Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ρε αμον το εγραψες μια δυο τρεις. μαλακια καντησε το διαβασαμε το περαστικα. ψυχαναγκαστικη διαταραχη εχεις? βλεπω απο την ταραχη σου κανεις σαρδαμ εκτος και αν το "καντησε" σημαινει κατι στην ελληνικη γλωσσα που εγω δεν γνωριζω. Περαστικα σου λοιπον και σου ευχομαι να ηρεμησεις!!!!
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Φίλε Absinthe +10 από εμένα αλλά δυστυχώς είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Όταν οι φίλοι σου οι βάζελοι πιπιλάνε ακόμα την εφτάρα από τη Γιούβε (πριν 4 χρόνια) τη Μόλντε (πριν 8 χρόνια),τη Χέρενφεν (πριν 7 χρόνια) και τη χάιφα (πριν 6 χρόνια) τι περιμένεις να κάνουνε οι Ολυμπιακοί για πές μου?Να μην αναφερθούνε στην 5άρα προ 2ετίας? Να το παίξουμε υπεράνω?Όχι φίλε μου,σε αυτό το επίπεδο που έχουν φτάσει τα πράγματα πλέον (βλέπε εξώφυλλο ντέρμπι) το υπεράνω εκφράζεται σαν αδυναμία και σαν μαλακία. Όταν χλευάζεσαι επί 10 χρόνια η αντίδραση αυτή είναι απολύτως φυσιολογική. Και εν πάσει περιπτώση πώς ζητάς από τους γαύρους να μην αχολούντε με τους βάζελους όταν οι τελευταίοι έχουν κάνει σημαία τους την τελευταία 10ετία της σφαλιάρας το να ασχολούντε με τις ήττες του Ολυμπιακού στα εκτός?Αν δεν ασχολούνταν και αυτοί με τον Ολυμπιακό κανείς δεν θα τους έδινε σημασία. Και μην ανυσηχείς η χαρά του διπλού δεν χάνεται με το να ασχολούμαστε και να την λέμε σε εσάς,αντιθέτως μεγαλώνει. ΥΓ.Το πόσο τους έτσουξε και τους πόνεσε το χτεσινό διπλό φαίνεται από τη σημερινή φυλλάδα του γκοτζάκου. Δεν με καταλαβατε μαγκες. Δεν σου ειπα πανω σε φαση χαβαλε και δουλεματος να μην μου τη λες για την 5αρα απο τη βερντερ.Αλλωστε και εγω ειναι βεβαιο οτι θα στην ελεγα για την 7αρα απο τη γιουβε, την 5αρα απο ροζενμποργκ, την 3αρα απο μολντε, χερενφεν και απο αλλες. Αλλο λεω, οτι δηλαδη δεν μπορεις επειδη κερδισες εσυ μια ομαδα απο την οποια ειχα χασει εγω πριν απο 2 χρονια, να βγαινεις και να συγκρινεις το τωρα με το χθες και να λες: εγω εβαλα 3 και εσυ εφαγες 5 απο αυτη, οπως εκανε ο μπαμπης και αναπαρηγαγε ο ammon με το attachment. Λογικο δεν ειναι?Τι σχεση εχει η μια ομαδα τοτε με σημερα?Ιδιες συνθηκες?Και ακομα και αν ειναι ιδιες οι συνθηκες, θεωρεις οτι εχει λογικη αλληλουχια αυτος ο τροπος σκεψης? Δηλαδη, αν με εβλεπες αυριο αρρωστε και αμμον και μιλαγαμε και σε καποια φαση που το γυρναγαμε στο τσου λου με δουλευες λεγοντας, "ελα τωρα, τσιμπησες μια 5αρα πριν απο 2 χρονια στη βρεμη και δεν σε χαλασε" θα το θεωρουσα φυσιολογικο σαν καζουρα και θα ανταπαντουσα αναλογως. Τωρα ομως, να γινονται συσχετισεις με ηττες πριν απο 2 χρονια και να οδηγουμαστε εμμεσως στο συμπερασμα οτι "κοιτα, ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος στην ευρωπη απο εσας και γαμαει τις ομαδες που εσεις χανατε αρα εχουμε καλυτερες ευρωπαικες επιδοσεις" νομιζω οτι ειναι αμαρτια.Αλλωστε το 24-7-1 νομιζω λεει πολλα. Οι ενστασεις μου δηλαδη βρισκονται στην συγκριση και στον παραλληλισμο και οχι τοσο στον χαβαλε που κανετε.... Ειναι σου λεω σαν να βγω να πω: "7 σας καρφωσε η γιουβε, 3 χωσαμε εμεις στην γιουβε....περαστικα λεμεεεεεεε" Θα με παρεις στα σοβαρα?
