Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας λέει ο γελοίος. :-D:-D Πλακα κανεις ε? Που το λεει αυτο?
vlachaquito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ρε φιλε ειναι απολυτα λογικη αυτη η αντιδραση...το ειπε και πιο πριν ενας φιλος εδω..σκεψου 10 χρονια πικρας, δουλεματος απο συναδελφους φιλους και γνωστους, τι περιμενεις, οτι θα τα ξεχασουν ολα αυτα?? Εδω μου φαινεται ο αδερφος μου θα παει στην τραπεζα με την φανελα του γαβρου πανω απο το κουστουμι και την φωτο με την 5αρα του παο στην πλατη, και μου λες εσυ να μην κοροιδευουν τον παο??? Μανουελ, την κυριακη εχει εργο με αρη, δεν νομιζω να μην καθησεις να το δεις και να μην μας υποστηριξεις!!!! Και σε περιπτωση νικης, στειλε λογαριασμο τραπεζας, εχω μιλησει για σενα στον προεδρο, θα παρεις το κατιτι σου :D :D
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ρε φιλε ειναι απολυτα λογικη αυτη η αντιδραση...το ειπε και πιο πριν ενας φιλος εδω..σκεψου 10 χρονια πικρας, δουλεματος απο συναδελφους φιλους και γνωστους, τι περιμενεις, οτι θα τα ξεχασουν ολα αυτα??Εδω μου φαινεται ο αδερφος μου θα παει στην τραπεζα με την φανελα του γαβρου πανω απο το κουστουμι και την φωτο με την 5αρα του παο στην πλατη, και μου λες εσυ να μην κοροιδευουν τον παο??? Μανουελ, την κυριακη εχει εργο με αρη, δεν νομιζω να μην καθησεις να το δεις και να μην μας υποστηριξεις!!!! Και σε περιπτωση νικης, στειλε λογαριασμο τραπεζας, εχω μιλησει για σενα στον προεδρο, θα παρεις το κατιτι σου :D :D Δηλαδη μια μερα χαρας για τον ολυμπιακο εσυ θεωρεις λογικο να ασχολειται καποιος γαβρος με το τι εκανε πριν απο 2 χρονια ο παναθηναικος? Καταλαβαινω για το δουλεμα αλλα αυτο συμβαινει οταν αποτυχαινει η αλλη ομαδα σε κατι και τον δουλευεις.Οταν δεν εχει αποτυχει, οπως τωρα (μετραει το παρον) γιατι να τον πικαρεις? Εμενα παντως μου φαινεται παραλογο, οσο και ανεπικαιρο. Ε τοτε ρε φιλε δεν ειναι ολυμπιακος αλλα απλως αντιπαναθηναικος και δεν τον νοιαζει να πηγαινει καλα η ομαδα του αλλα να πηγαινουν χαλια οι αλλοι.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Βασικα στα παπαρια μου ο καθε κωλοτουμπας Μπαμπης που πριν τον αγωνα εσουρε τα εξαμαξης του στον Λεμονη και μετα τον αγωνα τον αποθεωνε λες και ειναι ο Λιπι! Ολοι αυτοι οι "επαγγελματιες" Ολυμπιακοι με αφηνουν παγερα αδιαφορο γιατι ολες τους οι αντιδρασεις ειναι ψευτικες και προμελετημενες. Αυτο ξαναπεστο ΑΡΔ με ολη την σημασια της λεξεως. Μετα το Χαριλαου μεχρι και ο θυρωρος της Σπορτγκευ ειναι καλυτερος προπονητης απο τον Λεμονη, μετα το χθεσινο ο λεμονης ειναι καλυτερος του Καπελο. Μετα τα 5 που θα φαει η Καλαμαρια θα γινει και καλυτερος του Φεργκιουσον. Αν φατε 4 απο την Ρεαλ θα γινει παλι χειροτερος του Χελακη. ΚΩΛΟΦΑΡΑ, θυμονται οτι θελουν να θυμονται, αν τους θυμισεις τις μαλακιες ους σου βρισκουν ενα καρο δικαιολογιες
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αυτο ξαναπεστο ΑΡΔ με ολη την σημασια της λεξεως. Μετα το Χαριλαου μεχρι και ο θυρωρος της Σπορτγκευ ειναι καλυτερος προπονητης απο τον Λεμονη, μετα το χθεσινο ο λεμονης ειναι καλυτερος του Καπελο. Μετα τα 5 που θα φαει η Καλαμαρια θα γινει και καλυτερος του Φεργκιουσον. Αν φατε 4 απο την Ρεαλ θα γινει παλι χειροτερος του Χελακη. ΚΩΛΟΦΑΡΑ, θυμονται οτι θελουν να θυμονται, αν τους θυμισεις τις μαλακιες ους σου βρισκουν ενα καρο δικαιολογιες Μην πας μακρια. Παρε παραδειγμα τον ντινο.
