Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ασε ρε συ κυριακο, αρχισανε τις προφητειες και τις μλκις. Υπαρχει προβλημα γιατι οι πολλες δηλωσεις δηλωνουν οτι εχουν παρει τα μυαλα τους αερα και δεν ειναι καλο αυτο. Ετσι την παθαμε και με τη μακαμπι, ετσι την παθαμε και οταν νομιζαμε οτι η juve θα μας χαριζει την προκριση και φαγαμε 7 και αν σημερα κατεβουν νομιζοντας οτι παιζουμε με την Στεαουα, τοτε χαθηκαμε.

Στο μονο που ελπιζω ειναι ολα αυτα να τα μεγαλοποιουν οι δημοσιογραφοι.

Προσωπικα αν σκεφτω θετικα το μεγιστο που βλεπω ειναι μια ισοπαλια η οποια σαφως και με υπερικανοποιει.

Το να κανεις πλακα μεσα στο αεροπλανο με τους συμπαιχτες σου και να λες οτι θα νικησουμε με τοσο απαγορευεται;

Τι ηθελες δηλαδη να λενε;Οτι θα μας διαλυσουν;

Επαναλαμβανω οτι σημασια εχει οχι τι λενε αλλα πως θα κατεβουν να αγωνιστουν και φυσικα τι αποδοση θα πιασουν.

Σε τελικη αναλυση με τη Ρεαλ στο Μπερναμπεου παιζουμε και οποιοδηποτε αποτελεσμα εκτος της ηττας θα θεωρηθει τεραστια επιτυχια ενω το αντιθετο απολυτα φυσιολογικο.

Δεν εχουμε να χασουμε τιποτα παρα μονο να κερδισουμε...και ελπιζω να μην αρχισουν τα γνωστα τους οι Ολυμπιακαρες σε περιπτωση αποτυχιας.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμένα μου φαίνοντε κάπως υπερβολικές οι δηλώσεις των παικτών αλλά σκέφτομαι και το εξής.Ο Γκαλέτι έχει παίξει στο Μπερναμπέου καμιά 10αριά φορές,ο Κοβάσεβιτς το ίδιο και τους έχει βάλει και αρκετά γκόλ.Ο Μπράβο μέχρι πριν 4 μήνες εκεί μέσα ήτανε κάθε μέρα.Ο Λούα μπορεί να μην έχει παίξει εκεί αλλά έχει αγωνιστεί πολλές φορές σε γήπεδα έδρες που θα προκαλούσαν δέος,όπως της Λίβερπουλ,της Μάντσεστερ,της Τσέλσι.

Δεν αντιμετωπίζουν λοιπόν τον αγώνα αυτό σαν κάτι το πρωτόγνορο που να τους κάνει να είναι ψαρωμένοι και να νιώθουν δέος.Αυτό το στάδιο του δέους το έχουν ξεπεράσει προ πολλού.

Και όπως είπε και ο Κυριάκος σημασία δεν έχει τι λένε αλλά τι θα κάνουν μέσα στο χόρτο.

Δημοσ.

τεσπα παντως και εγω τους βλεπω πολυ χαλαρους και ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο..

Ασχετο, μεγιστη ξεφτιλα να παρει το σκαι τον ολυμπιακο στο μπασκετ...το παπαροκαναλο δεν εκπεμπει δορυφορικα, τι βλακεια ειναι αυτη..

Παλι καλα που υπαρχει η γκριν τιμ να δουμε μπασκετ...και ερχονται και στην ρωμη :)

Δημοσ.
τεσπα παντως και εγω τους βλεπω πολυ χαλαρους και ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο..

Ασχετο, μεγιστη ξεφτιλα να παρει το σκαι τον ολυμπιακο στο μπασκετ...το παπαροκαναλο δεν εκπεμπει δορυφορικα, τι βλακεια ειναι αυτη..

Παλι καλα που υπαρχει η γκριν τιμ να δουμε μπασκετ...και ερχονται και στην ρωμη :)

Οτι να ναι...:P

Υ.Γ

Πληροφοριακα ο Σκαι εκπεμπει μια χαρα δορυφορικα στον Hellas Sat και οχι μονο αυτο αλλα μεταδιδει και το προγραμμα του μεσω streaming απο το σαιτ του.

Για τοσο πουτσοκαναλο μιλαμε...

Δημοσ.

Ε ρε γμτ, πανω που πηραμε τα πανω μας παει και πεταει μια κοκκινη. Δεν λεω οτι δεν ηταν, αλλα :S

Το χερακι μετα το επνιξε.

Δημοσ.

Μπράβο στην ομάδα.Και με 10 παίκτες και με γκαβό διαιτητή παίξαμε πολύ καλά και παλικαρίσια.Αν και μου έχει μείνει μια μικρή πίκρα για την ήττα έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς,είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μιας και το παλέψαμε μέχρι το τέλος και δείξαμε ότι πρέπει να μας υπολογίζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...