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω Οχι, χωρις πλακα, ενα πολυ πιθανο σεναριο παρα τα χθεσινα ειναι να φατε 4-5 σε 15 μερες. Η μαλακια της ομαδας μου ειναι οτι ενω θελω δεν θα στο τριψω στην μουρη γιατι απλα εχω μαυρα χαλια. Πριν 6-7 χρονια πηγαινα στους 4 και τους 8 και μου εβγαινε η καζουρα οταν ετρωγες τα 5. Τωρα οπως ταχει κανει τι να σε κραξω αν φας 5 απο την Ρεαλ?Αφου μπορει να φαω 3 στο Χαριλαου Εγω παλι, αν φας 4-5 απο την ρεαλ θα σε δουλεψω ρε αμμον, αν σε δω εδω, (αν και αμφιβαλλω γιατι απο ο,τι εχω καταλαβει μονο μετα απο νικες εμφανιζεσαι εδω) αλλα δεν θα πω, "εφαγες 5 απο ρεαλ και εγω της ειχα παρει ισοπαλια καποια στιγμη, περαστικα λεμεεεεεεεεεεεε" γιατι απλουστατα θα γινομουν γραφικος ετσι. Τωρα σου ειπα, αν εχεις σαν ειδωλο τον μπαμπη που λεει τετοια νοστιμα, ζητα του να σε παει βολτα και με το cayenne.Απο σενα και αλλους φαν το εβγαλε.
Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν με καταλαβατε μαγκες. Δεν σου ειπα πανω σε φαση χαβαλε και δουλεματος να μην μου τη λες για την 5αρα απο τη βερντερ.Αλλωστε και εγω ειναι βεβαιο οτι θα στην ελεγα για την 7αρα απο τη γιουβε, την 5αρα απο ροζενμποργκ, την 3αρα απο μολντε, χερενφεν και απο αλλες. Αλλο λεω, οτι δηλαδη δεν μπορεις επειδη κερδισες εσυ μια ομαδα απο την οποια ειχα χασει εγω πριν απο 2 χρονια, να βγαινεις και να συγκρινεις το τωρα με το χθες και να λες: εγω εβαλα 3 και εσυ εφαγες 5 απο αυτη, οπως εκανε ο μπαμπης και αναπαρηγαγε ο ammon με το attachment. Λογικο δεν ειναι?Τι σχεση εχει η μια ομαδα τοτε με σημερα?Ιδιες συνθηκες?Και ακομα και αν ειναι ιδιες οι συνθηκες, θεωρεις οτι εχει λογικη αλληλουχια αυτος ο τροπος σκεψης? Δηλαδη, αν με εβλεπες αυριο αρρωστε και αμμον και μιλαγαμε και σε καποια φαση που το γυρναγαμε στο τσου λου με δουλευες λεγοντας, "ελα τωρα, τσιμπησες μια 5αρα πριν απο 2 χρονια στη βρεμη και δεν σε χαλασε" θα το θεωρουσα φυσιολογικο σαν καζουρα και θα ανταπαντουσα αναλογως. Τωρα ομως, να γινονται συσχετισεις με ηττες πριν απο 2 χρονια και να οδηγουμαστε εμμεσως στο συμπερασμα οτι "κοιτα, ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος στην ευρωπη απο εσας και γαμαει τις ομαδες που εσεις χανατε αρα εχουμε καλυτερες ευρωπαικες επιδοσεις" νομιζω οτι ειναι αμαρτια.Αλλωστε το 24-7-1 νομιζω λεει πολλα. Οι ενστασεις μου δηλαδη βρισκονται στην συγκριση και στον παραλληλισμο και οχι τοσο στον χαβαλε που κανετε.... Ειναι σου λεω σαν να βγω να πω: "7 σας καρφωσε η γιουβε, 3 χωσαμε εμεις στην γιουβε....περαστικα λεμεεεεεεε" Θα με παρεις στα σοβαρα? κανεις δεν περνει την καζουρα σοβαρα γιατι αλλιως θα επρεπε να παιζουμε φαπες με οποιον μας τη εκανε.Ολα γινονται σε κλιμα χαβαλε και το εξωφυλλο του Μπαμπη σε αυτο το κλιμα ητανε.Οσο για το περαστικα δεν εγκειται τοσο στο προ διετιας ματς αλλα στο οτι ολοι οι βαζελοι περιμεναν στην γωνια για να βγαλουν χολη και τωρα τους την χαλασανε οι παιχτες του Ολυμπιακου.
Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εγω παλι αν φας 4-5 απο την ρεαλ θα σε δουλεψω ρε αμμον, αν σε δω εδω, (αν και αμφιβαλλω γιατι απο ο,τι εχω καταλαβει μονο μετα απο νικες εμφανιζεσαι εδω) αλλα δεν θα πω, "εφαγες 5 απο ρεαλ και εγω της ειχα παρει ισοπαλια καποια στιγμη, περαστικα λεμεεεεεεεεεεεε" γιατι απλουστατα θα γινομουν γραφικος ετσι. Τωρα σου ειπα, αν εχεις σαν ειδωλο τον μπαμπη που λεει τετοια νοστιμα, ζητα του να σε παει βολτα και με το cayenne.Απο σενα και αλλους φαν το εβγαλε. πιο πανω εξηγω που κολλαει το περαστικα.Επισης βλεπω μια εμμονη στον Μπαμπη και στο τζιπ του.Μηπως του ζητησες να σε παει βολτα και αρνηθηκε η κουφαλα?
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 κανεις δεν περνει την καζουρα σοβαρα γιατι αλλιως θα επρεπε να παιζουμε φαπες με οποιον μας τη εκανε.Ολα γινονται σε κλιμα χαβαλε και το εξωφυλλο του Μπαμπη σε αυτο το κλιμα ητανε.Οσο για το περαστικα δεν εγκειται τοσο στο προ διετιας ματς αλλα στο οτι ολοι οι βαζελοι περιμεναν στην γωνια για να βγαλουν χολη και τωρα τους την χαλασανε οι παιχτες του Ολυμπιακου. Ναι ρε αμμον, αλλα υπαρχει χαβαλες και καζουρα που στεκουν λογικα και υπαρχουν και πραγματα που δεν στεκουν λογικα. Δηλαδη ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ το να συγκρινεις την ηττα του παο πριν απο 2 χρονια με την δικη σου νικη στη βρεμη και αρα να του την λες γιατι εσυ εισαι καλυτερος ενω το κοντερ εχει γραψει 24-7-1 μου φαινεται αστειο. Πες μου "ρε absinthe τοσα χρονια παιζαμε τσου λου και τρωγαμε φαπες.Εσεις παλι, οποτε παιζατε πηγαινατε καλα.Γυρισε ομως ο τροχος, παιξαμε μπαλιτσα και καναμε διπλο εκτος εδρας με την μαγκια μας. ετσι ειναι αυτα" και εγω θα σου ξαναδωσω μπραβο και θα πω εισαι μαγκας. Αλλα οταν προσπαθεις εμμεσα να μου βγαλεις ανωτερο τον ολυμπιακο ευρωπαικα γιατι κερδισατε καπου που εμεις χασαμε, εκτος απο αστειο, μου φαινεται και γραφικο.
