zoocra77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Εντάξει καλή μπαλίτσα παίξαμε!!Πάντως 2 γκολακια ακομη μπαίνανε!!Θα το ξαναπώ....Τι παικταράς αυτός ο Γκαλετι,Απορώ που ηρθε στην Ελλαδα!!! Αυτός που ακούγεται να φυγει είναι ο Μιχαλακης!!!Για το Σεζαρ δεν νομίζω!!Πάντως με Ντελγκάδο,1 στοπερ(ακομη και ο Κυριακος,αν και δεν τον θελω) και με εναν καλο χαφ με επιτελικες δυνατότητες η ομάδα γινεται ακτηπητη σε Ελλαδα και πολυ σοβαρή σε Ευρώπη!
jtsc21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 ελα ρε θρυλαρα!!!!παμε για το τρεμπλ(κυπελο-πρωταθλημα-ευρωπαικο κατα προτιμηση champions league) πολυ παιχτουρα ο galleti-s. εμενα παλι μου τη σπαει που ο τακης αργει παρα παρα πολυ να κανει αλλαγες...νομιζω επρεπε να βαλει nunez νωριτερα να πεταξει 2-3 γκολακια
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Βασικά εντάξει,φάσεις κάναμε αλλά ένα γκολ μόνο ??? Εγώ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα ήθελα ακόμη 2 γκολακια.Ε λίγο η κούραση της τετάρτης,λίγο ότι το μυαλό τους ήτανε ακόμα στη νίκη με τη Βέρντερ και ήρθε αυτό το ξερό 1-0.Προσωπικά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος αλλά η νίκη είναι νίκη.
1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Βασικά εντάξει,φάσεις κάναμε αλλά ένα γκολ μόνο ??? Εγώ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα ήθελα ακόμη 2 γκολακια.Ε λίγο η κούραση της τετάρτης,λίγο ότι το μυαλό τους ήτανε ακόμα στη νίκη με τη Βέρντερ και ήρθε αυτό το ξερό 1-0.Προσωπικά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος αλλά η νίκη είναι νίκη. αμα δεν σε βοηθαει και ο αντιπαλος με τον τροπο που παιζει δεν γινετε να αποδοσεις.
zoocra77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Γιατι ρε παιδιά?Μια χαρα μπαλιτσα παιξαμε!!!!Μην ξεχνατε οτι παιζαμε και Τεταρτη βραδυ!!Αν είναι δυνατον!!Δεν μπορουσαν να μας βαλλουν Κυριακη??Ειναι που βοηθουν τις ομαδες να τα πανε καλα στην Ευρωπη!Εφεσεις και τετοια δεν υπαρχουν?Τεσπα....
slipknot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Ναι αλλά εγώ το έχω και απωθημένο γιατί και πέρυσι με τη καλαμαριά εντός που είχα πάει γήπεδο ήταν πολύ σούπα το παιχνίδι(2-1 είχε έρθει) οπότε σήμερα λέω θα βάλουμε 3-4:mrgreen::mrgreen:
Droidlock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Απλα αντι για 5 - 0 σημερα ηρθε 1 - 0 και με σχετικα μετρια αποδοση της ομαδας μετα απο την μεγαλη νικη στην Βρεμη.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρά ήταν η ομάδα εχθές,είχε ρυθμό,πολλά τρεξίματα,δοκάρι και ευκαιρίες κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από όλα είναι οτι κυνηγούσαν δυνατά το δεύτερο γκόλ μέχρι το τέλος.Εντάξει αν είχε μπει και η μπάλα στις 3 από τις 10 ευκαιρίες που έφτιαξαν θα είχαμε ένα πολύ όμορφο 4-0 και θα χαιρόμασταν περισσότερο.Ασ μην ξεχνάμε όμως οτι γυρίσαν από τη Γερμανία Πέμπτη απόγευμα και σε 48 ώρες έδιναν αγώνα πρωταθλήματος.
Ic3m@N Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 όντως η ομάδα ήταν πολύ καλή χτες... για άλλη μια φορά ο Γκαλέτι κορυφαίος... και ο Ντάρκο πολύ καλός...από κει και πέρα ελπίδες για το μέλλον άφησε ο Νούνιεζ σ'αυτό το λίγο που έπαιξε... ο Αρτσούμπι από την άλλη θέλει παιχνίδια για να μπει στο κλίμα...
