vlachaquito Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Εισαι και εσυ τσατσος ρε, μην τα λες αυτα... Αυτο λεω και εγω τζιντζιν, ειναι δυνατον να ασχολουνται με αυτο το πραγμα για κατι που αν ειναι αληθεια ουτε τους αφορα μα ουτε φταιει και ο ιδιος στο κατω κατω... Αυτος φταιει αν η γυναικα του ειναι...κοινη?? λολ Απλα ειναι κατι το οποιο εχει γινει και αλλες φορες για αρκετες ομαδες και οχι μονο τις μεγαλες....και οχι μονο στην Ελλαδα... Γιατι αν ξυνιζει αυτο, η μη τιμωρια της λατσιο για τα ρατσιστικα στον αγωνα με τον παο πως σας φανηκε δλδ???
KaizerSoze Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 μια χαρά κινήσεις κάνει ο γάβρος..δε μας βλέπω πολύ καλά... Για να μην ενοχλουμε τα παιδια του Ολυμπιακου, ελα απο το αλλο τοπικ και εξηγησε μου που το στηριζεις αυτο (ελπιζω ο ταλεντο-πριν-1-βδομαδα-ετοιμος-παικτης-τωρα-που-τον-πηρε-ο-γαυρος-Τεοντοσιτς να μην ειναι στα επιχειρηματα σου) ΠΡΟΣΕΞΕ, ΟΧΙ για το μια χαρα κινησεις του Ολυμπιακου, αυτο ειναι δικο τους θεμα, για το "δεν μας βλεπω καλα" (εκτος αν περιμενες να διωχναμε τον Ντικουδι και να φερναμε τον Μπεν Γουαλας)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Με τόσες λεπτομέρειες για τα προσωπικά του Αντζα που έχουν μάθει οι βάζελοι και τα συζητάνε συνέχεια καλό θα ήταν να πάρουνε την μεσημεριανή εκπομπή της Λαμπίρη που είναι και στο κανάλι τους. Τέτοιο κατινίστικο αθλητικό κουτσομπολιό δεν έχει ξαναγίνει.
1980 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Α, δηλαδή τα άκουσες από κάποιον που έχει κάποια σχέση και τα άκουσε από κάποιον άλλο κτλ. Κλασική περίπτωση επιβεβαιωμένης πληροφορίας. Και έστω ότι είναι, θεωρείς ότι σε τιμά το γεγονός ότι φροντίζεις να το διαδίδεις σε τακτά χρονικά διαστήματα; Την πραγματικότητα που δεν έχεις διασταυρώσει. Και ξανα, έστω ότι την έχεις διασταυρώσει, πιστεύεις ότι το να αναφέρεις συνεχώς ένα γεγονός σαν αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι αγάπη για την αλήθεια και την καταγραφή της πραγματικότητας; Άρα, αν αύριο σε σπάσει στο ξύλο με λοστό ο Άντζας θα το θεωρήσεις απολύτως φυσιολογικό και δικαιολογημένο, έτσι; Γιατί αυτό ακριβώς αυτό που περιέγραψα κάνεις κι εσύ. Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει να βριστούμε, απλώς θεωρώ αχαρακτήριστο αυτό που κάνεις (εσύ και αρκετοί άλλοι), με ενοχλεί και προσπαθώ να σε κάνω να σκεφτείς αν θα το έβρισκες σωστό να το κάνουν σ'εσένα. 1. περα απο την πηγη μου ο ιδιος ο τσουκαλας βγηκε μετα απο τον αγωνα που ο κυργιακος χτυπησε τον τζιοβανι και ειπε ρε κυργιακο εσυ που σε εβαλε κατω ο κερατας ο παντοφλακιας ο αντζας το παιζεις μαγκας ? απο εκει και περα τι παραπανω πρεπει να πω. 2. και βεβεα ειναι εμπαθεια. ο οπαδισμος ειναι ενα παιχνιδι. αν δεν ηταν παιχτης του γαβρου θα ελεγα κριμα το παλικαρι που τον κερατωνει η γυναικα του και ειναι κολημενος και δεν την στελνει αδιαβαστη. δεν με τιμαει αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας γιατι σου ειπα οι τσαμπα μαγκες περνουν αυτο που τους αξιζει , δηλαδη ξεφτιλα.Αν δεν ηταν ξεφτιλας δεν θα τον κερατωνε και η γυναικα του. 3. ναι και βεβεα το θεωρω φυσιολογικο να πλακωθω στο ξυλο με τον αντζα επειδη τον λεω κερατα , να πλακωθω πιστεψε με δεν με εχει στην καμια. Αφου τον βριζω δικαιολογημενα σε μια φανταστικη κατασταση θα ειχε καθε δικαιωμα να μου την πεσει και να παιζαμε μαπες. Ενστικτα ειναι αυτα. καμια αλλη απορια? Ναι ειμαι αχαρακτηριστος , ναι το γουσταρω γιατι ετσι μου βγαινει και αυτο ειμαι.Δεν με ενδιαφερει να ειμαι αρεστος στους αλλους δοξα τον παυλο εχω και φιλους και φιλες που με θεωρουν το πιο ευγενικο και διακριτικο ατομο που εχουν γνωρισει μεχρι να δω τσαμπα μαγκα και τυποποιημενα δηθεν κυριλε τυπακια που ειναι ευνουχισμενα. εκει γινομαι ταυρος. Αυτα αδερφε.
