1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 βρε kwsn δηλαδη απορεις? θες να πεις μπραβο, αλλα δεν σου βγαινει και πρεπει να ριξεις και λιγη χωλη μεσα για να απαξιωσεις το μπραβο που πετας. Ησασταν τυχεροι, ηταν πεθαμενοι, ε μπραβο νικησατε. Καπως ετσι. Ε δεν ειναι προκλητικο?? Ολοι αναγνωριζουν οτι καναμε υπερπροσπαθεια, πολυ καλη αμυνα, ειχαν τρομερο παθος και θεληση για νικη, ελαχιστα σημαντικα λαθη πισω, και παιξανε μπαλα! Στο 1το 20λεπτο και σε ολο το 2ρο ημιχ. Εσυ απο ολα αυτα το μονο που λες ειναι οτι ειμασταν τυχεροι! Και στην τελικη το γκολ που φαγαμε ηταν απο ατυχια! Ειναι τυχη οι αποκρουσεις του νικοπολιδη? Ειναι τυχη οτι κλεισαμε διαδρομους? Οτι βαρεσαμε επιτελους πολλα σουτ εξω απο την περιοχη? Οτι φορτσαραμε, πιεσαμε και κυνηγησαμε το γκολ σε ολο το 2ρο ημιχ, οτι δεν κατσαμε στην ισοπαλια? ρε φιλε να σου πω μπραβο. αν και μετα που ανοιξα την νετ με επιασε αηδια με τους υπαλληλους. εχουνε βγαλει φωτοστεφανο πανω απο το κεφαλι. γιαυτο ξενερωσα και λεω αντε πηδηχτητε ολοι υπαλληλοι. Τελοςπαντων εγω ειδα απο το 65 και μετα. Τι ειδα . Μια βερντερ που δεν μπορουσε να αλλαξει μια πασα, δεν εκανε εναν συνδυασμο δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους και εναν ολυμπιακο που οσο περνουσε η ωρα εβλεπε οτι τον παιρνει για πλακα να παρει το διπλο. ουτε οι ιδιοι δεν το πιστευαν οτι κερδισαν το εβλεπες στα ματια τους. ο κου βου σου νου ειπε το αυτονοητο. μαγκια σας που εκμεταλευτηκατε το οτι ηταν χωματα. Οποιον και να κερδισεις στο τσου λου ειναι μεγαλη υποθεση οπως και να παιζει αυτος. Εμενα παντως μου λυθηκε μια απορια αν και μου την ειχε λυσει ο γεωργιου απο την προηγουμενη εβδομαδα. Αυτη η ομαδα εριξε 8 γκολ. Σε αυτο το πρωταθλημα βγηκε ο θεοφανης πρωτος σκορερ. Ε αν ειναι αυτη που ειδα σημερα η βερντερ φαντασου αυτη που εφαγε 8 πως ειναι. Και παλι δεν θεωρω οτι ειναι μειωμενης αξιας η νικη με την βερντερ επαιζες.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά τέτοια βραδυά και ασχολείστε με τους βάζελους?Πικραμένοι είναι και αυτοί που η μεγαλύτερη καραμέλα του 0 εκτός έλιωσε.Αφήστε τους.Έλεος δηλαδή. Η σημερινή νίκη είναι η μεγαλύτερη δικαίωση προπονητή ελληνικής ομάδας.Ο Τάκης πήρε πολλά σώβρακα σήμερα.Και μάλλον θα επιστρέψει στο ίδιο αεροπλάνο με την υπόλοιπη ομάδα.... Τα υπόλοιπα συναισθήματα απλά δεν περιγράφονται. Μπράβο σε όλους!
Galis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 H Βερντερ δεν ηταν χωμα, ο γαυρος τους εκανε να φαινονται χωμα.Μπραβο στα παιδια και τον Τακη!
