Greg7vas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Με άλλα λόγια, έχεις δίκιο, μπράβο αγόρι μου. Να σε καλα το ξερω. Φαντάζομαι ότι αν έκανες αγγλικά, το reading comprehension δεν ήταν το φόρτε σου. Eμ βεβαια δεν ηταν. Οταν ειχα προταση στα αγγλικα "Οι Ισπανοί δεν κατάφεραν ούτε μια φορά στη διάρκεια του παιχνιδιού να καλύψουν τον ελληνικό ενθουσιασμό" εγραφα απο κατω οτι οι μεν ακουγονταν και οι αλλοι οχι γιατι δε φωναζαν το ιδιο δυνατα. Σιγουρα δε θα εγραφα οτι φωναζαν ολοι το ιδιο και ακουγοντουσαν οι λιγοτεροι.Θα ημουν τουλαχιστον περιγελος αν ισχυριζομουν κατι τετοιο,που προφανως εισαι(εισαι ακομη περισσοτερο που συνεχιζεις ενω ξερεις οτι εχεις αδικο). Μου θυμίζει έναν άλλο χρήστη που έλεγε ότι το Golf του φίλου του είχε κάψει 30 λίτρα βενζίνη σε 17 χιλιόμετρα. Προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε 2-3 ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Ε μετά μας είπε ότι είναι 13 χρόνων. Ένιωσα μαλάκας ομολογουμένως που προσπαθούσα να εξηγήσω κάτι που λόγω γνωστικού και νοητικού επιπέδου δε μπορούσε να καταλάβει. Το ίδιο πράγμα και τώρα. Ασχετο εντελως.Δε κερδιζεις καμια εντυπωση με αυτο.Ελεγε μαλακιες γιατι εγραφε μαλακιες,οχι γιατι ηταν 13ων. Βεβαια μπορει να νομιζεις οτι ολοι ειναι 13χρονοι οποτε λογικη η αλλαζονια σου.Απαντα στα γραπτα και ασε τις ηλικιες.Αυτο κανουν αυτοι που δεν εχουν τι να πουν η εχουν καταλαβει οτι εχουν πει μαλακια.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Έλα, σου δίνω και τα 28 δολλάρια αν θες. http://www.doctorsresearch.com/prod_serious.html
zoocra77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Αυτός είναι ο καλύτερος Ελληνας διαιτητης???Να τον χαιρόμαστε!
tzinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 καλα το διαχειριστηκε το ματσακι ο τακις, ισοπαλια και παλι καλα σε μια απο τις χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος (sorry vlach lol). - 6 απο την αεκ μια χαρα. Ροτασιον μηδαμινο, η ομαδα εχει καψει φλατζες απο τωρα, υπεροπτικο παιχνιδι, πολλα λαθη....Μου ειναι αδιανοητο να εχουμε φαει 3 γκολ απο αυτην την ομαδα.
johnyboy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Αυτός είναι ο καλύτερος Ελληνας διαιτητης???Να τον χαιρόμαστε! Α ναι αν σου έδινε 2-3 πέναλτι θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.Τα πέναλτι όσο ήταν το ένα ήταν και το άλλο.
zoocra77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Α ναι αν σου έδινε 2-3 πέναλτι θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.Τα πέναλτι όσο ήταν το ένα ήταν και το άλλο. Πρώτον και για τις δύο ομαδες ήταν κακός και αν θελεις τα 2 πέναλτυ δεν ήταν,πεναλτυ που δεν δοθηκε στον Κοβασεβιτς και ανυπαρκτο οφσαιντ στον Νουνιεζ που εβγαινε τετ ατ τετ και σκοραρε κι ολας!Κατα τα αλλα πολυ μετρια εμφανιση!!Το -6 όμως είναι γεγονος!
vlachaquito Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ο αδερφος μου το ελεγε για τον βασσαρα αλλα εγω δεν τον πιστευα.,, Ενταξει, δεν επρεπε να χασει ο γαβρος σημερα, το καταλαβαμε οταν στο 2-0 εκανε τα παντα για να βαλει τον γαβρο στο τερμα.. Καθε φαση και φαουλ, καθε κλανια και καρτα.. Το 2-2 ανεκδοτο, πως ηρθε η μπαλλα στα ποδια του κοβασεβιτσ ειναι 1 ακομα απο τα θαυματα του κυρου... Το αποτελεσμα για μενα ηταν παντως δικαιο..απλα αυτο το στυλ διαιτησιας με αηδιαζει, δειχνει μικροψυχια και φοβο.. Τζινο, η ομαδα δεν ειναι τοσο χαλια οσο νομιζεις, το δυναμικο ειναι αρκετα καλο και απλα η ομαδα χρειαζεται να ρολαρει...δεν θελω να λεω μεγαλα λογια, αλλα ελπιζω αυτος ο αγωνας να ειναι το εναυσμα για να γυρισουμε στην μεση της βαθμολογιας, εκει που μας αξιζει..
tzinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 σορρυ μαν, αλλα μου εχει κατσει ο εργοτελης απο παλια οτι ειναι μικρη ομαδα απο αυτες που δεν ξερουν να γυρισουν την μπαλα και να φτιαξουν φασεις, παρα μονο με δυναμκο παιχνιδι. Περαν του ογκνειβιτς και του κοιλιαρα ολοι οι αλλοι ειναι απλα δυναμικοι αμπαλοι παιχτες απο αυτους που βρισκεις σε ολες τις μικρες ομαδες. Δεν λεω οτι ειναι η χειροτερη αλλα ειναι για μεση και κατω (με ταση προς τα κατω) Δες και σημερα βαλετε 3 γκολ και ουτε που καταλαβετε πως. Παντως πιο πολυ αξιζε τους βαθμους ο εργοτελης σημερα για μενα. Ο ολυμπιακος επαιξε σαν να βαριετε, υπεροπτικα, χωρις ταχυτητα, καθαρο μυαλο, ειχε το σπρωξιμο και γυρισε το ματς. Αλλα οχι οτι το αξιζε
1980 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 τελικα ο λεμονης σας κανει η δεν σας κανει? δεν εχω καταλαβει σοβαρα.
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 χαλια εμφανιση φαινοταν οπως και με τον Αρη οτι θα γινοταν η ισοφαριση παρολαυτα ο Βασσαρας ειναι ακαταλληλος για να σφυριζει και στην Γ εθνικη
tzinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 τελικα ο λεμονης σας κανει η δεν σας κανει? δεν εχω καταλαβει σοβαρα. εγω πρωσοπικα ακομα και με την ρεαλ τον εκραζα και ελεγα οτι αυτος φταει για την ηττα, αρα παραμενο σταθερος
1980 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ενταξει εμενα λογικη μου φαινετε η ισοπαλια σας. παντα μετα απο μια μεγαλη προσπαθεια στην ευρωπη κατι τετοια αποτελεσματα ερχονται.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 εγω πρωσοπικα ακομα και με την ρεαλ τον εκραζα και ελεγα οτι αυτος φταει για την ηττα, αρα παραμενο σταθερος Ναι παραμενεις σταθερα κομπλεξικος με τον Λεμονη... Η ομαδα ηταν κουρασμενη και ηταν και ατυχη αφου δεχτηκε τα 2 γκολ μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα το ενα με μουφα πεναλτυ και το αλλο με μαλακια της αμυνας μας. Ειναι ασχημο να εισαι ηδη στο -6 αλλα μην ξεχναμε οτι εχουμε βγαλει παιχνιδια εκτος με Αρη και ΠΑΟ και στην ουσια το σημερινο αποτελεσμα ειναι η 1η μεγαλη γκελα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ενταξει εμενα λογικη μου φαινετε η ισοπαλια σας. παντα μετα απο μια μεγαλη προσπαθεια στην ευρωπη κατι τετοια αποτελεσματα ερχονται. Εσυ δεν εισαι Ολυμπιακαρας γιαυτο σου φαινεται λογικη...εδω ο αλλος ο πανμεγιστος ανακαλυψε οτι για την ηττα με 10 παιχτες στο Μπερναμπεου φταιει ο Λεμονης!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ολυμπιακος δεν ειναι μονο ποδοσφαιρο...σημερα παιζαμε το 1ο μεγαλο ντερμπυ με τον Αρη στη Σαλονικα και τα πηγαμε μια χαρα. Νικη με 82-75 με κορυφαιους τους Τσακαλιδη και Πριντεζη σε αμυνα και επιθεση και με τον Γκριρ να καθαριζει σε κρισιμα σημεια του αγωνα με προσωπικα καλαθια. 3 στα 3 για φετος λοιπον και η ομαδα δεν αποδιδει ουτε το 50% των δυνατοτητων της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.