Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θεμα νοοτροπιας ειναι , κατα την γνωμη μου. παιζεις την τεταρτη στο μπερναμπεου. ωραιος αγωνας ωραιο γηπεδο. Κατεβαινεις την κυριακη στον εργοτελη. Αν δεν εισαι 100% επαγγελματιας βαριεσε να παρεις τα ποδια σου , μεχρι να προσαρμοστεις στην ελληνικη πραγματικοτητα.

Επιτέλους μια λογική άποψη από βάζελο...:lol:(just kidding)

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Ολυμπιακός κατά τη γνώμη μου παίζει πάντα χωρίς προπονητή. Είναι αυτοπροπόνητος :)

Εγώ δεν έχω καταλάβει καμία διαφορά από τότε που έφυγε ο "πως τον λέγαν τον προηγούμενο, έχει κολλήσει το μυαλό μου". Η ομάδα παίζει με το ίδιο στυλ και σύστημα. Μόνο τα πρόσωπα αλλάξαν, που απ' όσο ξέρω (διορθώστε με αν δεν είναι έτσι), τα αποφασίζει η διοίκηση παρά ο προπονητής. Μέχρι και ο κόσμος μου φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη ισχύ στο θέμα "ποιος φεύγει" για παράδειγμα.

Οι προπονητές στον Ολυμπιακό χρησιμεύουν κυρίως σαν αποδιοπομπαίοι τράγοι πιστεύω.

ΥΓ. Το ξέρω ότι υπερβάλλω.

Δημοσ.
αντιθετως, σχολιαζο τα περισοτερα παιχνιδια και οτι βλεπω το λεω ειτε νικαμε ειτε χανουμε εδω και πολυ καιρο στο τοπικ του ολυμπιακου. Δεν ξεπεταχτικα τωρα που εκανε γκελα ο ολυμπιακος. Απο επιχειρηματα σκιζεις παντως, εγω αυτα που δεν μου αρεσουν τα αναλυο, την αντιθετη αποψη δεν ακουο.

Βλεπω τα δικα σου επιχειρηματα που συνοψιζονται παντα στο φταιει ο προπονητης...ακομα και οταν πετυχαμε τη νικη επι της Βερντερ αυτο που ειπες ηταν οτι επιτελους ο Λεμονης εκανε αυτα που του λεγαμε τοσο καιρο.

Κλασσικος Ολυμπιακαρας που οτι και να γινει παντα θα λεει οτι δικαιωθηκε...και που φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να σπαταλησω φαια ουσια για να συνομιλησω μαζι του.

Δημοσ.

Ρε Manuel σόρυ ρε φιλαράκι αλλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου με τα ποδοσφαιρικά.Αν εσύ βλέπεις οτι ο Ολυμπιακός του Σόλιντ είναι ίδιος με αυτόν του Λεμονή δεν έχεις ιδέα από μπάλα.

Δεν θα μπω στον κόπο να κάτσω να σου αναλύσω τις διαφορές,κάνε εντατικά μαθήματα ποδοσαφαίρου πρτιν σχολιάζεις.

Στα δικά μας.Η ομάδα ήταν εμφανώς κουρασμένη,ο Γκαλέτι ήταν άφαντος και με την απουσία του αυτή απέδειξε πόσο χρήσιμος είναι στον φετινό Ολυμπιακό.Πολλά προσωπικά λάθη με κορυφαίο το διπλό λάθος του Ζεβλάκοφ στο 2-0 και το επίσης διπλό τσαφ του Σέζαρ στο κόρνερ από το οπόιο προήλθε το 3-3.

Και φυσικά ο μέγιστος Βασσάρας έκανε ότι μπορούσε ωστε η κόπωση να γίνει ακόμα πιο εμφανής.Το πέναλτι στον Εργοτέλη δεν υπάρχει πουθενά,το γκόλ του Κοβάσεβιτς δεν μετράει,δεν δίνει πεναλτι σε ανατροπή του Κοβάσεβιτς και το κορυφάιο είναι η φάση του Νούνιεζ φυσικα.Τέτοιο οφσάιντ είναι ο ορισμός της ανακάλυψης.

