Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μας μέτρησε γκόλ που ήταν φάουλ αλλά δεν μας έδωσε πέναλτι,έδωσε πέναλτι μαιμού στους άλλους και δεν μας μέτρησε και γκόλ.

Και μετά από όλα αυτά πιστεύεις οτι δεν μας αδίκησε??

Ναι.

Ξέχασα το πέναλτι στον Κοβάσεβιτς. Αλλά όταν τα 2 από τα τρία σου γκολ σου τα έδωσε ο Βασσάρας δε μπορείς να πεις ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Από την άλλη, έδωσε και 10 κίτρινες κάρτες, πράγμα που γημαίνει ότι είχε χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού, τρικυμία εν κρανίω.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τώρα φαίνεται η απώλεια στόπερ!Τραυματιστηκε ο Ατζας για 1 μήνα!!!Θέλω να δω πως θα παίξουμε με την Ρεαλ χωρις Αντζα,Τοροσιδη,Ντομι!!!Αν τραυματιστεί και ο Ζεβλακοφ,με Λαμπρόπουλο θα την παίξουμε!

Δημοσ.
Ναι.

Ξέχασα το πέναλτι στον Κοβάσεβιτς. Αλλά όταν τα 2 από τα τρία σου γκολ σου τα έδωσε ο Βασσάρας δε μπορείς να πεις ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Από την άλλη, έδωσε και 10 κίτρινες κάρτες, πράγμα που γημαίνει ότι είχε χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού, τρικυμία εν κρανίω.

Περιμένω ανάλογη ανάλυση και στο μέλλον....

Και φυσικά δεν μου έδωσε τα 2 από τα 3 γκολ.Το πέναλτι στον Τοροσίδη ήταν κανονικό και όχι εφέυρεση.

Δημοσ.

Ειναι εμφανες οτι δεν εχουμε παγκο και αυτο μας στοιχιζει.. Ο Νουνιεζ ειναι για τα πανηγυρια το παιδι δυστυχως 3 φορες εφυγε εχθες με 3 παιχτες στην αντεπιθεση και την μια σουταρε απο τα 40 μετρα με το αθλιο ποδι του και τις αλλες δυο καθυστερησε χαρακτηριστικα την αναπτυξη.. Θεωρω οτι πρεπει ο Μητρογλου να μπαινει σαν αλλαγη επιθετικου, για μενα ξερει κανταρια μπαλα περρισοτερο απο αυτον..Ο Ζε-Βλακοφ απο το κακο στο χειροτερο παει..Και οταν ακουω κατι π@π@ριες τυπου ειναι ανετοιμο το καθε παλτο εδω και κανα διμηνο (τυπου Αρτσουμπι) τρελλαινομαι.. ΒΤW ο Νε ειναι χτυπημενος γιατι δεν επαιξε εχθες; Ο κακομοιρης ο Στολτιδης ετοιμος να πεσει στο εδαφος ηταν..

Για το μονο που εχω παραπονο απο τον Τακη ειναι οτι δεν τους φωναζε μετα το 2-3 να ξυπνησουν γιατι ειναι εμφανες οτι θεωρουσαν οτι ειχε τελειωσει το ματς.. Οπως και με τον Αρη και το πληρωσαν.. Απο την αλλη παλι δεν ειναι το στυλ του τετοιο (γκαριζω αλλα Χατζαρας κλπ κλπ)..

Η ΑΕΚ χωρις να παρουσιαζει τπτ το ιδιαιτερο εχει δειξει δειγματα σοβαρης ομαδας που περνει αυτο που θελει απο τον αγωνιστικο χωρο.. Παντως ειναι πολυ νωρις και δεν με τρομαζει καθολου το 6x6.. Συν τις αλλοις δεν εχει παιξει ουτε ενα ντερμπυ ακομα..

P.S Χαβαλε εχει το εξωφυλλο του Score.. Χαχαχχα, ρε τους απιστευτους γ@μω τα παιδια ειναι τελικα..

