Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ για το μπάσκετ σας έχω μια ερώτηση.

Τελικά τον Πεν τον κρατήσατε ή κάνουν τα μάτια μου πουλάκια;

littlelouievegos: Για αναφορά, μπορείς να ανατρέξεις στο μήνυμά μου μετά τον αγώνα τι είπα.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικα για να τελειωνουμε. οοοοταν πηγαιναμε καλα στο γιουροπα εμεις μας λεγατε και τι εγινε μηπως θα το παρετε? εμεις οταααααν παμε καλα θα παρουμε την κουπα. εμεις περνουμε το πρωταθλημα εσεις δεν παιρνετε τιποτα. εντωμεταξυ ειχατε γινει η καλυτερη τανα-που της ευρωπης. πανηγυρια γινοντουσταν στην κληρωση οταν επεφτε καποιος με γαβρο. Φετος πατε πολυ καλα και ως δια μαγειας....θαυμα!!! 4-2 η εμφανιση μετραει βασιλιας ο ολυμπιακος προσκυνησε η βασιλισα προσκυνησε η ουεφα γονατισε η μαδριτη κτλ κτλ. Κοινως ακροβατες. Τελοςπαντων να ειχαμε να λεγαμε. Απο το 2002 και μετα ειστε καλυτερη ομαδα απο εμας που μας εχει ριξει στα ταρταρα ο καρκινος και φετος ειστε καλυτεροι απο ποτε νομιζω. αυτα.

Δημοσ.

Πελαγώνει εύκολα ο Γκρίρ και φαίνεται σα να μη να ξέρει τι να την κάνει,γενικά είναι ένας βελτιωμένος Πέν αλλά όχι τίποτα εξωτικό.Τουλάχιστον σαν πρώτη φορά που τον είδα.Εν τω μεταξύ έβαζε στο 1 τον Γκρίρ και στο 2 τον Τεοντοσιτς...Περίεργα πράγματα.

Δημοσ.

littlelouievegos: Για αναφορά, μπορείς να ανατρέξεις στο μήνυμά μου μετά τον αγώνα τι είπα.

Το προβλημα μου δεν ειναι αυτο και δεν ειπα τπτ σε εσενα αν ειδες.. Το ειδα το ποστ σου και να σου πω δεν εισουν καν υποχρεωμενος να το πεις κιολας, κανεις δεν θα σε κριτικαρε για αυτο....

Την κουβεντα την σταματησα γιατι οταν μου ρχεται ο αλλος και καλα να δωσει συγχαρητηρια για την ομαδα μου, και το πρωτο του σχολιο αμεσως ειναι για την δηθεν απορια του με τους 2 οπαδους και τι κανανε με τα χερακια τους μπαινεις σε σκεψεις.. Αλλα δεν λες τπτ ολοι πειραζομαστε ωρες ωρες και το κανω και εγω φυσικα..

Οταν αυτος ομως το συνεχιζει καπως ετσι οπως παρακατω και του απαντας ωραια και στον χαβαλε..

προπαμπλι ή τιποτα ισπανοι με καλη μνημη.:-D:-D:-D

Ναι ειδικα οι οπαδοι της Ρεαλ την δικια μας 7αρα θυμουνται.. Με γλεντας μωρε σιγα τα μεγεθη που θα ασχοληθουν κιολας τοσο.. :lol:

Και συνεχιζει και καλα σε πνευμα ηρεμου διαλογου δηθεν, ενω με το παρακατω σχολιο ειναι εμφανες οτι θελει να προκαλεσει..

Δεν νομιζω οτι την εχουν προσωποποιησει. Αλλα οπως και να το κανεις, αν εισαι ευρωπαιος και ασχολεισαι με μπαλα και τσου λου γενικα, την θυμασαι την μεγαλυτερη ηττα ομαδας στον θεσμο. Δεν χρειαζεται να εισαι ελληνας ή ιταλος για να το θυμασαι.

E καπου εκει ή σταματας τελειως τον διαλογο γιατι ο τυπος μπηκε για να πει τον πονο του και να προκαλεσει καθαρα ή συνεχιζεις σαν μαλ.. να μιλας και βλεπεις που το παει τελικα οταν του λες οτι αυτος το ξεκινησε.. Με πνευμα δηθεν αθωου και ανυποψιαστου που ειλικρινα δεν ειχε τετοιο σκοπο εξ αρχης..

Εχουν περασει 24 ωρες απο χθες και μαλλον εχεις ξεχασει πως ξεκινησε η κουβεντα. Κανε εναν κοπο και ξαναδες. Σε καμια περιπτωση δεν σε κοροιδεψα για την ηττα σου τοτε απο την γιουβε μπλα μπλα μπλα...

Οποτε καπου εκει καταλαβαινεις οτι και πολυ το συζητησες..

Δεν εχω κανενα προβλημα με τις αποψεις του αλλου οσο απολυτος ομολογουμενα και αν φαινομαι πολλες φορες απο τα ποστ μου.. Ουτε να γινεται το αναλογο πειραγμα,,Αλλα οταν ο αλλος μου το ριχνει στην πουστια και μετα κανει και την παλαβη σταματαω καθε κουβεντα...