Tzinos γράψε την ενδεκάδα με την οποία θα κατέβαζες εσύ σήμερα τον Ολυμπιακό.

Δημοσ.

ρε παιδια και σε μια ηττα και σε μια νικη το συνολο ειναι που μετραει. Οταν κερδιζει η ομαδα εχουν συμβαλει ολοι σε αυτο. Οταν χανει η ομαδα ολοι φταινε. Ειναι βασικη αρχη στον αθλητισμο αυτο. Δεν το μπορω αυτο το πραγμα που κατηγορουμε τους προπονητες. Γιαυτο λεγετε και ομαδα.

Δημοσ.
ρε παιδια και σε μια ηττα και σε μια νικη το συνολο ειναι που μετραει. Οταν κερδιζει η ομαδα εχουν συμβαλει ολοι σε αυτο. Οταν χανει η ομαδα ολοι φταινε. Ειναι βασικη αρχη στον αθλητισμο αυτο. Δεν το μπορω αυτο το πραγμα που κατηγορουμε τους προπονητες. Γιαυτο λεγετε και ομαδα.

Οχι,είσαι άσχετος.Στον Ολυμπιακό κερδίζουν οι παίκτες και χάνει ο Λεμονής.

Δημοσ.
Ρε Manuel σόρυ ρε φιλαράκι αλλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου με τα ποδοσφαιρικά.Αν εσύ βλέπεις οτι ο Ολυμπιακός του Σόλιντ είναι ίδιος με αυτόν του Λεμονή δεν έχεις ιδέα από μπάλα.

Δεν θα μπω στον κόπο να κάτσω να σου αναλύσω τις διαφορές,κάνε εντατικά μαθήματα ποδοσαφαίρου πρτιν σχολιάζεις.

Ίσως έχω δει πολύ λίγο τον Ολυμπιακό τότε. Αλλά στα παιχνίδια που είδα, η ομάδα έπαιζε με το στάνταρ 4-3-3, προσπαθώντας συνεχώς να εκμεταλλευθεί τις ατομικές ενέργειες των παιχτών από τα πλάγια. Μικρές διαφορές στο σύστημα. Μεγάλη διαφορά στους παίχτες. Η ομάδα είναι σαφώς καλύτερη, αλλά όχι επειδή άλλαξε σύστημα ή στρατηγική. Επειδή άλλαξε παίχτες. Ελπίζω ότι δεν εννοείς αυτή την αλλαγή, γιατί θα πρέπει να χαρακτηρίσω εγώ εσένα άσχετο από ποδοσφαιρικά.

Αν έχεις δει ποτέ τον Ολυμπιακό με 10άρι ή με δύο επιθετικούς, μπορείς να μου το πεις.

Δημοσ.
Ίσως έχω δει πολύ λίγο τον Ολυμπιακό τότε. Αλλά στα παιχνίδια που είδα, η ομάδα έπαιζε με το στάνταρ 4-3-3, προσπαθώντας συνεχώς να εκμεταλλευθεί τις ατομικές ενέργειες των παιχτών από τα πλάγια. Μικρές διαφορές στο σύστημα. Μεγάλη διαφορά στους παίχτες. Η ομάδα είναι σαφώς καλύτερη, αλλά όχι επειδή άλλαξε σύστημα ή στρατηγική. Επειδή άλλαξε παίχτες. Ελπίζω ότι δεν εννοείς αυτή την αλλαγή, γιατί θα πρέπει να χαρακτηρίσω εγώ εσένα άσχετο από ποδοσφαιρικά.

Αν έχεις δει ποτέ τον Ολυμπιακό με 10άρι ή με δύο επιθετικούς, μπορείς να μου το πεις.

Σήμερα,Λούα-Κοβάσεβιτς.Και όχι μόνο σήμερα φυσικά.

