Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια απλή αναφορά σε ομάδες που έχουν ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ευρωπαικό τίτλο:

Πρωταθλητριών:Νότιγχαμ,Άστον Βίλλα,Αμβούργο,Στεάουα,Ερυθρός Αστέρας,Μαρσέιγ.

Κύπελλο ΟΥΕΦΑ:Φερεντσβάρος,Δυναμό Ζάγκρεμπ,Λίντς,Γκλάντμπαχ,Άιντραχτ,Ίπσουιτς,Γκέτεμποργκ,Γαλατάσαράι.

Κύπελλο Κυπελλούχων:Σπόρτινγκ Λισσαβώνας,Γουέστ Χαμ,Σλόβαν Μπρατισλάβας,Μαδεμβούργο,Δυναμό Τιφλίδας,Αμπερτήν.

Σε τελικό ευρωπαικού κυπέλλου (όπως και ο παο) έχουν φτάσει ομάδες όπως:

Ρέμς,Παρτιζάν,Σαίντ Ετιέν,Μπρύζ,Μάλμοε,ΜΤΚ,Γκόρνικ,Αούστρια Βιέννης,Φορτούνα Ντίσελντορφ,Καρλ Τσάις Ιένα,Στάνταρ Λιέγης,Μπέρμπιχαμ,Ουίπεστ,Γούλβς,Τβέντε,Μπαστιά,Άλκμααρ,Σαμπντόρια,Κολωνία,Νταντί,Σάλτσμπουργκ,Μπορντό,Αλαβές και άρκετές τέτοιου επιπέδου.

Ναι ο παο έχει τις καλύτερες πορείες από όλες τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είναι και αναγνωρισμένη ευρωπαική ομάδα.Ομάδες με μία παρουσία σε τελικό πριν 35 χρόνια και με 2-3 παρουσίες σε ημιτελικόυς υπάρχουν δεκάδες στην Ευρώπη.

Όσο γνωρίζουν οι βάζελοι ως γνωστή ευρωπαική ομάδα την Γούλβς,την Ιένα,την ΜΤΚ,την Γκόρνικ (που έχουν και αυτοί αγωνιστεί σε τελικούς ευρωπαικών κυπέλλων)άλλο τόσο τους γνωρίζουν και αυτοί.

Και η Ροζεμποργκ δεν νομιζω να εχει κατακτησει τιποτα και μαλιστα δεν πρεπει να εχει παει ουτε καν στους 4 ομως την ξερει πολυς κοσμος, νομιζω?

Ακου, μεγαθηριο δεν ειμαστε (και πιθανοτατα ουτε θα γινουμε), ουτε καν μεγαλη Ευρωπαικη ομαδα. Αυτο που ειχαμε (προ Τζιγγερ) ομως και μας διεκρινε απο την ΜΤΚ και την Γκορνικ(αληθεια, σε τι σκατα τελικο πηγαν?Δεν πιστευω να ηταν πρωταθλητριων) ειναι η συνεχεια, η συνεπεια. Καναμε καποιες καλες νικες καθε χρονια και καθε 2-3 χρονια μια αξιοπρεπεστατη πορεια

Το οτι υπαρχουν δεκαδες ομαδες με 1 τελικο Πρωταθλητριων και 4-5 πορειες ισχυει. Μα σε αυτη την κατηγορια ειμαστε. Αντε λιγο παραπανω γιατι ολα αυτα εχουν γινει προσφατα(εκτος του τελικου) και ακομα τα θυμουνται καποιοι

ΥΓ. Α, και παρεπιπτοντως απο τις ομαδες που εβαλες για Πρωταθλητριων και Κυπελλουχων το 80% δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ αμελητεα ποσοτητα και φυσικα δεν θα σου πω "Τι λες ρε μαλακα" αν με πεις Αμβουργο ή Αστον Βιλλα,δλδ εσυ πιστευεις οτι η Ευρωπη σε εχει σε μεγαλυτερη εκτιμηση απο το Αμβουργο επειδη περνεις το πρωταθληματακι της Ελλαδας?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και η Ροζεμποργκ δεν νομιζω να εχει κατακτησει τιποτα και μαλιστα δεν πρεπει να εχει παει ουτε καν στους 4 ομως την ξερει πολυς κοσμος, νομιζω?

