Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 να βγεις να κοροιδευεις σε ηττα ειναι καφριλα αλλα τρωγεται να βγεις να κοροιδευεις σε νικη δεν εχει ξαναγινει δε νομιζω να υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που να αγοραζει τετοιες εφημεριδες Θα εκπλαγεις δυσαρεστα. Ειδικα με τον πρωταθλητη, γιατι το ντερμπι το εχουμε παρει γραμμη οι βαζελοι και το παιρνουν μονο 2000-2500 ημερησιως.
Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εγω φιλε μου βγηκα και ειπα μπραβο στον ολυμπιακο που κερδισε.Δεν ειπα οτι χαρηκα που κερδισε αλλα ουτε και λυπηθηκα. Το θεμα ειναι ομως πως εσυ αντι να χαρεις την νικη σου σημερα καθεσαι και ασχολεισαι με μενα τον βαζελο που σου γραφω στο τοπικ και ισως να σε εκνευριζουν και αυτα που γραφω και να φορτωνεις.Αρα,εσυ κανεις κακο στον εαυτο σου και χαλιεσαι που ασχολεισαι με ο,τιδηποτε αλλο σημερα εκτος της νικης σου. Τωρα τα υπολοιπα για κοκκαλη και φαινομενα βιας που ανεφερες δεν θυμαμαι να τα εθιξα πουθενα σημερα, οποτε θα τα θεωρησω απλως σαν ενα ατοπο παραληρημα σου. Παντως ρε παιδια εχει πολυ πλακα. Οσες φορες εχω παει να πω σε αυτο το τοπικ οτι καλο ειναι να μην εχουμε βια στα γηπεδα, να εχουμε καλους διαιτητες, να υπαρχει δικαιοσυνη, να κοιταμε την καμπουρα μας και οχι τους αλλους εχουν πεσει ολοι οι ολυμπιακοι και με εχουν φαει γιατι και καλα δεν μπορει να το παιζω φιλαθλος και δεν γινεται καφρος θα ειμαι και εγω και σας κοροιδευω. Δεν θεωρω τον εαυτο μου φιλαθλο αλλα θεωρω οτι ειμαι κατα τι αντικειμενικος (οσο μπορω) και κραζω και τους μεν και τους δε. Σας εχω δωσει δειγματα οτι ειμαι καφρος και δεν πιστευω αυτα που γραφω? Γιατι πρεπει ολοι μας να ειμαστε a priori καφροι και μασκαρεμενοι εγκαθετοι και να εχουμε ασχημη προθεση σε ο,τι λεμε? Τοσο πολυ μας εχουν χειραγωγησει πια? φιλε μου καταρχην δεν φορτωνω καθολου πιστεψε με.Αν μη τι αλλο ασχολουμαι με την νικη μου σημερα απλα εχεις διαφορετικη αντιληψη γυρω απο το ποδοσφαιρο απο οτι εγω.Εσυ μπορει να βλεπεις το ποδοσφαιρο σαν μια θεατρικη παρασταση που παμε ολοι για να απολαυσουμε τεχνη,ποιοτητα και τα λοιπα.Εγω φιλε μου το ποδοσφαιρο το βλεπω σαν την διασκεδαση που θα εχω την κυριακη πηγαινωντας στο γηπεδο,τα μπινελικια που θα ριξω στον προπονητη για της μαλακιες που θα κανει,το χειροκροτημα στον Τζιοβανι για το μαγικο του,την συζητηση την επομενη μερα στη δουλεια για το συστημα που κατεβηκαμε και φυσικα η καζουρα στον αντιπαλο.Η καζουρα φιλε μου ειναι μεγαλη υποθεση.Δες ποσο ξενερωτα ειναι τα ματς χωρις αντιπαλους φιλαθλους.Θυμαμαι σε εναν πεμπτο τελικο στο μπασκετ που ειχαμε κερδισει 45-44 με το χαμενο σουτ του Οικονομου και ημουν μεσα στο γηπεδο εβλεπα απενατι τους βαζελους να κλαινε και μεις να τους εμπαιζουμε.Μιλαμε δεν μπορει να φανταστεις ποσο ωραια ηταν.Υποθετω ετσι θα ενοιωσαν και οι βαζελοι που ηταν μεσα οταν μας κερδισατε στον πεμπτο τελικο στο Σεφ.Οταν λοιπον αφαιρεις απο το ποδοσφαιρο την καζουρα του αφαιρεις ενα μεγαλο μερος απο τους λογους για το οποιο ειναι τοσο δημοφιλες.Αν ητανε ετσι να το γυρισουμε στο μπιλιαρδο που ολοι χειροκροτουν ολους και γενικα ειναι μια κατασταση ξενερουα ντεκαβλε. Επισης εγω δεν μπορω τους αντικειμενικους και τα "καλα παιδια".Μην μου μιλατε για αντικειμενικους.Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα σε κανενα τομεα της ζωης.Τουλαχιστον τον μη αντικειμενικο τον ξερεις,ξερεις πως σκεφτεται και ξερεις τι να περιμενεις απο αυτον.Οι "αντικειμενικοι" ειναι απροβλεπτοι! Τελος τα σοβαρα. Ξανα περαστικα σας λεμεεεε!!!!
