Freakster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητηρια στην ομαδα μας, μας εκανε παλι περηφανους. Το πηραμε το μηνυμα παντως, η Ρεαλ δε νικιεται με τπτ...
zoocra77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ας όψεται το όνομα της Ρεαλ αλλιως θα χαμε πανυγηρια!!!!
blu-ray Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τα έχω πάρει στο κρανίο με τον καρ****η τον διαιτητή.Θα τα πούμε στο Καραισκάκη... Τι ήταν αυτό ρε συ δηλαδή ντε και καλά έπρεπε να κερδίσει η ρεαλ.Π@π@ρια παίξαμε πολύ καλά με 10 παίχτες. Στο καραισκακη θα είμαστε όλοι μέσα.:devil:
firewalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ένα πράγμα μου βγήκε από το παιχνίδι σήμερα. Όχι ρε γαμότο!
kage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 perimenw kati apo UEFA GIA TON GAMHMENO DIAITHTH...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Mπράβο στον Ολυμπιακό μας. Μπράβο και στα παλληκάρια που φοράγανε σήμερα την ερυθρόλευκη.Μας έκαναν περήφανους. PUTA REAL....
horsepower Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 μπράβο στα παιδιά..αν ερχόταν και χ δεν μιλάω καν..η φάση η τελευταία ρε γαμώ με τον Casillas τον πουτ^%* γιό..
Bougas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 μπραβο στην ομαδα. αξιζαμε τουλαχιστον την ισοπαλια. αν δεν ειχαμε την αποβολη του τορο,τους ειχαμε για πλακα. θα τα πουμε στο καραισκακη.
gadg3takias Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τι να πεις πια για αυτήν την ομάδα!!! Ο Ολυμπιακός των ονείρων μας, και ας χάσαμε (άδικα) σήμερα!!!! Να χάνεις 3-2, με 10 παίκτες (<-- παλικάρια ταιρίαζει καλύτερα), παίζοντας με Ρεάλ, μέσα στο Μπερναμπέου και να χάνεις χαρακτηριστική ευκαιρία για γκολ στις καθυστερήσεις!!! Αν τώρα ο διαιτητής αυτός ξανασφυρίξει έστω και Περιφερειακό πρωτάθλημα εγώ θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!!! Τέλος, το Καραισκάκη θα γίνει ο "τάφος" τους!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Κρίμα που οι παίχτες του Ολυμπιακού έχουν εκπαιδευτεί στις βουτιές. Θα είχαν καλύτερες πιθανότητες να το πάρουν (ή βέβαια με Έλληνα διαιτητή). Φέτος πάντως, έχει εκπληκτικές μονάδες ο Ολυμπιακός. Έτσι και τους κρατήσουν 2-3 χρόνια ακόμα, θα γίνει ευρωπαϊκή ομάδα. Α, ναι. Δυστυχώς πρέπει να βελτιωθεί και το ελληνικό πρωτάθλημα.
littlelouievegos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Εαν καποιοι συνειδητοποιησουν οτι παιζαμε (δικαιως ετσι μην γινομαστε καφροι) απο το 10λεπτο με 10 παικτες στο Μπερναμπεου και χασαμε στο τελος οπως χασαμε τοτε καλο δικο τους.. Φανηκε οτι στο τελος κλαταρανε πολυ τρεξιμο. Και δυστυχως δεν του βγηκε σημερα του Τακη η αλλαγη. Αν εμενε ο Λουα Λουα πριν το φαμε και εβαζε Κοβασεβιτς μετα δεν πιστευω οτι θα χαναμε.. Αυτο που εχασε ο Νουνιεζ μονος αμαρκαριστος να πεταξει την κεφαλια πανω στον Κασιγιας δειχνει γιατι ειναι λιγο το παλληκαρι δυστυχως.. Ολο το τερμα ελευθερος και το χασε.. Και τυχεροι ειμασταν σε καποιες φασεις και ατυχοι σε καποιες αλλες, και δεν νομιζω οτι η διαιτησια επηρεασε.. Σφυριξε αρκετα καλα τηρουμενων των αναλογιων, και στο πεναλτυ πιο πολυ φταιει ο Πατσα που βαζει το ποδι ετσι ακομα και αν δεν τον βρισκει παρα ο αλλος που το σφυριζει.. Παντως θα πω κατι που πριν τον αγωνα δεν θα το ελεγα με τπτ.. Εαν παιζαμε με 11 δεν πιστευω οτι θα χαναμε.. Επηρεασε πολυ η κουραση.. Τελοσπαντων αυτο το ματς ηταν χαμενο τωρα μετραει η αυτοσυγκεντρωση και τωρα θελουμε τους βαθμους στο Καραισκακη. Η ουσιαστικη μαχη τωρα αρχιζει και ελπιζω να βγουμε νικητες απο αυτη. Μεγαλη απωλεια ο Τοροσιδης.. Πολυ μεγαλη.. Μπραβο στα παιδια για την υπερπροσπαθεια, ακομα και αν ειχε αδοξο τελος.. Αυτο θελουμε να βλεπουμε προσπαθεια και να μην εγκαταλειπουν στις δυσκολες στιγμες οταν μενουμε πισω στο σκορ.. Χαρακτηρα εχουμε δειξει και ελπιζω να συνεχισουμε να εχουμε.. Ετσι ειναι η μπαλα.. Δεν μπορεις καθε φορα να εισαι εσυ ο κερδισμενος.. Α ναι και μην ξεχασω.. Puta Real.. Cohones Madridistas.. Αχωνευτη πουτ..
Dude_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Γ@μω την πουτανα μου...τωρα ας τους υποδεχτουμε καταλληλα στο καραισκακη
gadg3takias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Κανείς δεν είπε ότι το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι, και φυσικά ήταν καθαρή η αποβολή του Τοροσίδη. Εμένα αυτά που με στραύωσαν ήταν τα σφυρίγματα στον Τζόρτζεβιτσ αλλά και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που είναι ικανές να φέρουν εκνευρισμό στους παίκτες και να μην σκέφτονται πλέον καθαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.