vlachaquito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδη μια μερα χαρας για τον ολυμπιακο εσυ θεωρεις λογικο να ασχολειται καποιος γαβρος με το τι εκανε πριν απο 2 χρονια ο παναθηναικος? Καταλαβαινω για το δουλεμα αλλα αυτο συμβαινει οταν αποτυχαινει η αλλη ομαδα σε κατι και τον δουλευεις.Οταν δεν εχει αποτυχει, οπως τωρα (μετραει το παρον) γιατι να τον πικαρεις? Εμενα παντως μου φαινεται παραλογο, οσο και ανεπικαιρο. Ε τοτε ρε φιλε δεν ειναι ολυμπιακος αλλα απλως αντιπαναθηναικος και δεν τον νοιαζει να πηγαινει καλα η ομαδα του αλλα να πηγαινουν χαλια οι αλλοι. Λοιπον παμε απο την αρχη.. Εισαι παο, εχεις να κερδισεις εκτος στην Ευρωπη καμια 10αρια χρονια, καθε τεταρτη που γυριζεις φορτωμενος με γκολ, εχεις τις φυλλαδες και σε παιρνουν στο ψιλο, οι γνωστοι σου γαβροι σε λιωνουν στην δουλεια/καφε/εξοδο στο δουλεμα (αιντε, τσαμπσονς λιγκ, ωρα για στοιχημα,εχουμε 3 παιχνιδακια στανταρ ασσο κλπκλπ), και ενω περιμενουν ολα τα γαβρακια να φας και εσυ σαν αλλη αρτμιντια την 8αρα, πας και ριχνεις 3..που? εκει που εσυ εφαγες 5... Ε μην μου πεις οτι θα ερχοσουν εδω και θα το επαιζες υπερανω, ελεοςςςςςςςςς :D
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον παμε απο την αρχη.. Εισαι παο, εχεις να κερδισεις εκτος στην Ευρωπη καμια 10αρια χρονια, καθε τεταρτη που γυριζεις φορτωμενος με γκολ, εχεις τις φυλλαδες και σε παιρνουν στο ψιλο, οι γνωστοι σου γαβροι σε λιωνουν στην δουλεια/καφε/εξοδο στο δουλεμα (αιντε, τσαμπσονς λιγκ, ωρα για στοιχημα,εχουμε 3 παιχνιδακια στανταρ ασσο κλπκλπ), και ενω περιμενουν ολα τα γαβρακια να φας και εσυ σαν αλλη αρτμιντια την 8αρα, πας και ριχνεις 3..που, εκει που εσυ εφαγες 5... Ε μην μου πεις οτι θα ερχοσουν εδω και θα το επαιζες υπερανω, ελεοςςςςςςςςς :D Κι ομωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.... Απο την χαρα μου σιγα να μην καθομουν να ασχοληθω να βγαλω ανεπικαιρη εμπαθεια και κομπλεξ εναντιον ολυμπιακων ή αλλων οπαδων. Μετα απο κανα 2-3 μηνακια αν ειχα κουβεντα με γαβρους μπορει και να πεταγα καμια σποντα για την 5αρα τους (αν και γενικα αποφευγω ανεπικαιρες αναφορες στο παρελθον) αλλα την παρουσα στιγμη ειναι ανοητο να ασχολεισαι με αλλες ομαδες.Δεν καταλαβαινεις οτι μικραινεις την αξια της νικης σου ετσι? Εχουμε φτασει να θεωρουμε φυσιολογικο την αρρωστημενη αυτη κατασταση, δηλ να κερδιζει ο παναθηναικος στην ευρωπη την γιουβε πχ και να κανουμε κωλοδαχτυλα στους γαβρους.
