Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη καποιος εγραψε οτι εχετε την καλυτερη ομαδα που ειχατε ποτε να του θυμησω τον αγωνα ολυμπιακος ρεαλ 3-3 με τζιοβανι ζαχοβιτς. για μενα αυτη ειναι η καλυτερη εμφανιση του ολυμπιακου που εχω δει ποτε.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επειδη καποιος εγραψε οτι εχετε την καλυτερη ομαδα που ειχατε ποτε να του θυμησω τον αγωνα ολυμπιακος ρεαλ 3-3 με τζιοβανι ζαχοβιτς. για μενα αυτη ειναι η καλυτερη εμφανιση του ολυμπιακου που εχω δει ποτε.

Oχι φίλε.Ο καλύτερος Ολυμπιακός ήταν αυτός στον αγώνα με τον Άγιαξ,1-0 τη χρονιά 1998-99.Φοβερό ποδόσφαιρο και ο Γεωργάτος από άλλο πλανήτη.Και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήμουνα στο ΟΑΚΑ εκείνο το βράδυ και απόλαυσα έναν απίστευτο Ολυμπιακό.

Δημοσ.
παιδια αυτη τη στιγμη εχουμε το καλυτερο ροστερ που ειχαμε ποτε...αν ειχαμε εναν καλο προπονητη θα ημασταν χαλαρα αητητοι στην ελλαδα..και ειμαι συγουρος οτι θα προχωρουσαμε στην ευρωπη...ειμαι κλασικος γαυρος που μεμψοιμοιρει(δεν ξερω αν το γραφω και σωστα..),αλλα οταν εισαι η μοναδικη ομαδα που κανει ολη και ολη μια αλλαγη και αυτη στο 80....αντε γεια....μονο αυτο εχω να πω...για αυτο οσο ειναι καιρος να την κανει ο τακης..αργοτερα θα ειναι πολυ χειροτερα...φετος εχουμε τα φοντα να φτιαξουμε μεγαλη ομαδα..αλλα αν ο καπετανιος δεν τραβαει τοτε χανεται και το κινητρο των παιχτων και θα αποδειχτει αυτο στη συνεχεια(ερχονται δυσκολες μερες..οφη,βερντερ,αρης,ρεαλ) και μετα αντιο ζωη....

Έχουμε προπονητή και καλό για τα Ελληνικά δεδομένα (προσωπική άποψη). Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή απ' όλους. Φαίνεται οτι κάποιοι ξεχνούν οτι ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα πλέον και ότι έγιναν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Επίσης προσωπική άποψη είναι οτι ο Λεμονής έχει και δυνατότητες και για Ευρώπη οι οποίες δεν έχουν εκμεταλλευτεί απ' αυτόν πρωτίστως.

Καλό θα είναι να πάρει και αυτός ο άνθρωπος μια πίστωση χρόνου, κάποια δουλειά κάνει και φαίνονται δείγματα αυτής. Νέα ομάδα έχει στα χέρια του. Λίγη πίστη από εμάς δε βλάπτει.

Ούτως ή άλλως τι είχαμε τι χάσαμε. Από την ανυποληψία δε πάμε παρακάτω, μόνο πάνω. Και τα τελευταία 2 χρόνια με το Σόλιντ είχαμε πιάσει πάτο.

Δημοσ.
Έχουμε προπονητή και καλό για τα Ελληνικά δεδομένα (προσωπική άποψη). Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή απ' όλους. Φαίνεται οτι κάποιοι ξεχνούν οτι ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα πλέον και ότι έγιναν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Επίσης προσωπική άποψη είναι οτι ο Λεμονής έχει και δυνατότητες και για Ευρώπη οι οποίες δεν έχουν εκμεταλλευτεί απ' αυτόν πρωτίστως.

Καλό θα είναι να πάρει και αυτός ο άνθρωπος μια πίστωση χρόνου, κάποια δουλειά κάνει και φαίνονται δείγματα αυτής. Νέα ομάδα έχει στα χέρια του. Λίγη πίστη από εμάς δε βλάπτει.