Εγω και καλα δεν λεω τπτ οι αλλοι τα βαζουν στο στομα μου.. Δεν ειχα τετοιο σκοπο εξ αρχης ειναι εμφανες καταλαβες πως παει η δουλεια; Κλασσικη περιπτωση..

Δημοσ.

Μάλλον εξω ο Λεντέσμα με τον Εργοτέλη.Χρειάζοντε και άλλοι όμως ανάσες με πρώτους τους Γκαλέτι και Τζόρτζεβιτς.Μακάρι να μπούνε σοβαρά να καθαρίσουν το παιχνίδι νωρίς να ξεκουραστούνε και αυτοί που πρέπει.

Γιατί την Τετάρτη διεκδικούμε την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Δημοσ.

τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε. 85.000 ατομα λεει δεν μπορουσαν να καλυψουν τα ντεσιμπελ 3.500 ατομων. ε ρε γλυψιμο που πεφτει. να μου πεις αφου πουλαει.

Δημοσ.
Το προβλημα μου δεν ειναι αυτο και δεν ειπα τπτ σε εσενα αν ειδες.. Το ειδα το ποστ σου και να σου πω δεν εισουν καν υποχρεωμενος να το πεις κιολας, κανεις δεν θα σε κριτικαρε για αυτο....

Την κουβεντα την σταματησα γιατι οταν μου ρχεται ο αλλος και καλα να δωσει συγχαρητηρια για την ομαδα μου, και το πρωτο του σχολιο αμεσως ειναι για την δηθεν απορια του με τους 2 οπαδους και τι κανανε με τα χερακια τους μπαινεις σε σκεψεις.. Αλλα δεν λες τπτ ολοι πειραζομαστε ωρες ωρες και το κανω και εγω φυσικα..

Οταν αυτος ομως το συνεχιζει καπως ετσι οπως παρακατω και του απαντας ωραια και στον χαβαλε..

Και συνεχιζει και καλα σε πνευμα ηρεμου διαλογου δηθεν, ενω με το παρακατω σχολιο ειναι εμφανες οτι θελει να προκαλεσει..

E καπου εκει ή σταματας τελειως τον διαλογο γιατι ο τυπος μπηκε για να πει τον πονο του και να προκαλεσει καθαρα ή συνεχιζεις σαν μαλ.. να μιλας και βλεπεις που το παει τελικα οταν του λες οτι αυτος το ξεκινησε.. Με πνευμα δηθεν αθωου και ανυποψιαστου που ειλικρινα δεν ειχε τετοιο σκοπο εξ αρχης..

Οποτε καπου εκει καταλαβαινεις οτι και πολυ το συζητησες..

Δεν εχω κανενα προβλημα με τις αποψεις του αλλου οσο απολυτος ομολογουμενα και αν φαινομαι πολλες φορες απο τα ποστ μου.. Ουτε να γινεται το αναλογο πειραγμα,,Αλλα οταν ο αλλος μου το ριχνει στην πουστια και μετα κανει και την παλαβη σταματαω καθε κουβεντα...

Εγω και καλα δεν λεω τπτ οι αλλοι τα βαζουν στο στομα μου.. Δεν ειχα τετοιο σκοπο εξ αρχης ειναι εμφανες καταλαβες πως παει η δουλεια; Κλασσικη περιπτωση..

Δηλαδη εσυ τωρα δικαιολογεισαι στον kwsn? Και εγω τι δουλεια εχω στην κουβεντα παλι? Ελπιζω να μην εχεις κανενα κομπλεξ μαζι μου (γιατι απο την προσωπικη σου επιθεση αυτο καταλαβαινω) επειδη δεν μπορεις να ακολουθησεις με επειχρειρηματα στην κουβεντα μας...

Παντως τελικα καταλαβα οτι δεν το εκανες επιτηδες, να αγνοεις δηλαδη την πιθανοτητα καποιος να θυμαται κατι που εγινε πριν απο 4 χρονια, προφανως και εχεις αδυναμη μνημη και κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Εδω εσυ ξεχασες κατι που ειπες μολις χθες:

Whatever boys.. Να σας πω την αληθεια δεν εχω καμια διαθεση να το συνεχισω και δυστυχως δεν επρεπε να την κανω αυτη την κουβεντα εξ αρχης..
Δημοσ.

ρε αψεντι εισαι λαθος εδω. μπαινεις και του γραφεις οτι θυμαται ο οπαδος της ρεαλ τα 7 που εφαγε ο γαβρος και ρωτας αν ηταν παναθηναικοι. Ε τι αλλο να ητανε. Ο οπαδος της ρεαλ με τα περισσοτερα κυπελα πρωταθλητριων στην ιστορια του θεσμου θα καθισει να θυμηθει τα 7 που εφαγε ο ολυμπιακος για να τον πικαρει?