Καμία σχέση η περσινή με τη φετινή ομάδα.Καμία σχέση το 4-3-3 που έπαιζε ο Σόλιντ (και που φυσικά ήταν 4-3-3 μόνο στα χαρτιά) με το 4-4-2 ή το 4-5-1που παίζει φέτος.Δεκάρι δεν υπάρχει φέτος,γιατί το ρόλο του οργανωτή τον μοιράζοντε ο Στολτίδης με τον Τοροσίδη και τον Λεντέσμα.Ξέρεις για να φτάσει η μπάλα στα πλάγια και να βρεθεί ο παίκτης σε πλεονεκτική θέση πρέπει η μπαλα να κυκλοφορήσει σωστά και γρήγορα.Και αυτό δεν γίνεται με ατομικές ενέργειες,αλλά με ομαδική δουλειά.

Αν εσύ βλέπεις τον φετινό Ολυμπιακό να παίζει με "το στάνταρ"4-3-3 είσαι φαινόμενο.

Δημοσ.
Σήμερα,Λούα-Κοβάσεβιτς.Και όχι μόνο σήμερα φυσικά.

Ο Λούα-Λούα όποτε τον έχω δει στην 11άδα μαζί με τον Κοβάσεβιτς, παίζει πάντα στα πλάγια μαζί με τον Γκαλέτι, και γυρίζει στο κέντρο ο Τζόρτζεβιτς (εκτός και αν δεν παίζει). Τώρα αν σήμερα έπαιξε αλλιώς, είπαμε συγγνώμη, αλλά δεν τον είδα. Πιθανώς να έχεις δίκιο.

Καμία σχέση η περσινή με τη φετινή ομάδα.Καμία σχέση το 4-3-3 που έπαιζε ο Σόλιντ (και που φυσικά ήταν 4-3-3 μόνο στα χαρτιά) με το 4-4-2 ή το 4-5-1που παίζει φέτος.

Για το 4-4-2 τα είπαμε, ακόμα δεν το έχω δει, ίσως λόγω περιορισμένων εμπειριών. Το 4-5-1, είναι το ίδιο σύστημα με το 4-3-3. Επιτίθεσαι με 4-3-3 και αμύνεσαι με 4-5-1. Ένα και το αυτό.

Γιατί χαρακτηρίζεις το 4-3-3 του Σόλιντ ότι ήταν μόνο στα χαρτιά; Τι διαφορετικό συνέβαινε;

Δεκάρι δεν υπάρχει φέτος,γιατί το ρόλο του οργανωτή τον μοιράζοντε ο Στολτίδης με τον Τοροσίδη και τον Λεντέσμα.Ξέρεις για να φτάσει η μπάλα στα πλάγια και να βρεθεί ο παίκτης σε πλεονεκτική θέση πρέπει η μπαλα να κυκλοφορήσει σωστά και γρήγορα.

Ε, ναι, αυτό γίνεται στο 4-3-3. Τι συζητάμε; Ο Ριβάλντο που είναι 10άρι γιατί φώναζε πέρυσι όλη τη χρονιά ότι η ομάδα παίζει λάθος σύστημα που δεν τον βολεύει για να κάνει το παιχνίδι του; Επειδή σ' αυτό το σύστημα, δεν είναι χρήσιμος. Χρειάζονται αυτοί οι 3 που ανέφερες και παρεμφερείς παίχτες.

Δεν καταλαβαίνω βασικά γιατί το έγραψες αυτό. Συμφωνείς μαζί μου δηλαδή;

Και αυτό δεν γίνεται με ατομικές ενέργειες,αλλά με ομαδική δουλειά.

Είπαμε από τα πλάγια. Το παιχνίδι του κέντρου είναι άλλη υπόθεση.

Αν εσύ βλέπεις τον φετινό Ολυμπιακό να παίζει με "το στάνταρ"4-3-3 είσαι φαινόμενο.

Αυτό που περιέγραψες μόλις πιο πάνω, το δημιουργικό κέντρο των 3 παιχτών και η μπάλα στα πλάγια, είναι ακριβώς το 4-3-3. Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς.

Δημοσ.