Ούτως ή άλλως τι είχαμε τι χάσαμε. Από την ανυποληψία δε πάμε παρακάτω, μόνο πάνω. Και τα τελευταία 2 χρόνια με το Σόλιντ είχαμε πιάσει πάτο.

μπραβο φιλε μου.εισαι φιλαθλος απο τους λιγους.

και παλι μπραβο σου.

συμφωνω σε ολα μαζι σου.ο λεμονης ειναι νεος,φιλοδοξος,εργατικος και πανω απ'ολα γαυρος μεχρι το κοκκαλο.αξιζει να του δωθει και μια και 2 ευκαιριες.

εχει σπουδασει προπονητικη,και εχει απιστευτες γνωσεις απο ακαδημιες.

Δημοσ.

και ο αλεφαντος ειναι γαυραρα και φιλοδοξος, να μην του δωσουμε αλλη μια ευκαιρια??

ρε σοβαρευτειται, ο λεμονης κανει την μια μαλακια πισω απο την αλλη, φοβαται και την σκια του, ειναι πιονι που του τα χωνουν και δεν εχει τα @@ρια να πει απαιτο σεβασμο η φευγω. Αν πανε ο σαβας με τον ιβιτς να τον φτησουν θα ανοιξει το στομα να τα πιει μην τυχων και τον διωξουν. Τετοιο προπονητη θελετε?? Τι σεβασμο εμπνεει?? Το μονο που τον νοιαζει ειναι να κανει πλακιτσες με τους παιχτες να τους κλεινει το ματι και high five στις αλλαγες (οποτε κανει). Θα δεχτει την ταπεινωση για να κρατησει την δουλεια του στις πλατες του ολυμπιακου που υποτιθεται ως γαυραρα υπηρετει τυφλα και τον βαζει πανω απο τον εαυτο του, γι αυτο επαιξε 2 παιχνιδια τοσο ατολμα, με μηδεν ρισκο, για να μην χασει την δουλεια του. Ποιος ζημιωθηκε?? ο ολυμπιακος που μπορουσε να ειχε 2 μεγαλες νικες τωρα.

Αμα δε ανοιξει το στομα του ειναι σαν να μιλαει κανενας αποφοιτος προνυπιου. Απο εργο αλλο τιποτα, ολυμπιακο με μεσον, λεβαδειακο και ξανθη για κανα μηνα. Την οποια παρατησε αντιεπαγγελματικα, αξιος. Αν φυγει απο τον ολυμπιακο υπαρχει περιπτωση ποτε να δουλεψει σε ομαδα στυλ αρη, παοκ, αεκ, παο...τις αλλες μεγαλες δλδ???? δεν νομιζο. Για εξωτερικο σε ομαδα επιπεδου?? Αφου ειναι προπονητης αιωνιου πρωταθλητη και με παρουσια στο τσου λου και οπως λετε σπουδαγμενος προπονητης με γνωσεις. Ελα ομως που ουτε στην σερκλ μπριζ δεν θα εβρισκε δουλεια. Αρα με ποιο σκεπτικο κανει για μας???? Ειναι ο μοναδικος προπονητης που εφαρμοζει 4-5-1 με 3 αμυντικα χαφ που δεν θελει ουτε ενα επιτελικο μεσο στην ομαδα, που δεν εχει σεντερ μπακ, που ξεχνα μεχρι και αλλαγες να κανει οταν η ομαδα εχει φτυσει αιμα?? Ειναι ενας προπονητης που επι 2 μηνες δοκιμαζε 4-4-2 και οταν εφτασε η ωρα να παιξει στα πολυ σημαντικα επισημα παινχιδια το γυρισε σε αυτο το κουλο 4-5-1 δοκιμασμενο σε ενα μολις φιλικο? Που εχει κανει τον τοροσιδη πολυεργαλειο με αποτελεσμα να εχει ντεφορμαριστει ΚΙΟΛΑΣ! Δηλαδη τι πρεπει να κανει να βαλει τον νικοπολιδη σεντερ φορ και τον λουα λουα σεντερ μπακ για να παρουμε πρεφα οτι ο ανθροπως ειναι νουμερο?? Ολη στην πλατη του ολυμπιακου θα μαθαινουν και θα φτιαχνονται??

Δημοσ.

ο tzinos ειπε μεγαλες κουβεντες...εκει που εχει δικιο ο λεμονης και ειναι το μοναδικο ειναι οτι ειχε ζητησει στοπερ απο τον ιβιτς και δεν του πηραν..επισης εχω ακουσει και για επιθετικο χαφ..που δεν του πηραν...ο λεμονης απο τα φιλικα κανει μπαμ οτι δεν κανει για προπονητης του ολυμπιακου(αμφιβαλλω αν κανει και για αλλες ομαδες)..επισης θα πω κατι βαρυ τωρα...οι προπονητες του παναθηναικου,αεκ,παοκ,αρη,πανιωνιου,λαρισας εχουν πολυ καλυτερο βιογραφικο απο το λεμονη..ο λεμονης επαιρνε πρωταθλημα απο τα ετοιμα του σημερινου προπονητη του αρη..δικια του ομαδα ηταν τοσο καιρο..ο τακης ουτε ενα λεβαδειακο δεν καταφερε να σωσει(ξεχνατε το παιχνιδι που τους δωσαμε ..το 3-2,το στημενο?),αλλα μετα και απο αυτο εχασε απο τον οφη και επεσε εθνικη..ολες οι ομαδες κερδισανε εκτος απο εμας που εχουμε με διαφορα το καλυτερο ροστερ απο τις αλλες..ας φευγει οσο ειναι καιρος..βεβαια να μου πειτε ακομα και αν τον διωξουν αυτος δε θα εχει προβλημα..ειναι οπαδος της ομαδας..ειναι σιγουρος οτι θα ξαναρθει στην ομαδα....

Δημοσ.

φαινεται το πραγμα απο ενα δυο αγωνες

τι να πουμε τωρα?

Ο ανθρωπος με το συστημα του δε μπορουσε να κερδισει τη λιβαδια τον ιωνικο και τον πανιωνιο

στο ποδοσφαιρο ολα φαινονται απο την αρχη

ο Μπορχα δε φανηκε απο το πρωτο παιχνιδι οτι ειναι παλτο?

ο Χασε Μπακε δε φαινοταν ?

ο Γκαλετι δε φαινεται οτι ειναι παικταρας?

Ο ανθρωπακος ενεργει οπως ενας φοβισμενος δημοσιος υπαλληλος

Πιστευει κανεις οτι υπαρχει εστω και ενας μεσα στην ομαδα που να τον σεβεται?

Δημοσ.

μια χαρα τα λετε!αλλα δεν μου απαντησατε ακομα στα εξις:

1)ποιος προπονητης που περασε απο τον ολυμπιακο σας αρεσε?γιατι ολους τους βριζατε.εδω και κατι μερες μεχρι και βιντεακια για τον μπαγεβιτς κυκλοφορουν στο ματζικ.

2)αν ησουνα προεδρος,ποιον θα επελεγες?

3)μηπως εχετε την απαιτηση να παρουμε τον μουρινιο για να εισαστε ευχαριστημενοι?

Δημοσ.
μια χαρα τα λετε!αλλα δεν μου απαντησατε ακομα στα εξις:

1)ποιος προπονητης που περασε απο τον ολυμπιακο σας αρεσε?γιατι ολους τους βριζατε.εδω και κατι μερες μεχρι και βιντεακια για τον μπαγεβιτς κυκλοφορουν στο ματζικ.

2)αν ησουνα προεδρος,ποιον θα επελεγες?

3)μηπως εχετε την απαιτηση να παρουμε τον μουρινιο για να εισαστε ευχαριστημενοι?

