Dr.Strangelove Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Αν ο Βασάρας και ο Καζναφέρης είναι οι δύο καλύτεροι Έλληνες διαιτητές, ο Θεός να μας φυλάει από τους κακούς. Και δε λέω ότι αδίκησε τον Ολυμπιακό, γιατί αν δεν έδινε τα δύο ανύπαρκτα (κατά τα φαινόμενα) πέναλτυ μπορεί ο Ολυμπιακός να μην ξυπνούσε ποτέ και να κέρδιζε τελικά ο Εργοτέλης με μια φάση σαν αυτή του 88, αλλά δεν μπορεί ένας διαιτητής να επιδιώκει να γίνεται ο πρωταγωνιστής του αγώνα (και όταν γίνεται αυτό, σχεδόν πάντα είναι αρνητικός πρωταγωνιστής) ενώ κανονικά θα έπρεπε να περνάει απαρατήρητος. Αν κάτι δεν μου αρέσει στον Βασάρα περισσότερο από το ότι είναι μέτριος διαιτητής, είναι το ότι είναι διαιτητής σταρ (και δυστυχώς για αυτόν, δεν είναι Κολίνα). Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός πρέπει να έκανε το χειρότερό του φετινό παιχνίδι και παρά το ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 λόγω ενός ανύπαρκτου πέναλτυ (πιστεύω ότι αν δεν είχε δωθεί το πέναλτυ, δεν θα είχε προκληθεί η σύγχυση που οδήγησε και στο 2ο γκολ) δεν άξιζε να κερδίσει. Πάντως το ότι είμαστε στο -6 από την ΑΕΚ δε μου λέει κάτι. Η σημερινή ήταν η μόνη απώλεια εκτός προγράμματος και δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό. Κάποια στιγμή θα έχει και η ΑΕΚ απώλειες, εκτός αν καταφέρει να κάνει αυτό που έκανε τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός και έπαιρνε τα πρωταθλήματα επειδή περιόριζε στο ελάχιστο τις απώλειες με τους "μικρούς". Αν τα καταφέρει, μαγκιά της.
Greg7vas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δεν εχω παραπονο απο την ομαδα ή το λεμονη τετοια αποτελεσματα θα συμβουν. Καποια στιγμη η τυχη θα σου γυρισει τη πλατη αν δεν εισαι πολυ καλυτερος και καθαρισεις ή λεγεσε Αεκ.Με 2 φασεις 3 γκολ ο αφηνιασμενος κατα τα αλλα,εργοτελης.
slipknot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Εγώ το παιχνίδι σήμερα δεν το είδα ολόκληρο,παρά μόνο αποσπασματικά αλλά σε γενικές γραμμές δεν παίξαμε καλά.Για πέναλτι κλπ δεν θα μιλήσω.Το ότι είμαστε -6 δε λέει τίποτα ούτε στα μισά δεν είμαστε.Και σίγουρα δεν φταίει ο Λεμονής(μην τ' ακούσουμε κι αυτό).Μια γκέλα μετά από υπερπροσπάθεια στην Ευρώπη είναι...η συνέχεια θα είναι καλύτερη πιστεύω.
tzinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ναι παραμενεις σταθερα κομπλεξικος με τον Λεμονη... Η ομαδα ηταν κουρασμενη και ηταν και ατυχη αφου δεχτηκε τα 2 γκολ μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα το ενα με μουφα πεναλτυ και το αλλο με μαλακια της αμυνας μας. Ειναι ασχημο να εισαι ηδη στο -6 αλλα μην ξεχναμε οτι εχουμε βγαλει παιχνιδια εκτος με Αρη και ΠΑΟ και στην ουσια το σημερινο αποτελεσμα ειναι η 1η μεγαλη γκελα. εγω παραμενο κομπλεξικος αλλα εσυ φροντιζεις να με δικαιωνεις. Ποιανου ειναι η δουλεια να καταλαβει οτι η ομαδα ειναι κουρασμενη και να την φρεσκαρει?? Και γιατι ειναι ατυχια που δεν μαρκαρανε την σεντρα ουτε τον παραλιπτη?Γιατι ειναι ατυχια που το κεντρο βαριοταν η δεν μπορουσε να τρεξει?? Ποιανου ειναι η δουλεια να διωρθωνει κατι στραβο μεσα στον αγωνα (πχ με τον αρη, με τον παο, με την ρεαλ, με τον εργοτελη....)