Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είτε με κόσμο είτε χωρίς ο Ολυμπιακός θα χάσει.Απλά η αποφαση είναι προκλητική και δείχνει οτι τα χόμπιτ λύνουν και δένουν.

Δεν παίρνουν τα πρωταθλήματα επειδή λύνουν και δένουν αλλά εξαφανίζουν και την παραμικρή πιθανότητα να γίνει καμιά στραβή.Πώς να σου το πώ,προσπαθούν να εξασφαλίσουν τις ιδανικότερες εξωαγωνιστικές συνθήκες για την ομάδα τους.Γιατί όσο και να δεν έχει πολλές εκπλήξεις το μπασκετάκι,ε,μπάλα είναι και γυρίζει.

Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απαισιοδοξια που σε διακατεχει...πως προεξοφλεις οτι θα χασουμε;

Εχεις δει τις δυο ομαδες σε τι κατασταση ειναι;Εχεις δει τον φετεινο Ολυμπιακο εστω σε ενα παιχνιδι για να ξερεις ποιες ειναι οι δυνατοτητες του;

Τα ιδια λεγανε καποιοι Ολυμπιακοι και περυσι οτι θα μας λειωσουν στους τελικους και αλλα κουλα και τελικα η σειρα κριθηκε στο τελευταιο παιχνιδι και αφου πρωτα επρεπε να ξαναγραψουμε τους κανονισμους στο μπασκετ με τα non call και τις αλλες γραφικοτητες!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α και προς το παρον 31 ποντακια απο μια ομαδα που ειχε κανει 5 προπονησεις,ειχε μολις παιξει μολις 1 φιλικο και επαιζε και χωρις τον Μακγκρειντι.

Αντε για να πεσει λιγακι η αλλαζονεια...

Δημοσ.
Μια χαρα...και το πρωταθλημα καθυστερησε για να πανε να παιξουν τα φιλικα τους στις ΗΠΑ με την ησυχια τους και η τιμωρια μειωθηκε στη μια αγωνιστικη!

δε πειραζει ας δουμε και καμια αμερικανικη κωμωδια να γελασουμε .. χτες παντως πηγε ν κανει τα ιδια με οτι στην ελλαδα ο μαφιοζος couch αλλα του ηρθε σφοντυλι η σφαλιαρα και πηγε να σφουγγαρισει τα αποδυτηρια.. τι να κανουμε ρε ομπραντοβιτς στο αμερικα δεν πιανουν τα κοπλακα των ναννων ατυχησες - ετοιμασου για λιγο ρεζιλεμα και γυρνα ελλαδα να μας πεις τι ωρια εμπειρια που ηταν.. χαχαχαχαχα:lol::lol::lol: κακομοιρηδες [ μαγεψε διαβαζω και ο σαρας μαρας ε ξερει απο παγκους ;) ] :lol::lol: επομενη κωμωδια την κυριακη :shifty:

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απαισιοδοξια που σε διακατεχει...πως προεξοφλεις οτι θα χασουμε;

Εχεις δει τις δυο ομαδες σε τι κατασταση ειναι;Εχεις δει τον φετεινο Ολυμπιακο εστω σε ενα παιχνιδι για να ξερεις ποιες ειναι οι δυνατοτητες του;

Τα ιδια λεγανε καποιοι Ολυμπιακοι και περυσι οτι θα μας λειωσουν στους τελικους και αλλα κουλα και τελικα η σειρα κριθηκε στο τελευταιο παιχνιδι και αφου πρωτα επρεπε να ξαναγραψουμε τους κανονισμους στο μπασκετ με τα non call και τις αλλες γραφικοτητες!

Φίλε μου δεν λέω ότι θα χάσουμε σίγουρα...αλλά όταν σε όλα σου τα φιλικά με κάτι τυχάρπασες ομαδούλες τρως από 80 και πάνω πόντους... ε τότε ναι...οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου...

Τώρα όσον αφορά τον ΠΑΟ με το Χιούστον είδα τα 3 δεκάλεπτα και μπορώ να πω ότι έπαιξε χάλια... οκ άλλο επίπεδο οι Ρόκετς, άλλοι και οι κανονισμοί αλλά με τίποτα δεν δικαιολογήται τέτοια διαφορά...

Δημοσ.
Φίλε μου δεν λέω ότι θα χάσουμε σίγουρα...αλλά όταν σε όλα σου τα φιλικά με κάτι τυχάρπασες ομαδούλες τρως από 80 και πάνω πόντους... ε τότε ναι...οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου...

