Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο για την φοβερη εμφανιση του 2ου ημιχρονου που εκανε τη Βερντερ μεσα στο σπιτι της να φανει ομαδουλα της γειτονιας!

Ελπιζω τωρα που εσπασε αυτο το καταραμενο αρνητικο ρεκορ να αποβαλουν μια και καλη τη κομπλα με τα εκτος εδρας!

Y.Γ

Μπραβο στον ΜΑΓΚΑ KaizerSoze που ηταν ο μονος που ειχε τα αρχιδια να μπει και να πει ΜΠΡΑΒΟ και να το εννοει.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά σας παρακαλώ μην απαντατε!!!!ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΣΟΥΖΕΙ!!!Να δω τι πρωτοσελιδο θα βγαλει η Σπορτντευ!!!!

Δημοσ.
Μπραβο στον ΜΑΓΚΑ KaizerSoze που ηταν ο μονος που ειχε τα αρχιδια να μπει και να πει ΜΠΡΑΒΟ και να το εννοει.

Συμφωνώ απολύτως...

Είναι η κλασσική νοοτροπία.Η μισή Ελλάδα κλαίει σήμερα.

Αύριο το πρωί όλοι derby.

Δημοσ.
Συμφωνώ απολύτως...

Είναι η κλασσική νοοτροπία.Η μισή Ελλάδα κλαίει σήμερα.

Αύριο το πρωί όλοι derby.

αμα δεν ειχε κανει ο προεδρος σου την νετ τι βι ματζικ θα σου ελεγα ενα κανονικο μπραβο. αλλα ετσι δεν παιζει. εχει καταντησει εκνευριστικο αυτο το πραγμα.

Δημοσ.

Να ποιος ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , πολλα μπραβο στην ομαδα μας και βλεπω να ερχονται και αλλες νικες. Εισητηρια για Μπερναμπεου τωρα!

Δημοσ.
οταν επαιζε το τσουκου τσουκου ο βαζελος με το σφιχτο κεντρο, οι γαυροι λεγαμε οτι παιζε χαλια μπαλα και οι βαζελοι οτι παιζει εξυπνα και κανει πορειες στην ευρωπη. Λεγανε δεν ειναι οι αλλοι χαλια, εμεις τους κανουμε να φαινονται ετσι, παιζοντας εξυπνα!

Τωρα εμεις παιξαμε με σφιχτο κεντρο, πολυ εξυπνα, κωψαμε δρομους ΑΛΛΑ παιξαμε και μπαλα γρηγορη και τεχνικη και ξαφνικα παιζουμε τσουκου τσουκου και οι αλλοι ειναι χωματα.

Είπα ρε άνθρωπε ότι δεν παίξατε καλά και έξυπνα; Είπα ότι στο πρώτο είσασταν σαφώς τυχεροί καθώς η Βέρντερ, με όχι και μεγάλη απόδοση, θα μπορούσε να το έχει καθαρίσει το παιχνίδι.

Y.Γ

Σε ευχαριστώ για την εξέταση που έκανες και κατέληξες ότι δεν έχω.

Κατά τα άλλα, και μπράβο είπα, και ούτε 'έλα μωρέ ποια Σάλκε'. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο, είχατε κενά στην άμυνα και ΄σταθήκατε τυχεροί που δεν έβαλαν κι άλλα. Στο δεύτερο πέσανε αυτοί, το πήρατε χαμπάρι και όπως είπα άλλες δύο φορές, τους πατήσατε. Ούτε τύχη, ούτε τίποτα. Παίξατε όπως πρέπει να παίζει μια ελληνική ομάδα εκτός για να πάρει αποτέλεσμα και το πήρατε. Μαγκιά σας και καμάρι σας.

Edit: Δε χάρηκα αλλά δε στεναχωρήθηκα κιόλας. Τον (65άρη) πατέρα μου χάρηκα που χοροπήδαγε σαν το παιδάκι μόνο.

Δημοσ.

