1980 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια υπαρχει κανα site να δουμε τον αγωνα το βραδι? ελα και εσυ στην καφετερια απο τωρα ετοιμαζονται. μεχρι και τα σκυλια ουρλιαζουν οταν τρωει γκολ ο γαβρος.
Bougas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ελα και εσυ στην καφετερια απο τωρα ετοιμαζονται. μεχρι και τα σκυλια ουρλιαζουν οταν τρωει γκολ ο γαβρος. ας τα τρωει! αν ειναι να παιζει στο champions leaque,χαλαλι του! τι να κανω?εχω και εγω ενα κολλημα.δεν μου αρεσει να βλεπω μπαλα μεσιμεριατικο καθε πεμπτη.δεν εχω γυαλια ηλιου. ΥΓ.η αχμεντια απο που ειναι? απ'τη μυκονο?
1980 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ας τα τρωει! αν ειναι να παιζει στο champions leaque,χαλαλι του!τι να κανω?εχω και εγω ενα κολλημα.δεν μου αρεσει να βλεπω μπαλα μεσιμεριατικο καθε πεμπτη.δεν εχω γυαλια ηλιου. ΥΓ.η αχμεντια απο που ειναι? απ'τη μυκονο? ωωωωωω εσυ εισαι εκτος κλιματος χαβαλε κανουμε. εχουμε ανακωχη.
Bougas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ωωωωωω εσυ εισαι εκτος κλιματος χαβαλε κανουμε. εχουμε ανακωχη. ποτε δεν ειμαι εκτος κλιματος. ειμαι ο πρωτος που κανω χαβαλε εδω μεσα παντα.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ας τα τρωει! αν ειναι να παιζει στο champions leaque,χαλαλι του!τι να κανω?εχω και εγω ενα κολλημα.δεν μου αρεσει να βλεπω μπαλα μεσιμεριατικο καθε πεμπτη.δεν εχω γυαλια ηλιου. ΥΓ.η αχμεντια απο που ειναι? απ'τη μυκονο? E, τελευταια χρονια, μεχρι εδω αντεξαν οι βαθμοι μας για να σας κουβαλανε στην Ευρωπη, του χρονου περαστε απο προκριματικα
Bougas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 E, τελευταια χρονια, μεχρι εδω αντεξαν οι βαθμοι μας για να σας κουβαλανε στην Ευρωπη, του χρονου περαστε απο προκριματικα αμα κληρωθουμε με αχμεντια θα περασουμε και εμεις,και με διπλο παρακαλω.
johnyboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Αν τύχει καμιά μπάρτσα (που έτσι που πάει τέταρτη θα βγει) τότε κλάψτα χαράλαμπε.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 αμα κληρωθουμε με αχμεντια θα περασουμε και εμεις,και με διπλο παρακαλω. Εμ τι παιζουμε? Αυτο φιλε θα λεγεται επιδειξη δυναμης, θα τους δειξετε εσεις
littlelouievegos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μεχρι την σεζον 02-03 εκανε οτι εκανε ο ΠΑΟ εξω και προσφερε βαθμους,απο εκει και περα ειμαστε πανω κατω τα ιδια σε βαθμους, τα επομενα χρονια. Και δωσαμε και εμεις το 04/05 αρκετους βαθμους αν θυμαμαι.. Το κακο ειναι οτι οταν παιζεις CL και δεν βγαινεις ουτε UEFA δεν μπορεις να μαζεψεις βαθμους ευκολα.. Να και οι θεσεις μας τα τελευταια χρονια Ενιγουεη ας δουμε τι θα κανουμε αποψε αυτο ειναι το σημαντικο.. Οι 3 αυτοι βαθμοι αν παρθουν ειναι υπερπολυτιμοι..
Freakster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Για το sopcast δοκιμαστε τα ακολουθα λινκ την ωρα του αγωνα... sop://broker.sopcast.com:3912/9456 sop://211.152.34.35:3912/10505 Αυτα παιζουν με vlc winamp?
KWSN_Men Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μεχρι την σεζον 02-03 εκανε οτι εκανε ο ΠΑΟ εξω και προσφερε βαθμους,απο εκει και περα ειμαστε πανω κατω τα ιδια σε βαθμους, τα επομενα χρονια. Και δωσαμε και εμεις το 04/05 αρκετους βαθμους αν θυμαμαι..Το κακο ειναι οτι οταν παιζεις CL και δεν βγαινεις ουτε UEFA δεν μπορεις να μαζεψεις βαθμους ευκολα.. Να και οι θεσεις μας τα τελευταια χρονια Ενιγουεη ας δουμε τι θα κανουμε αποψε αυτο ειναι το σημαντικο.. Οι 3 αυτοι βαθμοι αν παρθουν ειναι υπερπολυτιμοι.. Φυσικά και είναι μέχρι το 2002-2003 οι βαθμοί του ΠΑΟ. Οι βαθμοί όμως που λαμβάνονται υπόψιν είναι τελευταίας πεντετίας αν δε με απατά η μνήμη μου.
littlelouievegos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Φυσικά και είναι μέχρι το 2002-2003 οι βαθμοί του ΠΑΟ. Οι βαθμοί όμως που λαμβάνονται υπόψιν είναι τελευταίας πεντετίας αν δε με απατά η μνήμη μου. yeap και εκει εγινε η μεγαλη διαφορα το 02-03 αν θυμαμαι καλα.. Ειχατε 16 χιλιαδες ποντους και εμεις καπου 6.. Απο του χρονου δλδ θα ειμαστε πανω κατω τα ιδια, αν δεν κανουμε κανεις τπτ ιδιαιτερο φετος..
Members gsarig Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Για αυτούς που θέλουν να το δουν ονλάιν, αντιγράψτε αυτή τη διεύθυνση στο mediaplayer: http://www.tvtuga.com/temp/52900.asx Είναι ισπανικό μάλλον, αλλά η εικόνα είναι καλή, τουλάχιστον σε εμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.