Ρε αφήστε τις αναλύσεις έκτου βαθμού οι φανατικά κόντρα Ολυμπιακοί. Εγώ την γουστάρω την ομάδα όπως είναι. Τι άλλο να κάνουν τα παιδιά δηλαδή;

Ο Στολτίδης έφτυσε τα πνευμόνια του σήμερα, ο Σέζαρ το ίδιο. Ο Γκαλέτι για πρώτη φορά άφαντος... όλα αυτά από κούραση φυσικά. Βγαίνουν όλοι και λένε τις κλασικές ατάκες "δεν επιτρέπονται ομάδες σαν τον Ολυμπιακό να επικαλούνται την κούραση κτλ κτλ".

Όσο για αυτούς (Γαύρους και μη) που ακόμα δεν πιστεύουν ότι ο Τάκης έκανε παρέλαση και λένε ότι ότι πάμε σε αυτόματο πιλότο, πείτε μου τι λάθος έχει κάνει ο Λεμονής σε όλα τα παιχνίδια του Γαύρου μέχρι σήμερα που δεν είναι σε λογικά πλαίσια.

Τέλος για τον Κύρο.... πως έτυχε και πάλι έκανε χάλια παιχνίδι με εμάς... απορίας άξιον! Αλλά δεν θα δώσουμε και πολύ σημασία, απλά το αναφέρουμε για αυτούς που τον έχουν στο απυρόβλητο και τους φταίνε μετά οι βοηθοί.

Δημοσ.

Ήθελα να'ξερα ποιός αποφάσισε να γίνει το super cup στη μέση της σαιζόν, όταν σε όλο τον κόσμο αυτοί οι αγώνες γίνονται πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Είναι δυνατόν να παίζουμε Τετάρτη στην Ισπανία, Κυριακή απόγευμα στην Κρήτη, Τετάρτη super cup, Σάββατο με τον ΠΑΟΚ και Τρίτη πάλι με τη Ρεάλ;

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τη Λάρισα που έπαιζε την Πέμπτη στην Αγγλία, σήμερα και την Τετάρτη στην Αθήνα και την επόμενη εβδομάδα έχει πάλι αγώνα κυπέλου UEFA.

Άραγε αν ο Λεμονής και ο Δώνης κατεβάσουν αναπληρωματικούς, θα βγει κανένας από αυτούς που ξαφνικά αποφάσισαν να ξαναγίνει super cup μιας και παίζει εκεί η Λάρισα και δεν υπάρχει κίνδυνος επεισοδείων να πει ότι υποβαθμίζεται ο θεσμός;

Δημοσ.
Και φυσικά ο μέγιστος Βασσάρας έκανε ότι μπορούσε ωστε η κόπωση να γίνει ακόμα πιο εμφανής.Το πέναλτι στον Εργοτέλη δεν υπάρχει πουθενά,το γκόλ του Κοβάσεβιτς δεν μετράει,δεν δίνει πεναλτι σε ανατροπή του Κοβάσεβιτς και το κορυφάιο είναι η φάση του Νούνιεζ φυσικα.Τέτοιο οφσάιντ είναι ο ορισμός της ανακάλυψης.

Ο Βασσάρας έχει φάει τρελλό κόμπλεξ νομίζω. Το πέναλτυ που κέρδισε ο Εργοτέλης δεν ήταν, το δικό σας επιεικώς αυστηρό, το γκολ του Κοβάσεβιτς επιθετικό του Λούα Λούα, το οφσάιντ του Νούνιεζ ανύπαρκτο. Αλλά αφού το έδωσε έπρεπε να του δώσει κίτρινη που έβαλε γκολ.

Με άλλα λόγια, δε νομίζω ότι σας αδίκησε, απλά γάμησε το παιχνίδι γενικά.

Δημοσ.
ναι, εχασε τον ελεγχο του παιχνιδιου..τι βισμα εχει ο ανθρωπος στην υεφα ηθελα να ηξερα...

Κανένα. Τον έχεις δει σε παιχνίδι C.L.; Πολύ καλός.

Εδώ από όταν άρχισαν να τον θάβουν ότι είναι το ένα ή το άλλο, όποτε εμπλέκεται μία από τις μεγάλες ομάδες σε παιχνίδι του, του βγαίνει το κόμπλεξ και τα κάνει ρόιδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...