουμε.

Δημοσ.
Θα αστειευεσαι...

Στο συγκεκριμενο ματς εγω θα τους εβριζα αν δεν μπαιναν

Αλλο ο σωστος και αλλο ο μαλακας. Μην τα μπερδευουμε.

ε εισαι αστειος αγορινα μου τι να σου πω.

αστο το ζητημα.. απλα επαληθευσες αυτο που λεμε. οτι λετε για τον αντζα ειναι γιατι σας πειραξε οπαδικα.... αστο λοιπον...

ps. και δεν τοχουν κανει μονο μια-δυο φορες αυτο οι κοντοι

Δημοσ.
Ο 1ος πληθυντικος ειναι γιατι αναφερομαι οχι μονο σε σενα αλλα και στους υπολοιπους Παναθηναικους που γραψανε παρομοια πραγματα με εσενα...απο συνταξη ξερεις;

Ααααα μας βλεπεις πολλους δλδ.Ασε τι λενε οι αλλοι και πες μου με τι διαφωνεις απο αυτα που γραφω εγω εδω.Απο συνταξη ξερω κατι λιγα αν και εχω καμια 25 χρονια ακομα(ελπιζω) για να την παρω....:-D:-D....αααα και δεν ειναι θεμα συντακτικου αλλα γραμματικης....no offense

Οσο για τη κασετουλα ναι τη διαβασα και στις προηγουμενες σελιδες και ουτε με επεισε αλλα ουτε με συγκινησε ιδιαιτερα.

Το αν σε επεισε ή οχι ειναι δικο σου θεμα και ποσως με ενδιαφερει.Αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση υπαρξιακα δικα μου με τον αντζα/Τωρα αν βγαζεις τετοιο συμπερασμα, ή εγω πρεπει να ξανακαθησω στα θρανια ή εσυ να ξαναδιαβασεις τι εχω γραψει, επεξεργαζοντας τα κιολας αυτη την φορα.

Οπως προειπα αμα ειχατε αντιδρασει το ιδιο και σε προηγουμενες περιπτωσεις δικων σας παιχτων τοτε θα ελεγα ναι μαζι σας παιδια εχετε δικιο.

Τωρα που οψιμα σας επιασε το κοψιμο για το καλο του ποδοσφαιρου με εναν παιχτη που ναι μεν εσφαλλε αλλα εχετε ιστορια μαζι του απο τη Ριζουπολη και επειτα...λυπαμαι αλλα δεν θα παρω.

Συνεχιζεις το τροπαριο, τι εγινε πριν απο n χρονια και "μαμα αυτος το ξεκινησε".

Δυστυχως,ετσι δεν θα αλλαξει τιποτα, ποτε και πουθενα.

Δεν προσπαθω να σου βαλω μυαλο και να σου αλλαξω το perspective (δεν μπορω αλλωστε), απλως προσπαθησε λιγο να δεις την μεγαλη ιδεα.

Υ.Γ

Τα ποσο χρονων εισαι στους φιλους σου...δεν εισαι μπατσος να σου δινω αναφορα.

Καταλαβα...εισαι ΠΟΛΥ μικρος ηλικιακα....

Δημοσ.
Καταλαβα...εισαι ΠΟΛΥ μικρος....

Καταρχην "Μεγαλε" μαθε να κανεις ενα quote της προκοπης γιατι μας εβγαλες τα ματια...:mrgreen:

Και ειμαι αρκετα "μεγαλος" για να καταλαβω ποτε ενα ατομο πουλαει ηθικολογια οποτε τον συμφερει και κανει τον χαζο οποτε δεν τον συμφερει.

Αντε αγορακι μου ασχολησου με τα χαλια της ομαδας σου που εχεις ενα προεδρο που οδηγει την ομαδα στο τελμα και ασε το καλο του ποδοσφαιρου!:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...