zoocra77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Επειδή δεν μου αρεσει η μιζερια και επειδη η καραμελα της μικρης ομάδας στην Ευρώπη αρχίζει να σβηνει(αν ολα πανε καλα με πολυ δουλεια και καλες μεταγραφικες κινησεις οπως ξαναπα) παραθέτω το παρακάτω link: http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=103910
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Επειδή δεν μου αρεσει η μιζερια και επειδη η καραμελα της μικρης ομάδας στην Ευρώπη αρχίζει να σβηνει(αν ολα πανε καλα με πολυ δουλεια και καλες μεταγραφικες κινησεις οπως ξαναπα) παραθέτω το παρακάτω link: http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=103910 Προτυπο μου ειναι ο Μπαμπης! Μπαμπη θεε μου ολυμπιακε μου. Τυποι σαν και μενα σε κανανε πλουσιο κυριε Μπαμπη μου και τωρα οδηγεις porsche cayenne! Μου χρωστας βολτα.:mrgreen::-D:-D:-D:-D
adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 τετοιο πρωτοσελιδο εφημεριδας δε νομιζω να εχει ξαναυπαρξει ουτε ο τελευταιος καφρος οπαδος δε θα το εγραφε
Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητηρια φιλε που εισαι υπερανω.Αλλα ειδικα εσεις οι βαζελοι εχετε κανει τεχνη το να καπηλευεστε νικες αλλων ομαδων εναντι του ολυμπιακου για να βγαλετε χολη μιας και οι ιδιοι δεν μπορουσατε να τον νικησετε.Τωρα ερχεστε και μας λετε να μην σας πικαρουμε που κερδισαμε σε μια εδρα που πριν εσεις πηγατε και φαγατε μια μουντζα γκολ.Τωρα να γινουμε ολοι υγιεις φιλαθλοι και νομιζω οτι πρεπει να συζητησουμε και τα φαινομενα βιας που δεν αφηνουν το ποδοσφαιρο να παει μπροστα.Επισης νομιζω οτι για ολα φταιει ο Κοκκαλης.Και που ειστε,σε δυο βδομαδες αν ο θρυλος αρπαξει καμια τριαρα απο την ρεαλ το ξαναγυρναμε το ποιημα στην καζουρα.Μονα ζυγα μονοζυγα! Θεωρω πιο σωστους αυτους που δεν μιλανε καθολου τωρα αλλα υπομενουν την καζουρα και λενε απο μεσα τους "ρε κερατα δεν θα αρπαξεις καμια τριαρα?θα σε πεθανω στο δουλεμα" απο αυτους που το παιζουν και καλα φιλαθλοι! Περαστικα λεμεεεε!!!