Gabriel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καλή η ομάδα παιδιά. Παίζουμε και καλή μπαλίτσα μετά από πολλά χρόνια.Απλά τα μυαλά μέσα στο κεφάλι γιατί ακούω για Μπερναμπέου διπλά κτλ και στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι η έπαρση μόνο κακό κάνει (βλέπε Μακάμπι Χάιφα) Θα ήθελα να δώ λίγο παραπάνω τον Νούνιες,μου άρεσε πολύ η προσπάθεια του,έχει και καλό πόδι-Ο Αρτσούμπι λίγα πράγματα,το παιδί δε ξέρω αν μπορεί να παίξει τη πλευρά,δεν φαίνεται να έχει πέταγμα,καλύτερα στον άξονα να βγάζει και καμιά μπαλιά.Ο Είσαιτρέλα εντελώς εκτός κλίματος δυστυχως.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καλή η ομάδα παιδιά.Παίζουμε και καλή μπαλίτσα μετά από πολλά χρόνια.Απλά τα μυαλά μέσα στο κεφάλι γιατί ακούω για Μπερναμπέου διπλά κτλ και στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι η έπαρση μόνο κακό κάνει (βλέπε Μακάμπι Χάιφα) Θα ήθελα να δώ λίγο παραπάνω τον Νούνιες,μου άρεσε πολύ η προσπάθεια του,έχει και καλό πόδι-Ο Αρτσούμπι λίγα πράγματα,το παιδί δε ξέρω αν μπορεί να παίξει τη πλευρά,δεν φαίνεται να έχει πέταγμα,καλύτερα στον άξονα να βγάζει και καμιά μπαλιά.Ο Είσαιτρέλα εντελώς εκτός κλίματος δυστυχως. Αυτά περί διπλού στο Μπερναμπέου είναι κλασικό ελληνικό γνώρισμα.Κάναμε το πρώτο διπλό και γίναμε υπερδύναμη. Κρίνοντας πάντως από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν όλοι το παιχνίδι με την Καλαμαριά δεν νομίζω οτι θα πάνε με ψηλά τη μύτη στη Μαδρίτη.Υπάρχει σοβαρότητα φέτοε,συν το ότι ο Λεμονής την έχει ήδη πατήσει με την 6άρα στη Λεβερκούζεν και ξέρει τι πρέπει να κάνει.
slipknot Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Αυτά περί διπλού στο Μπερναμπέου είναι κλασικό ελληνικό γνώρισμα.Κάναμε το πρώτο διπλό και γίναμε υπερδύναμη.Κρίνοντας πάντως από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν όλοι το παιχνίδι με την Καλαμαριά δεν νομίζω οτι θα πάνε με ψηλά τη μύτη στη Μαδρίτη.Υπάρχει σοβαρότητα φέτοε,συν το ότι ο Λεμονής την έχει ήδη πατήσει με την 6άρα στη Λεβερκούζεν και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όπως τα λες Άρρωστε για το διπλό,έτσι είναι.Συμφωνώ επίσης στο ότι απ' ότι έδειξαν δεν θα πάνε με ψηλά τη μύτη.Σοβαρότητα και δουλειά και βλέπουμε.Εντάξει δεν λέω ότι θα φύγουμε από το Μπερναμπέου με τη νίκη απλά πιστεύω πως με αυτά που προανέφερα(σοβαρότητα και δουλειά)ίσως παίξει καλά η ομάδα.Το αστείο είναι πώς όσοι λένε από τώρα για μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη,αν τελικά χάσουμε το πιο πιθανό είναι να πέσουν πάνω στον Λεμονή και να αρχίσουν τα δικά τους...
Freakster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Και πες, φερνουν το Ντελγκαδο... Ποιος θα φαει παγκο, απο Λουα Λουα, Κοβασεβιτς; (Ο μιχαλης παντως φαινεται να τον εχει σιγουρο)
Ic3m@N Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 αν όντως ο Ντελγκάδο είναι τόσο παιχταράς... δεν με ενδοιαφέρει και πολύ ποιος θα κάτσει πάγκο... με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως ο Λούα Λούα έχει το μειονέκτημα... καθώς παιχταράς είναι αλλά...πάσα ρε άνθρωπε κάνε καμια πάσα...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Για το Ντελγκάδο υπάρχουν αρκετές λύσεις,αν τελικά έρθει.H προφανής είναι να πάρει τη μια από τις δύο θέσεις στην επίθεση,είτε του Λούα είτε του Ντάρκο.Επίσης μπορεί,αν και δεξιοπόδαρος,να παίξει αριστερά στη θέση του Τζόλε που πάτησε τα 36.Ακόμα και πίσω από τους επιθετικούς μπορεί να παίξει σε ένα 4-4-2 ή 4-5-1 έχοντας ρόλο κρυφού επιθετικού-πασαδόρου. Ας έρθει πρώτα και είναι τέτοια η αξία του που θα βρεθεί θέση και για αυτόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.