Ακου, μεγαθηριο δεν ειμαστε (και πιθανοτατα ουτε θα γινουμε), ουτε καν μεγαλη Ευρωπαικη ομαδα. Αυτο που ειχαμε (προ Τζιγγερ) ομως και μας διεκρινε απο την ΜΤΚ και την Γκορνικ(αληθεια, σε τι σκατα τελικο πηγαν?Δεν πιστευω να ηταν πρωταθλητριων) ειναι η συνεχεια, η συνεπεια. Καναμε καποιες καλες νικες καθε χρονια και καθε 2-3 χρονια μια αξιοπρεπεστατη πορεια

Το οτι υπαρχουν δεκαδες ομαδες με 1 τελικο Πρωταθλητριων και 4-5 πορειες ισχυει. Μα σε αυτη την κατηγορια ειμαστε. Αντε λιγο παραπανω γιατι ολα αυτα εχουν γινει προσφατα(εκτος του τελικου) και ακομα τα θυμουνται καποιοι

ΥΓ. Α, και παρεπιπτοντως απο τις ομαδες που εβαλες για Πρωταθλητριων και Κυπελλουχων το 80% δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ αμελητεα ποσοτητα και φυσικα δεν θα σου πω "Τι λες ρε μαλακα" αν με πεις Αμβουργο ή Αστον Βιλλα,δλδ εσυ πιστευεις οτι η Ευρωπη σε εχει σε μεγαλυτερη εκτιμηση απο το Αμβουργο επειδη περνεις το πρωταθληματακι της Ελλαδας?

Τώρα μιλάς σωστά,είσαι μία από τις δεκάδες ομάδες που έχουν πάει ημιτελικό 4 φορές και μια φορά τελικό.Αυτό δεν σε κάνει γνωστή ευρωπαική ομάδα όπως όπως πολλοί θέλουν να νομίζουν οτι είναι ο παο.

Πολύ πιο πρόσφατα από εσένα,δηλαδή 10ετία 90,έχουν φτάσει απίθανες(για τα ευρωπαικά πάντα δεδομένα) ομάδες σε τελικούς κυπέλλων ευρώπης,όπως η Τορίνο,η Άντβερπ,Σάλτσμπουργκ,Ραπίντ Βιέννης,Μπορντό,Μαγιόρκα.Τι παέι να πεί αυτό.οτι είναι ευρέως αναγνωρίσιμες στην Ευρώπη?

ΜΤΚ πήγε τελικό Κυπελλούχων και η Γκόρνικ το ίδιο.

Δυστυχώς ούτε Αμβούργο,ούτε Άστον Βίλλα είσαι.Γιατί το Αμβούργο και η Άστον Βίλλα έχουν κατακτήσει ευρωπαικούς τίτλους ενώ εσύ όχι.Δύο ευρωπαικά έχει το Αμβούργο (Πρωταθλητριών και ΟΥΕΦΑ και ακόμα 3 τελικούς)και άλλα δύο η Άστον.Όπως καταλαβαίνεις τα μεγέθη είναι ανόμοια,άρα δεν ανήκετε σε αυτό το γκρούπ των ομάδων.

Κακα τα ψέμματα.Οι ευρωπαίοι δεν κοιτάζουνε πορείες στους 8 και στους 4 και καλά αποτελέσματα.Τίτλους μετράνε,άντε και παρουσίες σε τελικούς.

Δημοσ.

θελω να σε δω να λες το ιδιο εαν ποτε παει ο γαβρος στους 4. Οχι εθνικη επετειο

παρελαση θα κανουν οι υπαλληλοι.

Δημοσ.
Τώρα μιλάς σωστά,είσαι μία από τις δεκάδες ομάδες που έχουν πάει ημιτελικό 4 φορές και μια φορά τελικό.Αυτό δεν σε κάνει γνωστή ευρωπαική ομάδα όπως όπως πολλοί θέλουν να νομίζουν οτι είναι ο παο.

Και όμως. Εν έτη 1998, στην Αγγλία, Αγγλοί που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, μου έλεγαν "ah, Panathinaikos, yes, good team. Oly-what?".