Δημοσ.
Η ΑΕΚ χωρις να παρουσιαζει τπτ το ιδιαιτερο εχει δειξει δειγματα σοβαρης ομαδας που περνει αυτο που θελει απο τον αγωνιστικο χωρο.. Παντως ειναι πολυ νωρις και δεν με τρομαζει καθολου το 6x6.. Συν τις αλλοις δεν εχει παιξει ουτε ενα ντερμπυ ακομα..

Αυτή τη φοβερή ΑΕΚ που βλέπουν όλοι εγώ γιατί δεν την βλέπω. Ήμουνα στην Ξάνθη χτες και απόρησα. Ο Ρίμπο αλλά Johny Walker, ο Λύμπε δεν ξέρω αν ήταν στο γήπεδο (μου φαίνεται πέρασε κάποια στιγμή από μπροστά μου), ο Κονέ έχασε το απίθανο (μέχρι και οι ΑΕΚτζήδες γελούσαν...) και γενικά σαν ομάδα δεν είδα κάτι να πω "μπράβο". Όταν μπήκα στο αμάξι και άκουσα "φανταστικό ματς κτλ κλτ" νόμιζα ότι είδα άλλο ματς.

Δημοσ.
P.S Χαβαλε εχει το εξωφυλλο του Score.. Χαχαχχα, ρε τους απιστευτους γ@μω τα παιδια ειναι τελικα..

αυτό είναι για όσους σαν και μένα δεν το είχαν δει

score.jpg

Δημοσ.
Αυτή τη φοβερή ΑΕΚ που βλέπουν όλοι εγώ γιατί δεν την βλέπω. Ήμουνα στην Ξάνθη χτες και απόρησα. Ο Ρίμπο αλλά Johny Walker, ο Λύμπε δεν ξέρω αν ήταν στο γήπεδο (μου φαίνεται πέρασε κάποια στιγμή από μπροστά μου), ο Κονέ έχασε το απίθανο (μέχρι και οι ΑΕΚτζήδες γελούσαν...) και γενικά σαν ομάδα δεν είδα κάτι να πω "μπράβο". Όταν μπήκα στο αμάξι και άκουσα "φανταστικό ματς κτλ κλτ" νόμιζα ότι είδα άλλο ματς.

Χαχαχ ε καλα τωρα τι περιμενες και εσυ να ακουσεις; Αυτο που ειπα ισχυει μαν απλα ειναι πολυ νωρις.. Ειναι σοβαροι και αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα για μια ομαδα.. Επισης δεν επηρεαζονται απο μια γκελα οσο μεγαλη και να ειναι αυτη.. Θυμασαι περισυ που τους εριξε στο καναβατσο ο βαζελος με 4-0 και ενω ολοι ειχαν σιγουρο τον βαζελο και αυτους να καταρεουν κανανε μονο νικες μεχρι το τελος; ;)

Δημοσ.

Έτσι είναι. Δεν βαριέσαι...

Γελούσα με τους ΑΕΚτζήδες που πήραν πρωτάθλημα από τέλος Οκτώβρη.

Δημοσ.

Η αεκ εχει κανει πολυ καλες νικες αλλα σχεδον ολες ηταν αγχωτικες και αλλες αμφισβητουμενες

Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις

με 2 νικες επι της Αεκ ειμαστε απο πανω

Δημοσ.

περι αρτσουμπιδον και λοιπον ανετοιμον, ειναι πανο απο 2 μηνες στην ομαδα ειναι αδιανοητο να μην ειναι ετοιμοι ουτε για κανα 15ρτο αγωνα. Η κουτσους τους πηραμε η δεν τους προπονονουνε σωστα. Στο ιατρικο δελτιο παντος δεν τους εχουνε.