1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 H Βερντερ δεν ηταν χωμα, ο γαυρος τους εκανε να φαινονται χωμα.Μπραβο στα παιδια και τον Τακη! τον τσουκαλα?
zoocra77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Να σηκωθεί να φύγει!!!!Αν ειναι δυνατόν Βγαζεις τον καλυτερό σου παίκτη(Γκαλετι) και βάζεις τον άμπαλο τον Κοβασεβιτς???Α.... και που πας με τον Παντο στην Ευρωπη???Ενα θέλω να πω το χέρι στο στόμα και σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!! Πέρα από την πλάκα εχουμε δυνατότητες να χτιστει μια πολυ καλη ομάδα,μην πάρουν τα μυαλα μας αερα δουλεια πολυ και σωστες μεταγραφικες κινησεις για να γίνει ο Ολυμπιακος μεγάλος και στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια!!!! ΥΓ-Μαρεσε πολυ το δακρυ του Λεμονη....
Bougas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΔΙΠΛΑ.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Galis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Το γκολ του Πατσα αμα δεν αλλαζε πορεια θα ηταν ακομα πιο γαματο και θα καρφωνοταν στο παραθυρακι.Επισης, το γκολ του Νταρκο ηταν απιστευτο και το βουλωσαν ολα τα βαζελια που χειροκροτουσαν και γελαγαν οταν μπηκε αλλαγη στην καφετερια που το ειδα!
vlachaquito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 την τριτη παιζετε ? θα παω στην καφετερια την κλασικη εδω στην πλατεια που ειναι τοσο καμενοι που αναβουν καπνογονο οταν βαζει γκολ η αντιπαλη ομαδα του γαβρου στο τσου λου. πανικος γινετε. πολυ γελιο. μεχρι μπυρες στον αερα φευγουνε. δεν το λεω για να αρπαχτειτε απλα ειναι πολυ αστειο. μαλλον σημερα για αλλαγη σερβιρανε καφε...απο αυτους του μνημοσυνου.. α, και που εισαι, δεν το λεω για να αρπαχτειs, απλα ειναι πολυ αστειο
tzinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ε ναι ρε μαγκα αλλα μου τους απαξιωνεις παλι, βγαζεις την βερντερ χωματα και το γερμανικο πρωταθλημα μικρο επειδη εβαλε ο γκεκας 20 γκολ !! δηλαδη ελεος, μην λες τιποτα καλυτερα. Οταν κερδιζατε την σαλκε και κοκορευοσασταν ηταν καλο το γερμανικο πρωταθλημα?? Και εγω σου λεω εχω δει κατι ματσακια γκλαντμαχ - μποχουμ που λεει ο λογος και σκεφτομαι αν ειναι δυνατον ποτε να δουμε τετοια μπαλα στην ελλαδα!! Ειναι το 3το με 4ρτο καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο σταθερα και εμεις το 16 αλλα ενταξει μωρε αφου το πε και ο γεωργιου θα ισχυει οτι ειναι νουμερα εκει στην γερμανια. Η βερντερ ειχε καποια διαστηματα που μας σφυροκοπουσε, ειχε καποια διαστηματα που φορτσαρε, αλλα λιγο η πολυ καλη αμυνα, λιγο ο νικοπολιδης, λιγο το πολυ καλο κεντρο και φεραμε το παιχνιδι στα μετρα μας. Μετα την ισοφαριση θελανε σαν τρελοι το διπλο και τους πατησανε, αλλα για να γινει αυτο πρεπει να ειναι χωματα οι αλλοι ετσι? Δεν πα να παιξετε με καμια σαποριζια να γουσταρετε?
1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 μαλλον σημερα για αλλαγη σερβιρανε καφε...απο αυτους του μνημοσυνου.. α, και που εισαι, δεν το λεω για να αρπαχτειs, απλα ειναι πολυ αστειο ακρα του ταφου σιωπη στο γκυζη βασιλευει αυτη την στιγμη. νεκρικη σιγη.
