Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενταξει το ειδα και εγω το απογευμα αστειο ειναι δεν προσεβαλε κανεναν ο ανθρωπος και επιτηδες να το εκανε.

Δημοσ.
Oι δηλώσεις του σοφέρ πιάσανε τόπο.Μιλάμε για ωμή παρέμβαση στην αθλητική δικαιοσύνη που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει.

Φυσικά και θα αθωωθεί.Ευτυχώς που όλα γίνοντε νωρίς και αυτοί που πρέπει θα το λάβουνε το μύνημα πριν να είναι αργά.

καθαρά κ ξάστερα. ο παίχτης θα αθωωθεί. και δίκαια!

επίσης στα ίσα: Αντρίκεια, έπρεπε να τιμωρηθεί αυστηρά ο βούλης.Γιατί αν τον έπαιρνε χαμπάρι το γήπεδο, θα γίνοταν πανικός στο 90ο λεπτό,και αυτός θα ήταν υπαίτιος.

όσο για την παρέμβαση,μην τρελαίνεσαι! όπως είδες, ακόμα κ η φυλλάδα του υπάλληλου του ταρίφα, του γκόντζου, σήμερα κράζει την κλήση αυτή!

απλά, είναι ένα πολύ ωραίο σχεδιάκι, να δείξει πόσο ανεπαρκείς είναι οι δικαστές, ώστε να τους αλλάξουν....

Δημοσ.

Λοιπόν, αν θέλετε να βαυκαλίζεστε ότι πράγματι ο οσφπ σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τον σάρας, τότε για μενα είναι δεκτό!

αν πάλι θέλετε να αναφέρετε, ότι ο σάρας παρακαλούσε να έρθει στον οσφπ γιατί είχε όνειρο να παίζει δίπλα στον καυκή κ τον βουγιούκα, και δεχόταν να έρθει τσάμπα,και να πληρώνει τα gilli diet του παιδοβούβαλου, πάλι δεκτό!

Το ότι ο ταβερνιάρης του πάγκου, έσπευσε να κάνει δηλώσεις ότι ο παο φοβάται τον οσφπ, γιαυτό του πήρε τον σάρας, δε σας δικαιώνει βέβαια!

το ότι ενώ πριν το ευρομπάσκετ ο σάρας δήλωσε ότι δε φαντάζεται με τίποτα τον εαυτό του στον οσφπ, αλλά παρολαυτα ο οσφπ έστειλε άνθρωπο του στο ξενοδοχείο για να τον μεταπείσει, νομίζω ότι δε δείχνει ακριβώς "απόσυρση ενδιαφέροντος"!

Επίσης, δεν είναι κακό να χάνεις παίχτη σε "μονομαχία"! Και εμείς έτσι χάσαμε τον τεόντοσιτς! Κακό είναι να μην το παραδέχεσαι, και να κρύβεσαι πίσω απο΄το δάχτυλό σου!

Πετάχτηκα , απλά γιατί στο τέλος θα μας πείτε ότι ο σάρας ήταν (και αυτός) από μικρος στη θύρα (λ)7, και υπέγραψε στον παο από αντίδραση που ο... βασιλειάδης είναι παοκτσής!!!!

Δημοσ.
παρολαυτα ο οσφπ έστειλε άνθρωπο του στο ξενοδοχείο για να τον μεταπείσει, νομίζω ότι δε δείχνει ακριβώς "απόσυρση ενδιαφέροντος"!

Πηγή: Derby sports.

Δημοσ.
Ειναι πολυ πιθανο να θεωρει οτι ο Σαρας ναι μεν ειναι ενας παικτης πρωτης γραμμης για τον οποιο αξιζει να δωσεις αρκετα λεφτα για να τον βαλεις στην φαρετρα σου. Αλλα οχι την δεδομενη χρονικη στιγμη/ηλικια και μετα την επιστροφη του απο το NBA που παροτι ειναι παικταρας δεν ξερεις πως θα αποδοσει εν τέλει ξανα στον ευρωπαικο χωρο,κανωντας μια διολου ευκαταφρονητη επένδυση 11 δις δραχμων.

Δηλαδή ο Γκέρσον θεωρεί πολλά τα 11 εκατ. ευρώ, αλλά νορμάλ ποσό τα 9 εκ.;

Ο Ολυμπιακος ειχε αποσυρει το ενδιαφερον του για τον Γιασικεβιτσιους οταν του ειχε κανει προταση για τριετες συμβολαιο με 9εκ ευρω και ο Λιθουανος απαξιουσε να απαντησει.
Δημοσ.
Πηγή: Derby sports.