Λετε δεν μπορουν να σου πετυχουν ολες οι μεταγραφες, αλλα πως να το κρινουμε αφου δεν περνουν ευκαιριες. Πως βαφτιστικαν αποτυχημενοι προτου παιξουν?? Τον αρτσουμπι τον κοστολογησαμε 3,5 εκατομυρια και τον νουνιεζ τον πηραμε 2,2 η μαλακες ειμαστε η πρεπει να παρουν ευκαιριες σαν επενδυσεις. Ο αρτσουμπι μπορει να παιξει και αριστερο μπακ, αλλα οταν χτυπησε ο ραουλ μπραβο μπηκε μεσα ο δεξιοποδαρος χαφ μενδρινος!! Ο οποιος μενδρινος σαν δεξι χαφ που στην ουσια ειναι προφανος δεν μπορει να δωσει λιγες ανασες στον γκαλετι και τον εχουμε για διακοσμιτικο στοιχειο. Τον νε το ιδιο, ασε τον στολτιδη να ζηταει μασκες οξυγωνου. Ο οποιος νε ειναι λεει συμπαθεια του λεμονη και τον κρατησε στην ομαδα. Ο νουνιεζ στα φιλικα επαιζε βασικος και δεν τα πηγε και ασχημα, δεν εβγαλε ματια αλλα δεν εδειξε και αμπαλος. Και συγγνωμη το παλικαρι προσπαθησε χτες. Τι παραπανο κανανε οι αλλοι?? Κακο ειναι που δοκιμαζει το ποδι του? Η μηπως πηρε τις πολλες μπαλιες? Στο γκολ που του ακυρωσανε μια χαρα εσκαψε την μπαλα. Και στα φιλικα ειχε δειξει οτι εχει πολυ καλη τεχνικη. Του μιχαλακη το συμβολαιο ληγει και περνει και πολλα λεφτα οποτε μαλλον τον εχουνε βαλει στην μπουκα, δεν εξηγειται αλλιος. Και παμε στην αμυνα φτασαμε τοσο νωρις στο σημειο να μην εχουμε αμυντικους, αντζας ενα μηνα εξω, τοροσιδης τιμωρημενος, ζεβλακοφ ντεφορμε, ραουλ μπραβο ενοχλησεις στο ποδι και ντομι τραυματιας. Και θα αναγκαστει τωρα ο παπαδοπουλος να μεινει απο απουσιες στο σχολειο γιατι θα πρεπει να παιζει βασικος!

Botom line ο εργοτελης ειχε 10 κατα 3 υπερ γκολ και 3 βαθμους πριν απο μας και καταφεραμε και φαγαμε 3 γκολ και πηραμε με το ζορι ισοπαλια.

Δημοσ.

Ρε συ Τζινο ειναι απλα τα πραγματα γιατι τα περιπλεκεις ρε φιλε;

Παικτες που δεν μπαινουν καν στην 11αδα τυπου Αρτσουμπι ειναι το πιο πιθανον παλτα..

Ο κωσταντινου γιατι δεν παιζει φετος; Γιατι πολυ απλα σε σχεση με τον Κοβασεβιτς ειναι πολυ πιο λιγος.. Οταν λοιπον ο προπονητης βλεπει απο την προπονηση οτι ενας παικτης δεν ειναι καν ετοιμος/ικανος να μπει 11αδα ουτε για 10 λεπτα κατι πρεπει να σου λεει αυτο..Απλα δεν μπορει. Εδω ο Μπορχα επερνε ευκαιριες και σε πολλα επαιζε βασικος, φαντασου λοιπον για να μην βαζει τον Αρτσουμπι σε τι κατασταση θα ειναι..