Τώρα όσον αφορά τον ΠΑΟ με το Χιούστον είδα τα 3 δεκάλεπτα και μπορώ να πω ότι έπαιξε χάλια... οκ άλλο επίπεδο οι Ρόκετς, άλλοι και οι κανονισμοί αλλά με τίποτα δεν δικαιολογήται τέτοια διαφορά...

Φιλε μου τα φιλικα δεν μου λενε τιποτα...εκει ο προπονητης δοκιμαζει διαφορα πραγματα.

Και ο βαζελος εχασε απο την ΑΕΚ σε φιλικο το καλοκαιρι λεει τιποτα;

Ας περιμενουμε να δουμε την ομαδα στα τελευταια της παιχνιδια λιγο πριν ξεκινησει η σαιζον και υστερα να βγαλουμε τα ΠΡΩΤΑ συμπερασματα!

Γιατι ακομα και τοτε δεν θα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το τι θα γινει στη συνεχεια αφου ειμαι ολοκαινουρια ομαδα και ηδη εχουμε 2 παιχτες νοκ αουτ λογω τραυματισμων!

Δημοσ.

Κανένα άθλημα,και πολύ περισσότερο το μπάσκετ που έκπληξη είναι σπάνιο φαινόμενο ,δεν είναι αστροφυσική.

Με τις λίγες γνώσεις που έχω από μπάσκετ νομίζω οτι τα πράγματα είναι ολοφάνερα.

Από τη μία ο βάζελος,ίδιος κορμός εδώ και χρόνια,ίδιος προπονητής που έχει περάσει τη φιλοσοφία του στους πάικτες,ένα ομοιογενές σύνολο που ενισχύθηκε ακόμα πιο πολύ από τις μεταγραφές και φυσικά ισχυρό εξωγηπεδοκό ύκλωμα να τον προστατεύει.Και από την άλλη εμείς με καμια 10αριά νέους παλι,με το Γκέρσον να παλέυει να τους κάνει ομάδα,με κάποιον Γκρίρ που βαφτίστηκε καλύτερος του παρολίγον σωτήρα μας (πόσο μου θυμίζει τις δηλώσεις πανικού του Μήτσου "Εκι=2 Ρίμπο"),και με διοίκηση που περνάει τα χρόνια της αθωώτητας ακόμα.Εδώ δεν ξέρανε πότε εκδικάζεται η έφεση της ποινής,τι μου λές τώρα....

Τον Ολυμπιακό δεν τον έχω δει,δεν ξέρω καν τις δυνατότητές του,ξέρω όμως κάτι από τις δυνατότητες του βάζελου.Και πιστεύω οτι είμαστε πολύ πίσω.Πάμε στον πόλεμο με σφεντόνες και ο άλλος έχει πολυβόλα.

Όσο για τα περσινά θα σου πώ αυτό που έχω ξαναπεί.Οι νίκες άνευ αντικρίσματος δεν μου λένε τίποτα.Στα αρχίδια μου να κερδίσω στην κανονική σεζόν ή να ισοφαρίσω σε 1-1 και 2-2.Η νίκη σε αγώνα χωρίς αύριο μετράει και μόνο αυτή.Γιατί αυτή σου δίνει κούπα.Εγώ ξέρω οτι δώσαμε δύο παιχνίδια που η ήττα ήταν καταστροφή και τα χάσαμε και τα δύο.ένα στο κύπελλο και ένα στον πέμπτο τελικό.

Δημοσ.
Κανένα άθλημα,και πολύ περισσότερο το μπάσκετ που έκπληξη είναι σπάνιο φαινόμενο ,δεν είναι αστροφυσική.

Με τις λίγες γνώσεις που έχω από μπάσκετ νομίζω οτι τα πράγματα είναι ολοφάνερα.

Από τη μία ο βάζελος,ίδιος κορμός εδώ και χρόνια,ίδιος προπονητής που έχει περάσει τη φιλοσοφία του στους πάικτες,ένα ομοιογενές σύνολο που ενισχύθηκε ακόμα πιο πολύ από τις μεταγραφές και φυσικά ισχυρό εξωγηπεδοκό ύκλωμα να τον προστατεύει.Και από την άλλη εμείς με καμια 10αριά νέους παλι,με το Γκέρσον να παλέυει να τους κάνει ομάδα,με κάποιον Γκρίρ που βαφτίστηκε καλύτερος του παρολίγον σωτήρα μας (πόσο μου θυμίζει τις δηλώσεις πανικού του Μήτσου "Εκι=2 Ρίμπο"),και με διοίκηση που περνάει τα χρόνια της αθωώτητας ακόμα.Εδώ δεν ξέρανε πότε εκδικάζεται η έφεση της ποινής,τι μου λές τώρα....