για την ακρίβεια: πηγή: γαβροσπορ-φμ!

Επίσης, όλες αυτές τις θεωρίες που εξυφαίνονται εδώ μέσα, ποιες ακριβώς πηγές τις στηρίζουν?

Τέλος, επί της ταμπακέρας κάτι?

Δημοσ.
για την ακρίβεια: πηγή: γαβροσπορ-φμ!

Επίσης, όλες αυτές τις θεωρίες που εξυφαίνονται εδώ μέσα, ποιες ακριβώς πηγές τις στηρίζουν?

Τέλος, επί της ταμπακέρας κάτι?

Εγω φιλε μου στα @@ μου τα γραφω αυτα που γραφουν και το εχω πει 100 φορες. Επισης αφου ειναι γαυροσπορ γιατι τον ακους? Δηλαδη επειδη βρεθηκε καποιος και ειπε κατι σημαινει οτι το υιοθετουμε?

Και ο πρωταθλητης εγραφε για προσυμφωνο. Εγινε? Οχι!Ειναι η δεν ειναι Γαυροεφημεριδα?Ναι!

Συμπερασμα : Επειδη το εγραψε ή το ειπε κοκκινη πηγη δεν σημαινει οτι ισχυει. Απλο?Ναι!

Εισαι ή δεν εισαι αρνι προς σφαγη όταν δεχεσαι ότι σου παραρουν?Ναι!

Γινεσαι ή δεν γινεσαι ακομα χειροτερος οταν δεχεσαι οτι σου πασαρουν και βαζεις ως φιλτρο το τι σου αρεσει απο αυτα?Ναι!

Ζεις ή δεν ζεις λοιπον στο δικο σου κοσμο? Προφανως!

Η δικες μου θεωριες εχουν μονο θεωρητικη υποσταση και βασιζονται αποκλειστικα στη λογικη μου. Δεν επικαλουμε καμμια πηγη για να ενισχυσω την αποψη μου εκτος αν αυτη η πηγη περιλαμβανει αποδεικτικα στοιχεια (βιντεο, ξεκαθαρες φωτος κτλ). Επομενως δεν λεω πουθενα οτι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ.

Επι της ταμπακιερας τα εχουμε πει πολλακις. Πηρατε τον Γιασικεβιτσιους. Τι αλλο?

Δημοσ.

Δήλωση του μάνατζερ του σάρας:

"Ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια ότι έδινε περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό".

απλά ως απάντηση φίλτατοι littlelouievegos k KYRIAKOS_GKLEZAKOS , ότι επειδή τρελαθηκαν τα αδέρφια δεν ακολούθησε ο οσφπ, κλπ.

(επίσης,KYRIAKOS_GKLEZAKOS : δε γίνεται να αποσύρεις το ενδιαφέρον σου πριν να ενδιαφερθεί ο Παο,αφού εδώ κ 2 μήνες τον είχε πλησιάσει ο Παο. Δε βγαίνει χρονικά με τίποτα. littlelouievegos: όχι 11δις, αλλά 8,5εκατ ευρώ θα πάρει. ΚΑι εφόσον η προσφορά του οσφπ ήταν σε περισσότερα χρήματα, άρα άλλοι λόγοι τον οδηγησαν να απορρίψει τον οσφπ).

Η αλήθεια απλά είναι ότι μεταξύ των 2, προτιμησε τον Παναθηναικό. Είναι απλό, πολύ απλό, και ας είναι αδιανόητο για κάποιους από εδώ μέσα.

Critter , πάντως, κ με τη λογική, ΠΑΛΙ μου βγαίνει! ο οσφπ περίμενε τον σάρας, και τον περίμενε πολύ! Δεν είναι φυσιολογικό να συνεχίζει να προσπαθεί να τον πείσει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του ευρωμπασκετ, που κατάλαβαν ότι ο παίχτης αν αποφάσισει να έρθει ευρώπη, θα έχει επιλέξει ΠΑΟ?

Άλλωστε, εδώ μιλάμε για μαρτυρία ανθρώπου, την οποία και δεν διέψευσε κανείς (ότι είδε 2 ανθρώπους της διοίκησης του οσφπ στο ξενοδοχείο της λιθουανίας δηλαδή, και τους ανέφερε με τα ονόματά τους μάλιστα).

Γαβροσπορτ-φμ, ακούω όση ώρα είμαι στο αμάξι, γιατί έχει πολύ πλάκα η προσπάθεια του "μέσα από το χαβαλέ κ την πλάκα, περνάω ότι μηνύματα θέλω"! Νιώθω σα να βλέπω τβ μάτζικ, απλά όχι τόσο πολύ βαμμένο!

