Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ε εισαι αστειος αγορινα μου τι να σου πω.αστο το ζητημα.. απλα επαληθευσες αυτο που λεμε. οτι λετε για τον αντζα ειναι γιατι σας πειραξε οπαδικα.... αστο λοιπον... ps. και δεν τοχουν κανει μονο μια-δυο φορες αυτο οι κοντοι Παλι αποπροσανατολιζεις την κουβεντα. Το θεμα μας δεν ηταν το ποδοσφαιρο και η διαφαινομενη νεα αρχη? Γιατι το γυρνας στο μπασκετ. Τωρα αφου το εθιξες, θα σου πω την γνωμη μου. Σε εκεινο το ματς (για εκεινο εμειναν γνωστοι) εκτος απο το γεγονος οτι ειχαν γινει οργια, ειχαν τιμωρηθει αν θυμαμαι καλα μετα. Εμενα σαν οργισμενο οπαδο τοτε με ειχε ικανοποιησει η σταση τους αλλα μιλωντας με κρυο αιμα, δεν επρεπε να το κανουν (γιατι γινανε γραφικοι και δωσανε πατημα σε διαφορους να τους κατηγορουν, καλη ωρα). Αλλα τιμωρηθηκαν. Μαλακιες θα γινονται παντου και παντα. Αν ομως μενουν ατιμωρητες, θα επαναλαμβανονται. Αυτο ειναι το θεμα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι του κοψανε το κωλο του Γιαννακοπουλου που εσπρωχνε και απειλουσε το διαιτητη! Δηλαδη αμα τιμωρουνταν ο Αντζας με χρηματικο προστιμο δεν θα φωναζες επειδη τιμωρηθηκε; Ασε μας ρε φιλε...
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καταρχην "Μεγαλε" μαθε να κανεις ενα quote της προκοπης γιατι μας εβγαλες τα ματια... Και ειμαι αρκετα "μεγαλος" για να καταλαβω ποτε ενα ατομο πουλαει ηθικολογια οποτε τον συμφερει και κανει τον χαζο οποτε δεν τον συμφερει. Αντε αγορακι μου ασχολησου με τα χαλια της ομαδας σου που εχεις ενα προεδρο που οδηγει την ομαδα στο τελμα και ασε το καλο του ποδοσφαιρου! Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω να κανω multiquotes αλλα δικαιολογουμαι γιατι γιατι ειμαι φρεσκος στο forum. Επισης, ειδες να κανω τον χαζο καπου?Δεν εχω απαντησει σε ο,τι μου ειπες?Πως καταλαβες οτι ηθικολογω?Με ξερεις και απο χθες? Οσο για το ατρανταχτο επιχειρημα σου να κοιταξω την ομαδα μου και τα χαλια της, αδυνατω να καταλαβω που συνεισφερει στην τεκμηριωση της μεχρι τωρα αποψης σου.Ενδεια (φτωχεια) επιχειρηματων μηπως? υγ: λυπαμαι αλλα δεν μπορω να γινω το "αγορι σου"....μου αρεσουν οι γυναικες....θα το ξεπερασεις ομως....:-D
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 υγ: λυπαμαι αλλα δεν μπορω να γινω το "αγορι σου"....μου αρεσουν οι γυναικες....θα το ξεπερασεις ομως....:-D Τελικα μαλλον εσενα επρεπε να σε ρωτησω ποσο χρονων εισαι...αληθεια βαλανε Ιντερνετ και στους βρεφονηπιακους σταθμους και μπορεις και ποσταρεις; Συγχαρητηρια!:mrgreen Υ.Γ Σταματα καλυτερα να γραφεις γιατι ολο και περισσοτερο δειχνεις το αληθινο σου προσωπο...τουλαχιστον υπαρχουν Παναθηναικοι σαν τον KaizerSoze που ειναι ειλικρινεις και δεν πουλανε παραμυθι.
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι του κοψανε το κωλο του Γιαννακοπουλου που εσπρωχνε και απειλουσε το διαιτητη! Δηλαδη αμα τιμωρουνταν ο Αντζας με χρηματικο προστιμο δεν θα φωναζες επειδη τιμωρηθηκε; Ασε μας ρε φιλε... Αν θυμαμαι καλα ειχε φαει απαγορευση εισοδου στους αγωνιστικους χωρους για καποιες αγωνιστικες (δεν θυμαμαι ακριβως).Ποινη που θεωρειται η ανωτεη δυνατη για προεδρο ομαδας. Κατι αλλο?