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητηρια φιλε που εισαι υπερανω.Αλλα ειδικα εσεις οι βαζελοι εχετε κανει τεχνη το να καπηλευεστε νικες αλλων ομαδων εναντι του ολυμπιακου για να βγαλετε χολη μιας και οι ιδιοι δεν μπορουσατε να τον νικησετε.Τωρα ερχεστε και μας λετε να μην σας πικαρουμε που κερδισαμε σε μια εδρα που πριν εσεις πηγατε και φαγατε μια μουντζα γκολ.Τωρα να γινουμε ολοι υγιεις φιλαθλοι και νομιζω οτι πρεπει να συζητησουμε και τα φαινομενα βιας που δεν αφηνουν το ποδοσφαιρο να παει μπροστα.Επισης νομιζω οτι για ολα φταιει ο Κοκκαλης.Και που ειστε,σε δυο βδομαδες αν ο θρυλος αρπαξει καμια τριαρα απο την ρεαλ το ξαναγυρναμε το ποιημα στην καζουρα.Μονα ζυγα μονοζυγα!Θεωρω ποιο σωστους που δεν μιλανε καθολου τωρα αλλα υπομενουν την καζουρα και λενε απο μεσα τους "ρε κερατα δεν θα αρπαξεις καμια τριαρα?θα σε πεθανω στο δουλεμα" απο αυτους που το παιζουν και καλα φιλαθλοι! Περαστικα λεμεεεε!!! Εγω φιλε μου βγηκα και ειπα μπραβο στον ολυμπιακο που κερδισε.Δεν ειπα οτι χαρηκα που κερδισε αλλα ουτε και λυπηθηκα. Το θεμα ειναι ομως πως εσυ αντι να χαρεις την νικη σου σημερα καθεσαι και ασχολεισαι με μενα τον βαζελο που σου γραφω στο τοπικ και ισως να σε εκνευριζουν και αυτα που γραφω και να φορτωνεις.Αρα,εσυ κανεις κακο στον εαυτο σου και χαλιεσαι που ασχολεισαι με ο,τιδηποτε αλλο σημερα εκτος της νικης σου. Τωρα τα υπολοιπα για κοκκαλη και φαινομενα βιας που ανεφερες δεν θυμαμαι να τα εθιξα πουθενα σημερα, οποτε θα τα θεωρησω απλως σαν ενα ατοπο παραληρημα σου. Παντως ρε παιδια εχει πολυ πλακα. Οσες φορες εχω παει να πω σε αυτο το τοπικ οτι καλο ειναι να μην εχουμε βια στα γηπεδα, να εχουμε καλους διαιτητες, να υπαρχει δικαιοσυνη, να κοιταμε την καμπουρα μας και οχι τους αλλους εχουν πεσει ολοι οι ολυμπιακοι και με εχουν φαει γιατι και καλα δεν μπορει να το παιζω φιλαθλος και δεν γινεται καφρος θα ειμαι και εγω και σας κοροιδευω. Δεν θεωρω τον εαυτο μου φιλαθλο αλλα θεωρω οτι ειμαι κατα τι αντικειμενικος (οσο μπορω) και κραζω και τους μεν και τους δε. Σας εχω δωσει δειγματα οτι ειμαι καφρος και δεν πιστευω αυτα που γραφω? Γιατι πρεπει ολοι μας να θεωρουμαστε οτι ειμαστε a priori καφροι και μασκαρεμενοι εγκαθετοι και να εχουμε ασχημη προθεση σε ο,τι λεμε? Τοσο πολυ μας εχουν χειραγωγησει πια?
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 τετοιο πρωτοσελιδο εφημεριδας δε νομιζω να εχει ξαναυπαρξει ουτε ο τελευταιος καφρος οπαδος δε θα το εγραφε Καλα, εχουν υπαρξει και θα υπαρξουν και χειροτερα. Μα καθεστε και ασχολειστε με ντερμπι, πρωταθλητες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις?Αυτα τα εντυπα δεν ειναι ουτε καν για σκουπισμα....
adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 να βγεις να κοροιδευεις σε ηττα ειναι καφριλα αλλα τρωγεται να βγεις να κοροιδευεις σε νικη δεν εχει ξαναγινει δε νομιζω να υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που να αγοραζει τετοιες εφημεριδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.