Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

o Μπλάκνει είναι μια χαρά πλει μέικερ... ούτε μεγάλος είναι (31 χρονών) οκ δεν μπορούν όλοι να έχουν Διαμαντίδη και Παπαλουκά... αλλά νομίζω ότι μπορεί άνετα να σταθεί ακόμα και να ξεχωρήσει σε αυτό το επίπεδο... θα δείξει βέβαια αλλά εγώ του έχω εμπιστοσύνη...

Δημοσ.
Καταρχήν πριν 2-3 χρόνια ήταν 2-3 χρόνια νεότερος.

Δεύτερον, δεν τον ήθελε για βασικό ο Ομπράντοβιτς. Γιατί για ρεζέρβα των 10-15 λεπτών μια χαρά είναι, ειδικά σε εύκολα παιχνίδια, αλλά για παραπάνο δεν...

Τρίτον, έχει μια τάση να ξεχνάει να γυρίσει όταν πέρνει άδεια. Το έκανε και παλιά, το έκανε και τώρα στην πρώτη ευκαιρία.

Ο Μπελ που περιμένετε είναι πολύ καλός παίκτης αλλά δεν είναι άσσος.

Ο Μακλάουντ (και όχι Μακλίοντ που τον λένε όλοι οι δημοσιογράφοι) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Ωραια λοιπον αρα συμφωνουμε στο οτι ο Μακλαουντ οπως τον λες ειναι μια μετριοτητα...αρα ποιος ο λογος να πας να τον παρεις και ετσι να εισαι αναγκασμενος να κοψεις εναν απο τους Αμερικανους για την Ελλαδα;

Για τον Μπελ αξιζει γιατι παρολο που οπως λες ειναι 2αρι ειναι παιχταρας αλλα για τον Μακλαουντ σε καμμια περιπτωση!

Χιλιες φορες καλυτερα να παρει περισσοτερο χρονο συμμετοχης ο Τεοντοσιτς!

Δημοσ.
McLoud???? Duncan???

μα αυτός ειναι IMMORTAAAAAL!

Και ο Duncan, McLeod γράφεται. Μη βλέπεις που οι δημοσιοκάφροι εδω πέρα δεν ξέρουν ούτε αγγλικά.

o Μπλάκνει είναι μια χαρά πλει μέικερ... ούτε μεγάλος είναι (31 χρονών) οκ δεν μπορούν όλοι να έχουν Διαμαντίδη και Παπαλουκά... αλλά νομίζω ότι μπορεί άνετα να σταθεί ακόμα και να ξεχωρήσει σε αυτό το επίπεδο... θα δείξει βέβαια αλλά εγώ του έχω εμπιστοσύνη...

Στα 31 του πήγε στη μεγαλύτερη ομάδα που έχει παίξει, ενώ προηγουμένως έπαιζε σε Μαρούσι και Δυναμό Περιχώρων. Όπως είπα και πριν, πολύ καλή ρεζέρβα, αλλά να παίξει βασικός σε ομάδα με στόχους...

Ωραια λοιπον αρα συμφωνουμε στο οτι ο Μακλαουντ οπως τον λες ειναι μια μετριοτητα...αρα ποιος ο λογος να πας να τον παρεις και ετσι να εισαι αναγκασμενος να κοψεις εναν απο τους Αμερικανους για την Ελλαδα;

Για τον Μπελ αξιζει γιατι παρολο που οπως λες ειναι 2αρι ειναι παιχταρας αλλα για τον Μακλαουντ σε καμμια περιπτωση!

Χιλιες φορες καλυτερα να παρει περισσοτερο χρονο συμμετοχης ο Τεοντοσιτς!

Κοίταξε να δεις, ο Μπελ είναι ο Ντελκ κάποια χρόνια μικρότερος. Στον ΠΑΟ δε θα έκανε και πολλά πράγματα, σε άλλες ομάδες μπορεί να βγει σούπερ. Αλλά πρέπει να ταιριάξει.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βγει η χρονιά με Μπλάκνεϊ και Τεοντόσιτς. Καυκή και Αποστολίδη δεν τους υπολογίζω καν, τσάμπα λεφτά.

Γενικότερα πάντως είμαι εντελώς αντίθετος της λογικής των δύο ομάδων για Ελλάδα και Ευρωλίγκα, της λογικής του τρίτου Αμερικάνου με άλλα λόγια.

Δημοσ.
Υποτιθεται σημερα δεν θα μαθαιναμε τι θα γινει με αυτον;

Μετα τις 6 το απόγευμα θα ξέρουμε.Τότε θα τον εξετάσει ο γιατρός.

Πάντως οι πληροφορίες λένε οτι τη Λάτσιο δύσκολα θα την προλάβει....

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις, ο Μπελ είναι ο Ντελκ κάποια χρόνια μικρότερος. Στον ΠΑΟ δε θα έκανε και πολλά πράγματα, σε άλλες ομάδες μπορεί να βγει σούπερ. Αλλά πρέπει να ταιριάξει.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βγει η χρονιά με Μπλάκνεϊ και Τεοντόσιτς. Καυκή και Αποστολίδη δεν τους υπολογίζω καν, τσάμπα λεφτά.

Γενικότερα πάντως είμαι εντελώς αντίθετος της λογικής των δύο ομάδων για Ελλάδα και Ευρωλίγκα, της λογικής του τρίτου Αμερικάνου με άλλα λόγια.

Ετσι μπραβο...αυτο λεω και εγω απο την αρχη οτι αφου δεν παμε για κανενα παιχταρα τοτε καλυτερα να μεινουμε με αυτους τους 2 ωστε να εχουμε την ιδια ομαδα σε Ελλαδα και Ευρωπη!

Ετσι οπως παιζει ο Ρομπερτς στα φιλικα ειναι πραγματικα κριμα να τον εχεις μονο στην Ευρωπη!

Δημοσ.

Εγώ αυτά που έχω διαβάσει λένε ότι ο Ρόμπερτς δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο και ότι πιθανόν να έχει και πρόβλημα με τα γόνατά του.

Δημοσ.

Στο τελευταιο φιλικο με τη Παρι ηταν απο τους καλυτερους...για τα γονατα του που λες ειχε χτυπησει σε εκεινο το φιλικο με την ΑΕΚ αλλα ηταν μια απλη κακωση.

Οπως και να εχει θα τον δουμε στη συνεχεια...παντως ο Γουντς μεχρι τωρα βγαζει ματια.

Δημοσ.

Για να το λες, ξέρεις καλύτερα. Δεν παρακολουθώ και στενά.

Γενικότερα πρέπει να περιμένουμε για όλους τους καινούργιους παίκτες, ακόμα και αυτούς που τους έχουμε δει σε άλλες ομάδες πριν.

Δημοσ.

σου ειναι ευκολο να ποσταρεις το ροστερ σας στο μπασκετ γιατι δεν θυμαμαι ολα τα ονοματα θελω να εχω μια εικονα γενικη να δω κατι.

Δημοσ.

Πανευκολο...

Καυκης

Αποστολιδης

Μπλακνει

Τεοντοσιτς

Παπαμακαριος

Βασιλειαδης

Σειμπουτις

Ματσιγιαουσκας

Γουντς

Βασιλοπουλος

Πριντεζης

Βουγιουκας

Σχορτσιανιτης

Μαυροκεφαλιδης

Ρομπερτς

Τσακαλιδης

Μπουρουσης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...