Απλά, στα περί πηγής, που ήταν δική σου νύξη, σου απάντησα ποια ήταν η πηγή!

Επί της ταμπακιέρας, φέτος ο οσφπ θα έχει πολύ δυνατή ομάδα, με διαμαντίδη, σπανούλη, περπέρογλου και σάρας!

Δημοσ.

Critter , πάντως, κ με τη λογική, ΠΑΛΙ μου βγαίνει! ο οσφπ περίμενε τον σάρας, και τον περίμενε πολύ! Δεν είναι φυσιολογικό να συνεχίζει να προσπαθεί να τον πείσει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του ευρωμπασκετ, που κατάλαβαν ότι ο παίχτης αν αποφάσισει να έρθει ευρώπη, θα έχει επιλέξει ΠΑΟ?

Άλλωστε, εδώ μιλάμε για μαρτυρία ανθρώπου, την οποία και δεν διέψευσε κανείς (ότι είδε 2 ανθρώπους της διοίκησης του οσφπ στο ξενοδοχείο της λιθουανίας δηλαδή, και τους ανέφερε με τα ονόματά τους μάλιστα).

Ναι, το προβλημα δεν καταλαβαινω που ειναι. Εχω πει ενα σωρο φορες εδω μεσα οτι ο Σαρας επελεξε την καλυτερη ομαδα. Τι αλλο θες?

Και γω ως μαρτυρας καταθετω οτι εχθες ειδα τον Γιαννακοπουλο να παιρνει πιπα στον Αγγελοπουλο και μαλιστα να τα καταπινει. Οριστε, σου λεω και ονοματα. Αρα ισχυει. Ρε, στην Ελλαδα ζεις. Τα ʽο φιλος μου ο περικλης που εχει ενα ξαδερφο μου ειπε οτι ειδε το ταδεʼ, ειναι καθημερινοτητα. Οσο για τις διαψευσεις, σιγα μην εβγαζε η καθε ομαδα διαψευση για καθε μαλακια που ακουγεται απο καθε σταθμο. Αυτο το κανουν μονο οταν κατι παιρνει διαστασεις. Δεν το εχεις μαθει τοσα χρονια?

Γαβροσπορτ-φμ, ακούω όση ώρα είμαι στο αμάξι, γιατί έχει πολύ πλάκα η προσπάθεια του "μέσα από το χαβαλέ κ την πλάκα, περνάω ότι μηνύματα θέλω"! Νιώθω σα να βλέπω τβ μάτζικ, απλά όχι τόσο πολύ βαμμένο!

E!αρα εισαι καμμενος. Εγω δεν υπαρχε περιπτωση να ακουσω εκπομπη του παο. Εδω τα εξωφυλλα των εφημεριδων οποτε τα κοιταξω στο net, την αθλητικη ηχω και την derby τις προσπερναω. Εδω δεν βλεπω κοκκινες εκπομπες, θα βλεπω και πρασινες? Αμα θεμω να γελασω παιρνω τους κολλητους και τη δικια μου παμε για καφε και σκαμε στα γελια. Οχι αλλο καψιμο!!!

Επί της ταμπακιέρας, φέτος ο οσφπ θα έχει πολύ δυνατή ομάδα, με διαμαντίδη, σπανούλη, περπέρογλου και σάρας!

Επι της ταμπακιερας ολα αυτα τα λενε οι εφημεριδες σας και ως αρνι τα δεχεσε. Προβλημα σου. Εγω χαιρομαι παρα πολυ που ειμαι ανεξαρτητος και δεν επηρρεαζομαι απο τις μλκιες που πλασαρει ο καθενας μεσω του τυπου.

Δημοσ.
Επι της ταμπακιερας ολα αυτα τα λενε οι εφημεριδες σας και ως αρνι τα δεχεσε

οι εφημεριδες ΜΑΣ για Σαρας?Το εξωφυλλο εκεινης της βαμμενης πρασινης του Πρωκταθλητη με το περιφημο προσυμφωνο το θυμασαι?

Εκεινο το περιφημο "σημερα ανακοινωνει Περπερογλου" του Σκοτους το θυμασαι?

Μιλαμε βεβαια για τις πιο hardcore Πναθηναικες εφημεριδες ετσι?

Δημοσ.
Δεν λεω να απανταει η καθε ΚΑΕ στην δηλωση του φροντιστη ή του θυρωρου του γηπεδου της αλλης ομαδας.

Αλλα οταν βγαινει ο προεδρος του αντιπαλου σου και κανει δηλωση για κατι που ειναι ψεμμα και εσενα σε θιγει εστω και εμμεσως, ε τοτε συνηθως απαντας.

