Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαβασα τι δηλωσε και δεν ειδα καποιο παραπονο...ο ανθρωπος ειπε το αυτονοητο.

Οτι δεν τον υπολογιζαμε και γιαυτο ζητησε να παει σε καποια αλλη ομαδα για να μπορει να αγωνιζεται.

Δημοσ.

Ε και παράπονο να έχει, εντάξει, δεν είναι ότι τον αντιπαθούσε ο προπονητής του ας πούμε και δεν έπαιζε.

Καλός άθλητης, καλό παιδί όπως φαίνονταν αλλά από ποδόσφαιρο δεν...

Δημοσ.

Παντως δεν βλεπω να παιρνουν αλλο ασσο.. Μπορει με τους δυο να μην βγαινει καλα η χρονια, αλλα ετσι τουλαχιστον δεν θα καψουν την ταλενταρα..

Δημοσ.

Με τον Γκέρσον προπονητή;

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος..

Το ίδιο έλεγα και πριν κάποιο καιρό εδώ και πέσανε να με φάνε εδώ. Εντωμεταξύ ο Μπλατ, ο βοηθός του στις μεγάλες μέρες της Μακάμπι, μια χαρά την πήγε τη Ρωσία στους τέσσερις.

Βρε μήπως πήρατε λάθος Εβραίο;

Δημοσ.

Χμ, ισα-ισα. Ο Τεοντοσιτς που ειδα στο Ευρωμπασκετ ΔΕΝ ειναι ετοιμος ακομα. Και δεν το λεω τωρα, το ελεγα και οταν ηταν για μας. Το λεω και για τον Ζαχαριεφ που ειχε κοντα 20π Μ.Ο. στο Ευρωμπασκετ Εφηβων.

Θα ηταν καλυτερα να δουλεψει διπλα σε ενα πολυπειρο ασο, τυπου Γιασικεβιτσιους. Μπορει να εβγαζε το 50% του ταλεντου του στο γηπεδο αλλα οταν θα ερχοταν η ωρα να ειναι αυτος ο 1ος ασος θα ειχε ολο το υποβαθρο. Τωρα μπορει να καει απο το αναποδο, να του φορτωσουν ευθυνες που δεν πρεπει και να τα κανει μανταρα στο μυαλο του.

Ειλικρινα πρεπει να παρετε ακομα ενα ασο, ΒΑΡΒΑΤΟ, και ας τριψει παγκο ο Μπλακνει, και ας παρει ποδι ο Παπαμακαριος. Αυτο που κανετε ειναι σαν αυτο που κανουμε εμεις με τον Τζιωλη ας πουμε και τον Μαντζιο, που ηρθαν ως μεσσιες ενω προφανως δεν ειναι και επειδη δεν ειχαν την καβατζα ενος μεγαλου συμπαικτη που θα τους απαλλαξει απο τον "σταυρο' τους στα δυσκολα, οχι μονο πατωσαν στο ΣΗΜΕΡΑ αλλα κινδυνευουν να χασουν και το ΑΥΡΙΟ

Δημοσ.

Μα δεν είναι ότι δεν προσπάθησε να πάρει άλλους η ομάδα... λέτε πρώτη επιλογή να ήταν ο Μπλάκνει; Αλλά ποιον να πάρει... μόνο ο Σάντσεθ ήταν μια καλή λύση και ο Ζήσης που του κάνανε απ'ότι ακούγεται φοβερή προσφορά και προτίμησε να πάει με λιγότερα στην CSKA... Πλάνινιτς και Πριτζιόνι όπως και να το κάνουμε αντικειμενικά δεν μπορούσαμε να τους πάρουμε από την Τάου... με Σάρας το πάλεψαν και το παλεύουν ελπίζω ακόμα...

Πέρα από αυτούς ποιος άλλος είναι ο "μεγάλος" άσσος που αντικειμενικά μπορει να έρθει...

Εγώ είμαι ευχαρηστημένος γιατί το πάλεψαν για ότι καλύτερο...άσχετα αν το αποτέλεσμα είναι λίγο... πως να το πω... όχι σίγουρο δηλαδή μπορεί να βγάλει μάτια ο Τεο και ο Μπλάκνει να ζήσει τη 2η νιώτη του...δεν ξέρεις τι θα γίνει αλλά εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι κάνανε ότι καλύτερο μπορούσαν (τουλάχιστον στη θέση του πλέυ μέικερ... για τις άλλες θέσεις έχω μερικές αντιρρήσεις αλλά δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα)

Δημοσ.

Ενα ροστερ ολοκαινουργιο ποτε δεν ξερεις τι μπορει να δωσει. Μπορει να πατωσουμε οσο δεν παει, μπορει να ειμαστε και οι πρωτοι με διαφορα. Ποτε δεν ξερεις πως θα δεσει ενα καινουργιο συνολο.

Οσον αφορα τον playmaker, πραγματικα δεν ξερουμε ακομα ποιον θα παρουμε αλλα μην ξεχναμε οτι και μια περιπτωση ΜακΛιοντ ποτέ δεν ξερεις πως θα σου βγει. Ειναι ενας παικτης απο το NBA ο οποιος μπορει να περασει και να μην ακουμπησει αλλα μπορει να γινει ο νουμερο 1 ηγετης. Για παραδειγμα και ο rivers δεν ηρθε στον πειραια ως ονομα, ουτε σε νεαρη ηλικια ουτε απο μεγαλη ομαδα (απο μια Γαλλικη νομιζω). Και ομως εκανε ολη την ευρωπη να παραμιλαει.