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Πολύ το χάρηκα για τον Τάκη! Χάρηκα που έκανε τον Θεοδωρίδη να φάει τα λυσσακά του! Και τον Ιβιτς! Που είχαν κανονίσει Δ.Σ. για την Παρασκευή... Για την σταύρωση του Τάκη. Τώρα όμως; Το ακύρωσαν... Κάτι ήξερε η κυβέρνηση που ακύρωσε το ββλίο Ιστορίας της ΣΤ δημοτικού. Τώρα θα μπορεί να μπεί και η ΝΙΚΗ του Ολυμπιακού στο νέο βιβλίο! :D
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 φιλε μου καταρχην δεν φορτωνω καθολου πιστεψε με.Αν μη τι αλλο ασχολουμαι με την νικη μου σημερα απλα εχεις διαφορετικη αντιληψη γυρω απο το ποδοσφαιρο απο οτι εγω.Εσυ μπορει να βλεπεις το ποδοσφαιρο σαν μια θεατρικη παρασταση που παμε ολοι για να απολαυσουμε τεχνη,ποιοτητα και τα λοιπα.Εγω φιλε μου το ποδοσφαιρο το βλεπω σαν την διασκεδαση που θα εχω την κυριακη πηγαινωντας στο γηπεδο,τα μπινελικια που θα ριξω στον προπονητη για της μαλακιες που θα κανει,το χειροκροτημα στον Τζιοβανι για το μαγικο του,την συζητηση την επομενη μερα στη δουλεια για το συστημα που κατεβηκαμε και φυσικα η καζουρα στον αντιπαλο.Η καζουρα φιλε μου ειναι μεγαλη υποθεση.Δες ποσο ξενερωτα ειναι τα ματς χωρις αντιπαλους φιλαθλους.Θυμαμαι σε εναν πεμπτο τελικο στο μπασκετ που ειχαμε κερδισει 45-44 με το χαμενο σουτ του Οικονομου και ημουν μεσα στο γηπεδο εβλεπα απενατι τους βαζελους να κλαινε και μεις να τους εμπαιζουμε.Μιλαμε δεν μπορει να φανταστεις ποσο ωραια ηταν.Υποθετω ετσι θα ενοιωσαν και οι βαζελοι που ηταν μεσα οταν μας κερδισατε στον πεμπτο τελικο στο Σεφ.Οταν λοιπον αφαιρεις απο το ποδοσφαιρο την καζουρα του αφαιρεις ενα μεγαλο μερος απο τους λογους για το οποιο ειναι τοσο δημοφιλες.Αν ητανε ετσι να το γυρισουμε στο μπιλιαρδο που ολοι χειροκροτουν ολους και γενικα ειναι μια κατασταση ξενερουα ντεκαβλε. Επισης εγω δεν μπορω τους αντικειμενικους και τα "καλα παιδια".Μην μου μιλατε για αντικειμενικους.Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα σε κανενα τομεα της ζωης.Τουλαχιστον τον μη αντικειμενικο τον ξερεις,ξερεις πως σκεφτεται και ξερεις τι να περιμενεις απο αυτον.Οι "αντικειμενικοι" ειναι απροβλεπτοι! Τελος τα σοβαρα. Ξανα περαστικα σας λεμεεεε!!!! Φιλε μου δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα πρεπει να σου πω πως και εγω το ποδοσφαιρο και το μπασκετ σαν διασκεδαση το βλεπω.Μου αρεσει να το βλεπω, να βριζω, να σχολιαζω και να κανω και χαβαλε την αλλη μερα. Και μενα μου αρεσει η καζουρα αλλα η καζουρα που δεν ειναι ατοπη.Δηλαδη αν με κερδισεις ρε φιλαρακι ελα και δουλεψε με την αλλη μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, αν χασω απο την μολντε λιωσε με στα μηνυματα για το δουλεμα. Αλλα, να κανεις καζουρα για κατι που εγινε πριν απο 2 χρονια και ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με την χθεσινη σου νικη και να το συνδεεις με αυτην μου φαινεται απολυτα αρρωστο.Ειναι σαν να νομιμοποιεις και να δικαιολογεις την ντερμπι που εβγαλε σημερα τετοιο εξωφυλλο. Αν δηλαδη εσυ πριν απο 5 χρονια ειχες παιξει με την αρτμεντια και ειχες χασει θα ηταν λογικο εγω που την κερδισα, να αρχισω εκεινη την μερα να σε δουλευω? Ιδιες ομαδες ηταν πριν απο 5 χρονια?Ιδιοι παιχτες παιζανε?