Αυτο αλλωστε εκανε και ο ολυμπιακος μετα την ανανεωση του διαμαντιδη, βγηκε και διεψευσε οτι δεν τον ηθελε ποτε γιατι ετσι ειχε κυκλοφορησει μεχρι τοτε και αυτο εβλαπτε το κυρος του.

Οποτε αν ηταν ψεμμα αυτο που ειπε ο παυλος, θα υπηρχε λογικα απαντηση απο τον ολυμπιακο.

Οσον αφορα αυτο που λες για μπλακνει και τεοντοσιτς και μπελ και οτι δεν ειναι δυνατον να υπαρχει ηδη ενεργη προταση για σαρας θα σου θυμισω απλα οτι τον τεοντοσιτς τον κλεισατε γυρω στις 10 Σεπτεμβριου, οταν δηλαδη σας ειχε ηδη απορριψει ο σαρας.Η ιστορια και η τουρνε του μπελ στο σεφ εγινε επισης περιπου εκεινο τον καιρο, οταν δηλαδη ειχε καταληξει αρνητικα το θεμα σαρας για εσας και ψαχνατε αλλον στη θεση του.

Για τον μπλακνει δεν χρειαζεται να πω τιποτα.Και 3 μπλακνει να ειχατε, μαλλον θα θελατε και τον σαρας ε?

Οσο για το τι καθομαστε και ασχολουμαστε, κουβεντα να γινεται μωρε.Εννοιες πλεον στον μπασκετικο παναθηναικο δεν εχουμε και πολλες (εκτος απο τον ακριβη αριθμο των διαρκειας και αν θα ειναι τελικα 10ψηφιος) και γιαυτο ασχολουμαστε και με ολα τα περιφερειακα θεματα.

Απλα να βγαζετε τη κομπλα σας με τον Ολυμπιακο εννοεις...οκ πασο.

Α τα υπολοιπα δεν μπαινω καν στο κοπο να τα σχολιασω...ειδικα το σημειο για τους 3 Μπλακνει ηταν ολα τα λεφτα.:mrgreen:

Υ.Γ

Τον Τεοντοσιτς να υποθεσω μας τον χαρισατε;Τι σας ειπε να λετε ο Παυλαρας;:mrgreen:

Δημοσ.
Δηλαδή ο Γκέρσον θεωρεί πολλά τα 11 εκατ. ευρώ, αλλά νορμάλ ποσό τα 9 εκ.;

Μαλλον καποιοι δεν ξερετε να διαβαζετε Ελληνικα...11εκ ευρω για 2 χρονια ή 9εκ ευρω για 3 χρονια;

Για σκεψου το λιγακι...

Δημοσ.
Δήλωση του μάνατζερ του σάρας:

"Ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια ότι έδινε περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό".

απλά ως απάντηση φίλτατοι littlelouievegos k KYRIAKOS_GKLEZAKOS , ότι επειδή τρελαθηκαν τα αδέρφια δεν ακολούθησε ο οσφπ, κλπ.

(επίσης,KYRIAKOS_GKLEZAKOS : δε γίνεται να αποσύρεις το ενδιαφέρον σου πριν να ενδιαφερθεί ο Παο,αφού εδώ κ 2 μήνες τον είχε πλησιάσει ο Παο. Δε βγαίνει χρονικά με τίποτα. littlelouievegos: όχι 11δις, αλλά 8,5εκατ ευρώ θα πάρει. ΚΑι εφόσον η προσφορά του οσφπ ήταν σε περισσότερα χρήματα, άρα άλλοι λόγοι τον οδηγησαν να απορρίψει τον οσφπ).

Η αλήθεια απλά είναι ότι μεταξύ των 2, προτιμησε τον Παναθηναικό. Είναι απλό, πολύ απλό, και ας είναι αδιανόητο για κάποιους από εδώ μέσα.

Αρα λοιπον αμα ισχυουν ολα αυτα που λες ο Γιασικεβιτσιους προτιμησε τα λιγοτερα λεφτα του Παναθηναικου γιατι προφανως ηταν ονειρο του απο μικρο παιδι να βαλει τη πρασινη φανελα και να παιξει για τον υπεροχο λαο της Παναθας.

Ο ανθρωπος που εκανε σηριαλ την αποχωρηση του απο το ΝΒΑ για να παρει οσο γινεται περισσοτερα λεφτα για αποζημιωση προτιμησε να παρει λιγοτερα λεφτα για να παιξει στη Παναθα!!!

Μαλιστα...οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω Derby Sports ή Παυλαρας;:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...