1980 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Για αλλη μια φορα το χεσατε...το λιωσατε...Καταρχην η υποθεση με τον αντζα καταντησε βαρετη.. Ο.κ. τα εκανε τα δαχτυλα..Φυσικα και να τιμωρηθει... Σας ρωταω, αν ηταν απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα θα ειχε τιμωρηθει?? Ρε ετσι που το κανει, ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικο ο οποιοσδηποτε δικηγορος με iq μπιφτεκιου να πει οτι ξυστικε....δλδ εσεις ξυνεστε μονο με 1 δαχτυλο?? Ρε εδω πεταξανε καρεκλες απο την κερκιδα και βρηκαν τον εμπεντε και εσεις μου λετε για το ξυσιμο?? Εδω ο ναβας εκανε προσωπικα δαχτυλα σε καθε φιλαθλο και ο μπουσι επρεπε να αποβληθει απο το πρωταθλημα και ασχοληστε με αυτα??? Οσο για τον φιλο τον 1980, φιλε το εβρασες με τον κερατα.. μια χαρα στα ειπε ο φιλιπας, λες και την πηρες εσυ την γυναικα του ανθρωπου και μιλας.. Μην σχολιασω με τον λοστο, με τα χερακια δεν μπορεις ετσι?? Παρε αγορι μου μαθηματα οπαδου απο μερικους σωστους εδω μεσα εκατερωθεν στρατοπεδον και κοψε το...ξυσιμο... Αιντε ψευτομαγκες του πληκτρολογιου γραφετε οτι σας κλασει.. +1 απο μενα... οποιος ειναι μαγκας να κανει προσωπικες απειλες που δεν εχουν σχεση με την αποδοση/ταλεντο κλπ να της κανει face to face οχι πισω απο την οθονιτσα... Οσο για τον λοστο....σημωσε.... εισαι οσο ψευτικος οσο δεν παει. Πανω στα νευρα μου το ειπα δεν χρησιμοποιω λοστους τα χερια μου μια χαρα κανουν την δουλεια τους. αμα ερθεις ελλαδα ελα και εσυ μια βολτα αμα γουσταρεις. οποτε θες και οπου θες εσυ και εγω. εσεις με προκαλειτε με υπουλα σχολιακια και μετα βγαινω εγω ο καφρος επειδη με βγαζετε εκτος εαυτου. οποτε θες και οπου θες. και αυτο ειναι υποσχεση. το αν ειμαι σωστος οπαδος η οχι ασε με να το κρινω εγω. δεν εχω χτυπησει ποτε κανεναν στο γηπεδο ισα ισα που εχω γλυτωσει γαβρο απο ξυλο , δεν εχω σπασει τιποτα καθομαι και βλεπω την ομαδα μου. δεν στραβωνω με την παρτη σας επειδη ειστε γαβροι εχω πολους φιλους γαβρους που βλεπουμε τους αγωνες και γελαμε στραβωνω γιατι μου το παιζετε κυριλε και δηθεν και υπερανω και ειστε κατα βαθος πιο καφροι και απο αυτος που σφαζονται με τα μαχαιρια. αμα δεν καταλαβενετε απο οπαδικο χαβαλε και πλακα ειστε πολυ υποκριτες γιατι τα ιδια κανετε και εσεις. ειλικρινα σιχαθηκα με την ψευτοηθικη σας και το υπερανω στυλακι σας.
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δηλαδη αν καταφερει και δειρει καποιος καποιον αλλο με λοστο ειτε με τα χερια αυτοματα αποκτα δικιο σε οτι λεει να συνελθουμε λιγο ή να παμε στο νηπιο?