Τωρα για τον Νουνιεζ ειδικα δεν θα συμφωνησω καθολου.. Εχει διαθεση να δειξει δειχνει οτι μπορει να το κατεχει το τοπι αλλα δυστυχως για μενα εχει δειξει πολυ λιγος.. Τι να την κανω εγω την προσπαθεια οταν ειναι εμφανες οτι ο ανθρωπος το κουραζει το ζητημα σε πολλες φασεις οπως εχθες σε 3 αντεπιθεσεις; Επισης εχει μια τρομερη και ανεξηγητη εμπιστοσυνη στο ποδι του και αναθεμα με αν εχω δει ΕΝΑ και το εννοω καλο σουτ σε ΟΛΑ τα ματς που τον εχω παρακολουθησει.. Αν αυτο ειναι καλο ποδι εγω ειμαι ο Ρομπερτο καρλος δλδ.. Επισης μην ακουω τωρα δεν πηρε μπαλιες γιατι τουλαχιστον εχθες τροφοδοτηθηκε αρκετα.. Αλλα δεν ειναι και Lua Lua που ξερει πως να στηθει μεσα στο γηπεδο και επισης δεν εχει την ποικιλια των κινησεων του.. Για μενα μεχρι στιγμης ειναι μεγαλη απογοητευση και αν φτανουμε στο σημειο να λεμε αυτο τον παικτη καλο για backup τοτε κατι δεν παει καλα..Παιζει βεβαιως και το στυλ του να μην ταιριαζει με το συστημα της ομαδας παντως καποιο κραχτα καλο στοιχειο πανω του δεν εχω δει.. "Μετριος" απλα σε αρκετα πραγματα..1000 φορες καλυτερα μητρογλου να περνει και εμπειριες που ναι και ταλενταρα..

Τωρα για τους τραυματισμους ειπαμε ειναι κοπωση καθαρα.. Ολοι αυτοι οι μυικοι τραυματισμοι ειναι θεμα κουρασης και εξαντλησης.. Και εδω ειναι το μεγαλο στοιχημα φετος οτι δεν υπαρχει βαθος στον παγκο

Για τον νε ξερουμε τελικα ηταν εχθες στην αποστολη ή οχι; Αυτος οπως ειπα ναι μπορουσε να παιξει ανετα..

Δημοσ.
1000 φορες καλυτερα μητρογλου να περνει και εμπειριες που ναι και ταλενταρα..

Επέτρεψέ μου να διαφωνίσω. Μου φαίνεται πολύ άτεχνος και από φυσικά προσόντα και δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Και τον έχω δει κυρίως με την Εθνική που όπως και να το κάνουμε, είναι πιο εύκολα τα πράγματα με συνομήλικούς του.

Δημοσ.

Για τον Νε είχε πει ο Ίβιτς λίγο πριν την έναρξη της σεζόν: "είναι άδικο για έναν παίκτη να του λέμε τέτοια στιγμή ότι δεν τον χρειαζόμαστε και να φύγει.

Για τον Κωντσαντίνου να πούμε ότι και πέρσι (όσο δεν ήταν εκτός) δεν έκανε τίποτα. Λογικό δεν είναι να είναι φέτος στον πάγκο;

Δημοσ.
Επέτρεψέ μου να διαφωνίσω. Μου φαίνεται πολύ άτεχνος και από φυσικά προσόντα και δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Και τον έχω δει κυρίως με την Εθνική που όπως και να το κάνουμε, είναι πιο εύκολα τα πράγματα με συνομήλικούς του.

Να σου πω κατι.. Για φυσικα προσοντα ειδικα δεν θα συμφωνησω καθολου.. Μπορει να δειχνει σκερβελιδης αλλα μην ξεχνας οτι ειναι 1.88 19 ετων και αρκετα δυνατος για την ηλικια του και εξελλισεται ακομα η μυικη του μαζα, δεν πεφτει ευκολα κατω εχει αρκετα καλη ντριμπλα και τεχνικο σουτ και ειναι πολυ καλος στο τελειωμα.. Θελει τρομερη δουλεια ακομα αυτο εννοειται αλλα ειλικρινα τον πιστευω πολυ για επιθετικο.. Αυτος αν προσεχτει μπορει να γραψει ιστορια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...