1. Στο 1το ημιχρονο για το 4-5-1 που βλεπαμε τοσο καιρο με λεμονη παιξαμε πολυ καλα και ωριμα. Κατεβηκαμε ως αουτσαιντερ, κανμε καλη αρχη, μετα φυσιολογικο ειναι να ανεβει η βερντερ και να μας κλεισει πισω. Δεν εβγαινανε πολλες κοντρες, αλλα 3-4 φασεις τις καναμε. το στυλακι του νικοπολιδη ειναι παντα ετσι, "και καλα ελεγχο", αλλα σημερα δεν εκανε λαθη περαν μιας περιεργης εξοδου στο 2ρο ημ. Στο γκολ η γκαντεμια ειναι στο οτι ο παιχτης παει για μεγαλη σεντρα και πεφτοντας την στρωνει στον αλλο παιχτη, αυτος βγαζει σεντρα την βρισκει λιγο ο αντζας χωρις να διωξει και βγενει ο αλμειδα μονος. Αρα η γκαντεμια ειναι στο πως πεφτοντας εστρωσε την μπαλα ο τοσιτς και πως ο αντζας με την κεφαλια την εστειλε στον αλμειδα.

2. Ο λεμονης ανεβασε την ομαδα, μειωθηκαν οι αποστασεις, ανεβηκαν λιγο πιο πανω και πιεζανε τα αμυντικα χαφ. Αυτο που ζηταμε τοσο καιρο. Με αποτελεσμα να αλλαξει το ποσοστο κατοχης και να χασει τον μπουσουλα η βερντερ αφου δεν τις διναμε χωρο για να φτιαξει παιχνιδι και κυνηγουσαμε και εμεις το γκολ αντι να περιμενουμε πισω. ΝΑΙ ισως να κουραστηκαν, ναι ντιεγκο, φριγκς και αλλοι ερχοταν απο τραυματισμους οποτε δεν αντεχανε οσο θα θελαν, αλλα δεν παυει οι κινησεις του λεμονη και της ομαδας να ειναι σωστες. μην παμε στο ακρο να τους βαφτισουμε πεθαμενους και γι αυτο το γυρισαμε. Και εμας ο λεντεσμα ειχε καψει φλατζες και εκανε λαθη απο το 60, ο γκαλετι τα χε φτυσει και ο λουα εψαχνε βενζιναδικο να γεμισει. Ομως το παλεψανε και αντεξανε. Ας το εκανε και η βερντερ!

3. πανω του ξεπανω του, ηταν μεγαλες και σωτηριες και αποφασιστικες.

4. Συμφωνο και γι αυτο λεω μην αρχισετε να μου τον λετε μουρινιο. Εβγαλε τον γκαλετι και θα μπορουσε να ειχε στοιχισει. Αφησε τον λεντεσμα που τα ειχε φτυσει. Το να ριξει τον κοβασεβιτς δεν ηταν και κανα τεχνικο μεγαλουργημα, ηταν το λογικο. Στην τελικη για μενα πιο πολυ μετρησε το παθος των παιχτων και οτι απλα ο λεμονης εκανε τα λογικα και δεν τους ανακατεψε με αλχημειες.

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο tzinos

οταν επαιζε το τσουκου τσουκου ο βαζελος με το σφιχτο κεντρο, οι γαυροι λεγαμε οτι παιζε χαλια μπαλα και οι βαζελοι οτι παιζει εξυπνα και κανει πορειες στην ευρωπη. Λεγανε δεν ειναι οι αλλοι χαλια, εμεις τους κανουμε να φαινονται ετσι, παιζοντας εξυπνα! Τωρα εμεις παιξαμε με σφιχτο κεντρο, πολυ εξυπνα, κωψαμε δρομους ΑΛΛΑ παιξαμε και μπαλα γρηγορη και τεχνικη και ξαφνικα παιζουμε τσουκου τσουκου και οι αλλοι ειναι χωματα.