1. Ο μπαγεβιτς.. Μακραν.. Μπορει το συστημα του σημερα να μην ειναι επαναστατικο οπως ηταν τοτε, ομως εγω θυμαμαι ενα ολυμπιακο ατολμο μεν στα εκτος, αλλα να σπερνει εντος και να ειναι σοβαρος. Δεν θα διαφωνησω βεβαια οτι η μουρμουρα γενικως υπαρχει παντα στον Ολυμπιακο και οι εφημεριδες πουλανε απο αυτο, για αυτο και θελουν να υπαρχει παντα μουρμουρα.

2. Πολλοι και διαφοροι. Δεν ειναι αναγκη να εχεις το διλλημα.. Η Μαντζουρακης/λεμονης/Αλεφας ή Μουρινιο/Λιπι κλπ.. Υπαρχουν χιλιαδες ενδιαμεσοι και ταλαντουχοι. Και τωρα μεταξυ μας ακουσα πριν απο λιγο καιρο οτι ο ψαρας (σολιντ) τραβαγε τα μαλλια του μολις ειδε το budget που σπαταλησε φετος ο ΟΣΦΠ για παικτες και με το δικιο του. Γιατι αυτος απο οτι ζηταγε τις δευτερες τριτες επιλογες και αμα του φερνανε..

3. Οχι και παλι οχι.. Δεν σημαινει οτι αμα φερεις τον Τραπατονι ας πουμε θα κανεις δουλεια σιγουρα. Το ζητημα του προπονητη χρηζει ιδιαιτερης προσοχης και εχω την εντυπωση οτι ειναι το μονο που δεν ενδιαφερει ποτε σοβαρα την διοικηση του ΟΣΦΠ.. Και αυτο με ενοχλει.. Δεν ειναι δυνατον να φερνεις τον καθε τυχαιο στα μεσα της χρονιας να τον αφηνεις να κανει τον σχεδιασμο της χρονιας να αποτυγχανει στο Τσου λου και μετα να τον διωχνεις μεσουσης της χρονιας.. Εγω δεν ειμαι της αποψης να φυγει ο Τακης τωρα ή μολις τελειωσει το Τσου λου αν αποτυχει.. Δεν θα εχει κανενα νοημα.. Ομως δεν μπορω να βλεπω εικονα ομαδας οπως η προχθεσινη, που χαθηκε ενα ημιχρονο τσαμπα.. Γιατι αμα δεν χτυπας αυτο το παιχνιδι στην εδρα σου εισαι χαμενος απο χερι δυστυχως. Σιγουρα πιστευω δεν θα χαναμε με την καμια αμα ειχαμε τον κοσμο στο πλαι της ομαδας αλλα δυστυχως δεν τον ειχαμε και επρεπε να το ειχε ρισκαρει.

Παρεπιπτοντως εχω την εντυπωση οτι αυτο το συστημα του Λεμονη πιο πολελς ελπιδες εχει να αποδωσει στην Βρεμη παρα στο Καραισκακη που η Βερντερ θα ανοιχτει.. Οταν ομως παιζεις με κλειστη αμυνα στην εδρα σου δεν μπορεις να παιζεις ετσι. Δεν γινεται..

Δημοσ.

μα δεν ειναι ποιον θα θελαμε να φερουμε εμεις αλλα αν ποτε θα κανει σωστη δουλεια ο κοκαλλης σε αυτην την ομαδα διοτι ολο μισες δουλειες κανει. Η θα φερει 2 παιχταραδες και 5 καρααχρηστους, η θα φτιαξει ομαδα και θα περνει τον αλεφαντο, η θα εχει προπονητη και δεν θα εχει παιχτες.... πχ τωρα λεει φτιαχνω καινουρια ομαδα, ωραια εσκασε καποια λεφτα, οχι οσα μπορουσε αλλα εσκασε ομως ομαδα παλι δεν μπορουμε να φτιαξουμε διοτι εχουμε χτυπητες αδυναμιες. Δεν υπαρχει αλλαγη δεξι χαφ, δεν υπαρχουν πολοι αξιολογοι μεσοι περαν τον 3 που παιζουν και δεν υπαρχουν στοπερ. Και σε ολα τα αλλα εχει και τον κανενα για προπονητη.

