Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτον τον κομμητη του χαλει που τον μαζεψατε ρε παλικαρια. ρε θα αναστηθουνε ολοι τωρα αυτα δεν μπορω και θα μας ζαλισουν.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ προτιμώ την τρίτη θέση.Στο ουεφα με λίγη τύχη μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ περισσότερο από ότι στο Τσου-Λου.

Αλλά η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμα,δεν είναι απίθανο να τερματίσουμε με 4 πόντους τελικά.

Τα κεφάλια μέσα γιατί ως Έλληνες δεν θέλουμε και πολύ να πιστέψουμε οτι θα πάμε να πατήσουμε τη Ρεάλ και τελικά να γυρίσουμε με την ουρά στα σκέλια.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια πολύ καλή εμφάνιση , τα περι τύχης κλπ είναι μαλακίες ,αν είσαι ελληνική ομάδα και βέβαια θες τύχη δεν είμαστε Barca να τους σφυροκοπάμε αλύπητα...

Το παιχνιδι ήταν και απάντηση σε πολλούς που έλεγαν οτι ο ΟΣΦΠ ήταν αγύμναστος - στο 2ο ημίχρονο οι μέσοι πατουσαν περιοχή πολύ πιο εύκολα αό τους απέναντι ειδικά ο Στολτίδης πρέπει να είχα κοντα 2 χρόνια να τον δω να προωθειται .

Σε μερικα πράγματα φαίνεται και η κλάση των παικτών ,πχ αν στην θέση του Ραουλ Μπράβο (που τον θεωρω και υπερτιμημένο )ήταν ο Ζεβλάκοφ ή ο Νίλσον απο ΠΑΟ πιστεύει κανείς οτι θα έκανε τόσο καλό σουτ απ'οπου προήλθε το 3-1?

Μόνη ένσταση έχω για Λούα Λούα - παραέπαιζε πίσω στο 1ο ημίχρονο ,υπήρχαν πεντάλεπτα που η μπαλα παιζόταν στο 1/4 του γηπέδου και ο Λούα^2 ήταν εκει που κανονικά είναι ο κόφτης μπροστά από τα στόπερ - και να κλεψεις την μπαλα εκεί την χάνεις αμέσως γιατί δεν έχεις που να την δώσεις .

Δεν νομίζω οτι ο Λεμονής έκανε κάτι διαφορετικό απ'οτι με Λάτσιο απλώς εκεί έτυχε και ισοφαρίστηκε αλλά το κυριότερο η Λάτσιο έπαιζε πολύ πιο κλειστά ->Ιταλική και εκτός έδρας ενώ η Βέρνερ έπαιζε αρκετα ανοιχτα και γι'αυτο φάνηκαν οι αδυναμιες της όταν δεν μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνιδι

Δημοσ.
αυτον τον κομμητη του χαλει που τον μαζεψατε ρε παλικαρια. ρε θα αναστηθουνε ολοι τωρα αυτα δεν μπορω και θα μας ζαλισουν.

Υπάρχει και το τόπικ του παναθηναικού,από τη στιγμή που απόψε επισκέπτεσαι εμάς αυτά να τα περιμένεις. :mrgreen:

Δημοσ.
Υπάρχει και το τόπικ του παναθηναικού,από τη στιγμή που απόψε επισκέπτεσαι εμάς αυτά να τα περιμένεις. :mrgreen:

οχι ρε ενταξει καταλαβαινω την χαρα αλλα να βγαινει ο καθε ξεκαρφωτος τωρα εδω που εχουμε πλακωθει εκατο φορες και να γραφει εκει που εχω φαει πενταρα εγω και τετοια ε ενταξει θα επρεπε και εσας να σας θιγει. εδω εχουνε γινει ομηρικες μαχες.

Δημοσ.

Δεν στο ειπανε καλα το παραμυθι.Ο μπαμπης τις ανεβασε στο σαιτ του.Ο μπαμπης που δηλωνει φορα παρτιδα οτι ειναι γαυρος και οχι αντικειμενικος.

Ξανα περαστικα σας λεμεεε!!!

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ τωρα ανακαλυψες οτι ο Μπαμπης ειναι Ολυμπιακος?Μεγαλε μπραβο ανακαλυψες την αμερικη.Μπες εδω και θα δεις και αλλα εκτροπα http://www.bam.gr!!!

Περαστικα σας λεμε!!!

Δημοσ.

Οντως το σουτ του Πατσα σαν κομητης ηταν!!!

Μπαμ και κατω οι πανταχου πρασινοι.Γερμανοι και Ελληνες!!!

Περαστικα και perastikougen(αυτα ειναι γερμανικα για οποιον γνωριζει) λεμεεε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...