Τον Ολυμπιακό δεν τον έχω δει,δεν ξέρω καν τις δυνατότητές του,ξέρω όμως κάτι από τις δυνατότητες του βάζελου.Και πιστεύω οτι είμαστε πολύ πίσω.Πάμε στον πόλεμο με σφεντόνες και ο άλλος έχει πολυβόλα.

Όσο για τα περσινά θα σου πώ αυτό που έχω ξαναπεί.Οι νίκες άνευ αντικρίσματος δεν μου λένε τίποτα.Στα αρχίδια μου να κερδίσω στην κανονική σεζόν ή να ισοφαρίσω σε 1-1 και 2-2.Η νίκη σε αγώνα χωρίς αύριο μετράει και μόνο αυτή.Γιατί αυτή σου δίνει κούπα.Εγώ ξέρω οτι δώσαμε δύο παιχνίδια που η ήττα ήταν καταστροφή και τα χάσαμε και τα δύο.ένα στο κύπελλο και ένα στον πέμπτο τελικό.

Αμα ειναι ετσι τοτε μην κατεβαινουν οι ομαδες να αγωνιζονται...θα καταθετουν τα ροστερ τους και οποιος εχει το πιο δυνατο στα χαρτια θα παιρνει το ροζ φυλλο.

Δεν ξερω αλλα η ολη σταση σου μου θυμιζει την αναλογη πριν το παιχνιδι με τη Βερντερ...και τοτε απαισιοδοξος ησουν και μιλαγες για 3-0.

Ελπιζω να διαψευστεις πανηγυρικα και σε αυτη τη περιπτωση....)

Δημοσ.
Αδιασειστα επιχειρηματα και τα 3.Γι αυτο σας λεω γαυροι,μην ασχολειστε. Σιγα μη κατσουν να δουν τη πραγματικοτητα.

Δεν εγινε το φαουλ του Διαμαντιδη ποτε,γιατι πηραν το Ευρωπαικο και μας κερδισαν 2 φορες εκτος εδρας.Δεν υφιστατο αυτη η φαση.

Αλλα ξαναλεω οταν ο αλλος ειναι τοσα χρονια στο κουρμπετι και εχει φαει ΤΙΣ σφαλιαρες απο κοκκαλη(αρα ξερει) και εσυ 2 χρονακια μη περιμενεις "δικαιοσυνη".

tubeki_psilokommeno που λεγανε και οι αρχαιοι Ελληνες.

Μιλάς για την ίδια σειρά τελικών που ο Λιθουανός τουρίστας έκανε 'μεγάλα παιχνίδια' επειδή ήταν σθνέχεια στη γραμμή των βολών;

Δημοσ.
Φιλε μου τα φιλικα δεν μου λενε τιποτα...εκει ο προπονητης δοκιμαζει διαφορα πραγματα.

Και ο βαζελος εχασε απο την ΑΕΚ σε φιλικο το καλοκαιρι λεει τιποτα;

Ας περιμενουμε να δουμε την ομαδα στα τελευταια της παιχνιδια λιγο πριν ξεκινησει η σαιζον και υστερα να βγαλουμε τα ΠΡΩΤΑ συμπερασματα!

Γιατι ακομα και τοτε δεν θα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το τι θα γινει στη συνεχεια αφου ειμαι ολοκαινουρια ομαδα και ηδη εχουμε 2 παιχτες νοκ αουτ λογω τραυματισμων!

Ατράνταχτο επιχείρημα αυτό για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μιλάς για το ίδιο παιχνίδι που κατεβήκαμε με 8-9 παίκτες, οι 3 του εφηβικού;

Δημοσ.
Αμα ειναι ετσι τοτε μην κατεβαινουν οι ομαδες να αγωνιζονται...θα καταθετουν τα ροστερ τους και οποιος εχει το πιο δυνατο στα χαρτια θα παιρνει το ροζ φυλλο.

Δεν ξερω αλλα η ολη σταση σου μου θυμιζει την αναλογη πριν το παιχνιδι με τη Βερντερ...και τοτε απαισιοδοξος ησουν και μιλαγες για 3-0.

Ελπιζω να διαψευστεις πανηγυρικα και σε αυτη τη περιπτωση....)

Η έκπληξη μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο,στο μπάσκετ είναι πολύ δύσκολο.Συνήθως αυτός που έχει την καλύτερη ομάδα κερδίζει,και ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για μια σειρά αγώνων και όχι για έναν νοκ άουτ αγώνα.

Ρε συ Κυριάκο μου λές για τη Βέρντερ.Εσύ θυμάσαι τι έλεγες σε κάποιο άλλο φόρουμ για τη Βέρντερ,ακόμα και στο ημίχρονο του αγώνα?