Είπα ρε άνθρωπε ότι δεν παίξατε καλά και έξυπνα; Είπα ότι στο πρώτο είσασταν σαφώς τυχεροί καθώς η Βέρντερ, με όχι και μεγάλη απόδοση, θα μπορούσε να το έχει καθαρίσει το παιχνίδι.

.

η απαντηση αυτη ηταν γενικη, δεν πηγενε σε σενα, δεν ειχα διαβασει οτι εγραφες και εσυ για τσου τσουκου οταν εγραφα εγω.

Δημοσ.
η απαντηση αυτη ηταν γενικη, δεν πηγενε σε σενα, δεν ειχα διαβασει οτι εγραφες και εσυ για τσου τσουκου οταν εγραφα εγω.

Ασ' το, άλλο quote ήθελα να κάνω, σε κάποιον που είχε κάνει quote προηγούμενο μήνυμά μου ήθελα να απαντήσω και έκανε το δικό σου.

Κατά τα άλλα, δεν κλαίει η μισή Ελλάδα, η μισή Ευρώπη κλαίει. Και στο κουβά πήγαν, και το στανταράκι έχασαν που τόσα χρόνια τους έστελνε ταμείο. :P

Δημοσ.

Λοιπον ας πουμε ορισμενα αντικειμενικα πραγματα :

Οταν καποιος μικρος κερδιζει και ο αντιπαλος δεν παιζει μπαλα, τοτε μπορει να συμβαινουν 3 πραγματα.

Το πρωτο ειναι ο νικητης να παιξει διαστημικο ποδοσφαιρο.

Το δευτερο ειναι ο ηττημενος να σερνεται ως το απειρο

Το τριτο ειναι ο συνδιασμος και των 2 που εξισορροπει τα πραγματα και σημαινει οτι ο κερδισμενος επαιξε πολυ καλα αλλα και ο ηττημενος δεν επαιξε και το καλυτερο του παιχνιδι. Το τελευταιο σκελος σπαει ακομα σε 2 κατηγοριες. Ο ηττημενος δεν επαιξε επειδη δεν τον αφησε ο αντιπαλος ή επειδη δεν ηταν σε μερα? Η αληθεια βρισκεται επισης καπου στη μεση. Δηλαδη στη συγκεκριμενη περιπτωση και ο ολυμπιακος δεν τους αφησε αλλα και αυτοι αν παιζανε με περισσοτερη συγκεντρωση κτλ θα μπορουσανε να κανουν κατι παραπανω.

Επομενως, στοκοι οι βαζελοι που προσπαθουν να μας πεισουν οτι οι αλλοι ήταν χωμα και στοκοι οι γαυροι που προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο ολυμπιακος αμα θελει δεν μπορει να αφησει κανεναν να τον κερδισει και ηταν η μοναδικη αιτια που κερδισε. Ολα βρισκονται στη μεση και φυσικα ειναι μια πολυ μεγαλη νικη του ολυμπιακου.

Οσον αφορα το τσουκου τσουκου εγω δεν θα συμφωνησω οτι παιξαμε ετσι. Τσουκου τσουκου ειναι αυτο που φερνει 0-0 ή 0-1 οταν μια ομαδα κανει μια επιθεση και βαζει 1 γκολ αντε 2 (με 2 επιθεσεις). Στο συγκεκριμενο παιχνιδι και πολλα σουτ καναμε και δεν ειχαμε παθητικο ρολο κλεισμενοι ολοι μεσα στην αμυνα (ο ορισμος του τσουκου τσουκου).

Οσο για το Λεμονη που φανατικα εχω δηλωσει οτι δεν μου κανει, εγω απλα του δινω πιστωση χρονου και τπτ παραπανω. Δεν μπορει να κερδιζεις 1-2 μεσα στη Βρεμη και να πηγαινεις για 3ο γκολ ενώ με τον Αρη να κερδιζεις 1-0 και να κλεινεσε πισω για να μη σου βαλει ο BarcΑΡΗΣ γκολ. Δηλαδη ελεος.