1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ε ναι ρε μαγκα αλλα μου τους απαξιωνεις παλι, βγαζεις την βερντερ χωματα και το γερμανικο πρωταθλημα μικρο επειδη εβαλε ο γκεκας 20 γκολ !! δηλαδη ελεος, μην λες τιποτα καλυτερα. Οταν κερδιζατε την σαλκε και κοκορευοσασταν ηταν καλο το γερμανικο πρωταθλημα?? Και εγω σου λεω εχω δει κατι ματσακια γκλαντμαχ - μποχουμ που λεει ο λογος και σκεφτομαι αν ειναι δυνατον ποτε να δουμε τετοια μπαλα στην ελλαδα!! Ειναι το 3το με 4ρτο καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο σταθερα και εμεις το 16 αλλα ενταξει μωρε αφου το πε και ο γεωργιου θα ισχυει οτι ειναι νουμερα εκει στην γερμανια. Η βερντερ ειχε καποια διαστηματα που μας σφυροκοπουσε, ειχε καποια διαστηματα που φορτσαρε, αλλα λιγο η πολυ καλη αμυνα, λιγο ο νικοπολιδης, λιγο το πολυ καλο κεντρο και φεραμε το παιχνιδι στα μετρα μας. Μετα την ισοφαριση θελανε σαν τρελοι το διπλο και τους πατησανε, αλλα για να γινει αυτο πρεπει να ειναι χωματα οι αλλοι ετσι? Δεν πα να παιξετε με καμια σαποριζια να γουσταρετε? σου λεω τι ειδα στον αγωνα. αφου δεν το πιστευα. αυτοι σερνοντουσταν. αμα ειναι αυτη η βερντερ φαντασου πως ειναι αυτη που εφαγε 8 .
KWSN_Men Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Όχι αυτό ήταν γενικά κάτι που πάει σε όσους βγήκαν ή πρόκειται να βγούνε και να πούνε ότι η νίκη του Ολυμπιακού δεν ήταν δίκαιη κλπ κλπ κλπ. Αν είναι γενικό γιατί με κάνεις quote; βρε kwsn δηλαδη απορεις? θες να πεις μπραβο, αλλα δεν σου βγαινει και πρεπει να ριξεις και λιγη χωλη μεσα για να απαξιωσεις το μπραβο που πετας. Ησασταν τυχεροι, ηταν πεθαμενοι, ε μπραβο νικησατε. Καπως ετσι. Ε δεν ειναι προκλητικο?? Ολοι αναγνωριζουν οτι καναμε υπερπροσπαθεια, πολυ καλη αμυνα, ειχαν τρομερο παθος και θεληση για νικη, ελαχιστα σημαντικα λαθη πισω, και παιξανε μπαλα! Στο 1το 20λεπτο και σε ολο το 2ρο ημιχ. Εσυ απο ολα αυτα το μονο που λες ειναι οτι ειμασταν τυχεροι! Και στην τελικη το γκολ που φαγαμε ηταν απο ατυχια! Ειναι τυχη οι αποκρουσεις του νικοπολιδη? Ειναι τυχη οτι κλεισαμε διαδρομους? Οτι βαρεσαμε επιτελους πολλα σουτ εξω απο την περιοχη? Οτι φορτσαραμε, πιεσαμε και κυνηγησαμε το γκολ σε ολο το 2ρο ημιχ, οτι δεν κατσαμε στην ισοπαλια? 1. Το πρώτο δεκάλεπτο δεν το είδα, δεν είδα δηλαδή τις καλές ευκαιρίες του Λού Λούα που έλεγε ο (πορωμένος) Ολυμπιακός πατέρας μου. Από εκεί και πέρα είχατε 1, πολύ καλή, του Γκαλέτι. Κατά τα άλλα, δεν ήταν 1 φορά που η μπάλα πέρασε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι του Νικοπολίδης και αυτός ήταν και καλά 'ελέγχω'. Το γκολ που φάγατε δεν ήταν κόντρα, δεν κόλησε η μπάλα στο νερό, ο παίχτης της Βέρντερ ήταν μόνος του. Δες πόσες κεφαλιές και όχι μόνο είχαν στο πρώτο ημίχρονο οι Γερμανοί μόνοι τους. Και η κατοχή 65-35. Ατυχία ήταν όντως ο τραυματισμός του Ντομί που πήγαινε πολύ καλά και μπήκε ο επίφοβος Σέζαρ. 