Ας περιμενουμε να δουμε το τελικο ροστερ να κανουμε τα πρωτα λιγα σχολια και προπαντως ας περιμενουμε να παρει 5-6 παιχνιδια η ομαδα στα ποδια της. Απο εκει και περα θα αρχισουμε να βγαζουμε κρισιμα συμπερασματα.

Ο ΠΑΟ ξερουμε τι μπορει να κανει και ας παιζει πχ χαλια στην αρχη. Εμεις ακομα και τελεια να παμε στην αρχη, δεν ξερουμε πως θα εξελιχθουμε. Θελει προσοχη.

Δημοσ.

Τις 2 τελευταίες μέρες μια χαρά πάνε να την κάνουνε πάλι τη ζημιά τους οι κωλοφυλλάδες.Με σκυμμένο το κεφάλι έρχεται η Λάτσιο λέει η μία,τρύπια άμυνα οι Ιταλοί λέει η άλλη,μαύρα χάλια και τσακωμένοι όλοι λέει η τρίτη.

Σε λίγο θα νομίζουνε κάποιοι οτι αύριο έρχεται να παίξει με τον Ολυμπιακό η Τριεστίνα.Και φυσικά αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός αυτή την ομαδούλα θα αρχίσει το πανηγήρι με το ατελείωτο κράξιμο.

Δημοσ.
Τις 2 τελευταίες μέρες μια χαρά πάνε να την κάνουνε πάλι τη ζημιά τους οι κωλοφυλλάδες.Με σκυμμένο το κεφάλι έρχεται η Λάτσιο λέει η μία,τρύπια άμυνα οι Ιταλοί λέει η άλλη,μαύρα χάλια και τσακωμένοι όλοι λέει η τρίτη.

Σε λίγο θα νομίζουνε κάποιοι οτι αύριο έρχεται να παίξει με τον Ολυμπιακό η Τριεστίνα.Και φυσικά αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός αυτή την ομαδούλα θα αρχίσει το πανηγήρι με το ατελείωτο κράξιμο.

Ασε κοντευω να τρελαθω. Οπως με τη Βαλενθια περσι. Ρε, γραψτε συγκρατημενα πραγματα και αν ειναι πραγματικα αχρηστοι, αφηστε τους παιχτες να το εκμεταλλευθουν.

Δημοσ.
Ασε κοντευω να τρελαθω. Οπως με τη Βαλενθια περσι. Ρε, γραψτε συγκρατημενα πραγματα και αν ειναι πραγματικα αχρηστοι, αφηστε τους παιχτες να το εκμεταλλευθουν.

Kαι υποτίθεται οτι υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό οι δύο από αυτές.Αν κερδίσουμε τη Λάτσιο "έλα μωρέ τους ψόφιους κέρδισαν",αν χάσουμε "οι άχρηστοι χάσανε από το καφενείο".Ακόμα και ισοπαλία να έρθει πάλι γκρίνια θα πέσει.

Μόνο την τσέπη τους υποστηρίζουν όλοι αυτοί και όχι κάποια ομάδα.

Δημοσ.

Νομιζω οτι φετος θα δουμε αρκετα σκορ, παντως ακομα η ομαδα δεν εχει ανοιξει τα πανια της και ελπιζω οτι με την προπονηση θα στρωσουν ολα. ΑΝτε να μαζευτουμε καπου οι Ολυμπιακοι της παρεας στο φορουμ να τα πουμε παιδες..

Δημοσ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Μίλος Τεόντοσιτς, λίγο μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πέρασε από το ΣΕΦ όπου συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Ο 20χρονος Σέρβος έκανε την πρώτη του ολοκληρωμένη προπόνηση με την κόκκινη φόρμα και αμέσως μετά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του είπε πως πιστεύει ότι σε δυο χρόνια θα είναι ο καλύτερος πλέι μέικερ στην Ευρώπη. Εκείνος σε ένα μίνι διάλογο που είχαν του διαβεβαίωσε πως δεν θα το μετανιώσει κανείς το γεγονός ότι ήρθε στον Ολυμπιακό καθώς είναι διατεθειμένος να δικαιώσει και να αποδείξει ότι δεν πίστεψαν άδικα σε αυτόν οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά.

Λίγο αργότερα ο Σέρβος διεθνής που αγωνίσθηκε και στα τρία παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού όπου και τόνισε πως είναι τιμή του που θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και διαβεβαίωσε πως σύντομα θα ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με παίκτες φαινόμενα. Είναι τιμή μου να παίζω με την κόκκινη και τη λευκή φανέλα. Είμαι φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα και ξέρω τη σχέση που υπάρχει με τον Ολυμπιακό. Γιʼ αυτό χαίρομαι ακόμα πιο πολύ που ήρθα στην ομάδα. Άκουσα πολλά καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους από τον Ντράγκαν Τάρλατς και τον Μίλαν Γκούροβιτς. Ξέρω ότι τη φανέλα της ομάδας έχουν φορέσει σπουδαίοι Σέρβοι μπασκετμπολίστες όπως ο Τάρλατς, ο Τόμιτς, ο Πάσπαλι και ο Βούκσεβιτς. Θα προσπαθήσω σκληρά για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και για να έρθει πίσω το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να μείνω πολλά χρόνια». Δεν ξέρει καλά αγγλικά όμως αυτό δεν τον φοβίζει: «Σύντομα θα ξεκινήσω μαθήματα ελληνικών. Θα με βοηθήσει αυτό να αισθάνομαι πιο ωραία. Σύντομα πιστεύω ότι θα μπορώ να δίνω συνεντεύξεις στα ελληνικά (γέλια)». Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Ολυμπιακού; «Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να πιστεύουν σε μας γιατί με την πίστη μπορεί να καταφέρεις τα πάντα».

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...