Δημοσ.
ρε αψεντι εισαι λαθος εδω. μπαινεις και του γραφεις οτι θυμαται ο οπαδος της ρεαλ τα 7 που εφαγε ο γαβρος και ρωτας αν ηταν παναθηναικοι. Ε τι αλλο να ητανε. Ο οπαδος της ρεαλ με τα περισσοτερα κυπελα πρωταθλητριων στην ιστορια του θεσμου θα καθισει να θυμηθει τα 7 που εφαγε ο ολυμπιακος για να τον πικαρει?

Πές τα ρε 1980.Όποιος νομίζει οτι οι οπαδοί της Ρεάλ και της κάθε Ρεάλ κάθοντε και ασχολούντε με τις δικές μας ομάδες μάλλον είναι σε άλλο κόσμο.Είναι σαν να ασχολείτε ο βάζελος ή ο γάυρος με το πότε έφαγε 7 γκόλ ο Ατρόμητος και ο Ιωνικός.

Πόσοι από εμάς ξέρουνε οτι η Μπενφίκα (που έιναι μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό μέγεθος από τις δικές μας ομάδες με 2 Πρωταθλητριών) έχασε 7-0 πριν μερικά χρόνια από τη Θέλτα?

Δημοσ.

Οχι ρε αδερφε, δεν ειπα αυτο.

Ειπα οτι ειναι πολυ πιθανον να ειναι παναθηναικοι ή αεκτζηδες ή οποιοιδηποτε αλλοι συμπλεγματικοι Ελληνες ΑΛΛΑ δεν μπορει κανεις να αποκλεισει το γεγονος να ηταν και απλοι ισπανοι οπαδοι, οι οποιοι θυμονταν την μεγαλη ηττα του ολυμπιακου και επειδη εφαγε γκολ στο πρωτο λεπτο, υπεθεσαν οτι θα φαει πολλα γκολ και γιαυτο θελησαν να τον πικαρουν.

Δεν ημουν σε καμμια περιπτωση απολυτος, απλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι αδυνατον (οπως υποστηριζει ο βεγκος) να θυμαται καποιος ισπανος την ηττα του ολυμπιακου, απλα και μονο επειδη η δικη του ομαδα ειναι υπερδυναμη στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο.

Δημοσ.
Δηλαδη εσυ τωρα δικαιολογεισαι στον kwsn? Και εγω τι δουλεια εχω στην κουβεντα παλι? Ελπιζω να μην εχεις κανενα κομπλεξ μαζι μου (γιατι απο την προσωπικη σου επιθεση αυτο καταλαβαινω) επειδη δεν μπορεις να ακολουθησεις με επειχρειρηματα στην κουβεντα μας...

Εχεις απολυτο δικιο.. Αυτο καταλαβες απο αυτα που εγραψα ή αυτο προφανως σε βολευει να καταλαβεις.. Αλλα ειπαμε δεν φταιει κανεις αλλος εγω φταιω που συνεχισα την κουβεντα οταν ηταν εμφανεστατο ποιες ηταν οι αρχικες σου προθεσεις και ποια η συνηθης τακτικη σου οπως φαινεται για να εκφραζεις τις αποψεις σου..

Παντως τελικα καταλαβα οτι δεν το εκανες επιτηδες, να αγνοεις δηλαδη την πιθανοτητα καποιος να θυμαται κατι που εγινε πριν απο 4 χρονια, προφανως και εχεις αδυναμη μνημη και κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Εδω εσυ ξεχασες κατι που ειπες μολις χθες:
Αυτο ακριβως συνεβη, και αυτη ειναι η σωστη λογικη. Καλη συνεχεια..
Δημοσ.
Πές τα ρε 1980.Όποιος νομίζει οτι οι οπαδοί της Ρεάλ και της κάθε Ρεάλ κάθοντε και ασχολούντε με τις δικές μας ομάδες μάλλον είναι σε άλλο κόσμο.Είναι σαν να ασχολείτε ο βάζελος ή ο γάυρος με το πότε έφαγε 7 γκόλ ο Ατρόμητος και ο Ιωνικός.

Πόσοι από εμάς ξέρουνε οτι η Μπενφίκα (που έιναι μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό μέγεθος από τις δικές μας ομάδες με 2 Πρωταθλητριών) έχασε 7-0 πριν μερικά χρόνια από τη Θέλτα?

Αυτο με την μπενφικα δεν χρειαζεται να το ξερουν πολλοι. Αρκει ενας να το ξερει και να κανει την κινηση 7 σε ενα ματς.

Αν δηλαδη εγω το ξερω και παιξει παναθηναικος-μπενφικα και τσιμπησει η μπενφικα ενα γκολ στο πρωτο λεπτο και αλλο ενα στο 5 και το ματς παει ολοταχως για διασυρμο, αν δειξω με τα χερια μου τον αριθμο 7, αυτο με κανει ΑΜΕΣΩΣ οπαδο της πορτο που εχω ταξιδεψει στην ελλαδα για να δω την μπενφικα να χανει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...