2. Στο δεύτερο ημίχρονο, πριν ακόμα αρχίσετε να πιέζετε, φάνηκε ότι δεν πατάνε καλά στα πόδια τους. Εκεί που ο Ντιέγκο έκανε 3-4 φάσεις που χάνονταν η μπάλα στο πρώτο, στο δεύτερο λες και δεν έπαιζε. Ναι, προφανώς και τον παίξατε και καλύτερα, αλλά και ο ίδιος κάπου έμεινε στα αποδυτήρια. Όσο πέρναγε η ώρα, τους βλάπατε πεθαμένους και ανεβένατε μέχρι που τους πατήσατε. Τώρα αν το 'τους πατήσατε' υπονοεί τύχη, ή εγώ ή εσύ πρέπει να πάμε στο δημοτικό για εξπρές μαθήματα ελληνικών. 3. Σε μια-δυο περιπτώσεις, ο Νικοπολίδης έκανε μεγάλες αποκρούσεις. Ως επί το πλείστον όμως, οι εντυπωσιακές αποκρούσεις ήταν και πάνω του. 4. Ο Λεμονής ότι έκανε του βγήκε 1000%. Κατά τα άλλα, μια χαρά τους περιμένατε πίσω με εξαίρεση το τελευταίο 10λεπτο, μια χαρά παίξατε με αντεπιθέσεις, μια χαρά το παίξατε το τσούκου τσούκου μπολ, μια χαρά εκθειάζετε τις αποκρούσεις του τερματοφύλακα (για φύσει επιθετική ομάδα). Κωλοτούμπας το αναγνωσμα. Όλα αυτά τα λέω χωρίς να μειώνω την υπερπροσπάθεια του Ολυμπιακού. Προφανώς και ήταν τέτοια, διπλό στη Γερμανία πήρατε.
tzinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 οταν επαιζε το τσουκου τσουκου ο βαζελος με το σφιχτο κεντρο, οι γαυροι λεγαμε οτι παιζε χαλια μπαλα και οι βαζελοι οτι παιζει εξυπνα και κανει πορειες στην ευρωπη. Λεγανε δεν ειναι οι αλλοι χαλια, εμεις τους κανουμε να φαινονται ετσι, παιζοντας εξυπνα! Τωρα εμεις παιξαμε με σφιχτο κεντρο, πολυ εξυπνα, κωψαμε δρομους ΑΛΛΑ παιξαμε και μπαλα γρηγορη και τεχνικη και ξαφνικα παιζουμε τσουκου τσουκου και οι αλλοι ειναι χωματα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ε ναι ρε μαγκα αλλα μου τους απαξιωνεις παλι, βγαζεις την βερντερ χωματα και το γερμανικο πρωταθλημα μικρο επειδη εβαλε ο γκεκας 20 γκολ !! δηλαδη ελεος, μην λες τιποτα καλυτερα. Οταν κερδιζατε την σαλκε και κοκορευοσασταν ηταν καλο το γερμανικο πρωταθλημα?? Και εγω σου λεω εχω δει κατι ματσακια γκλαντμαχ - μποχουμ που λεει ο λογος και σκεφτομαι αν ειναι δυνατον ποτε να δουμε τετοια μπαλα στην ελλαδα!! Ειναι το 3το με 4ρτο καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο σταθερα και εμεις το 16 αλλα ενταξει μωρε αφου το πε και ο γεωργιου θα ισχυει οτι ειναι νουμερα εκει στην γερμανια. Aδερφέ άσε τους άλλους.Και εσύ απαξίωνες το Λεμονή και εγώ δεν πίστευα στο διπλό και ο άλλος παρακαλούσε να χάσουμε να φύγει ο Λεμονής. ΜΑΣ ΒΟΥΛΩΣΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.