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 πιο πανω εξηγω που κολλαει το περαστικα.Επισης βλεπω μια εμμονη στον Μπαμπη και στο τζιπ του.Μηπως του ζητησες να σε παει βολτα και αρνηθηκε η κουφαλα? Μα δεν ειναι το προβλημα το "περαστικα λεμε". Το προβλημα ειναι ο τροπος σκεψης εν γενει. Απλως δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να αναπαραγουν τα λεγομενα του μπαμπη, ο οποιος το κανει καθαρα και μονο για να φανατιζει κοσμο και να κονομαει αυτος. Απλως επειδη τον συγκεκριμενο τον ηξερα οταν εμενε αιγαλεω και πριν μετακομισει βουλα και παρει cayenne τωρα μου χτυπαει καπως οταν τον βλεπω να το παρκαρει στο μικρολιμανο εξω απο τον βοσπορο και σκεφτομαι οτι εγινε πλουσιος φανατιζοντας τον κοσμο και αναπαραγοντας γραφικοτητες σαν αυτες που εκανες attach. υγ: ξεκολλατε ρε αμμον και 1980...
nikos_lef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Βλέπω ότι κανείς σας δεν εκτίμησε την αδιαμφισβήτητη συμβολή μου στη νίκη. Δηλαδή το θεωρείται τυχαίο έτσι; 31 παιχνίδια περιμένατε για νίκη και μόλις είπα εγώ "άντε, ας τους υποστηρίξω σήμερα τους καημένους", την πήρατε. Θυμίζω δε, ότι πριν τον αγώνα δε βγήκε κανένας σας να σχολιάσει, να πει έστω ένα "πιστεύω ότι κάποιες ελπίδες τις έχουμε", παρά μόνο εγώ. Χμφ... ας είναι. Θα το σκεφτώ αν θα σας βάλω να περάσετε στην επόμενη φάση :twisted: Να ποσταρω φοτο με το στοιχημα που επεξα 314 -> ΤΕΛ 2....:-D:-D Αλλα εχασα ολα τα αλλα... :( Α κ πρωτη φορα παιζω τον οσφπ 2πλο εκτως....κανα χ 1-2 φορες.... Εγω εξακολουθω να πιστευω οτι το γερμανικο ποδοσφαιρο ειναι για κλαματα (στην ευρωπη) αν εξερεσεις την μπαγερν Μ. κ μια χρονια την Λεβερκουζεν... Κ αυτο φαινετε αν δεις τα αποτελεσματα των ελληνικων ομαδων με αυτες.... Κ ποτε δεν γουσταρα την Βερντερ που βαζει 6 γκολ με 5 κορνερ... Γι αυτο κ το στοιχημα....με την εννοια οτι για μενα ηταν ενα απο τα ματς με τις περισσοτερες πιθανοτητες να κανουμε 2πλο...10%... Να δουμε τωρα πως θα το διαχιριστουμε ολο αυτο....:???: ΜΠΡΑΒΟ σε ολους για την μεγαλη νικη....
Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μα δεν ειναι το προβλημα το "περαστικα λεμε". Το προβλημα ειναι ο τροπος σκεψης εν γενει. Απλως δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να αναπαραγουν τα λεγομενα του μπαμπη, ο οποιος το κανει καθαρα και μονο για να φανατιζει κοσμο και να κονομαει αυτος. Απλως επειδη τον συγκεκριμενο τον ηξερα οταν εμενε αιγαλεω και πριν μετακομισει βουλα και παρει cayenne τωρα μου χτυπαει καπως οταν τον βλεπω να το παρκαρει στο μικρολιμανο εξω απο τον βοσπορο και σκεφτομαι οτι εγινε πλουσιος φανατιζοντας τον κοσμο και αναπαραγοντας γραφικοτητες σαν αυτες που εκανες attach. υγ: ξεκολλατε ρε αμμον και 1980... Οσο λογικο ειναι το "χαχα γαυρακια σας κερδισανε οι καρδουλες (αλλα εδω στην ελλαδα μας εχετε πελατες)" αλλο τοσο ειναι και αυτο που σου λεω εγω.Δηλαδη εσεις οταν λεγατε για της καρδουλες δεν βγαζατε εμμεσα ανωτερο τον ευρωπαο?Τον ευρωπαο που στην ελλαδα ετρωγε της φαπες κολλητα.Μην πας να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι.Περιμενατε να χασουμε,δεν σας βγηκε και τωρα ακουτε την καζουρα σε συνδυασμο με το γεγονος οτι πριν 2 χρονια φαγατε 5 στο ιδιο γηπεδο.Απλο ειναι, δεν ειναι φιλοσοφικη συζητηση να το αναλυουμε τοσο.Καζουρα και χαβαλες ειναι. υγ1 εγω ξεκολλημενος ειμαι υγ2 στο βοσπορο εχει φοβερο γιαουρτλου κεμπαπ και φετα μενεμεν.Τα συνιστω υγ3 στο αρτιστι μακαρονι εχει μια ξανθια μετρ απιστευτη.Την συνιστω επισης