Αντι να φοβηθει τη Βεντερ, φοβαται τον Αρη. Μα δεν ειναι μαλακας? Θελω λοιπον να τον δω να αφηνει την ομαδα να παιξει οπως ξερει στο Ελληνικο πρωταθλημα μιας και απεδειξε οτι τις Ελληνικες ομαδες τις εχει ολες. Και εάν προκειται να κανουμε καλυτερη πορεια στο CH.L, ας χασουμε το πρωταθλημα. Αρκει να βλεπουμε μπαλα. Ακομα και ομαδες με παιχταραδες που προχωρανε στο CH.L κανουνε συνχτα θυσια το πρωταθλημα.

Edit:Α!Και μπραβο στον Kaiser που αν και καφρος οπαδος παναθηναικος αναγνωριζει το μεγεθος της επιτυχιας. Άλλωστε καποτε το ιδιο εκανε και για την ομαδα του στα εκτος εδρας.Μιλαω για την εποχη που ο 1980 ελεγε "σιγα τη Σαλκε ρε παιδια, αφου σερνοτανε".

Δημοσ.
αμα δεν ειχε κανει ο προεδρος σου την νετ τι βι ματζικ θα σου ελεγα ενα κανονικο μπραβο. αλλα ετσι δεν παιζει. εχει καταντησει εκνευριστικο αυτο το πραγμα.

Whatever man.

Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και τι βλέπω,ποδοσφαιρικά εννοώ.

Τι σχέση έχει η περιγραφή του αγώνα με ένα απλό "μπράβο"?

Anyway,κάποια πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ,αυτό είναι σίγουρο.

:???:

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την εξέταση που έκανες και κατέληξες ότι δεν έχω.

Κατά τα άλλα, και μπράβο είπα, και ούτε 'έλα μωρέ ποια Σάλκε'. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο, είχατε κενά στην άμυνα και ΄σταθήκατε τυχεροί που δεν έβαλαν κι άλλα. Στο δεύτερο πέσανε αυτοί, το πήρατε χαμπάρι και όπως είπα άλλες δύο φορές, τους πατήσατε. Ούτε τύχη, ούτε τίποτα. Παίξατε όπως πρέπει να παίζει μια ελληνική ομάδα εκτός για να πάρει αποτέλεσμα και το πήρατε. Μαγκιά σας και καμάρι σας.

Edit: Δε χάρηκα αλλά δε στεναχωρήθηκα κιόλας. Τον (65άρη) πατέρα μου χάρηκα που χοροπήδαγε σαν το παιδάκι μόνο.

Οταν λεω ειχε τα αρχιδια μιλαω για την ενεργεια του να μπει και να πει μπραβο...δεν μιλαγα γενικοτερα!:mrgreen:

Αμα και εσυ το εννοουσες το μπραβο να σε βαλω και εσενα στη λιστα δεν εχω κανενα προβλημα!

Μπραβο λοιπον στους KaizerSoze και KVSN_MEN που ειχαν τα αρχιδια να πουνε μπραβο και να το εννοουν!:-D

Δημοσ.
Whatever man.

Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και τι βλέπω,ποδοσφαιρικά εννοώ.

Τι σχέση έχει η περιγραφή του αγώνα με ένα απλό "μπράβο"?

Anyway,κάποια πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ,αυτό είναι σίγουρο.

:???:

δεν λεω για την περιγραφη για το μετα λεω που δεν συμαζευονταν ολοι οι υπαλληλοι. τεσπα . εγω σε καποια φαση χαρηκα γιατι ειχα στραβωσει με τον διαιτητη αλλα μετα που σκεφτομαι οτι θα μου ζαλιζουν τα φρυδια για δυο βδομαδες λεω ρε δεν πατε στο διαολο υπαλληλοι του κατασκοπου ολοι που θα χαρω κιολας. ετσι το σκοτωσα αυτο το προσωρινο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...