Ιδιες συνθηκες? υγ:Μπορω παρα πολυ καλα να καταλαβω πως ενιωσες τοτε στο σεφ γιατι τα εχω ζησει και εγω αρκετες φορες σαν παναθηναικος τα τελευταια 10 χρονια και απο το γηπεδο αλλα και απο την τηλεοραση.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μανουελ, την κυριακη εχει εργο με αρη, δεν νομιζω να μην καθησεις να το δεις και να μην μας υποστηριξεις!!!!Και σε περιπτωση νικης, στειλε λογαριασμο τραπεζας, εχω μιλησει για σενα στον προεδρο, θα παρεις το κατιτι σου :D :D Doesn't work that way my friend (cool! Θα βγάλω και κανόνες!). Πρώτα χρειάζεται το προαίσθημα και μετά να κάτσω να δω τον αγώνα. Επίσης χρειάζεται καλή διαιτησία, γιατί για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επηρεάσω ποτέ το διαιτητή (ίσως γιατί δεν τον έχω καθόλου στο μυαλό μου όταν παρακολουθώ ένα παιχνίδι).
cbr600RR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΕΠΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ - ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ..! παναθηναικοι μπορει να ξενερωσατε αλλα προσπαθηστε τουλαχιστον να χαρειτε για τους βαθμους που πηρε η ελλαδα :-D
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 παναθηναικοι μπορει να ξενερωσατε αλλα προσπαθηστε τουλαχιστον να χαρειτε για τους βαθμους που πηρε η ελλαδα :-D Η Ελλάδα δεν πήρε κανέναν βαθμό. Οι Π.Α.Ε. της Ελλάδας παίρνουν βαθμούς και ο κάθε σύλλογος ξεχωριστά. Μόνο οι σύλλογοι έχουν κέρδος από της νίκες τους. Ακόμη και η εθνική Ελλάδος δεν έχει κανένα κέρδος.
john1987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 http://www.sport24.gr/html/ent/316/ent.199316.asp Να πω κι εγω με τη σειρα μου μπραβο στον Ολυμπιακο και για την εμφανιση και για τη νικη. Παραδεχομαι οτι αρχικα ξενερωσα.Μετα συνειδητοποιησα,οτι με το να σταματησει η καραμελα με τον Ολυμπιακο στην Ευρωπη,θα συνειδητοποιησουμε εμεις οι Παναθηναικοι (ευελπιστω και ο ραλακιας) σε τι μαυρα χαλια ειμαστε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Φιλε μου δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα πρεπει να σου πω πως και εγω το ποδοσφαιρο και το μπασκετ σαν διασκεδαση το βλεπω.Μου αρεσει να το βλεπω, να βριζω, να σχολιαζω και να κανω και χαβαλε την αλλη μερα. Και μενα μου αρεσει η καζουρα αλλα η καζουρα που δεν ειναι ατοπη.Δηλαδη αν με κερδισεις ρε φιλαρακι ελα και δουλεψε με την αλλη μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, αν χασω απο την μολντε λιωσε με στα μηνυματα για το δουλεμα. Αλλα, να κανεις καζουρα για κατι που εγινε πριν απο 2 χρονια και ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με την χθεσινη σου νικη και να το συνδεεις με αυτην μου φαινεται απολυτα αρρωστο.Ειναι σαν να νομιμοποιεις και να δικαιολογεις την ντερμπι που εβγαλε σημερα τετοιο εξωφυλλο. Αν δηλαδη εσυ πριν απο 5 χρονια ειχες παιξει με την αρτμεντια και ειχες χασει θα ηταν λογικο εγω που την κερδισα, να αρχισω εκεινη την μερα να σε δουλευω? Ιδιες ομαδες ηταν πριν απο 5 χρονια?Ιδιοι παιχτες παιζανε?Ιδιες συνθηκες? υγ:Μπορω παρα πολυ καλα να καταλαβω πως ενιωσες τοτε στο σεφ γιατι τα εχω ζησει και εγω αρκετες φορες σαν παναθηναικος τα τελευταια 10 χρονια και απο το γηπεδο αλλα και απο την τηλεοραση. Φίλε Absinthe +10 από εμένα αλλά δυστυχώς είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Όταν οι φίλοι σου οι βάζελοι πιπιλάνε ακόμα την εφτάρα από τη Γιούβε (πριν 4 χρόνια) τη Μόλντε (πριν 8 χρόνια),τη Χέρενφεν (πριν 7 χρόνια) και τη χάιφα (πριν 6 χρόνια) τι περιμένεις να κάνουνε οι Ολυμπιακοί για πές μου?