Προφανώς και τώρα είναι περισσότερο γνωστός ο Ολυμπιακός, ακόμα και ως ανέκδοτο με το εκτός έδρας, αλλά όχι και σε καμία εκτίμιση. Γιατί το 2002 δεν είναι άλλη γενιά που έβλεπε ποδόσφαιρο, οι ίδίοι είναι. Και ήταν αρκετά τα χρόνια που ο Παναθηναϊκός έκανε αξιοπρεπείς εμφανίσεις ενώ ο Ολυμπιακός ήταν πάντα στο Oly-what. Δε σου αρέσει, δε θα το παραδεχτείς πιθανόν ποτέ, αλλα είχε χτίσει όνομα σοβαρής και δύσκολης ομάδας (και όχι μεγάλης, θηρίου ή κάτι τέτοιο). Ο Ολυμπιακός τόσα χρόνα έχει μια φήμη δύσκολης έδρας λόγω κόσμου αλλά μέχρι εκεί (κάτι σας δεύτερη Τουρκική ομάδα αν θες). Εφόσον συνεχίσετε καλά φέτος και αυτό επαναληφθεί 2-3 χρόνια, το ξανασυζητάμε.

Δημοσ.
θελω να σε δω να λες το ιδιο εαν ποτε παει ο γαβρος στους 4. Οχι εθνικη επετειο

παρελαση θα κανουν οι υπαλληλοι.

Εγώ θα πανυγηρίσω σαν τρελός,δεν θα λέω όμως οτι είμαι μια πολύ γνωστή ευρωπαική ομάδα.

Προφανώς ξεχνάς τα ξεσαλώματα σε ευρωπαικές νίκες ή πορείες της ομάδας σου.Δεν τους έχεις μάθει ακόμα?Όπου φυσάει ο άνεμος (της επιτυχίας)πάω.

Και όμως. Εν έτη 1998, στην Αγγλία, Αγγλοί που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, μου έλεγαν "ah, Panathinaikos, yes, good team. Oly-what?".

Προφανώς και τώρα είναι περισσότερο γνωστός ο Ολυμπιακός, ακόμα και ως ανέκδοτο με το εκτός έδρας, αλλά όχι και σε καμία εκτίμιση. Γιατί το 2002 δεν είναι άλλη γενιά που έβλεπε ποδόσφαιρο, οι ίδίοι είναι. Και ήταν αρκετά τα χρόνια που ο Παναθηναϊκός έκανε αξιοπρεπείς εμφανίσεις ενώ ο Ολυμπιακός ήταν πάντα στο Oly-what. Δε σου αρέσει, δε θα το παραδεχτείς πιθανόν ποτέ, αλλα είχε χτίσει όνομα σοβαρής και δύσκολης ομάδας (και όχι μεγάλης, θηρίου ή κάτι τέτοιο). Ο Ολυμπιακός τόσα χρόνα έχει μια φήμη δύσκολης έδρας λόγω κόσμου αλλά μέχρι εκεί (κάτι σας δεύτερη Τουρκική ομάδα αν θες). Εφόσον συνεχίσετε καλά φέτος και αυτό επαναληφθεί 2-3 χρόνια, το ξανασυζητάμε.

Ναι οκ και εμένα εν έτη 2005 Άγγλοι(με διαρκείας στην Τσέλσι) στην Κρήτη μου έλεγαν Oympiakos very strong team,panathinaikos 5 goals from Mantchester.Τι πάει να πεί αυτό?Οτι αυτό είναι και η πραγματικότητα?Οτι μας γνωρίζουν στην ευρώπη?Αν πας εξωτερικό και τους πείς Ελλάδα-φούτμπολ δεν νομίζω να σου πούνε "ο γιές πανατινάικος".Θα σου πούνε για το γιούρο του 2004 που κατέκτησε η Ελλάδα τίτλο.Τώρα αν εσύ τους ρωτήσεις ποιές ομάδες ξέρουν,θα σου πούνε Ολυμπιακός και παναθηναικός.

Άλλο πράγμα να σε θεωρούνε δύσκολη και σοβαρή ομάδα (που πράγματι ήταν ο παο) και άλλο να αυτοαποκαλείσαι μεγάλη γνωστή ευρωπαική ομάδα.Υπάρχει χαώδης διαφορά.