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Οσο λογικο ειναι το "χαχα γαυρακια σας κερδισανε οι καρδουλες (αλλα εδω στην ελλαδα μας εχετε πελατες)" αλλο τοσο ειναι και αυτο που σου λεω εγω.Δηλαδη εσεις οταν λεγατε για της καρδουλες δεν βγαζατε εμμεσα ανωτερο τον ευρωπαο?Τον ευρωπαο που στην ελλαδα ετρωγε της φαπες κολλητα.Μην πας να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι.Περιμενατε να χασουμε,δεν σας βγηκε και τωρα ακουτε την καζουρα σε συνδυασμο με το γεγονος οτι πριν 2 χρονια φαγατε 5 στο ιδιο γηπεδο.Απλο ειναι, δεν ειναι φιλοσοφικη συζητηση να το αναλυουμε τοσο.Καζουρα και χαβαλες ειναι. υγ1 εγω ξεκολλημενος ειμαι υγ2 στο βοσπορο εχει φοβερο γιαουρτλου κεμπαπ και φετα μενεμεν.Τα συνιστω υγ3 στο αρτιστι μακαρονι εχει μια ξανθια μετρ απιστευτη.Την συνιστω επισης Σας βγαζαμε καλυτερο τον ευρωπαο?ΜΑ ειναι καλυτερος ο ευρωπαο βασει αποτελεσματων. Οπως ειναι καλυτερος ο ελληνογαβρος βασει αποτελεσματων. Δεν χρειαζοταν να χασετε απο τις καρδουλες για να το συμπερανουμε αυτο. Μα το βρισκεις λογικο να ακουμε καζουρα γιατι κερδισατε μια ξενη ομαδα? Σου ξαναλεω, συνηθως καζουρα προς τον αλλον πεφτει με την ευρωπαικη ηττα του αλλου και οχι με την ευρωπαικη νικη μου. Χθες δηλαδη επρεπε να σε δουλεψω επειδη κερδισα την αρτμεντια? υγ:προτιμω την ποικιλια για 4 ατομα, την οποια τρωμε συνηθως 2!!!! πρεπει να ειναι πασπαρτου και στον βοσπορο η ιδια ξανθια....τουμπανο πραγματι....
Ammon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Σας βγαζαμε καλυτερο τον ευρωπαο?ΜΑ ειναι καλυτερος ο ευρωπαο βασει αποτελεσματων. Οπως ειναι καλυτερος ο ελληνογαβρος βασει αποτελεσματων. Δεν χρειαζοταν να χασετε απο τις καρδουλες για να το συμπερανουμε αυτο. Μα το βρισκεις λογικο να ακουμε καζουρα γιατι κερδισατε μια ξενη ομαδα? Σου ξαναλεω, συνηθως καζουρα προς τον αλλον πεφτει με την ευρωπαικη ηττα του αλλου και οχι με την ευρωπαικη νικη μου. Χθες δηλαδη επρεπε να σε δουλεψω επειδη κερδισα την αρτμεντια? υγ:προτιμω την ποικιλια για 4 ατομα, την οποια τρωμε συνηθως 2!!!! πρεπει να ειναι πασπαρτου και στον βοσπορο η ιδια ξανθια....τουμπανο πραγματι.... Οσο λογικο ειναι να μου κανεις καζουρα επειδη εχασα απο μια ξενη ομαδα αλλο τοσο ειναι λογικο να σου κανω καζουρα που με περιμενες στην γωνια για να κραξεις και τελικα δεν σου εκατσε.Και αν θες να το πουμε εντελως στυγνα καζουρα θα επρεπε να πεφτει μονο οταν ο ενας κερδιζει τον αλλον αλλα δεν γινεται ετσι.Νομοι καζουρας δεν υπαρχουν ευτυχως ακομα. υγ ρε θηριο πως την παλευεις αυτην την ποικιλια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.