Να μην αναφερθούνε στην 5άρα προ 2ετίας? Να το παίξουμε υπεράνω?Όχι φίλε μου,σε αυτό το επίπεδο που έχουν φτάσει τα πράγματα πλέον (βλέπε εξώφυλλο ντέρμπι) το υπεράνω εκφράζεται σαν αδυναμία και σαν μαλακία. Όταν χλευάζεσαι επί 10 χρόνια η αντίδραση αυτή είναι απολύτως φυσιολογική. Και εν πάσει περιπτώση πώς ζητάς από τους γαύρους να μην αχολούντε με τους βάζελους όταν οι τελευταίοι έχουν κάνει σημαία τους την τελευταία 10ετία της σφαλιάρας το να ασχολούντε με τις ήττες του Ολυμπιακού στα εκτός?Αν δεν ασχολούνταν και αυτοί με τον Ολυμπιακό κανείς δεν θα τους έδινε σημασία. Και μην ανυσηχείς η χαρά του διπλού δεν χάνεται με το να ασχολούμαστε και να την λέμε σε εσάς,αντιθέτως μεγαλώνει. ΥΓ.Το πόσο τους έτσουξε και τους πόνεσε το χτεσινό διπλό φαίνεται από τη σημερινή φυλλάδα του γκοτζάκου.
Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αρρωστε με καλυψες 100 %.Εδω οι βαζελοι παιζανε με κατι τριτοκοσμικες ομαδες και μας κανανε πλακα που εμεις χαναμε απο την Βαλενθια και δεν θα υποστουν καζουρα οταν αυτοι απο μια ομαδα τρωνε 5 και εμεις της ριχνουμε 3 εστω και μετα απο 2 χρονια?Πιο ατοπο και ακυρο ειναι να κανεις καζουρα για την Βαλενθια με την οποια δεν εχεις αγωνιστει ποτε απο το να κανεις με την βερντερ που αγωνιστηκαν και οι δυο και ο ενας εφαγε 5 και ο αλλος εριξε 3.Τουλαχιστον εκει εχεις και ενα υποτυπωδες μετρο συγκρισης.
slipknot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αν είναι γενικό γιατί με κάνεις quote; Έδωσες αφορμή,εμπνεύστηκα,έκανα μια ''ιστοριούλα'' παρόμοια με την δικιά σου γι αυτό σ' έκανα quote. +1 Άρρωστε 7..Είναι λογικότατο να πούμε κι εμείς τα δικά μας και να βγάλουμε τη πίκρα που κουβαλάμε μέσα μας.Θυμούνται παιχνίδια προ 7ετίας και μερικοί ακόμη θυμούνται και το Γουέμπλει και μας λένε γιατί θυμόμαστε κάτι που έγινε πριν από 2 χρόνια ???:twisted:
Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 και επειδη ξεχαστηκα περαστικα σας λεμεεεεε!!!!
KaizerSoze Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Θεωρω πιο σωστους αυτους που δεν μιλανε καθολου τωρα αλλα υπομενουν την καζουρα και λενε απο μεσα τους "ρε κερατα δεν θα αρπαξεις καμια τριαρα?θα σε πεθανω στο δουλεμα" απο αυτους που το παιζουν και καλα φιλαθλοι! Ευχαριστω Οχι, χωρις πλακα, ενα πολυ πιθανο σεναριο παρα τα χθεσινα ειναι να φατε 4-5 σε 15 μερες. Η μαλακια της ομαδας μου ειναι οτι ενω θελω δεν θα στο τριψω στην μουρη γιατι απλα εχω μαυρα χαλια. Πριν 6-7 χρονια πηγαινα στους 4 και τους 8 και μου εβγαινε η καζουρα οταν ετρωγες τα 5. Τωρα οπως ταχει κανει τι να σε κραξω αν φας 5 απο την Ρεαλ?Αφου μπορει να φαω 3 στο Χαριλαου
Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ετσι μπραβο.Καταλαβαινομαστε απολυτα φιλε καιζερ.Και μην ξεχνιομαστε Περαστικα λεμεεεε!!!
1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ετσι μπραβο.Καταλαβαινομαστε απολυτα φιλε καιζερ.Και μην ξεχνιομαστε Περαστικα λεμεεεε!!! ρε αμον το εγραψες μια δυο τρεις. μαλακια καντησε το διαβασαμε το περαστικα. ψυχαναγκαστικη διαταραχη εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.