Μη γίνεσαι τώρα μετά Χριστόν προφήτης γιατί δυστυχώς τα γραπτά μένουν....

Με τον αγώνα στη Βέρντερ εκτεθήκαμε το 98% των γαύρων.Όχι μόνο εγώ.

Δημοσ.

πως μπορώ να πάρω εισιτήρια απο το νετ?

1 ) πότε τα κάνουνε clickable για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην αφορα?

Φαντάζομαι λίγες μέρες πριν απο το παιχνίδι?

2 ) Ζρειάζεται πιστωτική , ή το πέρνεις απο τα εκδοτήρια , με παραγγελία απο το νέτ??

3 ) πόσα εισητήρια μπορώ να αγοράσω?

Σας παρακαλώ ενημερώστε με...

Δημοσ.

Πο πο παλικαρισιο πρωταθλημα της παναθας κοντρα στη κοκκινη χουντα του Αγγελοπουλου δηλαδη?Aααα, μαθαμε και λιγο μπασκετ σημερα.

Μιλας για το ιδιο παιχνιδι που δεν επρεπε να παει καν στην φαση του Διαμαντιδη με τον Πεν γιατι λιγα sec πιο πριν ηταν το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φαουλ του Τσαρτσαρη που μονοι οι διαιτητες με τα κοκκινα γυαλια ειδαν?

Ναι γι αυτο μιλαω.

Μολις παραδεχτηκες οτι ηταν εξωφθαλμο φαουλ του διαμαντιδη.Ξεκιναμε με τα βασικα γιατι μερικοι ακομη νομιζουν ηταν καθαρο.

Σε εκεινο το παιχνιδι ηταν πολλα τα λαθος σφυριγματα ομως το τελευταιο κρισιμο που εκρινε τον αγωνα ΚΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ ηταν υπερ σου.Ψεμματα?

Ετσι λειτουργουν οι διαιτητες στο μπασκετ προαιωνια.Διαφωνεις?Διαφωνω μαζι σου.

Μιλάς για την ίδια σειρά τελικών που ο Λιθουανός τουρίστας έκανε 'μεγάλα παιχνίδια' επειδή ήταν σθνέχεια στη γραμμή των βολών;

tubeki_psilokomeno_kai_arakas_psilobrasmenos_v2

Δημοσ.

Ξεκολλατε ρεεε!Μην ασχοληστε!Ας μιλησουμε για την ομαδα μας και μην ασχολειστε με αυτους!Ειμαστε Γαυροι ρε και οχι κλαψο....Θα το παρουμε και με τα κορακια εναντιον και ας λενε οτι θελουν!Εσεις να τους λετε πωπω τι ομαδαρα εχετε και τι παικταρας αυτος ο Διαμαντιδης και θα τα πουμε...Στο τελος ξυρίζουν τον γαμπρο!

Δημοσ.
πως μπορώ να πάρω εισιτήρια απο το νετ?

1 ) πότε τα κάνουνε clickable για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην αφορα?

Φαντάζομαι λίγες μέρες πριν απο το παιχνίδι?

2 ) Ζρειάζεται πιστωτική , ή το πέρνεις απο τα εκδοτήρια , με παραγγελία απο το νέτ??

3 ) πόσα εισητήρια μπορώ να αγοράσω?

Σας παρακαλώ ενημερώστε με...

1)Μπαίνεις στο http://gr.olympiakos.gr/ και στο link υπηρεσίες-αγορά εισητηρίων.

Αν είσαι μέλος,από τις 22 Οκτωβρίου αγοράζεις εισητήριο για όποιον αγώνα θέλεις μέχρι και το τέλος της σεζόν.Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου μπορείς να αγοράσεις μόνο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Από την Τρίτη 30 Οκτωβρίου και μετά αγοράζουν ελεύθερα όλοι,μέλη και μη μέλη,για όποιον αγώνα της σεζόν θέλουν.

2)Η πιστωτική είναι απαραίτητη αν θές να κάνεις παραγγελία από το νετ.Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις πιστωτική υπάρχουν εκδοτήρια που πληρώνεις με μετρητά.

3)Αν είσαι μέλος μπορείς να πάρεις 1 εισητήριο.Την περίοδο που η αγορά είναι ελεύθερη και σε μη μέλη ( δηλαδή απο 30 Οκτωβρίου και μετά) μπορείς να πάρεις μέχρι 2 εισητήρια με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας πάντα.

Εγώ θα σε συμβούλευα να τα αφήσεις όλα αυτά,να πάς στο σύνδεσμο της περιοχής σου και να πάρεις το εισητηριάκι σου στο μπάμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...