Harkon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Για να μην ενοχλουμε τα παιδια του Ολυμπιακου, ελα απο το αλλο τοπικ και εξηγησε μου που το στηριζεις αυτο (ελπιζω ο ταλεντο-πριν-1-βδομαδα-ετοιμος-παικτης-τωρα-που-τον-πηρε-ο-γαυρος-Τεοντοσιτς να μην ειναι στα επιχειρηματα σου) ΠΡΟΣΕΞΕ, ΟΧΙ για το μια χαρα κινησεις του Ολυμπιακου, αυτο ειναι δικο τους θεμα, για το "δεν μας βλεπω καλα" (εκτος αν περιμενες να διωχναμε τον Ντικουδι και να φερναμε τον Μπεν Γουαλας) λοιπόν, δεν πιστεύω πως ο Τεοντ ειναι το προβλημα μιας κ πιστευω πως στην θεση του εχουμε καλους παικτες είδα φέτος να φεύγει ο καλυτερος περυσινος μας παίκτης (μαζί με τον Μήτσο) και να μην έρχεται κάποιος (θεωρητικά) αντάξιος. βεβαια αυτα ειναι νωρις να τα κρινουμε απλα σου δινω την αισθηση που εχω, μπορει να πεταξει ματια ο αλλος που πηραμε απ τον Πανιώνιο. επισης, μπορει ο Γιαφ. να μην επαιζε περισυ αλλα οποτε εμπαινε είχα τουλαχιστον καποια ηρεμια σχετικα με τα αμυντικα. πιστευω πως αν φετος αντιμετωπισουμε ομαδα με καλό 5αρι θα εχουμε προβλημα καλος ο Μπατιστ, καλουλης (αν κ δεν με επεισε περυσι ) ο Ζιζ αλλα δεν εχουμε καποιον καλο καθαρο σεντερ για οπου χρειαστει. πασχουμε κατ εμε λοιπον στις θεσεις 3 κ 5. ο γαβρος εχει (θεωρ. τουλαχιστον) ενισχυθει παρα πολυ σε σχεση με περυσι και αν σοβαρευτουν κιολας φοβαμαι πως η κυριαρχία μας εντος των συνορων θα κινδυνεύσει
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Διαβαζω σημερα οτι αμα στραβωσει με τον Μπελ θα κινηθουμε εκ νεου για τον ΜακΛιοντ! Ειναι να απορει κανεις για ποιο λογο να το κανουμε αυτο; Ενταξει αμα ειναι να ερθει ενας παιχταρας σαν τον Μπελ να το καταλαβω να παιζουμε με 2 διαφορετικες ομαδες σε Ελλαδα και Ευρωπη αλλα οταν εχεις Μπλακνει και Τεοντοσιτς αξιζει να κανεις κατι τετοιο για εναν μετριο παιχτη σαν τον ΜακΛιοντ;
KWSN_Men Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι γιατί πας να φτιάξεις ομάδα με έναν ελπιδοφόρο ταλέντο και ένα μέτριο πλεϊμέικερ. Και η θέση που παίζουν είναι η πιο σημεντική στο σύγχρονο μπάσκετ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι γιατί πας να φτιάξεις ομάδα με έναν ελπιδοφόρο ταλέντο και ένα μέτριο πλεϊμέικερ. Και η θέση που παίζουν είναι η πιο σημεντική στο σύγχρονο μπάσκετ. Μετριος ο Μπλακνει; Δηλαδη ο Ομπραντοβιτς οταν τον ηθελε πριν 2-3 χρονια πηγαινε να παρει εναν μετριο παιχτη; Και ο ΜακΛιοντ δηλαδη τι ειναι για να καταλαβω...ο παιχταρας; Που 1 μηνα απο τοτε που ειχαμε εκδηλωσει ενδιαφερον δεν εχει βρει ακομα ομαδα στο ΝΒΑ;
KaizerSoze Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπόν, δεν πιστεύω πως ο Τεοντ ειναι το προβλημα μιας κ πιστευω πως στην θεση του εχουμε καλους παικτεςείδα φέτος να φεύγει ο καλυτερος περυσινος μας παίκτης (μαζί με τον Μήτσο) και να μην έρχεται κάποιος (θεωρητικά) αντάξιος. βεβαια αυτα ειναι νωρις να τα κρινουμε απλα σου δινω την αισθηση που εχω, μπορει να πεταξει ματια ο αλλος που πηραμε απ τον Πανιώνιο. επισης, μπορει ο Γιαφ. να μην επαιζε περισυ αλλα οποτε εμπαινε είχα τουλαχιστον καποια ηρεμια σχετικα με τα αμυντικα. πιστευω πως αν φετος αντιμετωπισουμε ομαδα με καλό 5αρι θα εχουμε προβλημα καλος ο Μπατιστ, καλουλης (αν κ δεν με επεισε περυσι ) ο Ζιζ αλλα δεν εχουμε καποιον καλο καθαρο σεντερ για οπου χρειαστει. πασχουμε κατ εμε λοιπον στις θεσεις 3 κ 5. ο γαβρος εχει (θεωρ. τουλαχιστον) ενισχυθει παρα πολυ σε σχεση με περυσι και αν σοβαρευτουν κιολας φοβαμαι πως η κυριαρχία μας εντος των συνορων θα κινδυνεύσει Aπανταω εδω 1 φορα και οτι αλλο θες, στο τοπικ του Παναθηναικου ΔΕΝ κρινω τις κινησεις του Ολυμπιακου. Απλα ειπες "δεν μας βλεπω καλα" Λοιπον, εχασες το καλο σου 3αρι αλλα πηρες 2 ελπιδοφορα, ενισχυθηκες εξτρα με ενα καλυτερο ασοδυο απο τον Μπετσιροβιτς και πηρες και παιχτη αντι του Γιαφτοκας (που στο φιναλε παικτης να παιζει την αμυνα του Ζοτς και να παιζει 5 καθαρο ειναι μονο ο Βουισιτς, παικτης που να παιζει 5 και να αξιζει να αλλαζει η αμυνα του Ζοτς για χαρη του δεν ηταν διαθεσιμος, οποτε καλυτερα Ζιζιτς) Οποτε δεν καταλαβαινω το αγχος. ΟΚ, ας δεχτω οτι θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα. Μπορει και να το χασουμε, αλλα σαν φαβορι παλι εμεις ξεκιναμε
1980 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Aπανταω εδω 1 φορα και οτι αλλο θες, στο τοπικ του Παναθηναικου ΔΕΝ κρινω τις κινησεις του Ολυμπιακου. Απλα ειπες "δεν μας βλεπω καλα" Λοιπον, εχασες το καλο σου 3αρι αλλα πηρες 2 ελπιδοφορα, ενισχυθηκες εξτρα με ενα καλυτερο ασοδυο απο τον Μπετσιροβιτς και πηρες και παιχτη αντι του Γιαφτοκας (που στο φιναλε παικτης να παιζει την αμυνα του Ζοτς και να παιζει 5 καθαρο ειναι μονο ο Βουισιτς, παικτης που να παιζει 5 και να αξιζει να αλλαζει η αμυνα του Ζοτς για χαρη του δεν ηταν διαθεσιμος, οποτε καλυτερα Ζιζιτς) Οποτε δεν καταλαβαινω το αγχος. ΟΚ, ας δεχτω οτι θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα. Μπορει και να το χασουμε, αλλα σαν φαβορι παλι εμεις ξεκιναμε Ειλικρινα πιστευεις οτι μπορει να χασουμε τιτλο στο μπασκετ απο τον ολυμπιακο? δεν παιζει. καταρχας ειναι καινουργια ομαδα παλι. Ποιος θα την δεσει ο εβραιος? Δεν λεω οτι δεν εχει μοναδες απλα εχει παρα πολλα ψωμια ο γαβρος να φαει ακομα για να μας φτασει σε οποιοδηποτε επιπεδο.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αφήστε το μπάσκετ και κάντε καμιά προσευχή για τον Γκαλέτι. Γιατί αν δεν παίξει με τη Λάτσιο το πράγμα γίνεται ακόμα δυσκολότερο.Χάνει πολλή από τη δύναμή της η ομάδα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Υποτιθεται σημερα δεν θα μαθαιναμε τι θα γινει με αυτον;
KWSN_Men Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μετριος ο Μπλακνει; Δηλαδη ο Ομπραντοβιτς οταν τον ηθελε πριν 2-3 χρονια πηγαινε να παρει εναν μετριο παιχτη; Και ο ΜακΛιοντ δηλαδη τι ειναι για να καταλαβω...ο παιχταρας; Που 1 μηνα απο τοτε που ειχαμε εκδηλωσει ενδιαφερον δεν εχει βρει ακομα ομαδα στο ΝΒΑ; Καταρχήν πριν 2-3 χρόνια ήταν 2-3 χρόνια νεότερος. Δεύτερον, δεν τον ήθελε για βασικό ο Ομπράντοβιτς. Γιατί για ρεζέρβα των 10-15 λεπτών μια χαρά είναι, ειδικά σε εύκολα παιχνίδια, αλλά για παραπάνο δεν... Τρίτον, έχει μια τάση να ξεχνάει να γυρίσει όταν πέρνει άδεια. Το έκανε και παλιά, το έκανε και τώρα στην πρώτη ευκαιρία. Ο Μπελ που περιμένετε είναι πολύ καλός παίκτης αλλά δεν είναι άσσος. Ο Μακλάουντ (και όχι Μακλίοντ που τον λένε όλοι οι δημοσιογράφοι) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.