Αρα το θεμα ειναι να παρει αποφαση ο κοκαλης να καλυψει ολες τις τρυπες στην ομαδα και να δουλεψουν ολοι σοβαρα. Τοτε μπορει να διαλεξει καποιον αξιολογο προπονητη, καποιον γνωστη με κυρος και εμπειρια. Επειδη ζηταμε να φυγει ο λεμονης δεν σημενει βρε μπουγας οτι ειμαστε παραλογοι και απαιτουμαι να φερει τον καπελο. Εγω θα ημουν ευχαριστημενος ακομα και με τον λινεν του πανιωνιου! Εστω ενα ισπανο, γερμανο αξιολογο, οχι πρωτοκλασατο αλλα ικανο και πραγματικο γνωστη, οχι σαν τον λεμονη που παει ενα τριημερο ιταλια βλεπει απο τις εξεδρες 2 προπονησεις της μιλαν και γυρναι και το πεζει γνωστης. Να δωσο πιστωση χρονου στον λεμονη γιατι?? μπας και μεγαλωσει το iq του και οι ποδοσφαιρικες του τεχνικες προπονησεις? Ε δεν γινεται, ειναι ονειρο. Πιστευει κανεις τον κοκαλη που λεει οτι θελει να του δωσει πιστωση χρονου και να τον υποστηριξει σαν ελληνα ελπιδοφορο τεχνικο?? Ε ειναι βλακας αν το πιστευει! Τον πηρε γιατι σου λεει ξερει την ομαδα, θα κανει οτι του λεμε, θα λεει παντα ναι, κουτσα στραβα πρωταθλημα θα παρει με τους παιχτες....Διοτι αν υποστηριζε ελπιδοφορους ελληνες τωρα θα ειχαμε και μακο, σπυροπουλο, αβρααμ παπαδοπουλο, χριστοδουλοπουλο....

Δημοσ.

παίζει να είμασταν εμείς (βαζελ) αλλά με τη διαφορά πως πήραμε 2 πόντους παραπάνω..

εγώ λέω να αποσυρθούμε και οι 2 όσο είναι νωρίς

Δημοσ.

Για να μπω στη συζητηση περι λεμονη,δε εχει ευθυνες αυτος κατα τη γνωμη μου.

Δε μπορει πριν ξεκινισει καν η αγωνιστικη περιοδος να του εχει τεθει η αρχη του τελους. Ας τον εδιωχνες απο το καλοκαιρι. Απο τη στιγμη που δε το εκανες,τωρα πρεπει να κατσει μεχρι τελους.

Ο τακης μια ζωη ηταν της επιθετικης φιλοσοφιας και τωρα μου βαζει 3 αμυντικα χαφ και κανει την κοτα μετα το 1-0 μη τυχον και φυγει.ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Αν ειναι δυνατον τον εχουν κανει συμπλεγματικο καποιοι αμπαλοκαραγκιοζηδες συμπεριλαμβανομενων μερικων εδω μεσα.

Εχω σιχαθει πια με τους "ειδημονες".Απλα δεν ξανασχολουμε με αυτους.

Διωχτε τον και αυτον απο τη πρωτη αγωνιστικη επειδη τρωει γλυφιτζουρι.

Στο πρωτο 3-0 εχει φυγει.Και αφου φυγει....μεταα...ψαξε για αλλον...

Δημοσ.

Ο ανθρωπακος ενεργει οπως ενας φοβισμενος δημοσιος υπαλληλος

Πιστευει κανεις οτι υπαρχει εστω και ενας μεσα στην ομαδα που να τον σεβεται?

Συμφωνώ - είναι φανερό ότι δυστυχώς ο Λεμονής μπορεί να είναι καλός προπονητής, αλλά μάλλον το έχει χάσει το παιχνίδι του σεβασμού και της πειθαρχίας μέσα στην ομάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...