?? Εχμμ του προπονητη και στην περιπτωση μας δεν το κανει. Μονο στον αγωνα με την βερντερ του βγηκε κατι σωστα, που ανεβασε τα αμυντικα χαφ να πιεσουν και σε συνδοιασμο με το παθος των παιχτων (που ισως να οφειλεται στον τακι, ας του χαρισο αυτο το +) γυρισανε το ματς. Το παθος και το πεισμα εμφανιστηκε λιγο και σημερα λογω του γρηγορου 2-0, τα ποδια ομως ηταν βαρια και το κεντρο και η αμυνα στον κοσμο τους. Δεν νομιζο να εχω αδικο σε κατι απο αυτα, αλλα επειδη τα τονιζο ειμαι κομπλεξικος. Ε να κλεινουμε τα ματια -6 σε 6 αγωνιστικες φιλε μου, που σημαινει οτι για να διεκδικησουμε πρωταθλημα πρεπει να κανουμε κανα 18-3-3 στα επομενα 24 και χωρις ροτασιον με 13-14 παιχτες δεν γινεται, ειδικα με τζολε και νταρκο στα 35 και στολτιδη στα 33 να παιζουν συνεχεια. Τον στολτιδη τον ειδα καμια 10ρια φορες λυγσιμενο και να ξεφυσαει. Ο τζολε εκανε καμια κουρσα σαν τον αγωνα με την ρεαλ??Ο γκαλετι? Αφου τα παλικαρια ειχαν δωσει τα παντα πριν 4 μερες, αρχισε με τον παγκο και ριξτους στο 60 φρεσκους. Δηλαδη αρτσουμπι, νε, μιτρωγλου, μιχαλακης, μενδρινος, νουνιεζ.... θα παιζουν 20 λεπτα ανα μηνα?? Και βγαλαμε παιχνιδια που εκ προτης ωψης φαινονται ως καλα αποτελεσματα αλλα που αμα δεν τα φοβοτανε ο τακις θα μπορουσαμε να εχουμε κερδισει. Δεν ειναι λιγες οι γκελες ρε παιδια λατσιο, αρη, παο, εργοτελης δεν ειναι λιγες γκελες, μικρες η μεγαλες. Καναμε την υπερβαση με το 1το διπλο στην ευρωπη και θα κλεισουμε τα ματια σε ολα τα αλλα? Και για να καταλαβενομαστε για κατι ατακες "εδω ο πανμεγιστος μας ειπε οτι φταιει ο λεμονης που χασαμε απο την ρεαλ με 10 παιχτες", δεν ειχα ποτε απαιτηση να κερδισουμε την ρεαλ εκτος ουτε τον κραζω επειδη δεν τα καταφερε, ομως η ομαδα εδεινε την ψυχη της στο γηπεδο και μπορουσε ανελπιστα να παρει αποτελεσμα, αλλα παλι κουραστηκε και δεν ειχε φρεσκαρισμα απο τον παγκο και ολη η ζημια εγινε απο τον ρομπινιο. Αρα στα ματια μου ο προπονητης δεν βοηθησε την ομαδα, δεν αλλαξε μαρκαρισμα στον ρομπινιο και δεν την φρεσκαρε για να αντεξει. Μπορει να τα εκανε αυτα και να τρωγαμε 7 δεν λεω, ποτε δεν ξερεις. Νομιζω ομως οτι δεν ειναι κατι παραλογο αυτο που λεω. Και ουτε λεω οτι πρεπει να φυγει ο λεμονης γιατι δεν κερδισαμε την ρεαλ. Απλα οι αδυναμιες του φαινονται σχεδον σε καθε αγωνα. Hence -6
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ασε φιλε αμα εβαζε Αρτσουμπιδες,Νουνιες κτλ και γινοταν παλι η στραβη θα εβγαινες και θα εκραζες παλι τον Λεμονη γιατι ενω ειμαστε πισω απο τη ΑΕΚ με 4 βαθμους εβαλε τα δευτερα! Μερικοι απλα ειστε ετσι...τρωτε το κολληματακι σας και μετα οτι και να γινει θα κραζετε ειτε φταιει ο αλλος ειτε οχι! Εδω ανακαλυψες οτι φταιει ο Λεμονης για την ηττα στο Μπερναμπεου! Τι να συζητησουμε μαζι;
tzinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ε ναι τι να συζητησουμε, αφου δεν καταλαβαινεις. Σου εξηγησα για ποιους λογους στα ματια μου ο λεμονις δεν βοηθησε την ομαδα στο μπερανμπεου. Δεν απαιτουσα ποτε την νικη. Δεν ειμαι παραλογος. Ειμαι ικανοποιημενος και περηφανος για την αποδοση της ομαδας. Αλλα στα σημεια το χασαμε και στα σημεια (που εθεσα) το εχασε και ο λεμονις. Επιχειρηματα για το εναντιον δεν εχω ακουσει. Μονο τι μας λες τωρα απαντησεις. Και ο αρτσουμπι και ο νουνιεζ και ολοι ειναι μελη της ομαδας. Δεν τους πληρωνουμε για να καθονται ουτε ειναι τοσο αχρηστοι που να μην μπορουν να παιξουν ενα παιχνιδι με τον εργοτελη. Δεν με χαλαει να γινεται το σωστο και να χανει η ομαδα. Δεν θα εκραζα την ομαδα αν αναγκαστικα εκανε ροτασιον και εχανε βαθμους. με χαλαει ομως να βλεπω τους βασικους να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους απο την κουραση τοσο νωρις. Δεν μπορει να παιζουμε 1 παιχνιδι καλο ενα χαλια, αν εχεις παρει χαμπαρι ετσι πορευεται ο ολυμπιακος!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρα καταλαβαινω και εγω και οι υπολοιποι...τα ξαναλεμε στην επομενη γκελα που θα σκασεις μυτη.
tzinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 αντιθετως, σχολιαζο τα περισοτερα παιχνιδια και οτι βλεπω το λεω ειτε νικαμε ειτε χανουμε εδω και πολυ καιρο στο τοπικ του ολυμπιακου. Δεν ξεπεταχτικα τωρα που εκανε γκελα ο ολυμπιακος. Απο επιχειρηματα σκιζεις παντως, εγω αυτα που δεν μου αρεσουν τα αναλυο, την αντιθετη αποψη δεν ακουο.
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 οταν μια μεγαλη ομαδα χανει απο μικρες ομαδες φταει ο προπονητης αν εγω εχω μια φεραρι και ο αλλος ενα σκαραβαιο και με κερδισει φταιει το αυτοκινητο η ο οδηγος?
slipknot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 οταν μια μεγαλη ομαδα χανει απο μικρες ομαδες φταει ο προπονητης αν εγω εχω μια φεραρι και ο αλλος ενα σκαραβαιο και με κερδισει φταιει το αυτοκινητο η ο οδηγος? Σε κάποιες περιπτώσεις το φταίξιμο είναι 50/50..
tzinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 70/30 στην περιπτωση μας, μαντεψτε που ριχνω το 70. Φυσικα και δεν ειναι ανευ ευθυνων οι παιχτες. Δεν υπαρχει 100% ηττα του λεμονη η 100% των παιχτων. Παντα την μεγαλυτερη ευθηνη ομως την εχει αυτος που περνει αποφασεις. Θελετε δεν θελετε τον πρωτο λογο για την εικονα μιας ομαδας τον εχει ο προπονητης. Αν δεν ειναι σταθερη φταει αυτος που δεν βρισκει την σωστη συνταγη, αν δεν εχει μπακ απ φταει αυτος που δεν πατησε ποδι να πει θελω αλλους 5 παιχτες. Δεν εχω δει καμια ομαδα στον κοσμο να την ξυλωνουν ξαφνικα 15 παιχτες επειδη δεν παιζει καλα παντα ο προπονητης την παταει.
Filos19 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 οταν μια μεγαλη ομαδα χανει απο μικρες ομαδες φταει ο προπονητης αν εγω εχω μια φεραρι και ο αλλος ενα σκαραβαιο και με κερδισει φταιει το αυτοκινητο η ο οδηγος? Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα? Συγκρίνεις μια μηχανή με τον άνθρωπο?Ο άνθρωπος δεν μπορεί να έχει πάντα την ίδια απόδοση, άσε που είναι τρελή απλούστευση το παράδειγμα σου.
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ειναι τρελη απλουστευση αλλα οταν μια ομαδα με παικτες αξιας δεν μπορει να κερδισει ομαδες της πλακας και δειχνει να καθεται να αδιαφορει να κουραζεται .... ποιος μπορει εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης ?
1980 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 θεμα νοοτροπιας ειναι , κατα την γνωμη μου. παιζεις την τεταρτη στο μπερναμπεου. ωραιος αγωνας ωραιο γηπεδο. Κατεβαινεις την κυριακη στον εργοτελη. Αν δεν εισαι 100% επαγγελματιας βαριεσε να παρεις τα ποδια σου , μεχρι να προσαρμοστεις στην ελληνικη πραγματικοτητα.
Greg7vas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 οταν μια μεγαλη ομαδα χανει απο μικρες ομαδες φταει ο προπονητης αν εγω εχω μια φεραρι και ο αλλος ενα σκαραβαιο και με κερδισει φταιει το αυτοκινητο η ο οδηγος? Ο οδηγος και οχι το τιμονι. Δηλαδη μας λες οτι φταινε οι παικτες και οχι ο προπονητης. Oταν κερδιζει ο σκαραβαιος ποιος φταιει?Το πορτ παγκαζ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.