Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γράφανε μερικοί σε εφημερίδες τι ωραία που ο Ο.Φ.Η. έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα και κοίταξε τον Ολυμπιακό στα μάτια βάζοντας τα center back να πιέζουν ψηλά κάτι που προάγει το θέαμα και το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Να δω τι θα λένε για τον Ολυμπιακό που πήγε στον Άρη με μισό επιθετικό και όλοι στην άμυνα σαν ομάδα τοπικού πρωταθλήματος.

Φαντάζομαι οτι σήμερα θα σου λύθηκε η απορία για το τι θα λένε για τον Ολυμπιακό.

Κράξιμο,και έτσι πρέπει.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια οι διαιτητες μια απο τα ιδια σημερα. Μα δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ. Καθε χρονο τους ιδους ασχετους βαζουνε. Δειτε το γκολ που ακυρωσαν στον ΠΑΟ, το δευτερο γκολ του ατρομητου και προσωπικα θεωρω πως υπηρχε και ενα ωραιο πεναλτι στον Κοβασεβιτς αλλα παραγραφεται γιατι καναμε χαλια εμφανιση και δεν δικαιουμασταν τη νικη.

Να προσθεσω και ενα πεναλτι που δεν δωσαν στον Παοκ σε καθαροτατο χερι του Βυντρα.Απλωμενο σαν χερι παιχτη του βολει ηταν..

Δημοσ.
Να προσθεσω και ενα πεναλτι που δεν δωσαν στον Παοκ σε καθαροτατο χερι του Βυντρα.Απλωμενο σαν χερι παιχτη του βολει ηταν..

Συμφωνω, και πως το μπαλωνει ο βλακας? Με καπακια δευτερο λαθος στο καθαροτατο χερι του Κνολ(απο τα πιο καραμπινατα πεναλτυ που εχω δει) και ακυρωνοντας το γκολ του Δημουτσου. Γενικα στην Ελλαδα υπαρχει η αισθηση πως το 50-50 μπορει να επιτευχθει με ισορροπιση λαθων

Δημοσ.

Δεν το ειδα αυτο.Τωρα το διαβασα στo in.gr .Με το που εκανε χερι ο Βυντρα και δεν εδωσε τιποτα , εκλεισα την τηλεοραση

Και εχεις μεγαλη δικιο για την ισορροπιση λαθων.Μετα απο λιγο καταλαβαινει ο διαιτητης την παπαρια που εκανε και ξανακανει την ιδια για την αλλη ομαδα.

Δημοσ.
Φαντάζομαι οτι σήμερα θα σου λύθηκε η απορία για το τι θα λένε για τον Ολυμπιακό.

Κράξιμο,και έτσι πρέπει.

@@ κράξιμο, κάτι μου λέει πως ο γαύρος ζει την ησυχία πριν την μπόρα... της Βρέμης, με το Λεμονή να γυρίζει με διαφορετική πτήση.

Δημοσ.
@@ κράξιμο, κάτι μου λέει πως ο γαύρος ζει την ησυχία πριν την μπόρα... της Βρέμης, με το Λεμονή να γυρίζει με διαφορετική πτήση.

Οκτώ έριξε η Verter. Λέτε να σπάσει το ρεκόρ;

Δημοσ.

Για εσένα τι θα ήταν δηλαδή κράξιμο?Πρωτοσέλιδα "σήκω φύγε άχρηστε?"

Και το φώς και ο πρωταθλητής τα χώνουνε στο Λεμονή πρωτοσέλιδα μιλώντας για τραγικά λάθη,οπισθοχώρηση χωρίς αιτία,ειρωνικά σχόλια για την δήλωση περί ψηλού χόρτου.

Τα διάφορα σάιτ,με πρώτο τον Χριστόγλου το ίδιο κάνουνε.

Οι υπόλοιπες φυλάδες περιμένουν την Πέμπτη,που δεν θα έχει ιδιαίτερη αγωνιστική κίνηση,και θα πουλήσουν περισσότερα φύλα.

Οκτώ έριξε η Verter. Λέτε να σπάσει το ρεκόρ;

Μπορεί και να σπάσει αν και το βλέπω δύσκολο.Εγώ μας κόβω για 4 με 5 τεμάχια.

Δημοσ.

[irationally optimistic mode on] Εγω παντως παρα την ελλειπη μας εικονα θεωρω οτι αν χασουμε την Τεταρτη θα ειναι με 1 γκολ διαφορα. Οσο καλη και αν ειναι η Werder δεν προβλεπω μεγαλη ηττα, και ας ειναι σε πολυ καλη κατασταση αυτο τον καιρο.. (σιγα μην δεν ηταν και ποτε ειμασταν τυχεροι σε τετοια πραγματα; :lol: )

Δεν ξερω ειμαι αισιοδοξος για την Τεταρτη και πιστευω οτι εαν ειμαστε λιγο τυχεροι το ματς μπορει να μας κατσει γαντι με τον τροπο που παιζει η Werder.. Ειδωμεν..

[irationally optimistic mode off] :P

Δημοσ.

Η λογική λέει ότι ο Λεμονής θα κατεβάσει την ομάδα με 3 μπακ και 6 αμυντικά χαφ. Μπροστά ο Λούα Λούα με νέφτι στον κώλο μπας και συναντίσει κανένα καρχαρία και του κλέψει τη μπάλα.

Δημοσ.
3-1 η 2-0 θα χασετε.

Το σίγουρο είναι ότι θα χάσουν, το σκορ απλά θα το μάθουμε την Τετάρτη στις 23:30 το βράδυ.

Δημοσ.
Λέτε να κινδυνεύει το ρεκόρ τού Προτάσωφ στη Γιουβέντους?

μπα απιθανο. αν επαιζε πληρης παιζει. αλλα λειπουν αρκετοι βασικοι.

Δημοσ.

Παντως αν ειναι να φυγει ο Λεμονης, εγω το θυσιαζω το ρεκορ και μαλιστα παιρνω και τον Αλεφαντο χωρις δευτερη σκεψη. Μιλαμε για τετοια απογοητευση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...