theos-7- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 δεν αποπροσανατολιζω καμια κουβεντα.σου θιγω τη διαφορετικη αντιμετωπιση διαφορων περιστατικων. θυμασαι πριν λιγες μερες που ελεγες (και οχι μονο εσυ) για τα παιδακια που βλεπουν τον αγωνα,οτι με χειρονομιες προαγεται η βια κτλ, τι θα ελεγα στο γιο μου για την απρεπεια του αντζα κτλ. για τους κοντους που θελουν και τσαμπουκαδες τι επρεπε να πω σε ενα παιδακι???? και ναι οι κοντοι ψιλοτιμωρηθηκαν μια φορα,τις υπολοιπες 10 που εχουν κανει τα ιδια?και σε εμενα δεν εμειναν γνωστοι για τις μλκιες τους μονο σεκεινο το ματς,γιατι ειναι κατι που το κανουν συνεχεια...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ναι μονο που ειχε ληξει το πρωταθλημα και η ποινη δεν ηταν για αγωνιστικες αλλα ημερολογιακη για καποιες μερες! Ασε τη παραμυθα για κανεναν αλλο φιλαρακι...
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικα μαλλον εσενα επρεπε να σε ρωτησω ποσο χρονων εισαι...αληθεια βαλανε Ιντερνετ και στους βρεφονηπιακους σταθμους και μπορεις και ποσταρεις; Συγχαρητηρια!:mrgreen Υ.Γ Σταματα καλυτερα να γραφεις γιατι ολο και περισσοτερο δειχνεις το αληθινο σου προσωπο...τουλαχιστον υπαρχουν Παναθηναικοι σαν τον KaizerSoze που ειναι ειλικρινεις και δεν πουλανε παραμυθι. Ναι,σου γραφω απο το περιφημο Laptop των 100 δολλαριων που μοιρασαν σε ολους τους μαθητες των δημοτικων. Με ξεμπροστιασες, φευγω με σκυμμενο το κεφαλι....:-D:-D:-D
Critter Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα, ασε τις κωλοτουμπες τωρα και παραδεξου οτι θα γουσταρες. Αν δεν γουσταρες, δεν θα εγραφες αυτο που εγραψες "και καλα" για πλακα.Δεν θα ασχολιοσουν με το θεμα ουτε για πλακα. Γιατι ντρεπεσαι για την φυση σου? Μια παρεα ειμαστε ολοι.Κανεις δεν θα σε κατακρινει.:-D:-D Μαλιστα κυριε προεδρε!
theos-7- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ναι μονο που ειχε ληξει το πρωταθλημα και η ποινη δεν ηταν για αγωνιστικες αλλα ημερολογιακη για καποιες μερες! Ασε τη παραμυθα για κανεναν αλλο φιλαρακι... τους τσακισανε δλδ με αυτην την τιμωρια τους καημενους. και ηθελαν αυγουστιατικα να πηγαινουν στο γηπεδο οι καημενοι...
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ναι μονο που ειχε ληξει το πρωταθλημα και η ποινη δεν ηταν για αγωνιστικες αλλα ημερολογιακη για καποιες μερες! Ασε τη παραμυθα για κανεναν αλλο φιλαρακι... Δεν υπαρχει αυτο που λες.Πρωτον, το συμβαν δεν ειχε γινει στη ληξη της περιοδου και δευτερον, αν φας 5-6 μηνες απαγορευση εισοδου, καποιους μηνες θα τους εκτισεις κανονικα. Αλλα γιατι με βαζεις σε αυτο το παιχνιδακι? Ειπα εγω οτι εκαναν καλα οι κοντοι τοτε? Εκαναν καφριλα και τιμωρηθηκαν. Αυτο ζητω για ολους. Πας να με βγαλεις καφρο με το ζορι.Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 τους τσακισανε δλδ με αυτην την τιμωρια τους καημενους. και ηθελαν αυγουστιατικα να πηγαινουν στο γηπεδο οι καημενοι... Ρε theos μην ακους τον φιλο μας. Δεν εγινε ετσι. Ειχαν μεινει αρκετο καιρο εκτος γηπεδων. Εδω εσυ δεν θυμοσουν καν αν ειχαν τιμωρηθει.
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μαλιστα κυριε προεδρε! Ετσι μπραβο δημαρχε.
theos-7- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ναι ρε Abstinthe αλλα αφου καιγεσαι τοσο πολυ για τετοια θεματα τους κοντους θαπρεπε να τους εχεις μονιμα στη μπουκα γιατι προαγουν οσο δεν παει αλλο τη βια.. και αφου τοχουν κανει 10φορες και μετα τιμωρηθηκαν ας περιμενουμε να το κανει και ο αντζας 10 φορες και μετα να τον τιμωρησουν..
theos-7- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε theos μην ακους τον φιλο μας. Δεν εγινε ετσι. Ειχαν μεινει αρκετο καιρο εκτος γηπεδων. Εδω εσυ δεν θυμοσουν καν αν ειχαν τιμωρηθει. δε θυμομουν και μουπε ο κυριακος. δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω.... αν βρεις καποιο στοιχειο που να αποδεικνυει κατι αλλο καλοδεχουμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.