Και ποτέ δεν έκανα σύγκριση οσφπ-παο στην ευρώπη.Το είπα από το πρώτο ποστ οτι εσείς έχετε κάνει τις καλύτερες πορείες από τις ελληνικές ομάδες.Καμιά όμως ομάδα δεν γίνεται μεγάλη και αναγνωρίσιμη (όπως ισχυρίζοντε μερικοί δικοί σας)από πορείες,σε κανένα άθλημα στον κόσμο.Οι κούπες μετράνε.

Δημοσ.

Σταματήστε ρε με τις πορείες και το ποια ομάδα ξέρουν στην Ευρώπη πριν νευριάσω και τα σπάσω όλα!!!!:evil:

:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ναι οκ και εμένα εν έτη 2005 Άγγλοι(με διαρκείας στην Τσέλσι) στην Κρήτη μου έλεγαν Oympiakos very strong team,panathinaikos 5 goals from Mantchester.Τι πάει να πεί αυτό?Οτι αυτό είναι και η πραγματικότητα?Οτι μας γνωρίζουν στην ευρώπη?Αν πας εξωτερικό και τους πείς Ελλάδα-φούτμπολ δεν νομίζω να σου πούνε "ο γιές πανατινάικος".Θα σου πούνε για το γιούρο του 2004 που κατέκτησε η Ελλάδα τίτλο.Τώρα αν εσύ τους ρωτήσεις ποιές ομάδες ξέρουν,θα σου πούνε Ολυμπιακός και παναθηναικός.

Άλλο πράγμα να σε θεωρούνε δύσκολη και σοβαρή ομάδα (που πράγματι ήταν ο παο) και άλλο να αυτοαποκαλείσαι μεγάλη γνωστή ευρωπαική ομάδα.Υπάρχει χαώδης διαφορά.

Και ποτέ δεν έκανα σύγκριση οσφπ-παο στην ευρώπη.Το είπα από το πρώτο ποστ οτι εσείς έχετε κάνει τις καλύτερες πορείες από τις ελληνικές ομάδες.Καμιά όμως ομάδα δεν γίνεται μεγάλη και αναγνωρίσιμη (όπως ισχυρίζοντε μερικοί δικοί σας)από πορείες,σε κανένα άθλημα στον κόσμο.Οι κούπες μετράνε.

Προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Σίγουρα όμως μια υπολογίσιμη ΚΑΙ αναγνωρίσιμη, ακόμα και σήμερα, τουλάχιστον σαν όνομα. Και σίγουρα ακόμα και σήεμρα έχει μεγαλύτερο όνομα από τον Ολυμπιακό. Σου το ξαναλέω, όσο και να νομίζετε ότι μόνο οι Παναθηναϊκοί ασχολούνταν με τα εκτός έδρας σας, στο εξωτερικό είχε γίνει ανεκδοτάκι και αποκούμπι των τρελλαμένων με το στοίχημα.

Δημοσ.

Ο πατέρας μου, μου έλεγε ότι ακούστηκε ότι θα φύγει ο Σέζαρ το Δεκέμβρη.

Έτσι εξηγούνται κάτι σπριντ που βαράει τελευταία... :mrgreen:

Δημοσ.

Γιατι παιξαν σημερα; Γιατι δεν πηγε Κυριακη το ματς; Δεν τα ελεγχουν αυτα, που παιζαμε Τεταρτη ch.l.;

Γουσταρω που εχει αρχισει να ανεβαινει ο Στολτιδης πολυ :) Απο τη Βερντερ και μετα βοηθα και επιθετικα, ελπιζω να συνεχισει.

Επισης ηθελα να δω Αρτσουμπι, Νουνιεζ πιο γρηγορα απο οτι στα τελευταια 8 λεπτα.

p.s. Μανία να σκοράρει ο Λουα Λουα, τι τον επιασε :P :?

Δημοσ.
Γιατι παιξαν σημερα; Γιατι δεν πηγε Κυριακη το ματς; Δεν τα ελεγχουν αυτα, που παιζαμε Τεταρτη ch.l.;

Και η ΑΕΚ επαιζε πεμπτη και την βάλαν αυριο.Το ιδιο πραγμα δηλαδη.

Μονο ο βαζελος επαιζε τριτη και τον βαλαν Κυριακη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...